Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vlk samotář a mládě: Námezdný zabiják: V.I.M.

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Viděla jsem první tři filmy a přestože jsem pravděpodobně ideální cílovka (fanynka samurajských filmů, anime  a mangy), pokládám tuhle sérii spíš za takové lehce bizarní béčko. Sice kultovní a s velkým dopadem na celý žánr (těch následných citací jsou fakt tuny), ale provedení a dramaturgie jednotlivých filmů už dneska bohužel působí trochu lacině. Ovšem nahoru to nepochybně táhne úžasný výkon hlavního představitele, který byl v reálu skutečným mistrem bojových umění a držitelem černého pásu.

Mimochodem: " ... Mrňavý Daigorō, který si ve slavné scéně vybírá mezi mečem a hračkou, tedy životem a smrtí, se postupně mění v tátova parťáka a pro chladnokrevného zabijáka je jedním z mála pout s minulostí a s dobou, kdy sám sebe mohl považovat za dobrého člověka."
No, nevím. Úplně nejsilnější scéna z celé té série pro mě byla právě úvodní scéna prvního filmu, která nám předvedla, co mimo jiné také zahrnovala ta práce šógunova vykonavatele. Do toho světa sousloví dobrý člověk asi vůbec nepatří 8).
859137
Viděla jsem první tři filmy a přestože jsem pravděpodobně ideální cílovka (fanynka samurajských filmů, anime  a mangy), pokládám tuhle sérii spíš za takové lehce bizarní béčko. Sice kultovní a s velkým dopadem na celý žánr (těch následných citací jsou fakt tuny), ale provedení a dramaturgie jednotlivých filmů už dneska bohužel působí trochu lacině. Ovšem nahoru to nepochybně táhne úžasný výkon hlavního představitele, který byl v reálu skutečným mistrem bojových umění a držitelem černého pásu. Mimochodem: [i]" ... Mrňavý Daigorō, který si ve slavné scéně vybírá mezi mečem a hračkou, tedy životem a smrtí, se postupně mění v tátova parťáka a pro chladnokrevného zabijáka je jedním z mála pout s minulostí a s dobou, kdy sám sebe mohl považovat za dobrého člověka." [/i]No, nevím. Úplně nejsilnější scéna z celé té série pro mě byla právě úvodní scéna prvního filmu, která nám předvedla, co mimo jiné také zahrnovala ta práce šógunova vykonavatele. Do toho světa sousloví [i]dobrý člověk[/i] asi vůbec nepatří *8)*.
2 0
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Na streamech asi ne, ale placky by měly být dostupné na zahraničích webech. 

já to kdysi dokonce kupoval v Levných knihách, ale to už je strašně let. 
859066
Na streamech asi ne, ale placky by měly být dostupné na zahraničích webech.  já to kdysi dokonce kupoval v Levných knihách, ale to už je strašně let. 
859063
4 0
reagovat
Malokdy se me stane, ze se tady objevi neco jsem vubec neznal a ted je to tady. Da se to nekde sehnat legalne na streamech? 
859063
Malokdy se me stane, ze se tady objevi neco jsem vubec neznal a ted je to tady. Da se to nekde sehnat legalne na streamech? 
1 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Tento film sme mali v sylabe na univerzite. Strašná haluz :D 
859041
Tento film sme mali v sylabe na univerzite. Strašná haluz *:D* 
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se