Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Live Speciál o Mission: Impossible III

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
112567
858892
112567
1 0
reagovat
Ahoj. Jednička vždycky působila televizně, a nekultovně - ale Langley a honička v eurotunelu, a i ten rozlitej bazén na Staroměstským náměstí - 7/10. Dvojku jsem dostal pod stromeček, tak se o Vánocích pouštěla víckrát, protože drahá VHS s hezkým akčním obalem:-), ale ani tenhle tuning tomu nepomohl - pár hezkých záběrů (to zas Woo jo), cool scéna v závěru, kdy se na poslední chvíli odpálí auto z mostu, jen aby mohl hned na to prosvištět uvolněnou cestou Tom Cruise na motorce ... ale, ale ten film na to zkrátka neměl ... pusťte si Operaci Zloměný šíp, Tváří v Tvář a MI2, a každý přeci musí cítit, který film z téhle Woovi trojky na to má a který ne:-), takže škoda a 3/10. MI3 - paráda a ve své době zjevení - ovce mezi létajícíma vrtulema:-), kinetika akce (výbuch na mostě, Cruise letí doprava, hned na to letadlo prosviští doleva), Morfeus, když mu Cruise do vysílaček pustí hudbu - ,,tak to si děláte prd*l":-) 8/10. MI4 - Moskva a Dubaj supr, tak měl ten film skončit. Část v Indii jsem bral vždy už jenom jako takový
neefektivní závěr, který jakoby ke zbytku filmu už nepatřil ... souboj v "domečku pro angličáky" nenadchl 6/10. Pětka byl samozřejmě Game Changer - wau, wau, wau, možná mě tolik nebavila ta vodní část s potápěním, 9/10. Šestka - pětka a šestka nejsou stejný film, jen rozdělený na dvě části??? Tak třeba ty scény s vrtulníkem byly dobré ne? Taky 9/10.
858891
Ahoj. [b]Jednička[/b] vždycky působila televizně, a nekultovně - ale Langley a honička v eurotunelu, a i ten rozlitej bazén na Staroměstským náměstí - 7/10. [b]Dvojku[/b] jsem dostal pod stromeček, tak se o Vánocích pouštěla víckrát, protože drahá VHS s hezkým akčním obalem:-), ale ani tenhle tuning tomu nepomohl - pár hezkých záběrů (to zas Woo jo), cool scéna v závěru, kdy se na poslední chvíli odpálí auto z mostu, jen aby mohl hned na to prosvištět uvolněnou cestou Tom Cruise na motorce ... ale, ale ten film na to zkrátka neměl ... pusťte si Operaci Zloměný šíp, Tváří v Tvář a MI2, a každý přeci musí cítit, který film z téhle Woovi trojky na to má a který ne:-), takže škoda a 3/10. [b]MI3[/b] - paráda a ve své době zjevení - ovce mezi létajícíma vrtulema:-), kinetika akce (výbuch na mostě, Cruise letí doprava, hned na to letadlo prosviští doleva), Morfeus, když mu Cruise do vysílaček pustí hudbu - ,,tak to si děláte prd*l":-) 8/10. [b]MI4[/b] - Moskva a Dubaj supr, tak měl ten film skončit. Část v Indii jsem bral vždy už jenom jako takový neefektivní závěr, který jakoby ke zbytku filmu už nepatřil ... souboj v "domečku pro angličáky" nenadchl 6/10. [b]Pětka[/b] byl samozřejmě Game Changer - wau, wau, wau, možná mě tolik nebavila ta vodní část s potápěním, 9/10. [b]Šestka[/b] - pětka a šestka nejsou stejný film, jen rozdělený na dvě části??? Tak třeba ty scény s vrtulníkem byly dobré ne? Taky 9/10.
1 -3
reagovat
Za mne 4, 5, 6, 1, 2, 3.
Trojka jednoznačně nejhorší díl!Ten Abramsuv preblyskany hnusný lens Flame byl otravný  a už tady dokázal že umí ničit zajete série, kdy následovalo ničení Star treku Tuposti a tupá recyklace u Star Wars! Nejpřeceňovaňejši režisér doby!
858888
Za mne 4, 5, 6, 1, 2, 3. Trojka jednoznačně nejhorší díl!Ten Abramsuv preblyskany hnusný lens Flame byl otravný  a už tady dokázal že umí ničit zajete série, kdy následovalo ničení Star treku Tuposti a tupá recyklace u Star Wars! Nejpřeceňovaňejši režisér doby!
1 -2
reagovat
Fakt těžko hodnotit, jednička je tradičně vymazlený de palmovský thriller a neprávem opomíjená pecka, dvojka za mě teda teď už skoro nekoukatelná (ale nebavila mě vlastně nikdy, nicméně díky za Take a Look Around od LB), trojka má vlastní ksicht a je výborná ze všech důvodů zmíněných v MZ Live, ale čtyřku mám asi nejradši pro její pixarovskou hravost. No a pak to už holt je precizní blockbusterová krasojízda s pětkou a šestkou... když vyhodím tu dvojku, tak se prostě nedokážu rozhodnout, co se zbytkem. 
858876
Fakt těžko hodnotit, jednička je tradičně vymazlený de palmovský thriller a neprávem opomíjená pecka, dvojka za mě teda teď už skoro nekoukatelná (ale nebavila mě vlastně nikdy, nicméně díky za Take a Look Around od LB), trojka má vlastní ksicht a je výborná ze všech důvodů zmíněných v MZ Live, ale čtyřku mám asi nejradši pro její pixarovskou hravost. No a pak to už holt je precizní blockbusterová krasojízda s pětkou a šestkou... když vyhodím tu dvojku, tak se prostě nedokážu rozhodnout, co se zbytkem. 
2 0
reagovat
reaguje na: Likan7
Navíc ve čtyřce se v podstatě rozjel ten současný styl, který McQuarrie jenom vypiloval. (Ostatně už na čtyřce pomáhal se scénářem.)

Celou sekvenci v Dubaji považuju za nejlepší v sérii. Asi za to může můj strach z výšek. :D
858866
Navíc ve čtyřce se v podstatě rozjel ten současný styl, který McQuarrie jenom vypiloval. (Ostatně už na čtyřce pomáhal se scénářem.) Celou sekvenci v Dubaji považuju za nejlepší v sérii. Asi za to může můj strach z výšek. *:D*
858845
1 0
reagovat
reaguje na: Douglas
Konecne nekdo, kdo to napsal spravne :+
858863
Konecne nekdo, kdo to napsal spravne *:+*
858823
2 0
reagovat
reaguje na: imf
Taky na to zírám. Co má Dood proti čtyřce, když je skoro stejná, nebo alespoň hodně podobná těm dalším? a Přitom má pětku na topu :D
858845
Taky na to zírám. Co má Dood proti čtyřce, když je skoro stejná, nebo alespoň hodně podobná těm dalším? a Přitom má pětku na topu *:D*
858819
2 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: HAL
s týmto sa značne zhodujem. 3 je najslabšia, aj ked nie je zlá, proste priemer. 2 lepšia, určite. 8)

Top sú 5 a 6, v tesnom závese 1 a 4, o level slabšia je 2 a od nej o levej slabšia zase 3. M:I je celkovo jedna z najkvalitnejších sérií vôbec, nie len v rámci akčného žánru. 
858828
s týmto sa značne zhodujem. 3 je najslabšia, aj ked nie je zlá, proste priemer. 2 lepšia, určite. *8)* Top sú 5 a 6, v tesnom závese 1 a 4, o level slabšia je 2 a od nej o levej slabšia zase 3. M:I je celkovo jedna z najkvalitnejších sérií vôbec, nie len v rámci akčného žánru. 
858824
2 -1
reagovat
Dvojka je rozhodně lepší než trojka, jen je to i trochu jiný žánr. 

Jedničku už si skoro nepamatuju, ale tedy asi nějak takto: 6,5,4,1,2,3
858824
Dvojka je rozhodně lepší než trojka, jen je to i trochu jiný žánr.  Jedničku už si skoro nepamatuju, ale tedy asi nějak takto: 6,5,4,1,2,3
1 0
reagují: Ravenous
reagovat
1, 5, 3, 6, 4, 2 
858823
1, 5, 3, 6, 4, 2 
2 0
reagují: ryzlink
reagovat
Já to úplnou náhodou zrovna tento týden poprvé viděl, abych konečně rozlouskl jednu z nejlegendárnějších MZ kontroverzí, a za sebe musím tedy říci, že rozhodně spíš team imf - ta vizuální nefilmovost mému oku nikterak nelahodí, zvlášť teď, kdy jsme si zvykli na eleganci McQuarrieho podání. 

Začal jsem potom i čtyřku a ta má pro změnu jiný problém: ty ruské vlajky (jakkoliv očividně CGI) nad Pražským hradem mi nedělaly úplně dobře už tehdy v kině, ale dnes je to téměř nekoukatelné...

Jinak tedy 6, 5, 4, 3 (přičemž 1 a 2 jsem viděl strašně dávno, s dabingem v TV, takže radši nehodnotím, ale výš než 4 by téměř jistě nebyly)
858821
Já to úplnou náhodou zrovna tento týden poprvé viděl, abych konečně rozlouskl jednu z nejlegendárnějších MZ kontroverzí, a za sebe musím tedy říci, že rozhodně spíš team imf - ta vizuální nefilmovost mému oku nikterak nelahodí, zvlášť teď, kdy jsme si zvykli na eleganci McQuarrieho podání.  Začal jsem potom i čtyřku a ta má pro změnu jiný problém: ty ruské vlajky (jakkoliv očividně CGI) nad Pražským hradem mi nedělaly úplně dobře už tehdy v kině, ale dnes je to téměř nekoukatelné... Jinak tedy 6, 5, 4, 3 (přičemž 1 a 2 jsem viděl strašně dávno, s dabingem v TV, takže radši nehodnotím, ale výš než 4 by téměř jistě nebyly)
2 0
reagovat
Já už se smířil s tou adorací trojky, ale teď jako koukám, se ještě budu muset smířit s hejtěním čtyřky? To už je moc. :D
858819
Já už se smířil s tou adorací trojky, ale teď jako koukám, se ještě budu muset smířit s hejtěním čtyřky? To už je moc. *:D*
4 0
reagují: Likan7
reagovat
Ou nou, další nekritická óda na Abramsovu tupou kopírku kdejaké epizody (vlastně všech) Aliasu, která započala mou sveřepou nevraživost vůči mr. lens flare fanboyovi (s Lostem jsem skončil hned po první řadě, protože mi bylo naprosto jasné kam to povede … a taky že jo:D) a která po zprznění M:I a následovného vykuchání ST (skvělé blockbustery, leč mizerné Treky) s nezměrnou silou pokračuje až dodnes:D. Co všechno je tady špatně? Je toho docela dost.
 
Abych jen nehejtoval, tak Hoffman je vážně super, Monaghan je hodně sympatická, akce na mostě s dronem má nápad a velké kudos trojce za to, že do série přivedla skvělého Pegga (byť tady je jen v pozici vtipného poskoka a jako postava začne fungovat až ve čtyřce), zbytek je ovšem docela slabota. Kdyby to alespoň byla chytrá a nápaditá kopírka Aliasu.

Ne, použije se lazy writing berlička v podobě MacGuffina, na čemž tahle série do té doby a naštěstí nikdy potom nestála, akorát Rambaldi se vymění za rádobyvtipný "Rabbit's Foot", snaživý techguy poskok Flinkman je jen přejmenován na Benjiho, rozpůlené finále a vložení jeho první části do úvodu filmu, protože neskutečné napětí a hektické tempo hned zpočátku filmu, je tak bombastické, že to už opět nikdy potom nikdo v sérii, a opět naštěstí, nepoužil:D (proč asi - zbytečně to prozrazuje další děj a akorát to dává divákovi jistotu, že do dané sekvence se přítomným postavám ve filmu vůbec nic nestane, klasická předtitulkovka ala Indy a bondovky odvede naprosto stejnou službu), dějová linka je totálně triviální (chytání Hoffmana, zajetí Hoffmana, útěk Hoffmana, chytání Hoffmana, konec) a hlavní highlight, na kterém naopak celá série staví naprosto zásadně a totiž ústřední heist, je nepochopitelně odbytý jedním střihem (Hunt se dostává na střechu, bum, Hunt skáče na padáku z budovy) jakoby ve filmu byl jen do počtu (počkat, on vlastně je:D). Asi nebude překvapením, že trojku mám na úplném chvostu žebříčku všech dílů (jo, dokonce až za dvojkou s geniálním OST a brutálně přepálenou akcí). 
858809
Ou nou, další nekritická óda na Abramsovu tupou kopírku kdejaké epizody (vlastně všech) Aliasu, která započala mou sveřepou nevraživost vůči mr. lens flare fanboyovi (s Lostem jsem skončil hned po první řadě, protože mi bylo naprosto jasné kam to povede … a taky že jo*:D*) a která po zprznění M:I a následovného vykuchání ST (skvělé blockbustery, leč mizerné Treky) s nezměrnou silou pokračuje až dodnes*:D*. Co všechno je tady špatně? Je toho docela dost.   Abych jen nehejtoval, tak Hoffman je vážně super, Monaghan je hodně sympatická, akce na mostě s dronem má nápad a velké kudos trojce za to, že do série přivedla skvělého Pegga (byť tady je jen v pozici vtipného poskoka a jako postava začne fungovat až ve čtyřce), zbytek je ovšem docela slabota. Kdyby to alespoň byla chytrá a nápaditá kopírka Aliasu. Ne, použije se lazy writing berlička v podobě MacGuffina, na čemž tahle série do té doby a naštěstí nikdy potom nestála, akorát Rambaldi se vymění za rádobyvtipný "Rabbit's Foot", snaživý techguy poskok Flinkman je jen přejmenován na Benjiho, rozpůlené finále a vložení jeho první části do úvodu filmu, protože neskutečné napětí a hektické tempo hned zpočátku filmu, je tak bombastické, že to už opět nikdy potom nikdo v sérii, a opět naštěstí, nepoužil*:D* (proč asi - zbytečně to prozrazuje další děj a akorát to dává divákovi jistotu, že do dané sekvence se přítomným postavám ve filmu vůbec nic nestane, klasická předtitulkovka ala Indy a bondovky odvede naprosto stejnou službu), dějová linka je totálně triviální (chytání Hoffmana, zajetí Hoffmana, útěk Hoffmana, chytání Hoffmana, konec) a hlavní highlight, na kterém naopak celá série staví naprosto zásadně a totiž ústřední heist, je nepochopitelně odbytý jedním střihem (Hunt se dostává na střechu, bum, Hunt skáče na padáku z budovy) jakoby ve filmu byl jen do počtu (počkat, on vlastně je*:D*). Asi nebude překvapením, že trojku mám na úplném chvostu žebříčku všech dílů (jo, dokonce až za dvojkou s geniálním OST a brutálně přepálenou akcí). 
3 -2
reagovat
3,5,6,4,1,2
Ale všechny super krom dvojky :)
858798
3,5,6,4,1,2 Ale všechny super krom dvojky *:)*
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Mám to stejně. Ale když nad tím přemýšlím, tak spíše 6>5>3>1>4
z dvojky pouze Injection
858796
Mám to stejně. Ale když nad tím přemýšlím, tak spíše 6>5>3>1>4 z dvojky pouze Injection
858780
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Karel má pravdu. 
858795
Karel má pravdu. 
858780
1 0
reagovat
5, 4, 6, 3, 1, 2
858790
5, 4, 6, 3, 1, 2
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
+1 úplně přesně :+
858789
+1 úplně přesně *:+*
858783
2 -1
reagovat
5, 6, 3, 4, 1, 2 - ale s dodatkom že mám dvojku stále rád aj keď je posledná. Mňa ten Woo štýl u tohto filmu proste baví. Hlavne finále, od momentu kedy sa odhodí maska a spustia sa elektrické gitary. 
858787
5, 6, 3, 4, 1, 2 - ale s dodatkom že mám dvojku stále rád aj keď je posledná. Mňa ten Woo štýl u tohto filmu proste baví. Hlavne finále, od momentu kedy sa odhodí maska a spustia sa elektrické gitary. 
5 -1
reagovat
Po přepálené a velmi ,,jiné" dvojce přišla tahle bomba s exceletním Hoffmanem . Bylo to napínavé, intenzivní až mrazivé a Cruise do toho dal vše (od té doby vždy).  
Za mě lepší i než jednička . 

Vždy když někdo tepe Abramse, tak mi vytane tohle, Star-Trek a Super 8, pak mu vždy odpustím snad vše...
858785
Po přepálené a velmi ,,jiné" dvojce přišla tahle bomba s exceletním Hoffmanem . Bylo to napínavé, intenzivní až mrazivé a Cruise do toho dal vše (od té doby vždy).   Za mě lepší i než jednička .  Vždy když někdo tepe Abramse, tak mi vytane tohle, Star-Trek a Super 8, pak mu vždy odpustím snad vše...
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se