Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zdeněk Troška: Továrna na úspěch

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

nechapu

proc vas to tak vytaci a prakvapuje, ja osobne mam vselijakych silnopocitovych veci dost ze zivota a proto kdyz se na neco chci divat tak urcite ne na film ktery je ze zivota a je to nejaka psycharna, je pravda ze to nejsou ani tak uplne filmy od tTrosy ale proste akcnarny, komiksy a podobne, tudiz to vase haterstvi nechapu, proste ne kazdy kouka a chodi na film kvuli myslence, ci ze nam to neco unikatniho sdeli,hodne lidi si proste chce oddechnout a vypnout
254051
proc vas to tak vytaci a prakvapuje, ja osobne mam vselijakych silnopocitovych veci dost ze zivota a proto kdyz se na neco chci divat tak urcite ne na film ktery je ze zivota a je to nejaka psycharna, je pravda ze to nejsou ani tak uplne filmy od tTrosy ale proste akcnarny, komiksy a podobne, tudiz to vase haterstvi nechapu, proste ne kazdy kouka a chodi na film kvuli myslence, ci ze nam to neco unikatniho sdeli,hodne lidi si proste chce oddechnout a vypnout
nechapu
0 0
reagovat

KARLOS

„[…] Ale kino, nebo spíš jeho vedení samo o sobě výsledek nedělá, ten dělají lidé“

Výsledek kina nedělají lidé, ale vedení!

Mi se třeba hodně líbí koncept Jameson Cult Film Club; zajímavý příklad
úspěšného konceptu (tedy doufám, že úspěšného), který se podílí na
prosperitě kina. Každý kinař musí přemýšlet jak své kino prosadit i když
se nachází v bůhvíjakém zapadákově.
254050
„[…] Ale kino, nebo spíš jeho vedení samo o sobě výsledek nedělá, ten dělají lidé“ Výsledek kina nedělají lidé, ale vedení! Mi se třeba hodně líbí koncept Jameson Cult Film Club; zajímavý příklad úspěšného konceptu (tedy doufám, že úspěšného), který se podílí na prosperitě kina. Každý kinař musí přemýšlet jak své kino prosadit i když se nachází v bůhvíjakém zapadákově.
KARLOS
0 0
reagovat

Kverulant

Uznávám, s Hřebejkem sem trochu ustřelil, ale za vším ostatním si stojím.
254049
Uznávám, s Hřebejkem sem trochu ustřelil, ale za vším ostatním si stojím.
Kverulant
0 0
reagovat

Starší diváci = fandové Trošky? Omyl.

Díky za článek, takových bych vítal víc. Jen v jednom se pletete, v těch babičkách a dědečcích. U nás v kině na Trošku chodí hlavně mladí lidé, 15-30 let, stejně jako na jiné dementní komedie Láska je láska, atd. Lidi okolo 40+ a výš minimálně (důchodci vůbec), protože starší "vysmívané socialistické ročníky" považují novodobé komedie včetně Troškových za strašlivé průjmy, jsou totiž odchovaní trochu lepším standartem. Taky občas sleduju reakce diváků po filmu - pohoršené jsou hlavně ty starší páry, které jen chtěly zajít na komedii a pobavit se a marně to očekávaly od Trošky a spol., ty dávají nechuť výrazně najevo, zatímco mladí lidé je v davu někdy i okřikují "Držte hubu, bylo to dobrý."

Pro kina jsou samozřejmě výdělečné filmy požehnání. Ať už je průjmovitost jakákoliv. Bohužel nás lidi z kinoprůmyslu zajímá víc ta návštěvnost než jestli jsou ty filmy dobré.

Někdo tu zmínil Hřebejka jako zástupce kvality, asi je trochu na drogách. Doporučuju reprízu Nestydy, Medvídka a především Svaté čtveřice, aby se probral.
254048
Díky za článek, takových bych vítal víc. Jen v jednom se pletete, v těch babičkách a dědečcích. U nás v kině na Trošku chodí hlavně mladí lidé, 15-30 let, stejně jako na jiné dementní komedie Láska je láska, atd. Lidi okolo 40+ a výš minimálně (důchodci vůbec), protože starší "vysmívané socialistické ročníky" považují novodobé komedie včetně Troškových za strašlivé průjmy, jsou totiž odchovaní trochu lepším standartem. Taky občas sleduju reakce diváků po filmu - pohoršené jsou hlavně ty starší páry, které jen chtěly zajít na komedii a pobavit se a marně to očekávaly od Trošky a spol., ty dávají nechuť výrazně najevo, zatímco mladí lidé je v davu někdy i okřikují "Držte hubu, bylo to dobrý." Pro kina jsou samozřejmě výdělečné filmy požehnání. Ať už je průjmovitost jakákoliv. Bohužel nás lidi z kinoprůmyslu zajímá víc ta návštěvnost než jestli jsou ty filmy dobré. Někdo tu zmínil Hřebejka jako zástupce kvality, asi je trochu na drogách. Doporučuju reprízu Nestydy, Medvídka a především Svaté čtveřice, aby se probral.
Starší diváci = fandové Trošky? Omyl.
0 0
reagovat
grissword: Což o to, kino sám neprovozuju a když jsem říkal, že do toho vidím, je to nestranný pohled, který se může snadno mýlit.
Ale kino, nebo spíš jeho vedení samo o sobě výsledek nedělá a ten dělají lidé. Ty lze nějak ovlivnit, například propagací a jinými prostředky, tak aby si vychovali určitou skupinu lidí, kteří budou do kina chodit. A snažit se, aby viděli, co jim kino může nabídnout. A předně, nabídnout širokou škálu nabídky, aby přilákali celé spektrum návštěvníků.
Ovšem pořád musíš předpokládat, že budeš pracovat s určitou skupinou lidí. Pokud máš třicetitisícové město plus dalších sedmdesát ve spádové oblasti, ze které ovšem musíš vyloučit počet diváků, kteří se kvůli časové dostupnosti nedostanou na všechno, opravdu si nemůžeš vyskakovat i když je nejbližší multikino na hranici spádovosti. Tento počet se totiž snižuje s tím, že zdejší obyvatelstvo nikdy nebylo zvyklé na kulturní život. A i když představíš sebelepší nabídku, uděláš systém slev (tak, aby se to divákům opravdu do kina pravidelně chodit oplatilo), v podstatě supluješ služby multikin v nabídce občerstvení, pořádáš nejeden (upozorňuji, že nikoli dotovaný) festival a pořádáš filmový klub, na hranici možností rozepínáš nabídku a zaměření, pořád nalákáš jen menší procento diváků. Obrovskou roli hraje i to, že ve městě není vysoká škola, tudíž, alespoň u nás, jeden z návštěvnických pilířů.
Generalizovat umí každý, ale většina zapomíná, že né všude jsou úplně stejné podmínky. A ano, i já, který teď hájím, mám mnohdy pochybnosti nad příčetností některých rozhodnutí především dramaturga. Za tvrzením, že bez českých komedií, jakožto nejsilnějšímu filmovému artiklu, by to mohly zabalit i některé multiplexy, si ale stojím...
Ted: Jo, asi to bude zkresleno konkrétním kinem, protože dramaturg je v podstatě jeden ze dvou tahounů filmového klubu, který všeobecně nad mainstreamem ohrnuje nos. Čest mu, že se alespoň snaží pokrýt většinu nabídky distribuce.
254052
grissword: Což o to, kino sám neprovozuju a když jsem říkal, že do toho vidím, je to nestranný pohled, který se může snadno mýlit. Ale kino, nebo spíš jeho vedení samo o sobě výsledek nedělá a ten dělají lidé. Ty lze nějak ovlivnit, například propagací a jinými prostředky, tak aby si vychovali určitou skupinu lidí, kteří budou do kina chodit. A snažit se, aby viděli, co jim kino může nabídnout. A předně, nabídnout širokou škálu nabídky, aby přilákali celé spektrum návštěvníků. Ovšem pořád musíš předpokládat, že budeš pracovat s určitou skupinou lidí. Pokud máš třicetitisícové město plus dalších sedmdesát ve spádové oblasti, ze které ovšem musíš vyloučit počet diváků, kteří se kvůli časové dostupnosti nedostanou na všechno, opravdu si nemůžeš vyskakovat i když je nejbližší multikino na hranici spádovosti. Tento počet se totiž snižuje s tím, že zdejší obyvatelstvo nikdy nebylo zvyklé na kulturní život. A i když představíš sebelepší nabídku, uděláš systém slev (tak, aby se to divákům opravdu do kina pravidelně chodit oplatilo), v podstatě supluješ služby multikin v nabídce občerstvení, pořádáš nejeden (upozorňuji, že nikoli dotovaný) festival a pořádáš filmový klub, na hranici možností rozepínáš nabídku a zaměření, pořád nalákáš jen menší procento diváků. Obrovskou roli hraje i to, že ve městě není vysoká škola, tudíž, alespoň u nás, jeden z návštěvnických pilířů. Generalizovat umí každý, ale většina zapomíná, že né všude jsou úplně stejné podmínky. A ano, i já, který teď hájím, mám mnohdy pochybnosti nad příčetností některých rozhodnutí především dramaturga. Za tvrzením, že bez českých komedií, jakožto nejsilnějšímu filmovému artiklu, by to mohly zabalit i některé multiplexy, si ale stojím... Ted: Jo, asi to bude zkresleno konkrétním kinem, protože dramaturg je v podstatě jeden ze dvou tahounů filmového klubu, který všeobecně nad mainstreamem ohrnuje nos. Čest mu, že se alespoň snaží pokrýt většinu nabídky distribuce.
0 0
reagovat

Young Student

Neshodneme se. Byť to bez všech pochybností FINANČNÍ úspěch jistě je, tak odmítám k tomu chovat jakoukoliv úctu nebo snad respekt. Mě dráždí to, že jako argument se často objevuje něco ve smyslu: "Troška jenom zjistil, co lidi chtějí, a tak jim to dal. Přejme mu ty ohromný zisky, natočil co lidi žádali".

Ne, ten člověk se za tohle nemůže dočkat úcty ani respektu. Dobrovolně točí špatné filmy, které ukazují smutné věci a lidskou malost. Odmítám přistoupit na tu hru, že takoví jsou všichni a Troška jako jedinej to plebsu nabízí. Kdyby Svěrák, Hřebejk, Najbrt atd chtěli natočit obhroublou trapnou mizernou frašku o "obyčejných" lidech, tak jí mávnutím oka natočí taky. Ale oni nechcou. Mají trochu jiný ambice a dobrovolně si zvolili těžší cestu. Bojujou za kvalitnější český filmy a ten boj je to Sysifovský, protože nemůžou vidělat.

Troška točí o dva levely níže, než na co by měl. On by mohl toho svýho jména využít, a natočit něco kvalitního. Měl by na to jak finance, tak režisérskej um. Ale on přijmul vědomé cynické rozhodnutí a natočil sračku, u které je jisté, že na ní budou chodit lidi a vydělá. Nebyl v tom žádnej risk, nebyl v to žádnej um, není v tom nic hodného respektu.

Točíme se kolem slova úspěch. Úspěch by byl, kdyby Troška natočil kvalitní film a přišlo by na něj plno lidí. Úspěch není, když natočí hovno, který si lidi žádaj. Nezaslouží si za to ani slovo pochvali, ani trochu respektu, úcty.

Na konci píšeš: "Minimalne ocenuji jeho tvrdohlavost s niz si toci ty svoje sracky, ktere posledni dobou prilis nevynasely". Možná mu nevynášeli tolik, kolik by si producenti představovali, ale pořád to byly jedny z nejvýnosnějších českejch filmů. Tvrdohlavost to možná je, ale risk a důvod k úctě žádnej.

Troška si svůj "úspěch" užívá po tomhle týdnu až až. Nevidím nejmenší důvod snažit se ho v diskuzích nějak ospravedlnit. Nezaslouží si to, a koneckonců to ani nepotřebuje. Právě naopak. Mělo by se mu na hlavu snést ještě dvakrát tolik nadávek a "hateů". Stojím si za tím, že je to cynická filmařská děvka, která má navíc. U takového Magnuska už je možné pouze smíření s tím, že ten pán z Náchoda nebude nic jiného nikdy točit, protože by nic jiného nezvládl. Troška by mohl. Ale nechce.
254047
Neshodneme se. Byť to bez všech pochybností [b]FINANČNÍ[/b] úspěch jistě je, tak odmítám k tomu chovat jakoukoliv úctu nebo snad respekt. Mě dráždí to, že jako argument se často objevuje něco ve smyslu: "Troška jenom zjistil, co lidi chtějí, a tak jim to dal. Přejme mu ty ohromný zisky, natočil co lidi žádali". Ne, ten člověk se za tohle nemůže dočkat úcty ani respektu. Dobrovolně točí špatné filmy, které ukazují smutné věci a lidskou malost. Odmítám přistoupit na tu hru, že takoví jsou všichni a Troška jako jedinej to plebsu nabízí. Kdyby Svěrák, Hřebejk, Najbrt atd chtěli natočit obhroublou trapnou mizernou frašku o "obyčejných" lidech, tak jí mávnutím oka natočí taky. Ale oni nechcou. Mají trochu jiný ambice a dobrovolně si zvolili těžší cestu. Bojujou za kvalitnější český filmy a ten boj je to Sysifovský, protože nemůžou vidělat. Troška točí o dva levely níže, než na co by měl. On by mohl toho svýho jména využít, a natočit něco kvalitního. Měl by na to jak finance, tak režisérskej um. Ale on přijmul vědomé cynické rozhodnutí a natočil sračku, u které je jisté, že na ní budou chodit lidi a vydělá. Nebyl v tom žádnej risk, nebyl v to žádnej um, není v tom nic hodného respektu. Točíme se kolem slova úspěch. Úspěch by byl, kdyby Troška natočil kvalitní film a přišlo by na něj plno lidí. Úspěch není, když natočí hovno, který si lidi žádaj. Nezaslouží si za to ani slovo pochvali, ani trochu respektu, úcty. Na konci píšeš: "Minimalne ocenuji jeho tvrdohlavost s niz si toci ty svoje sracky, ktere posledni dobou prilis nevynasely". Možná mu nevynášeli tolik, kolik by si producenti představovali, ale pořád to byly jedny z nejvýnosnějších českejch filmů. Tvrdohlavost to možná je, ale risk a důvod k úctě žádnej. Troška si svůj "úspěch" užívá po tomhle týdnu až až. Nevidím nejmenší důvod snažit se ho v diskuzích nějak ospravedlnit. Nezaslouží si to, a koneckonců to ani nepotřebuje. Právě naopak. Mělo by se mu na hlavu snést ještě dvakrát tolik nadávek a "hateů". Stojím si za tím, že je to cynická filmařská děvka, která má navíc. U takového Magnuska už je možné pouze smíření s tím, že ten pán z Náchoda nebude nic jiného nikdy točit, protože by nic jiného nezvládl. Troška by mohl. Ale nechce.
Young Student
0 0
reagovat

Ted George

To jiste ne. Tak jak jsem to napsal, by si to sice slo vylozit takto groteskne, ale samozrejme ze skutecnost neni tak jednoducha. Hlavne si nejsem jisty, zda nekolik stovek lidi jde povazovat za uspech. Ja ho za nej nepovazuji konkretne v tomto pripade. Podle me je naopak velice neuspesny, protoze se mu nepodarilo zaujmout sirsi vrstvy. Treba ja ho krome jmena vlastne neznam a vubec me nezajima.

Podivej, ja se proste obecne zajimam o lidskou spolecnost, je vzdy zajimave videt jakykoli uspech, at jiz v jakemkoli oboru z meho pohledu. Jedna je vec je, zda je to uspech, ktery me naplnuje radosti, znechucenim, ci nezajmem, ale samotny zajem jako takovy nerad zpochybnuji, ten je objektivni. Dalsi veci ovsem je, ze rada uspechu je jaksi nahodnych, mame tendence videt za vsim jasne, pricinne principy, ale mnohdz tomu tak neni. Nejsem si tentokrat plne jisty, zda neni Zdenduv uspech pouze nahoda, ale spise si myslim, ze ne. Minimalne ocenuji jeho tvrdohlavost s niz si toci ty svoje sracky, ktere posledni dobou prilis nevynasely. Vytrval a ted trefil jackpot. Nic vice, nic mene.
254046
To jiste ne. Tak jak jsem to napsal, by si to sice slo vylozit takto groteskne, ale samozrejme ze skutecnost neni tak jednoducha. Hlavne si nejsem jisty, zda nekolik stovek lidi jde povazovat za uspech. Ja ho za nej nepovazuji konkretne v tomto pripade. Podle me je naopak velice neuspesny, protoze se mu nepodarilo zaujmout sirsi vrstvy. Treba ja ho krome jmena vlastne neznam a vubec me nezajima. Podivej, ja se proste obecne zajimam o lidskou spolecnost, je vzdy zajimave videt jakykoli uspech, at jiz v jakemkoli oboru z meho pohledu. Jedna je vec je, zda je to uspech, ktery me naplnuje radosti, znechucenim, ci nezajmem, ale samotny zajem jako takovy nerad zpochybnuji, ten je objektivni. Dalsi veci ovsem je, ze rada uspechu je jaksi nahodnych, mame tendence videt za vsim jasne, pricinne principy, ale mnohdz tomu tak neni. Nejsem si tentokrat plne jisty, zda neni Zdenduv uspech pouze nahoda, ale spise si myslim, ze ne. Minimalne ocenuji jeho tvrdohlavost s niz si toci ty svoje sracky, ktere posledni dobou prilis nevynasely. Vytrval a ted trefil jackpot. Nic vice, nic mene.
Ted George
0 0
reagovat
KARLOS: Už jen pokud kinař vysloví něco jako: „bez těchhle debilních filmů bych to mohl zabalit a tak je radši pouštím,“ tak tím vlastně kinař vinu za návštěvnost kina svaluje na film a ne na svou schopnost obsadit sál, jinými slovy: kinař neumí své kino prodat.“ Nevidíš nic. Na konkrétních číslech totiž nezáleží, jde především o to, kdo kinař je.
254045
KARLOS: Už jen pokud kinař vysloví něco jako: „bez těchhle debilních filmů bych to mohl zabalit a tak je radši pouštím,“ tak tím vlastně kinař vinu za návštěvnost kina svaluje na film a ne na svou schopnost obsadit sál, jinými slovy: kinař neumí své kino prodat.“ Nevidíš nic. Na konkrétních číslech totiž nezáleží, jde především o to, kdo kinař je.
0 0
reagovat
Díky za článek. Ač mě tenhle film a Troškoviny obecně absolutně míjí, tak mu upřímně gratuluji. Má svého diváka a ten je ochoten chodit do kina a pak se na to znova dívat v televizi.
254044
Díky za článek. Ač mě tenhle film a Troškoviny obecně absolutně míjí, tak mu upřímně gratuluji. Má svého diváka a ten je ochoten chodit do kina a pak se na to znova dívat v televizi.
0 0
reagovat

Creator

Ona je to umyslne nezabarvena financni analyza. To, cos od clanku cekal ty, je na uplne jine tema a obavam se, ze takova uvaha nema vitezu... jen porazenych. Prislo mi zajimavejsi v reakci na tento historicky uspech spise poukazat na to, jak se Troskovy filmy financuji. A tez na fakt, ze jako jeden z mala, ve state odkazanem na statni granty, funguje diky svym uspechum zcela nezavisle.

Samozrejme to muze byt uvod k zamysleni nad sirsi problematikou. Treba nad tim, ze kdy tu mame nezavislych komercnich reziseru tolik, kolik se da spocitat na prstech silvestrovskou petardou poranene ruky (cili dva az tri), jestli opravdu ma smysl zehrat na nedostatek zanrovych (cili komercnich) filmu. A jestli to ma nejake reseni. Rad se nad tim rozepisu, jestli to tedy bude nekoho zajimat. Ale to je spis na sirsi diskuzi nebo nejaky MZ Live Special, protoze v tomhle smeru nikdo nemuze "sezrat vsechnu moudrost sveta" a hrat si na proroka.
254042
Ona je to umyslne nezabarvena financni analyza. To, cos od clanku cekal ty, je na uplne jine tema a obavam se, ze takova uvaha nema vitezu... jen porazenych. Prislo mi zajimavejsi v reakci na tento historicky uspech spise poukazat na to, jak se Troskovy filmy financuji. A tez na fakt, ze jako jeden z mala, ve state odkazanem na statni granty, funguje diky svym uspechum zcela nezavisle. Samozrejme to muze byt uvod k zamysleni nad sirsi problematikou. Treba nad tim, ze kdy tu mame nezavislych komercnich reziseru tolik, kolik se da spocitat na prstech silvestrovskou petardou poranene ruky (cili dva az tri), jestli opravdu ma smysl zehrat na nedostatek zanrovych (cili komercnich) filmu. A jestli to ma nejake reseni. Rad se nad tim rozepisu, jestli to tedy bude nekoho zajimat. Ale to je spis na sirsi diskuzi nebo nejaky MZ Live Special, protoze v tomhle smeru nikdo nemuze "sezrat vsechnu moudrost sveta" a hrat si na proroka.
Creator
0 0
reagovat

KARLOS

To je opravdu rozumnej argument... :+

Mimochodem, jak to vypadá s Troškou a čerpáním z fondu pro rozvoj kinematografie? Na Babovřesky evidentně nic nedostal, ale ví někdo, jak to bylo u starších filmů?
254041
To je opravdu rozumnej argument... *:+* Mimochodem, jak to vypadá s Troškou a čerpáním z fondu pro rozvoj kinematografie? Na Babovřesky evidentně nic nedostal, ale ví někdo, jak to bylo u starších filmů?
KARLOS
0 0
reagovat

Karlos

Zajímavej příspěvek, ale nesouhlasím s tvou poslední větou. 90 procent českých kinařů nemá pocit, že by museli "přetrpět návaly" českých človíčků, aby pak mohli pustit kvalitu.
Kdyby to bylo na nich, tak by klidně dávali jenom ty sračky, jen aby měli víc lidí. Je možný, že z menšího kina máš zkušenost opačnou, ale v naprostý většině jim jde jenom o čísla.
254040
Zajímavej příspěvek, ale nesouhlasím s tvou poslední větou. 90 procent českých kinařů nemá pocit, že by museli "přetrpět návaly" českých človíčků, aby pak mohli pustit kvalitu. Kdyby to bylo na nich, tak by klidně dávali jenom ty sračky, jen aby měli víc lidí. Je možný, že z menšího kina máš zkušenost opačnou, ale v naprostý většině jim jde jenom o čísla.
Karlos
0 0
reagovat
Chápu, proč ten úspěch leží toliko lidem v žaludku. Ale YS míří poměrně přesně v argumentaci, že to není jenom náš fenomén. To, že špatný vkus je sice smutný, netvrdím, ale vylívat si nenávistná srdíčka je o to smutnější.
Ne, nejsem Troškův fanoušek, Babovřeskám nepřispěju a jsou mi ukradené. Ovšem po určitou hranici. Vy vidíte zisk tvůrců a jistotu dalšího filmu. Já v tom naopak vidím plusové body, kdy se skomírající kina nabaští a připraví se na další půlrok hladu s nouzí.
Jelikož mám poměrně dobré vstahy s domovským kinem, pak do toho trochu vidím. Vidím konkrétní čísla, konkrétního kina. Vím, kolik je stojí provoz a kolik potřebují průměrného počtu diváků na promítání. Je to necelá čtvrtina sálu.
Upřímě, každý provozovatel kina vám řekne, že druhou Saxánu, Babovřesky, Kameňáky a Bastardy po filmové stránce nenávidí, ale bez nich by to mohli zabalit. A ano, raději "přetrpí" návaly "českých človíčků", aby pak mohli pustit filmáč, oskarovky a "neseqelové" blockbustery...
254039
Chápu, proč ten úspěch leží toliko lidem v žaludku. Ale YS míří poměrně přesně v argumentaci, že to není jenom náš fenomén. To, že špatný vkus je sice smutný, netvrdím, ale vylívat si nenávistná srdíčka je o to smutnější. Ne, nejsem Troškův fanoušek, Babovřeskám nepřispěju a jsou mi ukradené. Ovšem po určitou hranici. Vy vidíte zisk tvůrců a jistotu dalšího filmu. Já v tom naopak vidím plusové body, kdy se skomírající kina nabaští a připraví se na další půlrok hladu s nouzí. Jelikož mám poměrně dobré vstahy s domovským kinem, pak do toho trochu vidím. Vidím konkrétní čísla, konkrétního kina. Vím, kolik je stojí provoz a kolik potřebují průměrného počtu diváků na promítání. Je to necelá čtvrtina sálu. Upřímě, každý provozovatel kina vám řekne, že druhou Saxánu, Babovřesky, Kameňáky a Bastardy po filmové stránce nenávidí, ale bez nich by to mohli zabalit. A ano, raději "přetrpí" návaly "českých človíčků", aby pak mohli pustit filmáč, oskarovky a "neseqelové" blockbustery...
0 0
reagovat

Proč?

Což o to, článek je dobrý a podobných by tu mělo být více, ale působí na mě spíš jako zajímavý rozjezd a pak najednou končí. Moc rád bych si přečetl delší pojednání o tom, proč se tyhle filmy tolika lidem líbí. Napsané bez emocí a vtípků, tak jako imfova analýza finanční stránky věci.
254037
Což o to, článek je dobrý a podobných by tu mělo být více, ale působí na mě spíš jako zajímavý rozjezd a pak najednou končí. Moc rád bych si přečetl delší pojednání o tom, [b]proč[/b] se tyhle filmy tolika lidem líbí. Napsané bez emocí a vtípků, tak jako imfova analýza finanční stránky věci.
Proč?
0 0
reagovat
Dobře napsaný článek:+

Jsou dva světy, které se nepochopí. Podle mě ta hromada lidí jen dokazuje slova známého psychiatra, že v našem státě je třetina obyvatel slabá duchem, každý sedmý občan je debilní nebo alkoholik etc.

254036
Dobře napsaný článek*:+* Jsou dva světy, které se nepochopí. Podle mě ta hromada lidí jen dokazuje slova známého psychiatra, že v našem státě je třetina obyvatel slabá duchem, každý sedmý občan je debilní nebo alkoholik etc.
0 0
reagovat
Srovnání s Djangem je hodně bolestivé...
254035
Srovnání s Djangem je hodně bolestivé...
0 0
reagovat

Young Student

Podle tvé logiky je tedy potřeba ocenit třeba i pana Vandase za to, že se mu podařilo zburcovat stovky mladých lidí...

Každý úspěch je přece potřeba ocenit, tudíž jistě oceníš i tento. Smutné
254034
Podle tvé logiky je tedy potřeba ocenit třeba i pana Vandase za to, že se mu podařilo zburcovat stovky mladých lidí... Každý úspěch je přece potřeba ocenit, tudíž jistě oceníš i tento. Smutné
Young Student
0 0
reagovat
Skvělej článek, ale na náladě rozhodně nepřidá...
254032
Skvělej článek, ale na náladě rozhodně nepřidá...
0 0
reagovat
Článek zajímavý a pro mě jako fandu (vše kromě CZ filmů) docela šokující.

eště se sluší dodat, že na vybrané CZ snímky pak i houfně "musí" chodit celé střední školy, což jistě také generuje nemalý zisk.

Každopádně se Babovřeskům rád vyhnu a až to budou dávat v televizi, radši půjdu sekat trávu ;)
254031
Článek zajímavý a pro mě jako fandu (vše kromě CZ filmů) docela šokující. eště se sluší dodat, že na vybrané CZ snímky pak i houfně "musí" chodit celé střední školy, což jistě také generuje nemalý zisk. Každopádně se Babovřeskům rád vyhnu a až to budou dávat v televizi, radši půjdu sekat trávu *;)*
0 0
reagovat

Hmm

By ma zaujimali aj cisla zo Slovenska - ci aj v tej krajine je tolko ........... (doplnte si sami) ludi.
254030
By ma zaujimali aj cisla zo Slovenska - ci aj v tej krajine je tolko ........... (doplnte si sami) ludi.
Hmm
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se