Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #688 o Marvelu a God of War

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

The other guys

Kvoli tej streche 8)
844839
Kvoli tej streche *8)*
The other guys
1 0
reagovat

Král Škorpión

Neviděl jsem to třeba i 15 let, takže nevím jak moc ze mě mluví upravená nostalgie - o Rockovi jsem věděl z německýho programu, kde dávali každý čt/pátek WWF Raw/Smackdown. O to víc jsem pak prožíval, že můj oblíbenej wrestler jde do filmu (nesmějte se :D ... jo, viděl jsem i ten díl Star Treku, i dnes už dávno zapomenutýho seriálu „Síť“, kde se objevil).

Někde bych vyhrabal i knížku, což byl vlastně přepis scénáře a dodneška tu mám plakát, kterej jsem vysomroval z tehdejší jednosálovky, kde jsem na tom byl. A mám ten film uchovaný v paměti jako skvělej dobrodružnej film za 4/5.

Pak přišla „Kráčející skála“ a hlavně to skvělý cameo/ předání štafety ve „Vítejte v džungli“, kterýmu jsem fakt věřil, že to předání štafety je. O to víc jsem pak nechápal, proč vidim svýho oblibenýho wrestlera v kostýmu Víly Zuběnky. Nicméně, právě Rock byl důvod, proč jsem i nadále koukal na F&F. Z posledních let mě jako fanouška mrzí, že si myslím, že má ten herecký rozsah větší, než se zdá a párkrát to bylo „něco jiného“, než ten family friendly mód, kterej chápu, má jinej komerční potenciál, než filmy, kde mi přišlo, že hrál prostě něco jinýho, zajímavějšího a utáhl to (Práskač, Pot a krev).
844821
Neviděl jsem to třeba i 15 let, takže nevím jak moc ze mě mluví upravená nostalgie - o Rockovi jsem věděl z německýho programu, kde dávali každý čt/pátek WWF Raw/Smackdown. O to víc jsem pak prožíval, že můj oblíbenej wrestler jde do filmu (nesmějte se *:D* ... jo, viděl jsem i ten díl Star Treku, i dnes už dávno zapomenutýho seriálu „Síť“, kde se objevil). Někde bych vyhrabal i knížku, což byl vlastně přepis scénáře a dodneška tu mám plakát, kterej jsem vysomroval z tehdejší jednosálovky, kde jsem na tom byl. A mám ten film uchovaný v paměti jako skvělej dobrodružnej film za 4/5. Pak přišla „Kráčející skála“ a hlavně to skvělý cameo/ předání štafety ve „Vítejte v džungli“, kterýmu jsem fakt věřil, že to předání štafety je. O to víc jsem pak nechápal, proč vidim svýho oblibenýho wrestlera v kostýmu Víly Zuběnky. Nicméně, právě Rock byl důvod, proč jsem i nadále koukal na F&F. Z posledních let mě jako fanouška mrzí, že si myslím, že má ten herecký rozsah větší, než se zdá a párkrát to bylo „něco jiného“, než ten family friendly mód, kterej chápu, má jinej komerční potenciál, než filmy, kde mi přišlo, že hrál prostě něco jinýho, zajímavějšího a utáhl to (Práskač, Pot a krev).
Král Škorpión
3 -2
reagovat

Neľútostný pomstiteľ (Faster)

Rola ako stvorená pre neho. Takýto typ úloh mu sedí najviac.
844812
Rola ako stvorená pre neho. Takýto typ úloh mu sedí najviac.
Neľútostný pomstiteľ (Faster)
3 -2
reagovat

Dr. Bravestone

Já mám Rocka rád a oba díly (vlastně všechny tři) Jumanji jsou super. To se mi hodně trefilo do stylu humoru i nálady. 

Stejně tak Hobbs je role, která je mu napsaná na míru a jeho špičkování se Stathamem v Hobbs and Shaw a nebo hláška Woman I am the cavalry z FnF, jsou boží.
844792
Já mám Rocka rád a oba díly (vlastně všechny tři) Jumanji jsou super. To se mi hodně trefilo do stylu humoru i nálady.  Stejně tak Hobbs je role, která je mu napsaná na míru a jeho špičkování se Stathamem v Hobbs and Shaw a nebo hláška Woman I am the cavalry z FnF, jsou boží.
Dr. Bravestone
3 -2
reagovat

Hobbs

Vin Diesel promine, ale nebýt příchodu této postavy do F&F tak by tato série nikdy nechatla druhý dech. 8)
844788
Vin Diesel promine, ale nebýt příchodu této postavy do F&F tak by tato série nikdy nechatla druhý dech. *8)*
Hobbs
4 -2
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Chtělo by to seriál na Amazon Prime:D
844787
Chtělo by to seriál na Amazon Prime*:D*
844786
1 -2
reagovat

Král Škorpión

Ja budem mať The Rocka už navždy spojeného s postavou Krála Škorpióna. Jeho klúčová úloha ktorá ho katapultovala do Hollywoodu, či už sa jedná o rolu záporáka v druhej Múmii alebo o samostatný film. Obidva filmy vrátane prvej Múmie som mal kedysi doma pekne originál na VHSkách. Kľudne by som bol za keby sa k tej úlohe znova vrátil. No a čo! Keď mohli znova oživiť Jumanji tak prečo nie Krála Škorpióna? Tuším aj tu na MZ bol článok o tom že plánuje produkovať nejaký nový film s touto postavou, tak som zvedavý. Alebo by rovno mohli oživit pôvodnú Múmiu ale to už je dnes asi nesplniteľná úloha. Pekne vrátit celú starú gardu, aj s Brendanom Fraserom, Rachel Weizs a samozrejme s Arnoldom "Imhotepom" Vosloom. A keby do pokračovania ešte raz zapracovali aj Škorpióna v podaní The Rocka tak verím tomu že by to bol s jeho momentálnou starpower úspech jak hrom. Takéto filmy mi v dnešnej dobe strašne chýbajú.

Ale inak, aby som sa vrátil k téme tak ma The Rock napríklad bavil aj v tom jeho Herkulesovi, síce ten film bol slabší, ale samotný The Rock sa na postavu bájneho Herkula hodí ako nikto iný, Kevin Sorbo môže len ticho závidieť :+
844786
Ja budem mať The Rocka už navždy spojeného s postavou Krála Škorpióna. Jeho klúčová úloha ktorá ho katapultovala do Hollywoodu, či už sa jedná o rolu záporáka v druhej Múmii alebo o samostatný film. Obidva filmy vrátane prvej Múmie som mal kedysi doma pekne originál na VHSkách. Kľudne by som bol za keby sa k tej úlohe znova vrátil. No a čo! Keď mohli znova oživiť Jumanji tak prečo nie Krála Škorpióna? Tuším aj tu na MZ bol článok o tom že plánuje produkovať nejaký nový film s touto postavou, tak som zvedavý. Alebo by rovno mohli oživit pôvodnú Múmiu ale to už je dnes asi nesplniteľná úloha. Pekne vrátit celú starú gardu, aj s Brendanom Fraserom, Rachel Weizs a samozrejme s Arnoldom "Imhotepom" Vosloom. A keby do pokračovania ešte raz zapracovali aj Škorpióna v podaní The Rocka tak verím tomu že by to bol s jeho momentálnou starpower úspech jak hrom. Takéto filmy mi v dnešnej dobe strašne chýbajú. Ale inak, aby som sa vrátil k téme tak ma The Rock napríklad bavil aj v tom jeho Herkulesovi, síce ten film bol slabší, ale samotný The Rock sa na postavu bájneho Herkula hodí ako nikto iný, Kevin Sorbo môže len ticho závidieť *:+*
Král Škorpión
3 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jumanji
Celkově mě mnohem víc baví Rockovy komediální role než ty, ve kterých se bere vážně, a Dr. Bravestone z Jumanji: Welcome to the Jungle je z nich všech asi nejlepší.
A pokud bychom chtěli zavzpomínat i na tu dávnou dobu, kdy měl ještě vlasy, tak Mathayus z Krále Škorpióna :D
844782
[b]Jumanji [/b]Celkově mě mnohem víc baví Rockovy komediální role než ty, ve kterých se bere vážně, a Dr. Bravestone z Jumanji: Welcome to the Jungle je z nich všech asi nejlepší. A pokud bychom chtěli zavzpomínat i na tu dávnou dobu, kdy měl ještě vlasy, tak Mathayus z Krále Škorpióna *:D*
4 -2
reagovat

Rundown

Vtedy sa este dalo dufat ze bude tocit akcne klasiky ako kedysi Arnold. Na druhom mieste ten polda z The Other Guys!
844774
Vtedy sa este dalo dufat ze bude tocit akcne klasiky ako kedysi Arnold. Na druhom mieste ten polda z The Other Guys!
Rundown
6 -3
reagovat

Jumanji

A za ním Hobbs
844773
A za ním Hobbs
Jumanji
5 -3
reagovat

Pain&Gain..

bavil mě ten jeho trochu vygumovanej křesťan :D
844765
bavil mě ten jeho trochu vygumovanej křesťan *:D*
Pain&Gain..
7 -1
reagovat

Fast Five

Dokonalá esence celé jeho kariéry (pot, svaly, tričko s krátkým rukávem, pot, onelinery, velké krochny, pot:D) a role, která mu definitivně nakopla kariéru (a ze které na autopilota těží dodnes) a to v době, kdy byl fakt cool.
844762
Dokonalá esence celé jeho kariéry (pot, svaly, tričko s krátkým rukávem, pot, onelinery, velké krochny, pot*:D*) a role, která mu definitivně nakopla kariéru (a ze které na autopilota těží dodnes) a to v době, kdy byl fakt cool.
Fast Five
5 -3
reagovat
Pro mě je skvělej ve Faster (Rychlejší) a Pot a krev, tam byl taky skvělej :+
844761
Pro mě je skvělej ve Faster (Rychlejší) a Pot a krev, tam byl taky skvělej *:+*
1 -2
reagovat

Vítejte v džungli

Asi že ešte nebol hviezda, pretože jeho "herectvo" sa nejak nemení.
844757
Asi že ešte nebol hviezda, pretože jeho "herectvo" sa nejak nemení.
Vítejte v džungli
3 -2
reagovat

The Rundown (Vítejte v džungli, 2003)

Trochu jsem přemýšlel, jestli nedat FnF5.

S velkým náskokem jeho dva nejlepší filmy.
844755
Trochu jsem přemýšlel, jestli nedat FnF5. S velkým náskokem jeho dva nejlepší filmy.
The Rundown (Vítejte v džungli, 2003)
3 -2
reagovat

Jumanji

Taky mě tady bavil nejvíc.
Ale nejvíc se vždy pobavíme u jeho CGI Krále Škorpióna z druhé Mumie.
844753
Taky mě tady bavil nejvíc. Ale nejvíc se vždy pobavíme u jeho CGI Krále Škorpióna z druhé Mumie.
Jumanji
4 -3
reagovat

Jumanji

Tenhle styl humoru mu sedne, ale v podstatě souhlasím se všemi v diskuzi. Těch dobrých rolí má víc, ačkoliv hraje stále stejnou postavu ;)
844751
Tenhle styl humoru mu sedne, ale v podstatě souhlasím se všemi v diskuzi. Těch dobrých rolí má víc, ačkoliv hraje stále stejnou postavu *;)*
Jumanji
4 -3
reagovat

F&F8

- to hláškovanie medzi stathamom a ním nemalo chybičky. :D
844750
- to hláškovanie medzi stathamom a ním nemalo chybičky. *:D*
F&F8
2 -3
reagovat

Kráčajúca skala

Vtedy ešte filmy nepotrebovali supermega finále a aj The rock presvedčil že vie hrať, škoda že poslednej dobe ide len na svojom star power s jediným výrazom tváre.. pričom som ho v Kráčajúcej skale velebil a prial som mu krásnu kariéru, tá však prišla no o kvalite snímkov sa to povedať nedá. 
844749
Vtedy ešte filmy nepotrebovali supermega finále a aj The rock presvedčil že vie hrať, škoda že poslednej dobe ide len na svojom star power s jediným výrazom tváre.. pričom som ho v Kráčajúcej skale velebil a prial som mu krásnu kariéru, tá však prišla no o kvalite snímkov sa to povedať nedá. 
Kráčajúca skala
2 -4
reagovat

Southland Tales

S přihlédnutím k těm, v jejichž kůži se většinou ''objevuje'', jsou pro mne nakonec zdaleka nejzábavnější jím uvěřitelné více či méně sebeparodické kreatury jako Santaros výše či Paul Doyle v Pain and Gain, jež je tedy asi v těsném závěsu. 8):+
844748
S přihlédnutím k těm, v jejichž kůži se většinou ''objevuje'', jsou pro mne nakonec zdaleka nejzábavnější jím uvěřitelné více či méně sebeparodické kreatury jako Santaros výše či Paul Doyle v Pain and Gain, jež je tedy asi v těsném závěsu. *8)**:+*
Southland Tales
2 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se