Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 11 nejlepších filmů Quentina Tarantina

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Já budu trochu cheatovat, z Tarantinových filmů mám nejradši ten, který prodal, Pravdivou romanci .
Bez cheatů  mám nejradši Djanga, pak PulpFiction, pak dlouho nic, bez
pořadí Kill Bill, Tenkrát V Hollywoodu, Osm Hrozných a Gauneři, pak
dlouho zase nic, pak zbytek, který už si znovu asi nikdy nepustím .
863622
Já budu trochu cheatovat, z Tarantinových filmů mám nejradši ten, který prodal, Pravdivou romanci . Bez cheatů  mám nejradši Djanga, pak PulpFiction, pak dlouho nic, bez pořadí Kill Bill, Tenkrát V Hollywoodu, Osm Hrozných a Gauneři, pak dlouho zase nic, pak zbytek, který už si znovu asi nikdy nepustím .
1 0
reagovat
Tohle ani srovnávat nehodlám. Postupně si užívám všechno více a více. Včetně Jackie Brown, kterou jsem po Pulp Fiction nenáviděl. Ad 4 pokoje, tady jsem měl výhodu ze jsem viděl příběhy Alfreda Hitchcocka s povídkou na toto téma a tak jsem si to fakt užil.
863565
Tohle ani srovnávat nehodlám. Postupně si užívám všechno více a více. Včetně Jackie Brown, kterou jsem po Pulp Fiction nenáviděl. Ad 4 pokoje, tady jsem měl výhodu ze jsem viděl příběhy Alfreda Hitchcocka s povídkou na toto téma a tak jsem si to fakt užil.
2 0
reagovat
reaguje na: ovmartin23
Zajímavý. Já třeba při sledování chtěl aby to neskončilo, protože se mi prostě nechtělo pryč :)
863556
Zajímavý. Já třeba při sledování chtěl aby to neskončilo, protože se mi prostě nechtělo pryč *:)*
863433
2 0
reagovat
Vybrať najobľúbenejšiu tarantinovku je ako vybrať, či je väčšia legenda Ennio Morricone alebo John Williams ;) Takmer nemožné...
Každopádne, najviackrát som od neho asi videl Inglourious Basterds, The Hateful Eight a Pulp Fiction.
863550
Vybrať najobľúbenejšiu tarantinovku je ako vybrať, či je väčšia legenda Ennio Morricone alebo John Williams *;)* Takmer nemožné... Každopádne, najviackrát som od neho asi videl Inglourious Basterds, The Hateful Eight a Pulp Fiction.
3 0
reagovat
Osm hrozných je můj oblíbený film na který nedám dopustit. Django je jenom o kousek pod ním stejně jako Tenkrát v Hollywoodu. Ostatní mám také rád a hodně mě mrzí že chce končit. Snad si to rozmyslí a bude pokračovat stejně dlouho jako Clint Eastwood ;)
863531
Osm hrozných je můj oblíbený film na který nedám dopustit. Django je jenom o kousek pod ním stejně jako Tenkrát v Hollywoodu. Ostatní mám také rád a hodně mě mrzí že chce končit. Snad si to rozmyslí a bude pokračovat stejně dlouho jako Clint Eastwood *;)*
3 0
reagovat
Přesně tak, jestli na něčí filmy platí, že zrají jako víno a s každým dalším zhlédnutím jsou lepší a lepší, tak rozhodně pro ty od Tarantina. Jo, taky jsem při prvním zhlédnutí u pár jeho kousků (Jackie, Basterds, Hollywood) zažil určité zklamání, protože jsem očekával něco trochu jiného, nebo že to bude nějak (nevím jak:D) lepší, ale dal jsem tomu další šanci a (když už jsem věděl, do čeho jdu) zjistil jsem, že v tom, co chtěl Tarantino divákům sdělit, je to vlastně strašně super. Jen ten Grindhouse mě doteď tak úplně nepřesvědčil, no, jinak ale všechno ostatní je jedna velká paráda. 
863520
Přesně tak, jestli na něčí filmy platí, že zrají jako víno a s každým dalším zhlédnutím jsou lepší a lepší, tak rozhodně pro ty od Tarantina. Jo, taky jsem při prvním zhlédnutí u pár jeho kousků (Jackie, Basterds, Hollywood) zažil určité zklamání, protože jsem očekával něco trochu jiného, nebo že to bude nějak (nevím jak*:D*) lepší, ale dal jsem tomu další šanci a (když už jsem věděl, do čeho jdu) zjistil jsem, že v tom, co chtěl Tarantino divákům sdělit, je to vlastně strašně super. Jen ten Grindhouse mě doteď tak úplně nepřesvědčil, no, jinak ale všechno ostatní je jedna velká paráda. 
2 0
reagovat
Quentina mám prostě rád - ten jeho užvaněnej styl mi z nějakého prapodivného důvodu prostě sedí. Nevadí mi sledovat Tenkrát v
Hollywoodu, kde se dlouho nic neděje. Líbí se mi, jak lidi prostě třeba
jen jedou městem - ta hudba, ty barvy, zvuky - těžko se to někomu
vysvětluje, ale mě prostě dělá dobře na to čumět a poslouchat to. Takový
jiný "asmr"
Nicméně:

1. Pulp Fiction - definice 90s, hlášky z toho filmu je prostě mezinárodní
folklór, navíc perfektní překlad a český dabing ve své TOP formě, nebál
bych se říct
2. 8 hrozných - mě se to prostě děsně líbilo! Herci vynikající, napětí velké, překvapení taky. Jako fakt jsem se výborně
bavil nezvyklou konverzačkou, detektivkou, masakrem
3. Kill Bill 1+2 - tohle byl tenkrát strašnej "námrd"! Každej si pak hvízdal twisted
nerves a žlutočerná byla nejvíc cool - líbí se mi i ta černobílá verze
boje na meče
4. Django - vynikající mstivý film, kdy se to nakonec pěkně zamotá, kudos DiCapriovi, tady fakt zaválel
5. Tenkrát v Hollywoodu - krásné, stylové, takovej ten filmovej dortík,
kterýho si tu a tam prostě s chutí musim ukousnout až mám boule za ušima
6.Gauenři - je vidět, že je to prvotina, ale sakra dobrá - nikdy nezapomenu na vysvětlení like a virgin od Madonny :D
7. Hanebný parchanti - Christopher Waltz a Brad Pitt jsou to naprosto
skvělí a vůbec celý je to děsně zabavný a rád se na to vždycky podívám -
António Mar-ga-réé-tééé :D
8. Grindhouse - to holčičácký tlachání taky mělo něco do sebe, skvělá Zoe Bell co hraje samu sebe a hrozivě
cool Kurt a jeho kára
9. 4 pokoje - a vlastně je to taky sranda, ale jak se píše v článku - těžko se konkuruje mrtvý šlapce v gauči a dvou
nezbedným dětem :)
10. Jackie Brown - tady jediný film, co jsem viděl jen 2x a úplně to nebyl můj šálek

Quentin mi bude chybět, doufám, že to pak nevydrží a aspoň bude psát scénáře :-)
863519
Quentina mám prostě rád - ten jeho užvaněnej styl mi z nějakého prapodivného důvodu prostě sedí. Nevadí mi sledovat Tenkrát v Hollywoodu, kde se dlouho nic neděje. Líbí se mi, jak lidi prostě třeba jen jedou městem - ta hudba, ty barvy, zvuky - těžko se to někomu vysvětluje, ale mě prostě dělá dobře na to čumět a poslouchat to. Takový jiný "asmr" Nicméně: 1. Pulp Fiction - definice 90s, hlášky z toho filmu je prostě mezinárodní folklór, navíc perfektní překlad a český dabing ve své TOP formě, nebál bych se říct 2. 8 hrozných - mě se to prostě děsně líbilo! Herci vynikající, napětí velké, překvapení taky. Jako fakt jsem se výborně bavil nezvyklou konverzačkou, detektivkou, masakrem 3. Kill Bill 1+2 - tohle byl tenkrát strašnej "námrd"! Každej si pak hvízdal twisted nerves a žlutočerná byla nejvíc cool - líbí se mi i ta černobílá verze boje na meče 4. Django - vynikající mstivý film, kdy se to nakonec pěkně zamotá, kudos DiCapriovi, tady fakt zaválel 5. Tenkrát v Hollywoodu - krásné, stylové, takovej ten filmovej dortík, kterýho si tu a tam prostě s chutí musim ukousnout až mám boule za ušima 6.Gauenři - je vidět, že je to prvotina, ale sakra dobrá - nikdy nezapomenu na vysvětlení like a virgin od Madonny :D 7. Hanebný parchanti - Christopher Waltz a Brad Pitt jsou to naprosto skvělí a vůbec celý je to děsně zabavný a rád se na to vždycky podívám - António Mar-ga-réé-tééé :D 8. Grindhouse - to holčičácký tlachání taky mělo něco do sebe, skvělá Zoe Bell co hraje samu sebe a hrozivě cool Kurt a jeho kára 9. 4 pokoje - a vlastně je to taky sranda, ale jak se píše v článku - těžko se konkuruje mrtvý šlapce v gauči a dvou nezbedným dětem :) 10. Jackie Brown - tady jediný film, co jsem viděl jen 2x a úplně to nebyl můj šálek Quentin mi bude chybět, doufám, že to pak nevydrží a aspoň bude psát scénáře :-)
3 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Já mám naopak u Tarantina replay value větší než u jiného libovolného současného režiséra (dobře, s výjimkou Finchera, a třeba si ještě na někoho vzpomenu) a většina jeho filmů je lepší a lepší s každým zhlédnutím.

Takže moje doporučení zní jasně, dej tomu ještě aspoň jednu šanci. (Hlavně Kill Bill nebo Pancharty. :D)
863507
Já mám naopak u Tarantina replay value větší než u jiného libovolného současného režiséra (dobře, s výjimkou Finchera, a třeba si ještě na někoho vzpomenu) a většina jeho filmů je lepší a lepší s každým zhlédnutím. Takže moje doporučení zní jasně, dej tomu ještě aspoň jednu šanci. (Hlavně Kill Bill nebo Pancharty. *:D*)
863472
6 0
reagovat
Ok, tak jo (bez televizních a povídkových projektů). :)

HANEBNÝ PANCHARTI
JACKIE BROWNOVÁ
PULP FICTION
KILL BILL 2
OSM HROZNÝCH
GAUNEŘI
TENKRÁT V HOLLYWOODU
-
KILL BILL 1
NESPOUTANÝ DJANGO
AUTO ZABIJÁK

Prvních sedm jsou podle mě prostě vynikající filmy se silným jednotícím konceptem, takže žebříček je daný víceméně drobnými osobními preferencemi. Zbývající tři jsou odvážné autorské projekty, u nichž mi nicméně nesedí naopak heterogennost konceptu. Rozpadávají se do nespojitých částí, spíše dílčích ambicí a experimentálního pokusnictví, jež lze oceňovat, lze jim podléhat, ale esteticky mi imponují o něco méně.
863497
Ok, tak jo (bez televizních a povídkových projektů). :) HANEBNÝ PANCHARTI JACKIE BROWNOVÁ PULP FICTION KILL BILL 2 OSM HROZNÝCH GAUNEŘI TENKRÁT V HOLLYWOODU - KILL BILL 1 NESPOUTANÝ DJANGO AUTO ZABIJÁK Prvních sedm jsou podle mě prostě vynikající filmy se silným jednotícím konceptem, takže žebříček je daný víceméně drobnými osobními preferencemi. Zbývající tři jsou odvážné autorské projekty, u nichž mi nicméně nesedí naopak heterogennost konceptu. Rozpadávají se do nespojitých částí, spíše dílčích ambicí a experimentálního pokusnictví, jež lze oceňovat, lze jim podléhat, ale esteticky mi imponují o něco méně.
4 0
reagovat

Top 3

1. Jackie Brown
2. Django Unchained
3. Once Upon a Time in Hollywood
863494
1. Jackie Brown 2. Django Unchained 3. Once Upon a Time in Hollywood
Top 3
1 0
reagovat
reaguje na: ovmartin23
Tak já už ho několikrát viděl a určitě ještě uvidím ;)
863489
Tak já už ho několikrát viděl a určitě ještě uvidím *;)*
863433
2 0
reagovat
První je pro mě pochopitelně Pulp Fiction. Už jenom proto, že je to prototyp filmu kterým se snaží prorazit každý režisér - odvážný, osobitý ale zároveň univerzální, pekelně úspěšný mezi diváky i kritikou a okamžitá klasika. Pozdějšími filmy jsou ambicióznější, dotaženější, některé jdou i trochu dál, ale z žádného jiného si svět takhle na zadek nesedl. Jackie Brown budu muset dát další šanci. Viděl jsem ji kdysi dávno a trochu mě znechutilo, že hlavní postava byla dost (možná jenom trochu?) svině. Ale viděl jsem to jako děcko, tak jsem to možná ani pořádně nepochopil.
863487
První je pro mě pochopitelně Pulp Fiction. Už jenom proto, že je to prototyp filmu kterým se snaží prorazit každý režisér - odvážný, osobitý ale zároveň univerzální, pekelně úspěšný mezi diváky i kritikou a okamžitá klasika. Pozdějšími filmy jsou ambicióznější, dotaženější, některé jdou i trochu dál, ale z žádného jiného si svět takhle na zadek nesedl. Jackie Brown budu muset dát další šanci. Viděl jsem ji kdysi dávno a trochu mě znechutilo, že hlavní postava byla dost (možná jenom trochu?) svině. Ale viděl jsem to jako děcko, tak jsem to možná ani pořádně nepochopil.
2 0
reagovat
Nějak to seřadit asi neumím, mám rád všechny jeho filmy. Každý má své kouzlo a nikdy jsem nelitoval toho času stráveném před obrazovkou/v kině.
Ale moje nejoblíbenější je Jackie Brown. Je to na Tarantina nezvykle "něžnější" film a má nejlepší soudtrack ze všech jeho filmů. Pam Grier je tam naprosto skvělá a strašně jsem si díky tomu filmu oblíbil Roberta Forstera. Ten křehký vztah co si ve filmu budují je skvěle vykreslený. Jackson, DeNiro, Fonda jsou výborní a Michael Keaton samozřejmě taky.
863480
Nějak to seřadit asi neumím, mám rád všechny jeho filmy. Každý má své kouzlo a nikdy jsem nelitoval toho času stráveném před obrazovkou/v kině. Ale moje nejoblíbenější je [b]Jackie Brown[/b]. Je to na Tarantina nezvykle "něžnější" film a má nejlepší soudtrack ze všech jeho filmů. Pam Grier je tam naprosto skvělá a strašně jsem si díky tomu filmu oblíbil Roberta Forstera. Ten křehký vztah co si ve filmu budují je skvěle vykreslený. Jackson, DeNiro, Fonda jsou výborní a Michael Keaton samozřejmě taky.
4 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Celkem hezký pohled jak má každý ten žebříček úplně jinde, já jednou dobou viděl P.F. bambilion krát a pokaždé, když mám poslední chuť na Tarantinovku, tak vzpomenu na Djanga.


jinak můj žebříček je:

Pulp Fiction
Django Unchained
Inglourious Basterds
The Hateful Eight
4 pokoje (kdo neviděl, tak by si měl doplnit vzdělání, protože je to super)
Reservoir Dogs
Once Upon a Time...
Kill Bill 1&2
Jackie Brown
863476
Celkem hezký pohled jak má každý ten žebříček úplně jinde, já jednou dobou viděl P.F. bambilion krát a pokaždé, když mám poslední chuť na Tarantinovku, tak vzpomenu na Djanga. jinak můj žebříček je: Pulp Fiction Django Unchained Inglourious Basterds The Hateful Eight 4 pokoje (kdo neviděl, tak by si měl doplnit vzdělání, protože je to super) Reservoir Dogs Once Upon a Time... Kill Bill 1&2 Jackie Brown
863454
2 0
reagovat

Quentin

Me se od něj líbí všechno, ale problém mám, že u žádného filmu nevidím moc replay value. Ano Kill Bill 2 je lepší jak jednička, ale od premiéry jsem neměl důvod si ho pustit, to stejne Django, Hollywood byl fajn, ale na 100% ho už v životě neuvidím, atd. atd. Jen ten Pulp jsem viděl asi 5x a za to mohl hlavně správný věk a hlášky.
863472
Me se od něj líbí všechno, ale problém mám, že u žádného filmu nevidím moc replay value. Ano Kill Bill 2 je lepší jak jednička, ale od premiéry jsem neměl důvod si ho pustit, to stejne Django, Hollywood byl fajn, ale na 100% ho už v životě neuvidím, atd. atd. Jen ten Pulp jsem viděl asi 5x a za to mohl hlavně správný věk a hlášky.
Quentin
2 -4
reagují: Memphis
reagovat
Kill Bill beru jako jeden parádní film. 
Jackie byla těžká nuda. 
Tenkrát v H jsem rozkoukal - a vypnul. 
Auto zabiják je za mě nevytěžený - od toho filmu jsem čekal víc, než sáhodlouhé dialogy (byť sexy) žen. Závěrečná honička je vynikající, škoda, že v podobném rytmu nebyl celý film. 8)
863470
Kill Bill beru jako jeden parádní film.  Jackie byla těžká nuda.  Tenkrát v H jsem rozkoukal - a vypnul.  Auto zabiják je za mě nevytěžený - od toho filmu jsem čekal víc, než sáhodlouhé dialogy (byť sexy) žen. Závěrečná honička je vynikající, škoda, že v podobném rytmu nebyl celý film. *8)*
2 0
reagovat

Můj

1. Hollywood
2. Bill Vol. 2
3. Všechno ostatní

Mám rád pohádky a westerny prostě
863466
1. Hollywood 2. Bill Vol. 2 3. Všechno ostatní Mám rád pohádky a westerny prostě
Můj
1 0
reagovat

My best friends Birthday

Kdyby mu půlka filmu neshořela tak už na 10 je:) btw viděl někdo?jestli tam už byl cítit potenciál? :)
863462
Kdyby mu půlka filmu neshořela tak už na 10 je:) btw viděl někdo?jestli tam už byl cítit potenciál? :)
My best friends Birthday
1 0
reagovat
Tarantino má tak našlapanou filmografii, že je v podstatě fuk, zda se všechny filmy seřadí podle data vzniku, abecedy nebo něčích preferencí, pořád je to jedna velká pecka vedle druhé a kdo říká, že ne, tak pěkně kecá:), viz hodnocení na imdb. Pulp Fiction je sice obecně nezpochybnitelná jednička a Grindhouse je obvykle na chvostu, ale jinak všechno ostatní je tak nějak na stejno. 

U mě vládne nostalgie, zažít ten tarantinovský hype v 90s bylo fakt něco, takže jednička s přehledem Pulp Fiction, v závěsu pak Reservoir Dogs, poté Kill Bill (nechápu, proč Tarantino ofiko The Whole Bloody Affair, vyjma omezeného kino releasu, nikdy nevydal - bitka s katanami kompletně v barvě je naprosto boží:+), následně Jackie Brown a pak všechno ostatní. Snad až na Grindhouse všechno viděno nesčetněkrát, každé zhlédnutí odměněno vynikajícím zážitkem a kdykoliv si dám kterýkoliv tarantinovský flick rád zase znovu (ok, snad až na ten Grindhouse), přičemž u jubilejní desítky tomu jistě nebude jinak:)
863460
Tarantino má tak našlapanou filmografii, že je v podstatě fuk, zda se všechny filmy seřadí podle data vzniku, abecedy nebo něčích preferencí, pořád je to jedna velká pecka vedle druhé a kdo říká, že ne, tak pěkně kecá*:)*, viz hodnocení na imdb. Pulp Fiction je sice obecně nezpochybnitelná jednička a Grindhouse je obvykle na chvostu, ale jinak všechno ostatní je tak nějak na stejno.  U mě vládne nostalgie, zažít ten tarantinovský hype v 90s bylo fakt něco, takže jednička s přehledem Pulp Fiction, v závěsu pak Reservoir Dogs, poté Kill Bill (nechápu, proč Tarantino ofiko The Whole Bloody Affair, vyjma omezeného kino releasu, nikdy nevydal - bitka s katanami kompletně v barvě je naprosto boží*:+*), následně Jackie Brown a pak všechno ostatní. Snad až na Grindhouse všechno viděno nesčetněkrát, každé zhlédnutí odměněno vynikajícím zážitkem a kdykoliv si dám kterýkoliv tarantinovský flick rád zase znovu (ok, snad až na ten Grindhouse), přičemž u jubilejní desítky tomu jistě nebude jinak*:)*. 
2 0
reagovat
reaguje na: duro
Jo to rozhodně, já kvituji pozitivně jen to rozdělení na dva filmy.
863456
Jo to rozhodně, já kvituji pozitivně jen to rozdělení na dva filmy.
863449
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se