Diskuze k článku Babovřesky: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
02.03.2014 21:55:44

Tak jsem si dal tvrdy alkohol, dokoncil to a musim rict, ze postupem casu se to zlepsi, nebo jsem uz byl k te debilite apaticky... ale dokazete si predstavit, ze by to bylo fakt ukoncene tim prvnim koncem??? Zaroven pri neexistenci dvojky, bych pak Trosku povazoval za nejvetsiho trolla filmove branze... jenze ono to melo druhy konec. Smula pro nej, ale on si z nas intosu nic nedela, ze :D8)

03.02.2014 14:30:35

2/10

Hele jako, cekal jsme to horsi. Kamenakovske dialogy a zabijacke vyplnovaci improvizace nasnimane trochu lepsi kamerou (ve srovnani s Kamenaky) s naprosto kokotskym strihem. Vydrzel jsem 18 minut, ale kdybych mel v zilach neco tvrdeho, tak i dyl.

05.09.2013 22:58:23

Ted

Jak jinak měl podle tebe získat bobříka odvahy, aby měl Rikitan radost?

05.09.2013 22:34:55

Ted

Cherchez la femme? ?)

05.09.2013 21:20:36

Milda99

Měl bych otázku. Proč ses na to koukal?

05.09.2013 21:10:09

Šílený, trapný. Bohužel. Ti herci neherci mě rozčilovali strašně. Jediný kdo mě trochu zaujal byla Jana Synková. Díky ní to není 1, ale 2/10

21.03.2013 23:15:30

V prvním Slunci seno je taková WTF scéna jak všichni běží k lesu, protože si myslí, že hoří a on jen vychází měsíc, takže se zastaví na louce, Jirásková zazpívá árii z Rusalky a jdou domů. Není to vtip, ani zápletka, jen taková poetická vsuvka, možná to měl bejt vtip, nevím, ale rozhodně je to to nejlepší co jsem od Trošky viděl.

21.03.2013 22:45:17

Při natáčení Babovřesk prý bylo zakázáno kouření. A když už někdo musel, tak jen Trošku.

27.02.2013 17:45:49

Za "divácky nejúspěšnější film" urcite

27.02.2013 17:43:14

Přiznám se,že smekám..smekám panu Troškovi a celému natáčecímu týmu. Dokáží vytvořit film,který je dle mého názoru na ...,ale (jak říká klasik) když se to dobře prodá.. Otázka zní: Bude to na Lvíčka?;oD

17.02.2013 20:08:45

Slunce seno dobrý kvůli Růžičkový?

Myslím, že Slunce seno má i lepší scény než jen s Růžičkovou. Farář Otík a jeho komando drben nebo bába na dvorku jsou super. ;)

17.02.2013 13:44:20

ehm

No,už po shlédnutí traileru,jsem neočekával něco zázračného....na sérii Slunce seno to nemá ani za pár a příjde mi to,jako jeden VELICE DLOUHÝ trapas....a to jsem opravdu milovník a recitátor scén Slunce Sena....

17.02.2013 10:21:02

....A PAK TO ZAČLO !!... :D:D:D

17.02.2013 10:13:28

You got me. :D

17.02.2013 10:01:49

do_Od

Mazec. Akorát by mě zajímalo, jak ses na takovouhle stránku dostal. :D

17.02.2013 09:51:18

Skvělá recenze "]zde a když už jsme u toho, můžete prosím příště taky na začátku recenze napsat, jaký jste si dali popcorn vy a jaký vaši rodiče? Celá recenze pak nabyde mnohem .. chutnějšího .. dojmu.

17.02.2013 09:35:25

A pak že se sny neplní link

16.02.2013 22:34:56

charlie k

link

16.02.2013 22:11:03

TedGeorge

ty musíš být fakt tvrďák. Kolik měříš? 165cm???
Takový bývají nejtvrdší.
Ať si lidi chodí na co chtějí.

15.02.2013 23:30:19

Macicek

link

Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se