Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Míří Ryan Gosling mezi Dannyho parťáky?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Chermy
838325
https://imgflip.com/i/6qq5n1
838323
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale houby furt... v době uvedení Danyho parťáků byl jediný potenciální tahoun ten Pitt, možná Roberts... Bourne ještě ani nebyl v kinech (a lidé pak chodili na dobrou sérii, ne na Damonovo jméno), Pacino se přidal až ve trojce... 

Jinak fakt nikdo ze zmíněných nebyl větší "hvězda" než jen nyní Gosling... navíc jeho "hvězdnost" posuzuješ na projektech, které nikdy nebyly divácké, protože si až dosud nevybíral projekty kvůli masovosti... (Svatý boj, Svět podle Lelanda, Zápisník jedné lásky, Drive, Den zrady, Za borovicovým hájem, Sázka na nejistotu, Blade Runner 2049, První člověk....) samý masovky fakt!!!

Chceš říct, že kdyby Tom Cruise natočil Za borovicovým hájem - tak je z toho další miliardovka? Nebo snad, kdyby místo Mission impossible a perfektně propagovaným kaskadérským kouskům šel do Drive, tak je z toho další kasovní trhák?

No jo počkej, Sázka na nejistotu byl kasovní trhák!!! S tím Pittem, Balem, Carellem, Robie, Strongem... ne, vlastně nebyl... potopil to Gosling!

Ne fakt nejde o téma... Nákaza, natřískaný biják, kasovní trhák... že? Zkrat! Vždyť to točil hitmaker Sodemberg po parťácích.. to musel být hit!!

Je úplně jedno co si myslíš o hvězdnosti Goslinga... za prvé, není jeho ksicht o nic méně známý než drtivé většiny těch co šli do prvních Parťáků... a potenciální úspěch toho filmu je spíš o traileru a obecně tématu nevinné rodinné zábavy...

Avatar stojí a padá na Worthingtonovi a Jurský Svět vytáhla největší hvězda součastnosti Chris Pratt (mrk mrk :D) Garantuju ti, že Danyho parťáci by to ustáli i s Finesem ;)

Tvoje téma diskuze je úplně bezpředmětný, nebaví mě a vůbec jsem o tom tu nechtěl mluvit, takže toto téma skutečně opouštím...
838323
Ale houby furt... v době uvedení Danyho parťáků byl jediný potenciální tahoun ten Pitt, možná Roberts... Bourne ještě ani nebyl v kinech (a lidé pak chodili na dobrou sérii, ne na Damonovo jméno), Pacino se přidal až ve trojce...  Jinak fakt nikdo ze zmíněných nebyl větší "hvězda" než jen nyní Gosling... navíc jeho "hvězdnost" posuzuješ na projektech, které nikdy nebyly divácké, protože si až dosud nevybíral projekty kvůli masovosti... (Svatý boj, Svět podle Lelanda, Zápisník jedné lásky, Drive, Den zrady, Za borovicovým hájem, Sázka na nejistotu, Blade Runner 2049, První člověk....) samý masovky fakt!!! Chceš říct, že kdyby Tom Cruise natočil Za borovicovým hájem - tak je z toho další miliardovka? Nebo snad, kdyby místo Mission impossible a perfektně propagovaným kaskadérským kouskům šel do Drive, tak je z toho další kasovní trhák? No jo počkej, Sázka na nejistotu byl kasovní trhák!!! S tím Pittem, Balem, Carellem, Robie, Strongem... ne, vlastně nebyl... potopil to Gosling! Ne fakt nejde o téma... Nákaza, natřískaný biják, kasovní trhák... že? Zkrat! Vždyť to točil hitmaker Sodemberg po parťácích.. to musel být hit!! Je úplně jedno co si myslíš o hvězdnosti Goslinga... za prvé, není jeho ksicht o nic méně známý než drtivé většiny těch co šli do prvních Parťáků... a potenciální úspěch toho filmu je spíš o traileru a obecně tématu nevinné rodinné zábavy... Avatar stojí a padá na Worthingtonovi a Jurský Svět vytáhla největší hvězda součastnosti Chris Pratt (mrk mrk *:D*) Garantuju ti, že Danyho parťáci by to ustáli i s Finesem *;)* Tvoje téma diskuze je úplně bezpředmětný, nebaví mě a vůbec jsem o tom tu nechtěl mluvit, takže toto téma skutečně opouštím...
838312
0 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Chermy
Já ti vypíšu obsazení Dannyho parťáků, ju? Ten projekt byl vždycky vystavěný jako Galacticos Realu Madrid, kde jméno přebíjelo jméno. Už od původního dílu v šedesátkách, byť to byli zpěváci. 

Brad Pitt, Julie Roberts, George Clooney, Matt Damon,  Al Pacino, . 

Jo, byl tam i Garcia, Cheadale,  Bernie Mac, Catherine Zeta-Jones. Ale v článku jestli jsi ho četl se jasně píše, že má být Gosling tahoun, ne druhé housle jako tito. 

GOSLING NIKDY HVĚZDNÝ TAHOUN NEBYL A NEBUDE. 

A Pěkně kecáš, všichni tyhle vlastní filmy jménem tahali (i Damon, už byl mezi díly Bourne a měl Oscara, , Gosling nikdy. 

Jasně, že je to o hvězdnosti, kdyby se do hlavních rolí obsadil Daniel Day Lewis, Ralph Fiennes a Edward Norton, tak na to nikdo nepřijde. 

Tady se dostaneme do absurdní situace, kdy bude stará parta padesátníků a šedesátníků i teď hvězdnější než mladé pušky.  

Někdo chce moderní Dannyho Parťáky ? Ten projekt musí být postavený na Cruisovi, Downeym, Jackmanovi, Rockovi s Reynoldsem nebo nějaké kombinaci výše zmíněných .
838312
Já ti vypíšu obsazení Dannyho parťáků, ju? Ten projekt byl vždycky vystavěný jako Galacticos Realu Madrid, kde jméno přebíjelo jméno. Už od původního dílu v šedesátkách, byť to byli zpěváci.  Brad Pitt, Julie Roberts, George Clooney, Matt Damon,  Al Pacino, .  Jo, byl tam i Garcia, Cheadale,  Bernie Mac, Catherine Zeta-Jones. Ale v článku jestli jsi ho četl se jasně píše, že má být Gosling tahoun, ne druhé housle jako tito.  [b]GOSLING NIKDY HVĚZDNÝ TAHOUN NEBYL A NEBUDE. [/b] A Pěkně kecáš, všichni tyhle vlastní filmy jménem tahali (i Damon, už byl mezi díly Bourne a měl Oscara, , Gosling nikdy.  Jasně, že je to o hvězdnosti, kdyby se do hlavních rolí obsadil Daniel Day Lewis, Ralph Fiennes a Edward Norton, tak na to nikdo nepřijde.  Tady se dostaneme do absurdní situace, kdy bude stará parta padesátníků a šedesátníků i teď hvězdnější než mladé pušky.   Někdo chce moderní Dannyho Parťáky ? Ten projekt musí být postavený na Cruisovi, Downeym, Jackmanovi, Rockovi s Reynoldsem nebo nějaké kombinaci výše zmíněných .
838296
1 -1
reagují: Chermy
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale já o tomhle opravdu vůbec nediskutoval, stejně jako velká spousta lidí zde, za což jsme si od tebe schytali poznámku, že si pleteme 'téma diskuze', absurdní :D 

Ano, Gosling není magnet na masy, ale to nebyl nikdy ani Clooney nebo Casey Afleck, nebo Damon, nebo ti další.. snad možná někdy Brad Pitt... ale to řešit dnes je skutečně úplně bezpředmětný...

Jediný kdo má dnes dejme tomu takový status je Dwayne srdíčko Johnson a to jen a pouze proto, že je jako Walt Disney garantem nevinné rodiné zábavy.. (můj názor) Což je něco, co si řada chlapů stále nechce moc připustit a radši by ho viděla v nějakém nekompromisním akčňáku.. ale neuvidíme a proto bude dál 'hvězda'

Chodí se na filmy a ne na hvězdy.. a zatímco Gray man je průměrnej akčňák a jako takový si fanoušky hledal špatně. Project Adam, nebo Red Notice jsou... překvapení, nevinné rodinné filmy... Což Dannyho parťáci budou taky, takže mají předpoklad zabodovat daleko víc... Gosling neGosling... ale už na tohle nebudu dál reagovat..
838296
Ale já o tomhle opravdu vůbec nediskutoval, stejně jako velká spousta lidí zde, za což jsme si od tebe schytali poznámku, že si pleteme 'téma diskuze', absurdní *:D*  Ano, Gosling není magnet na masy, ale to nebyl nikdy ani Clooney nebo Casey Afleck, nebo Damon, nebo ti další.. snad možná někdy Brad Pitt... ale to řešit dnes je skutečně úplně bezpředmětný... Jediný kdo má dnes dejme tomu takový status je Dwayne srdíčko Johnson a to jen a pouze proto, že je jako Walt Disney garantem nevinné rodiné zábavy.. (můj názor) Což je něco, co si řada chlapů stále nechce moc připustit a radši by ho viděla v nějakém nekompromisním akčňáku.. ale neuvidíme a proto bude dál 'hvězda' Chodí se na filmy a ne na hvězdy.. a zatímco Gray man je průměrnej akčňák a jako takový si fanoušky hledal špatně. Project Adam, nebo Red Notice jsou... překvapení, nevinné rodinné filmy... Což Dannyho parťáci budou taky, takže mají předpoklad zabodovat daleko víc... Gosling neGosling... ale už na tohle nebudu dál reagovat..
838281
1 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Chermy
Obávám se příteli, že téma diskuze opravdu nediktuji. Článek je o Goslingovi v nových Dannyho Parťácích a to byli vždycky absolutní hvězdy, které to utáhly na jméno z plakátu, už v původní nebo v ženské verzi. A velké jméno na plakát Gosling prostě nikdy nebyl a nebude. Doufám, že to nebudu muset psát popáté...
Tahle diskuze je naprosto absurdní pár dní po Gray Manovi, který měl na 3 hvězdách stát podobně jako Dannyho Parťáci a jak to dopadlo všichni víme. 
838281
Obávám se příteli, že téma diskuze opravdu nediktuji. Článek je o Goslingovi v nových Dannyho Parťácích a to byli vždycky absolutní hvězdy, které to utáhly na jméno z plakátu, už v původní nebo v ženské verzi. A velké jméno na plakát Gosling prostě nikdy nebyl a nebude. Doufám, že to nebudu muset psát popáté... Tahle diskuze je naprosto absurdní pár dní po Gray Manovi, který měl na 3 hvězdách stát podobně jako Dannyho Parťáci a jak to dopadlo všichni víme. 
838279
2 -1
reagují: Chermy
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Na svoji obranu, na tvůj koment jsem klikl spíš jen omylem, protože reagovat na tvé často prapodivné, ale vždy agresivní komentáře většinou ani nechci :D a nejinak je tomu i nyní... nevím, proč máš tak často dojem, že "téma diskuze" je to co ty diktuješ :D

probůh, řeší se tady spousta věcí a ve většině případů spíš antipatie ke Goslingovi jako taková a já se vyjádřil k tomu a zejména pak k výtce, že "hraje pořád to samé"

vůbec nevím, proč jsi na mě reagoval s tím, že si pleteme téma diskuze, když se prostě jen bavíme o něčem jiném, než ses chtěl bavit ty :D

Ale abys měl radost, tak na tvůj díl do diskuze taky zareaguji...
Za prvé.. Danyho PARŤÁCI asi nebudou muset stát na jednom Goslingovi, že :D ale především, nosné hvězdy, které by do kina lákaly samy o sobě už dnes prakticky nejsou... Takže fakt nevim, co jsi tím chtěl říct...
838279
Na svoji obranu, na tvůj koment jsem klikl spíš jen omylem, protože reagovat na tvé často prapodivné, ale vždy agresivní komentáře většinou ani nechci *:D* a nejinak je tomu i nyní... nevím, proč máš tak často dojem, že "téma diskuze" je to co ty diktuješ *:D* probůh, řeší se tady spousta věcí a ve většině případů spíš antipatie ke Goslingovi jako taková a já se vyjádřil k tomu a zejména pak k výtce, že "hraje pořád to samé" vůbec nevím, proč jsi na mě reagoval s tím, že si pleteme téma diskuze, když se prostě jen bavíme o něčem jiném, než ses chtěl bavit ty *:D* Ale abys měl radost, tak na tvůj díl do diskuze taky zareaguji... Za prvé.. Danyho PARŤÁCI asi nebudou muset stát na jednom Goslingovi, že *:D* ale především, nosné hvězdy, které by do kina lákaly samy o sobě už dnes prakticky nejsou... Takže fakt nevim, co jsi tím chtěl říct...
838271
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Hvězda je pro mě třeba Cruise a ne lidi jako Gosling, to, že hrál v pár (ne zrovna dobrý a dobrých) filmech, protože nikdo jiný není, z něj nedělá hvězdu, takových jako on dnes je spousta, zaměnitelní herci, kterých jsou mraky.
838277
Hvězda je pro mě třeba Cruise a ne lidi jako Gosling, to, že hrál v pár (ne zrovna dobrý a dobrých) filmech, protože nikdo jiný není, z něj nedělá hvězdu, takových jako on dnes je spousta, zaměnitelní herci, kterých jsou mraky.
1 -10
reagovat
reaguje na: Muf
Holland > Gosling ;)
<3 
838276
Holland > Gosling *;)* <3 
838221
1 -7
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale to není teda úplně jeho vina, ne?
Kolik takovejch nosnejch dneska je? 
Z těch mladších? 
838275
Ale to není teda úplně jeho vina, ne? Kolik takovejch nosnejch dneska je?  Z těch mladších? 
838271
1 0
reagovat
reaguje na: Chermy
Takže potřetí, ta výtka proč by byl jako tahoun Dannyho parťáků úplně off není na jeho herecké schopnosti přímo. Ale to že prostě není sám o sobě nosná hvězda, což je teď vidět u čísel Grey Mana.
838271
Takže potřetí, ta výtka proč by byl jako tahoun Dannyho parťáků úplně off není na jeho herecké schopnosti přímo. Ale to že prostě není sám o sobě nosná hvězda, což je teď vidět u čísel Grey Mana.
838266
2 -1
reagují: Chermy, verbst
reagovat
reaguje na: Fatush
+1
838267
+1
838184
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Abych nebyl pochopený špatně... já si rozhodně myslím že Fassbender JE lepší herec, Gibson JE lepší herec... ale rozhodně ne proto, že by hráli něco jiného, než Fassbendera a Gibsona.. prostě jen proto, že do toho výkonu umí dát víc života a emocí... u Damona už jsme na hranici toho jesli má větší herecký rejstřík ale takový Hardy už jde na trh se stejnými mimickými svaly.. je to jen o tom kdo je vám sympatičtější.. U DeNira jsem byl úmyslně trochu kontroverzní, ale kam mi paměť sahá, o chameleonovi opravdu mluvit nemůžeme ;)Přijde mi že Gosling zná své limity jako Reynolds a pokud si pro ně umí vybírat vhodné role, za mě proč ne :+ a zrovna u Danyho parťáků ani ten Clooney nikdy nehrál nic jiného, než Clooneyho a je na tom s výrazivem jako Damon, Hardy a Gosling tak na stejno ;)
838266
Abych nebyl pochopený špatně... já si rozhodně myslím že Fassbender JE lepší herec, Gibson JE lepší herec... ale rozhodně ne proto, že by hráli něco jiného, než Fassbendera a Gibsona.. prostě jen proto, že do toho výkonu umí dát víc života a emocí... u Damona už jsme na hranici toho jesli má větší herecký rejstřík ale takový Hardy už jde na trh se stejnými mimickými svaly.. je to jen o tom kdo je vám sympatičtější.. U DeNira jsem byl úmyslně trochu kontroverzní, ale kam mi paměť sahá, o chameleonovi opravdu mluvit nemůžeme *;)*Přijde mi že Gosling zná své limity jako Reynolds a pokud si pro ně umí vybírat vhodné role, za mě proč ne *:+* a zrovna u Danyho parťáků ani ten Clooney nikdy nehrál nic jiného, než Clooneyho a je na tom s výrazivem jako Damon, Hardy a Gosling tak na stejno *;)*
838262
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Mr.Nobody
Hele zase do tyhle faze dojde postupne kazdy (az na Lewise a Di Capria). 10 let tocil narocny ne prilis uspesny a nic moc placeny filmy. Ted se proste bavi. Dobry prachy, rozpocty, cestovani az se mu to preji tak se vrati k necemu osobnejsimu o nej bych se nebal
838265
Hele zase do tyhle faze dojde postupne kazdy (az na Lewise a Di Capria). 10 let tocil narocny ne prilis uspesny a nic moc placeny filmy. Ted se proste bavi. Dobry prachy, rozpocty, cestovani az se mu to preji tak se vrati k necemu osobnejsimu o nej bych se nebal
838246
1 0
reagovat
reaguje na: Chermy
Tak o De Nirovi se tu snad hadat nemusime, ale ten rejstrik ma mnohem sirsi od uplnych psychousu v Mysu hruzy po velmi umerene vykony jako ve Spacich, Terapii laskou. To ze si poslednich 20 let hodnekrat zasel pro easy money do totalnich kravin ho nestrka ke Goslingovi. To neni ani stejnek sport ti dva
838264
Tak o De Nirovi se tu snad hadat nemusime, ale ten rejstrik ma mnohem sirsi od uplnych psychousu v Mysu hruzy po velmi umerene vykony jako ve Spacich, Terapii laskou. To ze si poslednich 20 let hodnekrat zasel pro easy money do totalnich kravin ho nestrka ke Goslingovi. To neni ani stejnek sport ti dva
838260
2 0
reagovat
Většina lidí si tu plete téma diskuze. Od začátku to není jestli je Gosling dobrý nebo špatný herec, ale jestli je hvězda jako většina Clooneyho parťáků, což není ani omylem.
838262
Většina lidí si tu plete téma diskuze. Od začátku to není jestli je Gosling dobrý nebo špatný herec, ale jestli je hvězda jako většina Clooneyho parťáků, což není ani omylem.
1 0
reagují: Chermy
reagovat
Nalijme si čistého vína, jen málo herců jsou skuteční chameleoni jako Bale, nebo Phoenix... drtivá většina hraje stále stejnou roli... takže zrovna za to bych Goslinga nekritizoval.. Damon, Fassbender, Gibson... vyvraťte mi, že Robert DeNiro hraje nehraje celý život prakticky dvě postavy.. zlého denira a hodného denira.. a jaká je to legenda... ano, chápu, že Goslingův sarkastický kamený ksicht může řadě chlapům lézt krkem už z principu, a ano, herecké výrazivo je velice omezené, ale dokud si bude typově vybírat vhodné role, tak mi to nevadí a úspěch mu přeju! Colin Farrel je dle mého chameleon jako Bale a jeden z největších herců své generace, ale dokud nad svými dalšími projekty nezačne přemýšlet víc jak Gosling, bude vždy za menší hvězdu..
838260
Nalijme si čistého vína, jen málo herců jsou skuteční chameleoni jako Bale, nebo Phoenix... drtivá většina hraje stále stejnou roli... takže zrovna za to bych Goslinga nekritizoval.. Damon, Fassbender, Gibson... vyvraťte mi, že Robert DeNiro hraje nehraje celý život prakticky dvě postavy.. zlého denira a hodného denira.. a jaká je to legenda... ano, chápu, že Goslingův sarkastický kamený ksicht může řadě chlapům lézt krkem už z principu, a ano, herecké výrazivo je velice omezené, ale dokud si bude typově vybírat vhodné role, tak mi to nevadí a úspěch mu přeju! Colin Farrel je dle mého chameleon jako Bale a jeden z největších herců své generace, ale dokud nad svými dalšími projekty nezačne přemýšlet víc jak Gosling, bude vždy za menší hvězdu..
5 0
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: The Joker
Já s ním snad v životě neviděl jediný rozhovor, beru to jenom podle filmů, a tam mi naopak ve všem seděl. A od těch zádumčivých rolí plných dlouhých pohledů jako BR nebo FM se právě hodí ideálně. Ještě jsem zapomněl na Crazy Stupid Love, tam si toho baliče střihnul taky s nemalou chutí.
A když už jsme u Dannyho parťáků, tak zrovna Clooney nebo Damon taky jeli většinu kariéry v jedné poloze. Ono je spíš výjimkou, když má nějaká echt hvězda opravdu široký herecký rejstřík jako třeba Bale.
838247
Já s ním snad v životě neviděl jediný rozhovor, beru to jenom podle filmů, a tam mi naopak ve všem seděl. A od těch zádumčivých rolí plných dlouhých pohledů jako BR nebo FM se právě hodí ideálně. Ještě jsem zapomněl na Crazy Stupid Love, tam si toho baliče střihnul taky s nemalou chutí. A když už jsme u Dannyho parťáků, tak zrovna Clooney nebo Damon taky jeli většinu kariéry v jedné poloze. Ono je spíš výjimkou, když má nějaká echt hvězda opravdu široký herecký rejstřík jako třeba Bale.
838231
2 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
No Gyllenhaal je pre mňa veľké sklamanie že sa takto spustil,tak ale prachy robia svoje a aj to že podal nejeden skvelý výkon a ocenenia žiadne...
838246
No [i]Gyllenhaal [/i]je pre mňa veľké sklamanie že sa takto spustil,tak ale prachy robia svoje a aj to že podal nejeden skvelý výkon a ocenenia žiadne...
838245
1 -1
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: Mr.Nobody
Tak Reynolds je produkt dnesni doby, kdy je poptavka po akcnich komediich. Hodne humoru, furt se neco deje, cilovka tomu filmovemu remeslu absolutne nerozumi, stopaz pod 120 min a po hodine si nikdo nepamatuje jmeno ani jedne z postav. Coz beru... Reynolds nebo Rock jsou v tom pro penize a slavu, nasli si sve misto a ted rejzuji a jine ambice nemaj. Gosling je herec jedne polohy, to se od neho ceka, za to mu plati a tak se toho tez bude drzet. Pred lety odmitl Spider-Mana v Sinister Six a Jokera v Suicide Squad, dnes do tech blockbusteru jde a zjevne to tez tezce bere s nadhledem. Koneckoncu i treba Gyllenhaal prechazi do vyplachu, ale ten se neboji total prehravat (Far From Home nebo Ambulance, kde mi dost pripominal Cage).
838245
Tak Reynolds je produkt dnesni doby, kdy je poptavka po akcnich komediich. Hodne humoru, furt se neco deje, cilovka tomu filmovemu remeslu absolutne nerozumi, stopaz pod 120 min a po hodine si nikdo nepamatuje jmeno ani jedne z postav. Coz beru... Reynolds nebo Rock jsou v tom pro penize a slavu, nasli si sve misto a ted rejzuji a jine ambice nemaj. Gosling je herec jedne polohy, to se od neho ceka, za to mu plati a tak se toho tez bude drzet. Pred lety odmitl Spider-Mana v Sinister Six a Jokera v Suicide Squad, dnes do tech blockbusteru jde a zjevne to tez tezce bere s nadhledem. Koneckoncu i treba Gyllenhaal prechazi do vyplachu, ale ten se neboji total prehravat (Far From Home nebo Ambulance, kde mi dost pripominal Cage).
838244
1 0
reagují: Mr.Nobody
reagovat
Zaujímala by ma anketa kto je väčší "neherec" či Ryan Gosling alebo Ryan Reynolds...Za mňa má Gosling zaujímavé a dobré filmy a nehovorím že jeho herectvo je top ale v takom Drive alebo BR2049 mi jeho neherectvo sedelo8)
838244
Zaujímala by ma anketa kto je väčší "neherec" či [i]Ryan Gosling [/i]alebo [i]Ryan Reynolds...[/i]Za mňa má Gosling zaujímavé a dobré filmy a nehovorím že jeho herectvo je top ale v takom [b]Drive [/b]alebo [b]BR2049 [/b]mi jeho neherectvo sedelo*8)*
2 0
reagují: The Joker
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se