Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Filmtech: Velká cena pixelů

příspěvky 1 - 19 Napsat příspěvek

crimson moon

Teď si děláš srandu nebo jsi uz dlouho neviděl žádný závod F1 8)
275283
Teď si děláš srandu nebo jsi uz dlouho neviděl žádný závod F1 *8)*
crimson moon
0 0
reagovat
Veskere "zavodeni" ve filmu je jeden velky joke... takovy agresivne strihany, velmi stylizovany trailer roztahany na pul hodiny. Random zavod F1 obsahuje 10x vice adrenalinu i bez 150 close-upu na volant a radici paku...
@pepo: aspon jde videt co za sebranka se tam sleza :D
275282
Veskere "zavodeni" ve filmu je jeden velky joke... takovy agresivne strihany, velmi stylizovany trailer roztahany na pul hodiny. Random zavod F1 obsahuje 10x vice adrenalinu i bez 150 close-upu na volant a radici paku... @pepo: aspon jde videt co za sebranka se tam sleza *:D*
0 0
reagovat

scroochy

možná jenom utekl odkaz...
275172
možná jenom utekl odkaz...
scroochy
0 0
reagovat
"Proto byli trikaři z Double Negative (seznam jejich projektů) na place od první do poslední klapky,"... nemělo by tam být něco konkrétního? Tohle vypadá jako dočasná poznámka, an kterou se zapomnělo.
275171
"Proto byli trikaři z Double Negative [b](seznam jejich projektů)[/b] na place od první do poslední klapky,"... nemělo by tam být něco konkrétního? Tohle vypadá jako dočasná poznámka, an kterou se zapomnělo.
0 0
reagovat
:+:+:+ za clanok a za rubriku.
275114
*:+**:+**:+* za clanok a za rubriku.
0 0
reagovat

BOMBA

Musim fakt pochválit tyhlecty články ze zákulisí filmů, naposled o tý Gravitaci to jsem hltal každej řádek a ted tohle ale i v minulosti co tu byly tyhle články fakt poklona.
Je to pro mě rajská zahrada číst tyhle věci, moc mě to baví.
275087
Musim fakt pochválit tyhlecty články ze zákulisí filmů, naposled o tý Gravitaci to jsem hltal každej řádek a ted tohle ale i v minulosti co tu byly tyhle články fakt poklona. Je to pro mě rajská zahrada číst tyhle věci, moc mě to baví.
BOMBA
0 0
reagovat

HAL

No nespadne, to dost možná v top 20 zůstane. Každý rok se takhle vysoko do ČSFD topky dostane pár nových, šíleně vyhypovaných filmů. Dej tomu deset let a bude topka z poloviny složená z filmů 2000+. Se koukni jak vypadá IMDb.
275084
No nespadne, to dost možná v top 20 zůstane. Každý rok se takhle vysoko do ČSFD topky dostane pár nových, šíleně vyhypovaných filmů. Dej tomu deset let a bude topka z poloviny složená z filmů 2000+. Se koukni jak vypadá IMDb.
HAL
0 0
reagovat
Zimmerův soundtrack? Aha. :) Jinak mám z tohohle filmu pocit oscarové vypočítavosti jako u těch velkých v komerci. Howard se prostě snaží... Na ČSFD rozhodně nadnesený film, kterému více sluší IMDB. Gravitace je přepálená ještě víc. Jsem zvědav na její kouzlo na DVD. ;)
275081
Zimmerův soundtrack? Aha. *:)* Jinak mám z tohohle filmu pocit oscarové vypočítavosti jako u těch velkých v komerci. Howard se prostě snaží... Na ČSFD rozhodně nadnesený film, kterému více sluší IMDB. Gravitace je přepálená ještě víc. Jsem zvědav na její kouzlo na DVD. *;)*
0 0
reagovat

KarelR

Nj, hrozně komorní a lacině vypadající to je, já zapomněl :D

Ale napadá mě, že některým režisérům by na takový přímočarý survival se dvěma hercama těch 100 mega nestačilo, ani kdyby se to odehrávalo v tmavé jeskyni :))
275080
Nj, hrozně komorní a lacině vypadající to je, já zapomněl *:D* Ale napadá mě, že některým režisérům by na takový přímočarý survival se dvěma hercama těch 100 mega nestačilo, ani kdyby se to odehrávalo v tmavé jeskyni *:))*
KarelR
0 0
reagovat

HAL

No počkej, Gravitace stála 100 mega a je to přímočarej survival se dvěma hercema :D
275079
No počkej, Gravitace stála 100 mega a je to přímočarej survival se dvěma hercema *:D*
HAL
0 0
reagovat
Klasicky přepálený hype, to zase spadne. Nuda to není, ale víc jak 7/10 bych tomu nedal, nedávný dokument Senna mě zaujal víc.

Každopádně jak Rush, tak Gravity jsou nádherné ukázky toho že i za málo peněz se dá natočit hodně muziky... i když toho závodění v Rush mohlo být přecejen víc (ale díky bohu za to že tam bylo jen formou dynamických prostřihů, žádné zdlouhavé kroužení)
275078
Klasicky přepálený hype, to zase spadne. Nuda to není, ale víc jak 7/10 bych tomu nedal, nedávný dokument Senna mě zaujal víc. Každopádně jak Rush, tak Gravity jsou nádherné ukázky toho že i za málo peněz se dá natočit hodně muziky... i když toho závodění v Rush mohlo být přecejen víc (ale díky bohu za to že tam bylo jen formou dynamických prostřihů, žádné zdlouhavé kroužení)
0 0
reagovat
na csfd 3. najlepší film :o:o:o
275077
na csfd 3. najlepší film *:o**:o**:o*
0 0
reagovat
Já z toho filmu mám právě pocit (aniž bych ho teda viděl), že je to o té atmosféře, jako když sleduješ dokument jakýsi, ale určitě si to užiju :-) Taky sem někde četl, že je tam na to jak se to tváří realisticky spoustu fyzikálních nesmyslů, ale člověk nesmí bejt hnidopich, to by našel chyby všude :-)
275076
Já z toho filmu mám právě pocit (aniž bych ho teda viděl), že je to o té atmosféře, jako když sleduješ dokument jakýsi, ale určitě si to užiju :-) Taky sem někde četl, že je tam na to jak se to tváří realisticky spoustu fyzikálních nesmyslů, ale člověk nesmí bejt hnidopich, to by našel chyby všude :-)
0 0
reagovat
Asi budem výnimka, ale pre mňa bol viac emotívny a zaujímavý film Gravitácia. Zrejme nie som celkom fanúšik sveta motorov.
Gravitácia 9/10 (videné minulú sobotu a tento utorok)
Rivali 8/10 (videné v stredu)
275075
Asi budem výnimka, ale pre mňa bol viac emotívny a zaujímavý film Gravitácia. Zrejme nie som celkom fanúšik sveta motorov. Gravitácia 9/10 (videné minulú sobotu a tento utorok) Rivali 8/10 (videné v stredu)
0 0
reagovat

sirHumphrey

Gravity jsem skoukl těsně před Rivaly. Je to opravdová filmová atrakce, kterou musíš vidět na plátně! Hlavně je to o atmosféře. Osobně jsem se nesblížil s postavou jako takovou, ale kosmonautem jsme se na 90 minut rozhodně stal. ;) Každopádně natáhnout o půl hodinky a rozpracovat charaktery a příběh... a byl by to přiměřený konkurent Rivalům. Ale s takovou je pořád o krok vzad. :)
275074
Gravity jsem skoukl těsně před Rivaly. Je to opravdová filmová atrakce, kterou musíš vidět na plátně! Hlavně je to o atmosféře. Osobně jsem se nesblížil s postavou jako takovou, ale kosmonautem jsme se na 90 minut rozhodně stal. *;)* Každopádně natáhnout o půl hodinky a rozpracovat charaktery a příběh... a byl by to přiměřený konkurent Rivalům. Ale s takovou je pořád o krok vzad. *:)*
sirHumphrey
0 0
reagovat
Killda - nic není definitivní, Gravitaci jsem neviděl, určitě to bude výborný snímek, ikdyž mě přijde, že i trošku přeceněný, ale asi to budou hezké obrázky, kde nění děj důležitej.
A možná Rivaly bude předčit Kapitán Phillips, ten se prý velmi povedl
275073
Killda - nic není definitivní, Gravitaci jsem neviděl, určitě to bude výborný snímek, ikdyž mě přijde, že i trošku přeceněný, ale asi to budou hezké obrázky, kde nění děj důležitej. A možná Rivaly bude předčit Kapitán Phillips, ten se prý velmi povedl
0 0
reagovat
Wow... Howard používal stará skla! :+ jinak je to definitivně nejlepší snímek tohoto roku (prozatím, ale kdo by ho tak asi mohl sesadit,že?)
275072
Wow... Howard používal stará skla! *:+* jinak je to definitivně nejlepší snímek tohoto roku (prozatím, ale kdo by ho tak asi mohl sesadit,že?)
0 0
reagovat
Ještě lepší film než Gravitace. Už ze začátku mi bylo jasné, že se Howard nějak zamiloval do objektivů s dlouhým ohniskem; myslel jsem si, že mi to bude vadit, naopak, ještě víc mě to vtáhlo do děje.
Dosud byl můj favorit, co se týče životopisných filmů Hokejový zázrak s Kurtem Russellem, no a teď je ten film druhý ?)
275055
Ještě lepší film než Gravitace. Už ze začátku mi bylo jasné, že se Howard nějak zamiloval do objektivů s dlouhým ohniskem; myslel jsem si, že mi to bude vadit, naopak, ještě víc mě to vtáhlo do děje. Dosud byl můj favorit, co se týče životopisných filmů Hokejový zázrak s Kurtem Russellem, no a teď je ten film druhý *?)*
0 0
reagovat

Souhlas

Tohle je filme, který by se měl minimálně zaplatit, víc takových! podle toho, co se o filmu psalo před jeho odvysíláním, tedy že neobsahuje skoro žádné závody, jsem čekal nějakou unylou konverzačku, či co. Opak je pravdou, film je napěchovaný závoděním, ale zase nejsem F1 fanda, abych rozebíarl, jestli nějaká závodní dráha vypadá jako skutečná závodní dráha. Prd, film je skvělý a jen další takové!

Mimochodem v článku je neprolinkované "(seznam jejich projektů)" :)
275054
Tohle je filme, který by se měl minimálně zaplatit, víc takových! podle toho, co se o filmu psalo před jeho odvysíláním, tedy že neobsahuje skoro žádné závody, jsem čekal nějakou unylou konverzačku, či co. Opak je pravdou, film je napěchovaný závoděním, ale zase nejsem F1 fanda, abych rozebíarl, jestli nějaká závodní dráha vypadá jako skutečná závodní dráha. Prd, film je skvělý a jen další takové! Mimochodem v článku je neprolinkované "(seznam jejich projektů)" :)
Souhlas
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se