Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 5 nádherných dobrodružných filmů pro fanoušky Taylora Sheridana

příspěvky 1 - 15 Napsat příspěvek
Krásný výběr. Jak už se dnes točí všechno před plátnem, tak i tyhle filmy jsou před vymřením. Nevíte jestli už točí druhou sérii 1923? Čekám na to jak na smilovaní.
891499
Krásný výběr. Jak už se dnes točí všechno před plátnem, tak i tyhle filmy jsou před vymřením. Nevíte jestli už točí druhou sérii 1923? Čekám na to jak na smilovaní.
0 0
reagovat
Přesně na Lovce lvů a Legendu o vášni jsem si při sledování 1923 vzpomněl. :+
857161
Přesně na Lovce lvů a Legendu o vášni jsem si při sledování 1923 vzpomněl. *:+*
1 0
reagovat
Tanec s vlky !!!
857159
Tanec s vlky !!!
3 0
reagovat
reaguje na: Elerrina
Strašně jsem se snažil vymyslet další super filmy víc pasující k africe, legendě a lovcům, ale nepovedlo se mi to, no. Tipy vítám! :)
857152
Strašně jsem se snažil vymyslet další super filmy víc pasující k africe, legendě a lovcům, ale nepovedlo se mi to, no. Tipy vítám! *:)*
857148
1 0
reagovat
Vzpomínky na Afriku, Legenda o vášni i Lovci lvů patří do naprosté topky a mohu je s klidným srdcem doporučit komukoli :+. Ovšem Návrat do Cold Mountain je spíš specifická válečná romance než dobrodružný film a Ztracené město Z je hodně zvláštní žánrový experiment a opravdu nesedne každému.
857148
Vzpomínky na Afriku, Legenda o vášni i Lovci lvů patří do naprosté topky a mohu je s klidným srdcem doporučit komukoli *:+*. Ovšem Návrat do Cold Mountain je spíš specifická válečná romance než dobrodružný film a Ztracené město Z je hodně zvláštní žánrový experiment a opravdu nesedne každému.
1 -1
reagují: KarelR
reagovat

KarelR

857147
https://giphy.com/gifs/editingandlayout-NEvPzZ8bd1V4Y
KarelR
1 0
reagovat
reaguje na: Carlito
Účel článku splněn! :):+
857143
Účel článku splněn! *:)**:+*
857137
2 0
reagovat
Navždy a daleko s Cruisem je lepší než Legenda o Vášni s Pittem 8):D:+
857139
Navždy a daleko s Cruisem je lepší než Legenda o Vášni s Pittem *8)**:D**:+*
1 -2
reagovat
Velký palec nahoru za tenhle článek, pro mě je srdcovka především Legenda o vášni :)), to jsem viděl mockrát - nemá to chybu, perfektní Piit, neselhávající Hopkins a nešťastný Quinn + nádherná příroda a krásný Hornerův soundtrack, kdo náhodou neviděl, moc doporučuju :)

Aneb když člověk neví co si vpálit za seriál a tyhle "letopočtové" seriály jej doposud míjeli a najednou zjistí, že jsou podobné jak jeho oblíbené filmy a má vystaráno :+
857137
Velký palec nahoru za tenhle článek, pro mě je srdcovka především Legenda o vášni *:))*, to jsem viděl mockrát - nemá to chybu, perfektní Piit, neselhávající Hopkins a nešťastný Quinn + nádherná příroda a krásný Hornerův soundtrack, kdo náhodou neviděl, moc doporučuju *:)* Aneb když člověk neví co si vpálit za seriál a tyhle "letopočtové" seriály jej doposud míjeli a najednou zjistí, že jsou podobné jak jeho oblíbené filmy a má vystaráno *:+*
4 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Chtěl jsem ji protlačit do textu Vzpomínek na Afriku, že to vlastně celý začalo tam, ale nějak se mi to nevešlo. Promiň a cením pozornost 8)
857131
Chtěl jsem ji protlačit do textu Vzpomínek na Afriku, že to vlastně celý začalo tam, ale nějak se mi to nevešlo. Promiň a cením pozornost *8)*
857130
0 0
reagovat
Pěkné - byť zrovna od Karla bych byl čekal alespoň čestnou zmínku Africké královny... 8)
857130
Pěkné - byť zrovna od Karla bych byl čekal alespoň čestnou zmínku Africké královny... *8)*
1 0
reagují: KarelR
reagovat
Nejlepší seriál loňského roku byl samozřejmě better call saul:+
857129
Nejlepší seriál loňského roku byl samozřejmě better call saul*:+*
3 0
reagovat
No, sice nejsem a ani nikdy nebudu Sheridanovým fanouškem, přesto musím výběr titulů ocenit, vše to jsou moc fajn filmy a Ztracené město Z s Návratem do Cold Mountain a Legendou o vášni bych se dokonce nebál označit za své srdcovky. :+
857127
No, sice nejsem a ani nikdy nebudu Sheridanovým fanouškem, přesto musím výběr titulů ocenit, vše to jsou moc fajn filmy a Ztracené město Z s Návratem do Cold Mountain a Legendou o vášni bych se dokonce nebál označit za své srdcovky. *:+*
1 0
reagovat
Dobrý výběr.  Příběh Spencera ze seriálu  1923 zatím docela  připomíná příběh Tristana z Legendy o Vášni.  Nesouhlasil bych,  že 1883 je nejlepší seriál. Mě se  třeba Angličanka (z dějově téměř stejné doby)  líbila více. Měla sympatičtější hlavní hrdinku a třeba i zobrazení Indiánu mě přišlo uvěřitelnější. Nebyli tak
idealizovaní jako v 1883 ( i když se v Angličance  postavení Indiánů  hodně řeší a největší hovada jsou bílí). Jinak co si tam matně pamatuju seriál Pobřeží v plamenech. To bylo taky africký dobrodružství z JAR podle románu Wilbura Smitha z období konce 1  sv. války. Román jsem četl a je hodně dobrý, ale už to je hodně dlouho co jsem to jako malý viděl.          
857125
Dobrý výběr.  Příběh Spencera ze seriálu  1923 zatím docela  připomíná příběh Tristana z Legendy o Vášni.  Nesouhlasil bych,  že 1883 je nejlepší seriál. Mě se  třeba Angličanka (z dějově téměř stejné doby)  líbila více. Měla sympatičtější hlavní hrdinku a třeba i zobrazení Indiánu mě přišlo uvěřitelnější. Nebyli tak idealizovaní jako v 1883 ( i když se v Angličance  postavení Indiánů  hodně řeší a největší hovada jsou bílí). Jinak co si tam matně pamatuju seriál Pobřeží v plamenech. To bylo taky africký dobrodružství z JAR podle románu Wilbura Smitha z období konce 1  sv. války. Román jsem četl a je hodně dobrý, ale už to je hodně dlouho co jsem to jako malý viděl.          
1 0
reagovat
vymakaný výber :+. To mi primomenulo, že už musím dobehnúť Spomienky na Afriku a Cold Mountain. Lovci Levov som si nedávno dával znova a stále je to pecka. Legenda o Vášni detto. To mi pripomína, že by som strašne rád videl Zwicka režírovať dalšiu historickú fresku. Odpor je super a Glory s Last Samurai sú geniálne. Zwick tieto dobovky vie ako málokto, či už epiku alebo komorné veci ako Pawn Sacrifice. Aj Blood Diamond je vynikajúci. Asi si niečo od neho pustím dnes :).
857122
vymakaný výber *:+*. To mi primomenulo, že už musím dobehnúť Spomienky na Afriku a Cold Mountain. Lovci Levov som si nedávno dával znova a stále je to pecka. Legenda o Vášni detto. To mi pripomína, že by som strašne rád videl Zwicka režírovať dalšiu historickú fresku. Odpor je super a Glory s Last Samurai sú geniálne. Zwick tieto dobovky vie ako málokto, či už epiku alebo komorné veci ako Pawn Sacrifice. Aj Blood Diamond je vynikajúci. Asi si niečo od neho pustím dnes *:)*.
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se