Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Míří Ryan Gosling mezi Dannyho parťáky?


ikona
Spooner
dannyho parťácijay roachmargot robbieryan gosling
Ryan Gosling a Margot Robbie se opět setkají na place. 

Že se chystá další návrat do světa prohnaných zlodějíčků v Dannyho parťácích, jste si už u nás mohli přečíst. Superhvězdná trilogie od Stephena Soderbergha, jenž je samozřejmě remakem klasiky s Frankem Sinatrou z 60. let, by se po nepovedené ženské verzi se Sandrou Bullock a Cate Blanchett Debbie a její parťačky měla dočkat prequelu. Ten nás zavede právě do let do šedesátých, kde bychom mohli teoreticky potkat i mladší verze některých známých postav. Zcela jistě bychom se však měli dočkat Margot Robbie, jež se zhostí hlavní role. Režie se pak tentokrát chopí zkušený Jay Roach, který s herečkou spolupracoval již na dramatu Šokující odhalení. Jak je ovšem zvykem, jedna hvězda u Dannyho parťáků prostě nestačí, a tak se shání další. A možná už bylo uloveno další velké jméno.

K projektu by se totiž mohl přidat Ryan Gosling, jenž kolem prequelu velmi vážně krouží a společně s Robbie by mohl být hlavním tahounem. Bylo by to tak podruhé během krátké doby, co se tahle dvojice potká na place. Nedávno spolu totiž dotočili chystanou Barbie. Zatím není jasné, koho přesně by si mohl Gosling zahrát, jelikož detaily o ději jsou drženy pod pokličkou. Producentům by jeho jméno jistě udělalo velkou radost. Sluší se však připomenout, že projekt ještě nedostal od Warnerů oficiálně zelenou. Pořád se však na něm aktivně pracuje a počítá se s natáčením během příštího jara. A pokud budou tvůrci takhle hezky sestavovat herecký ansámbl i nadále, asi by odklepnutí nemělo nic bránit v cestě. Dali byste si nové Dannyho parťáky s touto ústřední dvojicí?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (39)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace