Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Kdo je tajemná postava z potitulkové scény Doctora Strange 2?

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek
DS2  se mi v kině líbil. Bavil mě, a pak jsem četl zdejší první dojmy, recenzi a jako vlastně s tím souhlasím a najednou mi ten film přijde o dost horší. Takže asi jsem o dost nenáročnější divák, na hodně těch chyb bych sám nepřišel, ale jo, jsou tam. Každopádně, pro mě je DS2 o tolik lepší než Wonder Woman 1984, tam jsem měl chuť si vydloubat oči lžící na meloun jako Bender.... :D. Dokud Marvel neklesne na tuhle úroveň tak tomu nějakou pozornost pořád věnuji...i když je fakt že po End Game už to nežeru tolik, protože už je těch komixáren prostě moc.... 
827318
DS2  se mi v kině líbil. Bavil mě, a pak jsem četl zdejší první dojmy, recenzi a jako vlastně s tím souhlasím a najednou mi ten film přijde o dost horší. Takže asi jsem o dost nenáročnější divák, na hodně těch chyb bych sám nepřišel, ale jo, jsou tam. Každopádně, pro mě je DS2 o tolik lepší než Wonder Woman 1984, tam jsem měl chuť si vydloubat oči lžící na meloun jako Bender.... *:D*. Dokud Marvel neklesne na tuhle úroveň tak tomu nějakou pozornost pořád věnuji...i když je fakt že po End Game už to nežeru tolik, protože už je těch komixáren prostě moc.... 
2 0
reagovat
reaguje na: imf
Vidím tady dva zásadní problémy (obecně, ne filmu):

1) Covid - ten v tom nadělal děsnou paseku (a bude to dál pokračovat). Zpožďování produkce, prohazování slotů pro uvedení... Jestli si dobře pamatuju, tak DS2 měl přímo navazovat na WV (a i v seriálech se tam ty pozice prohodily) - a to nejen, co se týče uvedení, ale i dějem (což zůstalo relativně zachováno). Taky si dokážu představit, že "spolupráce" se Sony je o dost volnější, než si většina lidí představuje. DS2 spíš (co se týče multiversa) čerpá z Lokiho než z NWH. Co tím ale chci říct je, že pokud už ani neexistuje jasná posloupnost, tak ta provázanost jednotlivých projektů bude víc a víc ovlivňovat další, obzvlášť teď, když dostaneme 4 filmy a seriály ročně a vzájemně i do budoucna na sebe mají odkazovat - tím se zabije 50 % konkrétního projektu. A s tím souvisí
2) MCU není komiks... což zřejmě velká část diváků nebo lépe řečeno fanoušků nechápe. Začínají si do nějakého většího schématu promítat vlastní zkušenosti ze čtení a představy co a jak se má udít, a to je implicitně vede ke zklamání. 
827291
Vidím tady dva zásadní problémy (obecně, ne filmu): 1) Covid - ten v tom nadělal děsnou paseku (a bude to dál pokračovat). Zpožďování produkce, prohazování slotů pro uvedení... Jestli si dobře pamatuju, tak DS2 měl přímo navazovat na WV (a i v seriálech se tam ty pozice prohodily) - a to nejen, co se týče uvedení, ale i dějem (což zůstalo relativně zachováno). Taky si dokážu představit, že "spolupráce" se Sony je o dost volnější, než si většina lidí představuje. DS2 spíš (co se týče multiversa) čerpá z Lokiho než z NWH. Co tím ale chci říct je, že pokud už ani neexistuje jasná posloupnost, tak ta provázanost jednotlivých projektů bude víc a víc ovlivňovat další, obzvlášť teď, když dostaneme 4 filmy a seriály ročně a vzájemně i do budoucna na sebe mají odkazovat - tím se zabije 50 % konkrétního projektu. A s tím souvisí 2) MCU není komiks... což zřejmě velká část diváků nebo lépe řečeno fanoušků nechápe. Začínají si do nějakého většího schématu promítat vlastní zkušenosti ze čtení a představy co a jak se má udít, a to je implicitně vede ke zklamání. 
827255
3 0
reagovat
A k tomu, že ty filmy nejsou tak dobrý, tak když si člověk vzpomene na Fázi 1, tak krom Iron Mana 1 to trvalo až do Avengers 1 než to zase Marvelu vyšlo a filmy mezi tím to taky víceméně schytávaly že nic moc. Ale Feigemu tehdy šlo spíš o to představit ty postavy a hlavně, aby si je lidi oblíbily a to se povedlo.

Teďka jsme na tom začátku vlastně znova a prázdná místa je musí zaplnit novou krví a lidi si je zase musí oblíbit.
827283
A k tomu, že ty filmy nejsou tak dobrý, tak když si člověk vzpomene na Fázi 1, tak krom Iron Mana 1 to trvalo až do Avengers 1 než to zase Marvelu vyšlo a filmy mezi tím to taky víceméně schytávaly že nic moc. Ale Feigemu tehdy šlo spíš o to představit ty postavy a hlavně, aby si je lidi oblíbily a to se povedlo. Teďka jsme na tom začátku vlastně znova a prázdná místa je musí zaplnit novou krví a lidi si je zase musí oblíbit.
3 0
reagovat
Příjde mi jak blbost tvrdit, že na něco Feige a Marvel ve Fázi 4 dojíždí. On je totiž rozdíl v tom, že mi nevidíme Feigemu tentokrát tak moc do karet jako s Thanosem. Tam hned při premiéře Iron Mana vám oznámili, že cíl jsou Avengers a když teda pochopili, že to půjde, tak najednou naservírovali v těch Avengers Thanose a jasně několik let říkali, že to je to kam to chtějí dosměřovat. Člověka díky tomu bavilo to hledání náznaků a teoretizování, kde se objeví další Infinity Stone a jak, který film zapadne do celkové mozaiky.

Ve Fázi 4 tohle prostě není, místo toho je tam nahozených x-míčků, ale cíl nikdo neukázal, ale to že to někam směřuje je evidentní. Na Zemi evidentně budují Thunderbolts (ikdyž po smti Hurta to budou měnit), postupně představují Young Avengers, na podzim budou představeni všichni snad všichni členové Midnite Sons (pro mě osobně něco co bych hned dal Raimimu), je tady ten signál co vysílají prsteny v Shang-Chim, pak je tady zcela evidentní příprava na Secret Wars a Kanga (u něj zase nevím jestli to bude vyloženě nový Thanos nebo jenom takový předvoj jako Loki v prvních Avengers). Ono to pak opravdu působí, že nevědí.

A k samotnému Strangeovi - za mě super. Chápu ale co lidem vadí, protože ten film bohužel doplatil na to stejné na co doplatili Iron Man 2 a Age of Ultron - že je to reklama na věci příští a hlavní příběh vedle toho trochu trpí. Iron Man 2 byla hlavně reklama na první Avengers a Age of Ultron snad na celou Fázi 3. Strange je zase reklama na Multiverse a na jisté dvě akvizice od Foxů (kdy z jedné strany je to testovačka herce, jestli by měl hrát i MCU verzi té postavy a z té druhé potom nostalgie). Holt se to pod tímhle všim trochu bortí. Ale Ramiho režie mě bavila, Wanda v téhle poloze super (samozřejmě na ní Raimi aplikoval stejný postup jako záporáky v jeho Spider-Manech) atd. A že to nebylo pro MCU důležité? Je fakt, že by to chtělo ty Eventy, ale mě baví i tohle, kdy se spíš prohlubuje MCU jako celek (i dřív tam byly filmy co vlastně s dějem výrazně nehnuly a schytávaly to stejně).
827277
Příjde mi jak blbost tvrdit, že na něco Feige a Marvel ve Fázi 4 dojíždí. On je totiž rozdíl v tom, že mi nevidíme Feigemu tentokrát tak moc do karet jako s Thanosem. Tam hned při premiéře Iron Mana vám oznámili, že cíl jsou Avengers a když teda pochopili, že to půjde, tak najednou naservírovali v těch Avengers Thanose a jasně několik let říkali, že to je to kam to chtějí dosměřovat. Člověka díky tomu bavilo to hledání náznaků a teoretizování, kde se objeví další Infinity Stone a jak, který film zapadne do celkové mozaiky. Ve Fázi 4 tohle prostě není, místo toho je tam nahozených x-míčků, ale cíl nikdo neukázal, ale to že to někam směřuje je evidentní. Na Zemi evidentně budují Thunderbolts (ikdyž po smti Hurta to budou měnit), postupně představují Young Avengers, na podzim budou představeni všichni snad všichni členové Midnite Sons (pro mě osobně něco co bych hned dal Raimimu), je tady ten signál co vysílají prsteny v Shang-Chim, pak je tady zcela evidentní příprava na Secret Wars a Kanga (u něj zase nevím jestli to bude vyloženě nový Thanos nebo jenom takový předvoj jako Loki v prvních Avengers). Ono to pak opravdu působí, že nevědí. A k samotnému Strangeovi - za mě super. Chápu ale co lidem vadí, protože ten film bohužel doplatil na to stejné na co doplatili Iron Man 2 a Age of Ultron - že je to reklama na věci příští a hlavní příběh vedle toho trochu trpí. Iron Man 2 byla hlavně reklama na první Avengers a Age of Ultron snad na celou Fázi 3. Strange je zase reklama na Multiverse a na jisté dvě akvizice od Foxů (kdy z jedné strany je to testovačka herce, jestli by měl hrát i MCU verzi té postavy a z té druhé potom nostalgie). Holt se to pod tímhle všim trochu bortí. Ale Ramiho režie mě bavila, Wanda v téhle poloze super (samozřejmě na ní Raimi aplikoval stejný postup jako záporáky v jeho Spider-Manech) atd. A že to nebylo pro MCU důležité? Je fakt, že by to chtělo ty Eventy, ale mě baví i tohle, kdy se spíš prohlubuje MCU jako celek (i dřív tam byly filmy co vlastně s dějem výrazně nehnuly a schytávaly to stejně).
5 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Nevim co to znamena a dal jsem si to do googleu a porad nevim, protoze to nic nevyhazuje :)) Ale na ty megaprispevky pod recenzi jsem nijak nereagoval, ovsem hejt vlnu tam fakt citim - ale na tohle uz musim, protoze to mi fakt neprijde fer a ani pravda, byť mě marvelovky posledni dva roky krom Spideyho fakt neuspokojujou. Ten plán je evidentní, zvlast kdyz si vezmes za sebou ty filmy, serialy apod.
827271
Nevim co to znamena a dal jsem si to do googleu a porad nevim, protoze to nic nevyhazuje :)) Ale na ty megaprispevky pod recenzi jsem nijak nereagoval, ovsem hejt vlnu tam fakt citim - ale na tohle uz musim, protoze to mi fakt neprijde fer a ani pravda, byť mě marvelovky posledni dva roky krom Spideyho fakt neuspokojujou. Ten plán je evidentní, zvlast kdyz si vezmes za sebou ty filmy, serialy apod.
827270
6 0
reagovat
reaguje na: Cival
"když je zase jednou rozjetej na totální hejt vlně" -- sorry ale tyhle plemplemacke blbosti uz fakt jako neee. Opravdu ne.
827270
[i]"když je zase jednou rozjetej na totální hejt vlně" [/i]-- sorry ale tyhle plemplemacke blbosti uz fakt jako neee. Opravdu ne.
827268
2 -5
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: The Joker
Ale to prece je ten plan a rozmyslenost. Nikdy se tim nemyslelo, ze bude mit rozepsany nebo rozmysleny epizodku po epizodce...8)
827269
Ale to prece je ten plan a rozmyslenost. Nikdy se tim nemyslelo, ze bude mit rozepsany nebo rozmysleny epizodku po epizodce...*8)*
827266
1 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Což je myslím zcela evidentně pravda, i když to Joker asi nechce vidět, když je zase jednou rozjetej na totální hejt vlně :) Mě Doctor Strange 2 fakt zklamal, moc nebavil a mám k němu spoustu výtek, ale ty celkový soudy, co tu, Jokere, píšeš, mi přijdou při vší úctě fakt těžce přestřelený.
827268
Což je myslím zcela evidentně pravda, i když to Joker asi nechce vidět, když je zase jednou rozjetej na totální hejt vlně :) Mě Doctor Strange 2 fakt zklamal, moc nebavil a mám k němu spoustu výtek, ale ty celkový soudy, co tu, Jokere, píšeš, mi přijdou při vší úctě fakt těžce přestřelený.
827264
5 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Cinefil
Ale realne se neustale delaji premety, kdy se veci meni brutalnim zpusobem za pochodu. Jen se napsaly nejaky plot points a do toho zbytku se musi udelat vata a omacka, na coz v tech poslednich projektech Marvel imo dojizdi...
827266
Ale realne se neustale delaji premety, kdy se veci meni brutalnim zpusobem za pochodu. Jen se napsaly nejaky plot points a do toho zbytku se musi udelat vata a omacka, na coz v tech poslednich projektech Marvel imo dojizdi...
827264
3 -2
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: The Joker
To že neměl scénář předem neznamená, že nevěděl, co se má ve filmu stát a kam to má celé směřovat. Tohle se tím vždycky myslelo. 
827264
To že neměl scénář předem neznamená, že nevěděl, co se má ve filmu stát a kam to má celé směřovat. Tohle se tím vždycky myslelo. 
827261
1 0
reagují: Cival, The Joker
reagovat
No, minimalne snad uz skonci ten absurdni narativ, jak to ma Feige vsechno promysleny na roky dopredu. Zvlast kdyz uz prvni Iron Man se zacal natacet bez scenare a SLJ se snad pridaval na uplne posledni chvili.
827261
No, minimalne snad uz skonci ten absurdni narativ, jak to ma Feige vsechno promysleny na roky dopredu. Zvlast kdyz uz prvni Iron Man se zacal natacet bez scenare a SLJ se snad pridaval na uplne posledni chvili.
4 -4
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: MKMZ
No a zrovna taková scéna (jestli je to pravda) by rozhodně přispěla k lepší dynamice, když se pak znovu ty postavy setkají v alternativním vesmíru. A navíc by to dalo Strangeovi další emocionální ťafku. Raimi se zmínil o čtyřiceti minutách navíc, ale dál to nerozváděl. Nepochybuju o tom, že to zkracování, resp. vyhazování pasáží, který by komplikovaly napojení na Spideyho a WandaVision, dalo tomu ději ránu z milosti. 
827255
No a zrovna taková scéna (jestli je to pravda) by rozhodně přispěla k lepší dynamice, když se pak znovu ty postavy setkají v alternativním vesmíru. A navíc by to dalo Strangeovi další emocionální ťafku. Raimi se zmínil o čtyřiceti minutách navíc, ale dál to nerozváděl. Nepochybuju o tom, že to zkracování, resp. vyhazování pasáží, který by komplikovaly napojení na Spideyho a WandaVision, dalo tomu ději ránu z milosti. 
827243
2 0
reagují: MKMZ
reagovat
reaguje na: Attikus
To byla jedna z vystřižených scén; na začátku filmu šel po Wandě, ale neměl na ni a dekapitovala ho. Je to to vůbec spoiler, když se to vlastně neodehrálo? :D
827243
To byla jedna z vystřižených scén; na začátku filmu [spoiler]šel po Wandě, ale neměl na ni a dekapitovala ho[/spoiler]. Je to to vůbec spoiler, když se to vlastně neodehrálo? *:D*
827217
4 -1
reagují: imf
reagovat
reaguje na: Davies182
Jo přesně! Mě hned přišla povědomá a když jsem v titulcích viděl jméno Charlize Theron a Clea, tak jsem hned věděl . Mezititulková scéna nalákala víc na pokračování, jinak ten film tak 70% hmpf.  America mohla dostat víc prostoru a to její uchopení schopností ke konci filmu eeeh? 
827230
Jo přesně! [spoiler]Mě hned přišla povědomá a když jsem v titulcích viděl jméno Charlize Theron a Clea, tak jsem hned věděl [/spoiler]. Mezititulková scéna nalákala víc na pokračování, jinak ten film tak 70% hmpf.  America mohla dostat víc prostoru a to její uchopení schopností ke konci filmu eeeh? 
827223
1 -1
reagovat
reaguje na: Davies182
Che. To mě nenapadlo :D:D:D:D:D 
827225
Che. To mě nenapadlo *:D**:D**:D**:D**:D* 
827223
1 0
reagovat
Kdo v kině očima šmejdil po postavách v titulcích po skončení týhle scény, mohl si ověřit, že u Charlize fakt bylo to správný jméno, který, Karle, osvětluješ v článku ;), díky! 
827223
Kdo v kině očima šmejdil po postavách v titulcích po skončení týhle scény, mohl si ověřit, že u Charlize fakt bylo to správný jméno, který, Karle, osvětluješ v článku *;)*, díky! 
4 0
reagují: Demonic8, RainMakeR
reagovat
Určite by nemal chýbať Mordo, keďže toho "nášho" úplne v tomto filme odignorovali a nejako tým uzavrieť jeho linku.
827217
Určite by nemal chýbať Mordo, keďže[spoiler] toho "nášho" úplne v tomto filme odignorovali a nejako tým uzavrieť jeho linku.[/spoiler]
2 0
reagují: MKMZ
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se