Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Top Gun: Maverick: Recenze

příspěvky 141 - 160 Napsat příspěvek
Byli jsme na filmu předevčírem a zítra jdeme zase... A pokud nám bude přát štěstí tak příští týden výlet do Prahy do Imaxu do třetice :) Málokterý film by si ty peníze zasloužil víc.
829004
Byli jsme na filmu předevčírem a zítra jdeme zase... A pokud nám bude přát štěstí tak příští týden výlet do Prahy do Imaxu do třetice :) Málokterý film by si ty peníze zasloužil víc.
7 -1
reagovat
Cruise...IMF to srdíčko kluci ! Je to tam a je to tak moc opojný, tohle číst v téhle době kdy se buď vše kritizuje, zesměšňuje nebo je z něčeho obava...

Cruise dělá opravdu moc pro žánr a pro fandy, a ačkoliv to dělá hodně moc i pro sebe, aby unikl ze spárů svažující jednotky času...v jeho podání je čas opravdu relativní. Tímto je srovnání napřílad právě s legendárním Chanem a filmovými osobnostmi dvou dekád na zpět zcela na místě .

 Už teď tu vykopávku z 80tek mají mojí náctiletí potomci za borce...neuvěřitelné
829003
Cruise...IMF to srdíčko kluci ! Je to tam a je to tak moc opojný, tohle číst v téhle době kdy se buď vše kritizuje, zesměšňuje nebo je z něčeho obava... Cruise dělá opravdu moc pro žánr a pro fandy, a ačkoliv to dělá hodně moc i pro sebe, aby unikl ze spárů svažující jednotky času...v jeho podání je čas opravdu relativní. Tímto je srovnání napřílad právě s legendárním Chanem a filmovými osobnostmi dvou dekád na zpět zcela na místě .  Už teď tu vykopávku z 80tek mají mojí náctiletí potomci za borce...neuvěřitelné
4 -3
reagovat
Opravdu paradni podivana. Technicky precizni a Cruise je neskutecny borec. Vadila mi tam jen jedna do oci bijici nelogicnost, a to ze Maverick vzal do takove ostre akce nekoho, s kym nema vyreseny vztah a kdo mu rekl, uz se nebude ridit tim co rika. Psychicka stabilita a vyrovnanost je pro takovou akci nepostradatelna. Vzit tam Goosova syna s tim ze se da dokupy nekde uprostred akce byl hodne velky ustupek od reality k pribehu. Jinak jsem ale fakt od pulky skoro nedychal.
828999
Opravdu paradni podivana. Technicky precizni a Cruise je neskutecny borec. Vadila mi tam jen jedna do oci bijici nelogicnost, [spoiler]a to ze Maverick vzal do takove ostre akce nekoho, s kym nema vyreseny vztah a kdo mu rekl, uz se nebude ridit tim co rika. Psychicka stabilita a vyrovnanost je pro takovou akci nepostradatelna. Vzit tam Goosova syna s tim ze se da dokupy nekde uprostred akce byl hodne velky ustupek od reality k pribehu[/spoiler]. Jinak jsem ale fakt od pulky skoro nedychal.
3 -2
reagují: kfk
reagovat
...čtení téhle recenze mě rozbrečelo ...do háje s Tebou, Imfe! :)
Zítra jdu :+
828998
...čtení téhle recenze mě rozbrečelo ...do háje s Tebou, Imfe! *:)* Zítra jdu *:+*
5 -3
reagovat
reaguje na: togusa-san
Jakej pls smysl má v tleskat ?... komu jako tleskáte? promítači? ....
828997
Jakej pls smysl má v tleskat ?... komu jako tleskáte? promítači? ....
828993
10 -10
reagují: togusa-san
reagovat
reaguje na: Epochva
Nebyli jste včera v IMAXU 19:00? :D

Já jsem kámošovi říkal, že ten konec byl trochu jako MI. Ale fakt mi to vůbec nevadilo. Fakt je, že kino bylo trochu suchý, ale lidi reagovali.

Na konec jsme zkusili nahodit potlesk, ale chytlo se jen pár nadšenců.

Každopádně film roku. A Tom mě osobně překvapil skvělým výkonem. Ty narážky na jeho mono-zabejčený-výraz... "it's the only one I got!" :D

Nemůžu ten film dostat z hlavy. I feel the need to vidět to znova :+
828993
Nebyli jste včera v IMAXU 19:00? *:D* Já jsem kámošovi říkal, že ten konec byl trochu jako MI. Ale fakt mi to vůbec nevadilo. Fakt je, že kino bylo trochu suchý, ale lidi reagovali. Na konec jsme zkusili nahodit potlesk, ale chytlo se jen pár nadšenců. Každopádně film roku. A Tom mě osobně překvapil skvělým výkonem. Ty narážky na jeho mono-zabejčený-výraz... "it's the only one I got!" *:D* Nemůžu ten film dostat z hlavy. I feel the need to vidět to znova *:+*
828992
8 -3
reagují: ovmartin23, shluky
reagovat
Nefungovalo to na mě ani na  kámoše a ani na mnohé diváky okolo nás (kino se málo smálo :))
Je to blockbuster, velelo podvědomí, tak to tak ber! Přesto se mi při debilitě zápletky a některých akčních scén zastavovaly kognitivní funkce.
První Top Gun je proti tomu vojenský instruktážní film...
Hornety jsou tak zoufale necharismatická letadla a ani mizerně provedená maketa Tomcatu to bohužel nezachrání. Trůn nejvíc sexy letadla tak ve filmu (právem) přebírá ruský Felon.
Na druhou stranu, Cruise si ta géčka na některých záběrech opravdu dává a v celém filmu působí velmi sympaticky a civilně :D Už nevystrkuje prdelku v bílých slipech a místo toho často slzí a hodně se s každým objímá...
Při odchodu z kina někdo poznamenal: Takovej další díl Mission Imposible... 
828992
Nefungovalo to na mě ani na  kámoše a ani na mnohé diváky okolo nás (kino se málo smálo :)) Je to blockbuster, velelo podvědomí, tak to tak ber! Přesto se mi při debilitě zápletky a některých akčních scén zastavovaly kognitivní funkce. První Top Gun je proti tomu vojenský instruktážní film... Hornety jsou tak zoufale necharismatická letadla a ani mizerně provedená maketa Tomcatu to bohužel nezachrání. Trůn nejvíc sexy letadla tak ve filmu (právem) přebírá ruský Felon. Na druhou stranu, Cruise si ta géčka na některých záběrech opravdu dává a v celém filmu působí velmi sympaticky a civilně :D Už nevystrkuje prdelku v bílých slipech a místo toho často slzí a hodně se s každým objímá... Při odchodu z kina někdo poznamenal: Takovej další díl Mission Imposible... 
4 -13
reagují: togusa-san
reagovat
měsíc dělám reklamu a slýchám "jasně Martine, je to za 10/10, že?" "ten tvůj Cruise nemůže natočit špatný film a je to film roku co? haha...."

ráno vstanu a v našem messengeru 40 přátel piva... "na MZ tomu dali 10/10", zkopírované odstavce, natěšenost, domluvy, kdy kdo jde a s kým......

IMF is Back. děkuji ti

recenze roku
828989
měsíc dělám reklamu a slýchám "jasně Martine, je to za 10/10, že?" "ten tvůj Cruise nemůže natočit špatný film a je to film roku co? haha...." ráno vstanu a v našem messengeru 40 přátel piva... "na MZ tomu dali 10/10", zkopírované odstavce, natěšenost, domluvy, kdy kdo jde a s kým...... IMF is Back. děkuji ti recenze roku
9 -4
reagovat
prirovnávať jedlo k filmu - tomu hovorím vrchol filmovej publicistiky :+nádherná recenzia - a na film sa teším jak decko.
828987
prirovnávať jedlo k filmu - tomu hovorím vrchol filmovej publicistiky *:+*nádherná recenzia - a na film sa teším jak decko.
2 -3
reagovat
Oh yeah! Brilantní jako vždy. :+
828986
Oh yeah! Brilantní jako vždy. *:+*
3 -3
reagovat

Recenze 1* (jako ve škole)

Film 10* (jako na MZ) 8)

Já to chci strašně moc vidět znova.... 
828985
Film 10* (jako na MZ) *8)* Já to chci strašně moc vidět znova.... 
Recenze 1* (jako ve škole)
6 -3
reagovat

Absolutních 10/10

Jednoduše řečeno: "This movie will take your breath away.." :+ 10/10
828983
Jednoduše řečeno: "This movie will take your breath away.." *:+* 10/10
Absolutních 10/10
9 -3
reagovat
No konečně recenze :) Děkuju. První projekce proběhla už v úterý, další v sobotu a pak ještě 2x, ale stejně jsem se těšil na recenzi. Teď už jen aby klaply i tržby, v práci jsem už donutil kolegy aby šli taky a vrátili se nadšený. 
828982
No konečně recenze *:)* Děkuju. První projekce proběhla už v úterý, další v sobotu a pak ještě 2x, ale stejně jsem se těšil na recenzi. Teď už jen aby klaply i tržby, v práci jsem už donutil kolegy aby šli taky a vrátili se nadšený. 
5 -3
reagovat
Skvelá recenzia, na film sa už ohromne teším. Hamburger s Michelinskou hviezdou je úplne top pasáž:+:+:+
828981
Skvelá recenzia, na film sa už ohromne teším. Hamburger s Michelinskou hviezdou je úplne top pasáž*:+**:+**:+*
11 -3
reagovat
Mě zaujalo to slovní spojení "poslední akční hrdina Tom" ... tohle by mě fakt nikdy nenapadlo, za našich dob Arnolda, Stalloneho, Van Damma, Lundgrena a hromady dalších, že zrovna Cruise bude ten poslední, kdo bude držet prapor a to ještě ani není typický akční hrdina ...

PS: csfd zatím 91 a imdb 8.7  :)
828979
Mě zaujalo to slovní spojení "poslední akční hrdina Tom" ... tohle by mě fakt nikdy nenapadlo, za našich dob Arnolda, Stalloneho, Van Damma, Lundgrena a hromady dalších, že zrovna Cruise bude ten poslední, kdo bude držet prapor a to ještě ani není typický akční hrdina ... PS: csfd zatím 91 a imdb 8.7  :)
5 -5
reagovat
Ona už je jistá forma nostalgie i číst od imfa takhle nadšenou recenzi ;) Krásně napsaný, vystihuje to všechno. 
828977
Ona už je jistá forma nostalgie i číst od imfa takhle nadšenou recenzi *;)* Krásně napsaný, vystihuje to všechno. 
7 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Myslis, ze v zahranici je to lepsi? :)
828976
Myslis, ze v zahranici je to lepsi? :)
828968
8 -2
reagovat
Luxusně napsaná recenze. Imf je mistr slova.
828975
Luxusně napsaná recenze. Imf je mistr slova.
10 -2
reagovat
Když člověk u podobných pokračování po desítkách let dostane slabý kus, akorát se naštve, že tolik let doufal a čekal na pecku a dostal takovou blbost. Když dostane pecku (typu Fury Road nebo BR2049), tak se akorát naštve, proč to muselo trvat tolik let a kolik parádních pokračování už mezitím mohlo být na světě:D. Kéž by podobně dopadl napřesrok i archeolog, který se bojí hadů:).

Recenze parádní a být distributorem, tak vyjednám práva, vytisknu na velkoformát, zalaminuju a vylepuju všude možně namísto tradičních promo plakátů:).
828974
Když člověk u podobných pokračování po desítkách let dostane slabý kus, akorát se naštve, že tolik let doufal a čekal na pecku a dostal takovou blbost. Když dostane pecku (typu Fury Road nebo BR2049), tak se akorát naštve, proč to muselo trvat tolik let a kolik parádních pokračování už mezitím mohlo být na světě*:D*. Kéž by podobně dopadl napřesrok i archeolog, který se bojí hadů*:)*. Recenze parádní a být distributorem, tak vyjednám práva, vytisknu na velkoformát, zalaminuju a vylepuju všude možně namísto tradičních promo plakátů*:)*.
11 -2
reagovat
Smekám před touhle napsanou recenzí. :o:+
828973
Smekám před touhle napsanou recenzí. *:o**:+*
4 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se