Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Čertova nevěsta: Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
:D
192865
:D
0 0
reagovat

solange

a)Trailer má prezentovat to, jaký film bude.
b)Trailer má lidi natěšit na to, co se ve filmu bude dít.
c)Diskuze je tady od toho, aby lidi řekli svůj názor.

Osobně si nemyslím, že to co tygr.karlos napsal má něco společnýho s Troškovou orientací a pokud ano tak :- Ale já si myslím, že reagoval na to, jak na něj film působí, čímž ho nechci omlouvat, protože pokud je tahle pohádka gay, jsou gay skoro všechny český pohádky, natočený za několik posledních let a s tímhle názorem se já neztotožňuju...
A k tomu zbytku co píšeš můžu říct už jen jedno jediný
192859
a)Trailer má prezentovat to, jaký film bude. b)Trailer má lidi natěšit na to, co se ve filmu bude dít. c)Diskuze je tady od toho, aby lidi řekli svůj názor. Osobně si nemyslím, že to co tygr.karlos napsal má něco společnýho s Troškovou orientací a pokud ano tak *:-* Ale já si myslím, že reagoval na to, jak na něj film působí, čímž ho nechci omlouvat, protože pokud je tahle pohádka gay, jsou gay skoro všechny český pohádky, natočený za několik posledních let a s tímhle názorem se já neztotožňuju... A k tomu zbytku co píšeš můžu říct už jen [link="http://www.youtube.com/watch?v=TKYQ5ibxslI"]jedno jediný[/link]
solange
0 0
reagovat
jeden Troška, jeden film a jeden pouhý trailer a tolik názorů...Obdivuju, jak je tu většina tak zkušená, že z minutového traileru poznáte:
a) hlavní hrdina bez kapky talentu
b) film je gaaaay
c) ušišlaná vypatlanina
Vy, co jste tohle všechno poznali z tak krátké ukázky, běžte, běžte a dělejte filmy, protože očividně víte jak!!!! (pozn.: předešlý text je napsán s velkou ironií)
A teď vážně- Troškovy filmy mě nebaví, nicméně mu dám alespoň šanci, než ho začnu kritizovat! A to, že do hlavních rolí vybral nové lidi - VIVAT!! konečně zase změna..a jestli jsou nesympatický? třeba ano, ale jak jste to poznali z traileru? víte o jakou tam šlo situaci?víte proč se tak hrdinové tváří? troufám si říci, že NE! Tak uberte na plynu. . . A poslední . . "je to GAAAY" Troška? ANo a co? ovlivnilo to film? Viděli jste v ukázce, že by chlap ojížděl chlapa? opět ta samá odpověď: NE!
SMutno. . smutno z toho, jak každý umí kritizovat. . .
192838
jeden Troška, jeden film a jeden pouhý trailer a tolik názorů...Obdivuju, jak je tu většina tak zkušená, že z minutového traileru poznáte: a) hlavní hrdina bez kapky talentu b) film je gaaaay c) ušišlaná vypatlanina Vy, co jste tohle všechno poznali z tak krátké ukázky, běžte, běžte a dělejte filmy, protože očividně víte jak!!!! (pozn.: předešlý text je napsán s velkou ironií) A teď vážně- Troškovy filmy mě nebaví, nicméně mu dám alespoň šanci, než ho začnu kritizovat! A to, že do hlavních rolí vybral nové lidi - VIVAT!! konečně zase změna..a jestli jsou nesympatický? třeba ano, ale jak jste to poznali z traileru? víte o jakou tam šlo situaci?víte proč se tak hrdinové tváří? troufám si říci, že NE! Tak uberte na plynu. . . A poslední . . "je to GAAAY" Troška? ANo a co? ovlivnilo to film? Viděli jste v ukázce, že by chlap ojížděl chlapa? opět ta samá odpověď: NE! SMutno. . smutno z toho, jak každý umí kritizovat. . .
0 0
reagovat
Ja myslim, ze je to klasickej trailer na ´klasickou´ Troskovu pohadku :))
192826
Ja myslim, ze je to klasickej trailer na ´klasickou´ Troskovu pohadku *:))*
0 0
reagovat
Je to děs. Opět tu máme kýčovitou výpravu, uřvanost a divný casting. Hlavní hrdina vypadá jako ňouma a je imho nesympatický. Ovšem korunu tomu všemu nasazují novácký voice-over a absolutně odporné mezititulky. Takhle se láká na pohádku?:-
192733
Je to děs. Opět tu máme kýčovitou výpravu, uřvanost a divný casting. Hlavní hrdina vypadá jako ňouma a je imho nesympatický. Ovšem korunu tomu všemu nasazují novácký voice-over a absolutně odporné mezititulky. Takhle se láká na pohádku?*:-*
0 0
reagovat

Ne kazdy ma rad pi--iny typu avatar

S tímto tvrzením absolutně nesouhlasím. Avatar je skvělý. Já se také rád podívám na pohádky. Ty nové jsou jaksi vždy až na vyjímky (Peklo s princeznou) vždy takové divné, uřvané, moc moderní. Myslím si, že nové české pohádky jsou divné kvůli své přílišné modernosti.
192731
S tímto tvrzením absolutně nesouhlasím. Avatar je skvělý. Já se také rád podívám na pohádky. Ty nové jsou jaksi vždy až na vyjímky (Peklo s princeznou) vždy takové divné, uřvané, moc moderní. Myslím si, že nové české pohádky jsou divné kvůli své přílišné modernosti.
Ne kazdy ma rad pi--iny typu avatar
0 0
reagovat
No, vypadá to dost děsně. Hudba zní jak z MIDI kláves, postsynchrony zní strašně studiově, hlavní "hrdina" prudce nesympatický a bez špetky talentu a celé je to takové odporné. :-
192725
No, vypadá to dost děsně. Hudba zní jak z MIDI kláves, postsynchrony zní strašně studiově, hlavní "hrdina" prudce nesympatický a bez špetky talentu a celé je to takové odporné. *:-*
0 0
reagovat
ramstein.ch
myslím, že tady nikdo netvrdí, že se Troškovi pohádky dětem nemůžou líbit, teda aspoň té nižší věkové skupině. (mám o hodně mladšího bratra, ten na jeho pohádky nechtěl na rozdíl ode mě koukat ani ve svých 6ti letech). Vše jde, ale udělat i nějak vkusně, ne. Klidně a rád se přiznám k tomu, že i ve svém věku na pohádky rád kouknu (mimochodem klidně i troškovu první Princeznu), ať již na nové nebo na ty oblíbené z dětských let. Největší průser, ale je a to se mi v poslední době u nové pohádkové produkce českých televizí stalo několikrát, když mě samotného polil stud za tvůrce jak všelijak se dokázali pitvořit, aby to vypadalo směšně. (a přesně jak píše st39.6 - k tomu stačí zdravý rozum) ... Nevím, jaká bude tahle pohádka, jen doufám, že alespoň ne jako jakýkoliv jeho nepohádkový film za posledních 10 let. ... Jinak tady se rozebírá hlavně první dojem z reklamy, kterou si přes trailery dělá sama produkce a nebudeme si nic vykládat, ten trailer v porovnání s konkurencí zaujmout neumí (jestli je chyba v materiálu nebo jen v ne moc šikovně slepené ukázce - se teprve uvidí). Každopádně reklamu tak jako, ale většinou každý produkt a to i film hodnotí hlavně zákazník (a to i prostřednictvím ohlasů, nejen financí, Horst Fuchs taky prodá každou volovinu a přesto si na zboží z TvShopu po chvíli většina stěžuje)!!
192716
[b]ramstein.ch[/b] myslím, že tady nikdo netvrdí, že se Troškovi pohádky dětem nemůžou líbit, teda aspoň té nižší věkové skupině. (mám o hodně mladšího bratra, ten na jeho pohádky nechtěl na rozdíl ode mě koukat ani ve svých 6ti letech). Vše jde, ale udělat i nějak vkusně, ne. Klidně a rád se přiznám k tomu, že i ve svém věku na pohádky rád kouknu (mimochodem klidně i troškovu první Princeznu), ať již na nové nebo na ty oblíbené z dětských let. Největší průser, ale je a to se mi v poslední době u nové pohádkové produkce českých televizí stalo několikrát, když mě samotného polil stud za tvůrce jak všelijak se dokázali pitvořit, aby to vypadalo směšně. (a přesně jak píše st39.6 - k tomu stačí zdravý rozum) ... Nevím, jaká bude tahle pohádka, jen doufám, že alespoň ne jako jakýkoliv jeho nepohádkový film za posledních 10 let. ... Jinak tady se rozebírá hlavně první dojem z reklamy, kterou si přes trailery dělá sama produkce a nebudeme si nic vykládat, ten trailer v porovnání s konkurencí zaujmout neumí (jestli je chyba v materiálu nebo jen v ne moc šikovně slepené ukázce - se teprve uvidí). Každopádně reklamu tak jako, ale většinou každý produkt a to i film hodnotí hlavně zákazník (a to i prostřednictvím ohlasů, nejen financí, Horst Fuchs taky prodá každou volovinu a přesto si na zboží z TvShopu po chvíli většina stěžuje)!!
0 0
reagovat
čistá recyklácia už mnohokrát videného
192712
čistá recyklácia už mnohokrát videného
0 0
reagovat
A to som si myslel, že podobní dementi sa roja iba okolo Twilightu...:-
192704
A to som si myslel, že podobní dementi sa roja iba okolo Twilightu...*:-*
0 0
reagovat
Infantilní, rádoby vtipné a tak strašně GAAAYYY...
Troška klesá od pohádky k pohádce stále níž, zlatá první Princezna ze mlejna... tohle má možná docela pěkný vizuál, ale ta infantilnost a neherectví všech zúčastněných to zase spolehlivě zabije. Škoda :(
192698
Infantilní, rádoby vtipné a tak strašně GAAAYYY... Troška klesá od pohádky k pohádce stále níž, zlatá první Princezna ze mlejna... tohle má možná docela pěkný vizuál, ale ta infantilnost a neherectví všech zúčastněných to zase spolehlivě zabije. Škoda *:(*
0 0
reagovat
hloupejsi argument sis vybrat nemoh. k tomu, aby clovek mohl neco kritizovat, musi nejdriv to same umet lepe? nestaci treba ... zdravy rozum? kolik dobrych kritik nebo komentaru jsi napsal ty, ze je ted kritizujes? :))
a otazky typu "proc se na to koukate" nebo "proc to hodnotite" snad ani neni traba zodpovidat, ty jsou hloupe az to boli.
navstevnost ceskych filmu je malokdy ukazatelem nejake kvality. na trosku a jemu podobne se chodi ze setrvacnosti. jo a jeste jedna vec: vazne je sledovanost ceskych televizi tak vysoka diky troskovi a burianovi? ... vazne tohle rikas v dobe veleuspesny tisice a jedny noci, superstar a podobnych talentovych soutezi, ktery naprosto ruinujou jakoukoliv domaci tvorbu?
192696
hloupejsi argument sis vybrat nemoh. k tomu, aby clovek mohl neco kritizovat, musi nejdriv to same umet lepe? nestaci treba ... zdravy rozum? kolik dobrych kritik nebo komentaru jsi napsal ty, ze je ted kritizujes? *:))* a otazky typu "proc se na to koukate" nebo "proc to hodnotite" snad ani neni traba zodpovidat, ty jsou hloupe az to boli. navstevnost ceskych filmu je malokdy ukazatelem nejake kvality. na trosku a jemu podobne se chodi ze setrvacnosti. jo a jeste jedna vec: vazne je sledovanost ceskych televizi tak vysoka diky troskovi a burianovi? ... vazne tohle rikas v dobe veleuspesny tisice a jedny noci, superstar a podobnych talentovych soutezi, ktery naprosto ruinujou jakoukoliv domaci tvorbu?
0 0
reagovat

kdyz se vam ten trailer nelibi, proc se na nej divate

Tenhle argument miluju :-D

a pro pomalejsi (ramstein.ch;)) - aby clovek zjistil, jestli se mu to libi nebo ne, musi se na to nejdriv podivat, ze ano? ... no ze jo?
192695
Tenhle argument miluju :-D a pro pomalejsi (ramstein.ch*;)*) - aby clovek zjistil, jestli se mu to libi nebo ne, musi se na to nejdriv podivat, ze ano? ... no ze jo?
kdyz se vam ten trailer nelibi, proc se na nej divate
0 0
reagovat

me se to libi

koukam tady jsou jen experti na pohadky. Kolik je vam vsem radobykritikum let, hmmm? kdyz troska zacal delat pohadky, tak jste si jeste delali do kalhot,ale plna usta slov jako crap, sranec, atd zajimave. Koolik jste toho vazeni dokazali vy? Mimochodem, kdyz se vam ten trailer nelibi, proc se na nej divate a proc ho tedy vubec hodnotite? Ne kazdy ma rad pi--iny typu avatar, thron, etc. jen tak pro zajimavost, kdyby ceska televize nemela trosku a buriana, nemela by ani zadnou sledovanost. To, ze vas par radobykritiku nema rado pohadky nerika nic o tom ze se to nebude libit detem. Zamette si pred svym prahem a pockejme si na to, jaka bude navstevnost v kine.
192694
koukam tady jsou jen experti na pohadky. Kolik je vam vsem radobykritikum let, hmmm? kdyz troska zacal delat pohadky, tak jste si jeste delali do kalhot,ale plna usta slov jako crap, sranec, atd zajimave. Koolik jste toho vazeni dokazali vy? Mimochodem, kdyz se vam ten trailer nelibi, proc se na nej divate a proc ho tedy vubec hodnotite? Ne kazdy ma rad pi--iny typu avatar, thron, etc. jen tak pro zajimavost, kdyby ceska televize nemela trosku a buriana, nemela by ani zadnou sledovanost. To, ze vas par radobykritiku nema rado pohadky nerika nic o tom ze se to nebude libit detem. Zamette si pred svym prahem a pockejme si na to, jaka bude navstevnost v kine.
me se to libi
0 0
reagovat
Achjo, chápu, že Troška má logopedickou vadu, takže mu žvatlající čert připadá milej, ale má mít trochu soudnosti... jinak, nemůžu si pomoct, ale vzpomněl jsem si na Létajícího ševce, náznak konfliktu a napětí cítit je, minimálně když nastoupí Němec; i když si iluze nedělám, rozhodně to vypadá jako nejlepší troškův kus za posledních 20 let.
Každopádně na pohádky už jsem starej, s neochotou dodržet závazky plynoucí z dobrovolně podepsané smlouvy už prostě nemůžu sympatizovat:)
192691
Achjo, chápu, že Troška má logopedickou vadu, takže mu žvatlající čert připadá milej, ale má mít trochu soudnosti... jinak, nemůžu si pomoct, ale vzpomněl jsem si na Létajícího ševce, náznak konfliktu a napětí cítit je, minimálně když nastoupí Němec; i když si iluze nedělám, rozhodně to vypadá jako nejlepší troškův kus za posledních 20 let. Každopádně na pohádky už jsem starej, s neochotou dodržet závazky plynoucí z dobrovolně podepsané smlouvy už prostě nemůžu sympatizovat*:)*
0 0
reagovat
trailer sranec ale z Nemce jde respekt, to byl dobry castingovy tah :+
192686
trailer sranec ale z Nemce jde respekt, to byl dobry castingovy tah *:+*
0 0
reagovat
Kluci na popisku nepracujte to je mrhání času a sil. Fakt děs.
192682
Kluci na popisku nepracujte to je mrhání času a sil. Fakt děs.
0 0
reagovat
Klasickej Troška a ehm... a kde sakra vyhrabali toho Šandu? I když teda musím uznat, že tím svým debilním projevem se do zbytku obsazení docela hodí... František Němec si nařízl další šprušli na žebříčku mých oblíbených českých herců...
Aspoň že ty triky už malinko odskakují od běžné české televizní úrovně - ale to je dost malá útěcha...
192675
Klasickej Troška a ehm... a kde sakra vyhrabali toho Šandu? I když teda musím uznat, že tím svým debilním projevem se do zbytku obsazení docela hodí... František Němec si nařízl další šprušli na žebříčku mých oblíbených českých herců... Aspoň že ty triky už malinko odskakují od běžné české televizní úrovně - ale to je dost malá útěcha...
0 0
reagovat
Podle Trošky jsou asi včechny nadpřirozený postavy z Bežkovic... proč nemůže mít ve filmu alespoň někdy někoho svéprávnýho, když už je za kamerou on...
192673
Podle Trošky jsou asi včechny nadpřirozený postavy z Bežkovic... proč nemůže mít ve filmu alespoň někdy někoho svéprávnýho, když už je za kamerou on...
0 0
reagovat
crap:)
192669
crap*:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se