Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Druhého Tomb Raidera se nedočkáme. Dorazí další reboot

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Posledni Tomb Raider jsem viděl pred rokem a vubec si nepamatuju, o cem to bylo. Vybavuju si jen skok z lodi a vlastně jsem teď kromě Gogginse vyloženě pátral, kdo tam vlastně hrál...
836654
Posledni Tomb Raider jsem viděl pred rokem a vubec si nepamatuju, o cem to bylo. Vybavuju si jen skok z lodi a vlastně jsem teď kromě Gogginse vyloženě pátral, kdo tam vlastně hrál...
0 0
reagovat
Nejednalo se o bezproblémový výplach, ale o dementní výplach (řada scén/motovací postav nedávala žádný smysl, tady (1) Tomb Raider - The Movie Everybody Forgot - YouTube to moc pěkně shrnul Critical Drinker). Akce byla fajn, ale rozhodně si ji dám raději naživo ve hře. Takže další film si odpustím, další díl Tomb Ridera si rád zapařím :).
836648
Nejednalo se o bezproblémový výplach, ale o dementní výplach (řada scén/motovací postav nedávala žádný smysl, tady [url=https://www.youtube.com/watch?v=XL-N2Girifg](1) Tomb Raider - The Movie Everybody Forgot - YouTube[/url] to moc pěkně shrnul Critical Drinker). Akce byla fajn, ale rozhodně si ji dám raději naživo ve hře. Takže další film si odpustím, další díl Tomb Ridera si rád zapařím *:)*.
3 0
reagovat
To je dobře, byla to celkem bída.
836639
To je dobře, byla to celkem bída.
2 -1
reagovat
Do prkna, první díl mě bavil a těšil jsem se, že uvidím pokračování, potenciál byl, škoda, že to takhle posrali :(
836535
Do prkna, první díl mě bavil a těšil jsem se, že uvidím pokračování, potenciál byl, škoda, že to takhle posrali *:(*
0 0
reagovat

Sakra

To mě štve. Alice byla super. Scéna na řece s vrakem letadla je boží.

Ale klidně ať to rozjedou jako seriál. Ideálně herní 2. díl s hledáním dračí dýky.... 
836345
To mě štve. Alice byla super. Scéna na řece s vrakem letadla je boží. Ale klidně ať to rozjedou jako seriál. Ideálně herní 2. díl s hledáním dračí dýky.... 
Sakra
0 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Jasne, ja ta soukromi "hvezd" nesleduju, to me jen tak napadlo, kdyz jsem ji parkrat videl. Proste to v sobe nema. Coz muze byt individualni
pocit.

TR s Jolie jsou moje guilty pleasure, ale samozrejme uznavam, ze to objektivne nejsou moc dobre filmy. :)
Nicmene rad si je zase pustim a pobavim se u nich. To se mi s tou novou verzi nestane.
836306
Jasne, ja ta soukromi "hvezd" nesleduju, to me jen tak napadlo, kdyz jsem ji parkrat videl. Proste to v sobe nema. Coz muze byt individualni pocit. TR s Jolie jsou moje guilty pleasure, ale samozrejme uznavam, ze to objektivne nejsou moc dobre filmy. :) Nicmene rad si je zase pustim a pobavim se u nich. To se mi s tou novou verzi nestane.
836294
0 -1
reagovat
reaguje na: 5h1nj1
Tak čo ja viem, tak tvorí pár s Michaelom Fasbenderom takže evidentne nieje na holky, minimálne môže byť na oboje, čo ja viem. Mne teda na nej tá ženskosť nechýbala. A zase pozor nehovorím že to bolo super, určite sa to dalo spracovať aj lepšie ale ostudu to teda za mňa neurobilo. To už mi prišli horšie obidva predchadzajúce diely s Angelinou. Aj keď samotná Angelina bola vo svojej dobe dokonalá Lara :+ tak tie dva filmy ako také boli hrozné béčka. Vikander oproti Angeline ťahá za kratší koniec aj za mňa, ale film celkovo mi prišiel lepší a zábavnejší. Ale určite súhlasím že sa z toho dalo vytrieskať viac, minimálne tam bola šanca že dvojka by po tomto vlažnom štarte mohla byť ešte lepšia. Základ už mali, teraz budú musieť ísť znova od začiatku. A keď to zase nedopadne tak čo? Znova reboot? A potom znova? Je to proste škoda.
836294
Tak čo ja viem, tak tvorí pár s Michaelom Fasbenderom takže evidentne nieje na holky, minimálne môže byť na oboje, čo ja viem. Mne teda na nej tá ženskosť nechýbala. A zase pozor nehovorím že to bolo super, určite sa to dalo spracovať aj lepšie ale ostudu to teda za mňa neurobilo. To už mi prišli horšie obidva predchadzajúce diely s Angelinou. Aj keď samotná Angelina bola vo svojej dobe dokonalá Lara *:+* tak tie dva filmy ako také boli hrozné béčka. Vikander oproti Angeline ťahá za kratší koniec aj za mňa, ale film celkovo mi prišiel lepší a zábavnejší. Ale určite súhlasím že sa z toho dalo vytrieskať viac, minimálne tam bola šanca že dvojka by po tomto vlažnom štarte mohla byť ešte lepšia. Základ už mali, teraz budú musieť ísť znova od začiatku. A keď to zase nedopadne tak čo? Znova reboot? A potom znova? Je to proste škoda.
836284
2 0
reagují: 5h1nj1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Prvni dil nove herni trilogie me bavil velice, ano. Vubec mam rad celou serii.
Ale film byl dost spatny. Mnoho spatnych rozhodnuti, cele to bylo
takove...zamenitelne. Vubec jsem si nepripadal, ze bych se dival na Laru
Croft. Proste jen dalsi moderni akcni hrdinka, co patra po nejakem
mcguffinu. Navic se drzeli hrozne pri zemi, vynechali veskere
nadprirozeno, coz me tedy hrozne zklamalo. Snazit se to priblizit
realismu mi v tomhle pripade prijde jako naprosto spatna volba. Fakt
bych nechal puvodni pribeh. Bitky s queen's guards, prenos duse Himiko apd.
Vikander je slusna herecka, ale Laru jsem v ni nevidel ani chvilku. Tezko to
presne popsat... Je vhodnejsi spis pro takove psychicky rozervane,
dramaticke postavy. Tady byla strasne nudna az otravna. Navic ji chybi
takova urcita zenskost (ne, ted nemyslim hrudnik). Neni nahodou na
holky? Trochu by to vysvetlovalo. Nic proti tomu pochopitelne nemam, ale
nekdy to je znat na tom, jak clovek pusobi. Fakt mi neprisla vhodna.
Obcas blbe cgi, ale to je dnes klasika.
Celkove velke zklamani. Chtel jsem, aby se to povedlo, ale dopadlo to jako vetsina hernich adaptaci. :/
836284
Prvni dil nove herni trilogie me bavil velice, ano. Vubec mam rad celou serii. Ale film byl dost spatny. Mnoho spatnych rozhodnuti, cele to bylo takove...zamenitelne. Vubec jsem si nepripadal, ze bych se dival na Laru Croft. Proste jen dalsi moderni akcni hrdinka, co patra po nejakem mcguffinu. Navic se drzeli hrozne pri zemi, vynechali veskere nadprirozeno, coz me tedy hrozne zklamalo. Snazit se to priblizit realismu mi v tomhle pripade prijde jako naprosto spatna volba. Fakt bych nechal puvodni pribeh. Bitky s queen's guards, prenos duse Himiko apd. Vikander je slusna herecka, ale Laru jsem v ni nevidel ani chvilku. Tezko to presne popsat... Je vhodnejsi spis pro takove psychicky rozervane, dramaticke postavy. Tady byla strasne nudna az otravna. Navic ji chybi takova urcita zenskost (ne, ted nemyslim hrudnik). Neni nahodou na holky? Trochu by to vysvetlovalo. Nic proti tomu pochopitelne nemam, ale nekdy to je znat na tom, jak clovek pusobi. Fakt mi neprisla vhodna. Obcas blbe cgi, ale to je dnes klasika. Celkove velke zklamani. Chtel jsem, aby se to povedlo, ale dopadlo to jako vetsina hernich adaptaci. :/
836271
1 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
Film byl průměr, koukatelný, ale absolutně nenaplněný potenciál, především i proto, že Alicia Vikander byla pro tu úplně parádní. Tudíž jsem se trochu těšil a doufal, že dvojka by konečně mohla přitlačit na pilu.... :(
836272
Film byl průměr, koukatelný, ale absolutně nenaplněný potenciál, především i proto, že Alicia Vikander byla pro tu úplně parádní. Tudíž jsem se trochu těšil a doufal, že dvojka by konečně mohla přitlačit na pilu.... *:(*
1 0
reagovat
reaguje na: 5h1nj1
A herný prvý diel tej novej trilógie ťa bavil? Pretože na to že to bola adaptácia tak mi to prišlo že je to spravené dobre, keď vidím ako dopadli videoherné adaptácie v minulosti. Tu sa aspoň snažili niečoho držať a miestami sa to na tú hru fakt podobalo. A nikde nebolo napísané že dvojka nemôže byť dokonca lepšia.
836271
A herný prvý diel tej novej trilógie ťa bavil? Pretože na to že to bola adaptácia tak mi to prišlo že je to spravené dobre, keď vidím ako dopadli videoherné adaptácie v minulosti. Tu sa aspoň snažili niečoho držať a miestami sa to na tú hru fakt podobalo. A nikde nebolo napísané že dvojka nemôže byť dokonca lepšia.
836267
3 0
reagují: 5h1nj1
reagovat
Prekvapuje me, kolika lidem se libil jak ten film, tak obsazeni Vikander.
Nesedlo mi ani jedno a co jsem se tak bavil kolem, tak jsem rozhodne nebyl sam.
Za me kazdopadne zadna skoda.
836267
Prekvapuje me, kolika lidem se libil jak ten film, tak obsazeni Vikander. Nesedlo mi ani jedno a co jsem se tak bavil kolem, tak jsem rozhodne nebyl sam. Za me kazdopadne zadna skoda.
3 -6
reagují: FallenMaia
reagovat
Aaaach jaj, to je škoda. Ten film ma bavil, aj Vikander mi celkom pasovala a na dvojku som sa tešil. Hlavne sa mi páčilo ako sa to inšpirovalo hernou sériou síce si tam kopu vecí zmenili ale celkový vibe to malo podobný, ostrov, stroskotanie, banda grázlov hladajúcich poklad, Lara s lukom a šípmy. Čakal som že dvojka sa ponesie v rovnakom duchu a zoberie si niečo z videohernej dvojky.

Čo už, jediné čo mi ostáva je držať palce rebootu, dúfam že zoženú minimálne podobne dobrú ak nie lepšu herečku do hlavnej úlohy a že sa reboot bude znovu inšpirovat v hrách a nepôjde si svojou cestou. Ale zas neviem či chcem znova vidieť ostrov.
836266
Aaaach jaj, to je škoda. Ten film ma bavil, aj Vikander mi celkom pasovala a na dvojku som sa tešil. Hlavne sa mi páčilo ako sa to inšpirovalo hernou sériou síce si tam kopu vecí zmenili ale celkový vibe to malo podobný, ostrov, stroskotanie, banda grázlov hladajúcich poklad, Lara s lukom a šípmy. Čakal som že dvojka sa ponesie v rovnakom duchu a zoberie si niečo z videohernej dvojky. Čo už, jediné čo mi ostáva je držať palce rebootu, dúfam že zoženú minimálne podobne dobrú ak nie lepšu herečku do hlavnej úlohy a že sa reboot bude znovu inšpirovat v hrách a nepôjde si svojou cestou. Ale zas neviem či chcem znova vidieť ostrov.
3 0
reagovat

Ach...

Tak za mě hrozná škoda. Vikander mi jako Lara přišla super a měla potenciál z té značky vytěžit pár zajímavých filmů, na které by lidi chodili ne jen kvůli ceckům hlavní postavy. Stačilo vzít pořádného scénáristu, no místo toho reboot. 
836260
Tak za mě hrozná škoda. Vikander mi jako Lara přišla super a měla potenciál z té značky vytěžit pár zajímavých filmů, na které by lidi chodili ne jen kvůli ceckům hlavní postavy. Stačilo vzít pořádného scénáristu, no místo toho reboot. 
Ach...
5 0
reagovat
Tato zpráva mě popravdě naštvala, protože Alicie Vikander jako Lara se mi líbila a film samotný nebyl špatný a nedávno jsem ho znovu viděl. Skutečnost, že MGM nebyli schopní vyprodukovat pokračování je výsledkem velké neschopnosti. Pokud se skutečně do dvou až tří let dočkáme rebootu doufám, že se bude držet více herní předlohy a producenti nebudou vymýšlet blbosti. Tomb Raider by měl být nadupaný akční film, který se nebude bát drsnější, špinavější a krvavějí akce. Samozřejmě by tomu neměl chybět nadhled, ale rozhodně nechci, aby vzniknul film plný CGI pro děcka. ;)

PS: Do role mladé Lary bych já osobně vybral Millie Bobby Brown
836254
Tato zpráva mě popravdě naštvala, protože Alicie Vikander jako Lara se mi líbila a film samotný nebyl špatný a nedávno jsem ho znovu viděl. Skutečnost, že MGM nebyli schopní vyprodukovat pokračování je výsledkem velké neschopnosti. Pokud se skutečně do dvou až tří let dočkáme rebootu doufám, že se bude držet více herní předlohy a producenti nebudou vymýšlet blbosti. Tomb Raider by měl být nadupaný akční film, který se nebude bát drsnější, špinavější a krvavějí akce. Samozřejmě by tomu neměl chybět nadhled, ale rozhodně nechci, aby vzniknul film plný CGI pro děcka. *;)* PS: Do role mladé Lary bych já osobně vybral [url=https://assets.mycast.io/actor_images/actor-millie-bobby-brown-499036_large.jpg?1659213481]Millie Bobby Brown[/url]. 
3 -3
reagovat
Je to škoda, Vikander byla v roli fajn a její film byl ok (žádný zázrak, ale slušná žánrovka). To propadnutí práv, resp. neprodloužení lhůty ze strany Square Enixu, je ale fakt vtipné (co by se asi tak stalo, kdyby propadli filmová práva Sony na Spideyho, protože nebyli schopni natočit...cokoliv:D).

SE do toho šli s vidinou, že MGM bude sekat sequely jako cvičky a místo toho vyprodukovali jeden film, který toho moc nevydělal (opravdu je o tenhle brand ve filmu takový zájem, když reboot vydělal to samé, co jednička s Jolie, tj. vzhledem k inflaci vlastně méně, ve srovnání třeba s Uncharted s o sto mega vyššími tržbami a to nejde o multiplatformu?) a další 4 roky se topili v development hellu. Nedivím se jim, že jim došla trpělivost a porozhlédnou se jinde. Netflix (s herními ip už má dost zkušeností), Amazon nebo možná Apple by se jistě nedali přemlouvat moc dlouho.  
836251
Je to škoda, Vikander byla v roli fajn a její film byl ok (žádný zázrak, ale slušná žánrovka). To propadnutí práv, resp. neprodloužení lhůty ze strany Square Enixu, je ale fakt vtipné (co by se asi tak stalo, kdyby propadli filmová práva Sony na Spideyho, protože nebyli schopni natočit...cokoliv*:D*). SE do toho šli s vidinou, že MGM bude sekat sequely jako cvičky a místo toho vyprodukovali jeden film, který toho moc nevydělal (opravdu je o tenhle brand ve filmu takový zájem, když reboot vydělal to samé, co jednička s Jolie, tj. vzhledem k inflaci vlastně méně, ve srovnání třeba s Uncharted s o sto mega vyššími tržbami a to nejde o multiplatformu?) a další 4 roky se topili v development hellu. Nedivím se jim, že jim došla trpělivost a porozhlédnou se jinde. Netflix (s herními ip už má dost zkušeností), Amazon nebo možná Apple by se jistě nedali přemlouvat moc dlouho.  
3 0
reagovat
Ideálna Úloha pre Ezru keď sa vráti z väzenia a odvykacky na reštart kariery. Úloha mladej archeologický je preňho ako stvorená. Ak by to nestíhal stále mozu použiť. Kirka Lazarusa....
836247
Ideálna Úloha pre Ezru keď sa vráti z väzenia a odvykacky na reštart kariery. Úloha mladej archeologický je preňho ako stvorená. Ak by to nestíhal stále mozu použiť. Kirka Lazarusa....
5 -1
reagovat
Žádná škoda. Alicia byla v pohodě a... to je asi tak všechno co ten film měl. Ty nulový ambice, který herní adaptace maj je totálně zabíjej...
836246
Žádná škoda. Alicia byla v pohodě a... to je asi tak všechno co ten film měl. Ty nulový ambice, který herní adaptace maj je totálně zabíjej...
7 0
reagovat
S Alicii jsem problem nemel vubec. Taky mam za to, ze se typove na roli suprove hodila:+

S cim jsem mel problem byla jednak blbost toho filmu a pak zkomoleni herni jednicky i dvojky do jednoho snimku tak, ze to narozdil od her vlastne ani nedavalo smysl:-
836245
S Alicii jsem problem nemel vubec. Taky mam za to, ze se typove na roli suprove hodila*:+* S cim jsem mel problem byla jednak blbost toho filmu a pak zkomoleni herni jednicky i dvojky do jednoho snimku tak, ze to narozdil od her vlastne ani nedavalo smysl*:-*
3 -1
reagovat
reaguje na: Spinder
Hopsající kozy jako vozy ve "filmech" ve stylu Lary jsou na jinak zaměřených stránkách.:D

Alicia ma přesně ten typ postavy pro Laru, která potřebuje ohebnost a sílu pro prozkoumávání dungů :) 
836242
Hopsající kozy jako vozy ve "filmech" ve stylu Lary jsou na jinak zaměřených stránkách.*:D* Alicia ma přesně ten typ postavy pro Laru, která potřebuje ohebnost a sílu pro prozkoumávání dungů *:)* 
836239
11 -1
reagovat
A přitom Alicia tam byla super. Hmpf. 
836240
A přitom Alicia tam byla super. Hmpf. 
7 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se