Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První reakce: dvojka Doctora Strange je prvním opravdovým hororem v MCU

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Castio
Jsem fanynka HP, proto mě to bez hledání ihned napadlo, a i proto pro mě jsou první dva díly míň dětinský a směšný, než Spider-mani. A navíc mají lepší obsazení (tím myslím dospělé herce). Ale tak neberu ti tvůj názor.?)
827038
Jsem fanynka HP, proto mě to bez hledání ihned napadlo, a i proto pro mě jsou první dva díly míň dětinský a směšný, než Spider-mani. A navíc mají lepší obsazení (tím myslím dospělé herce). Ale tak neberu ti tvůj názor.*?)*
826916
0 -1
reagovat
reaguje na: Eleanor
Na druhého Spideyho jsem se po x letech nedávno podíval znovu a musím říct, že je to pořád absolutní pecka, které převážná většina dnešních komiksovek nesahá ani po kotníky.

A označit zrovna Harryho Pottera jako daleko lepší filmy...ehm...wtf? Tam vedle prvního a druhého Spideyho jakž takž obstojí snad jen třetí díl, a to jenom díky Cuarónovi ;) 
826916
Na druhého Spideyho jsem se po x letech nedávno podíval znovu a musím říct, že je to pořád absolutní pecka, které převážná většina dnešních komiksovek nesahá ani po kotníky. A označit zrovna Harryho Pottera jako daleko lepší filmy...ehm...wtf? Tam vedle prvního a druhého Spideyho jakž takž obstojí snad jen třetí díl, a to jenom díky Cuarónovi ;) 
826893
1 -2
reagují: Eleanor
reagovat
reaguje na: Eleanor
Na rovinu napíš, že Raimiho štýl nemáš rada. Takto sa tu len zbytočne strápňuješ.
826906
Na rovinu napíš, že Raimiho štýl nemáš rada. Takto sa tu len zbytočne strápňuješ.
826894
8 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
U Derricksona bych řekla, že je společným jmenovatelem depresivnost a beznaděj, nejen v hororech, ale v jisté míře třeba i u Dr. Strange. Kamera je spíš zásluha kameramana...
826894
U Derricksona bych řekla, že je společným jmenovatelem depresivnost a beznaděj, nejen v hororech, ale v jisté míře třeba i u Dr. Strange. Kamera je spíš zásluha kameramana...
826853
0 -6
reagují: puffy2
reagovat
reaguje na: dreamy
Marvelovky vydělávají takové prachy, protože se dnes točí hlavně Marvelovky. V kině si většinou můžeš vybrat buď Marvelovku, a nebo českou "super" komedii s Langmajerem a Hřebíčkovou, tak na co asi půjdeš?
Spider-man byl tehdy hit, protože prakticky neměl ve svém žánru konkurenci, netuším, jestli by obstál i dnes, jak jsem psala, nezkoušela jsem to. Nutno dodat, že jsem jedničku a dvojku viděla, když jsem byla ještě prakticky dítě a už tehdy byly daleko lepší filmy (Pán Prstenů, Harry Potter např.).
826893
Marvelovky vydělávají takové prachy, protože se dnes točí hlavně Marvelovky. V kině si většinou můžeš vybrat buď Marvelovku, a nebo českou "super" komedii s Langmajerem a Hřebíčkovou, tak na co asi půjdeš? Spider-man byl tehdy hit, protože prakticky neměl ve svém žánru konkurenci, netuším, jestli by obstál i dnes, jak jsem psala, nezkoušela jsem to. Nutno dodat, že jsem jedničku a dvojku viděla, když jsem byla ještě prakticky dítě a už tehdy byly daleko lepší filmy (Pán Prstenů, Harry Potter např.).
826856
0 -8
reagují: Castio
reagovat
reaguje na: Eleanor
Wtf? Spájdové byly hity ptz se tehda netocilo podle komixu? A proč dneska většina marvelkovek vydělává takové prachy... Co to je za debilní argument :D:D

Spajdy 2 je bez ohledu na žánr prostě kvalitní film.. A Raimi byl u toho.. 
826856
Wtf? Spájdové byly hity ptz se tehda netocilo podle komixu? A proč dneska většina marvelkovek vydělává takové prachy... Co to je za debilní argument *:D**:D* Spajdy 2 je bez ohledu na žánr prostě kvalitní film.. A Raimi byl u toho.. 
826851
5 -2
reagují: Eleanor
reagovat
reaguje na: Eleanor
Když vidím film od Derricksona, tak nepoznám, že je od něj. Kdežto Raimiho hry s kamerou poznam hned. Jeho rukopis a vize je úplně jiná liga. Příkladem třeba tento nástup....
826853
Když vidím film od Derricksona, tak nepoznám, že je od něj. Kdežto Raimiho hry s kamerou poznam hned. Jeho rukopis a vize je úplně jiná liga. Příkladem třeba[url=https://m.youtube.com/watch?v=m8Jm9_iR6cg] tento nástup.... [/url]
826851
5 -2
reagují: Eleanor
reagovat
reaguje na: Eleanor
Spider-Man 2 je stále jeden z nejlepších komiksových filmů vůbec. :+
826852
Spider-Man 2 je stále jeden z nejlepších komiksových filmů vůbec. *:+*
826851
5 -2
reagovat
reaguje na: Randal K.
Myslím, že režisér by se měl posuzovat ne podle toho, kolik toho natočil, ale jak kvalitní ty věci byly. Sam Raimi od roku 2000 nenatočil nic světoborného. Spider-Man a Spider-Man 2 byly hity, protože v době, kdy vznikly, tak se podle komiksu moc netočilo. Pochybuji, že by ty filmy obstály dnes. A ani to nehodlám zjišťovat tím, že bych se na ně znovu podívala. :D Jinak v těch výčtech toho, co Raimi dělal, ti nějak chybí "super kvalitní" Xena. :D
Naproti tomu Derrickson je na horory machr - Exorcism of Emily Rose, Sinister a Deliver us from Evil jsou uznávané, kvalitní horory, ke kterým navíc psal i scénář. Jasně Derrickson nemá tak dlouhou kariéru jako Raimi, taky je mladší, ale pro mě, coby pro diváka, je tedy výraznější.
826851
Myslím, že režisér by se měl posuzovat ne podle toho, kolik toho natočil, ale jak kvalitní ty věci byly. Sam Raimi od roku 2000 nenatočil nic světoborného. Spider-Man a Spider-Man 2 byly hity, protože v době, kdy vznikly, tak se podle komiksu moc netočilo. Pochybuji, že by ty filmy obstály dnes. A ani to nehodlám zjišťovat tím, že bych se na ně znovu podívala. *:D* Jinak v těch výčtech toho, co Raimi dělal, ti nějak chybí "super kvalitní" Xena. *:D* Naproti tomu Derrickson je na horory machr - Exorcism of Emily Rose, Sinister a Deliver us from Evil jsou uznávané, kvalitní horory, ke kterým navíc psal i scénář. Jasně Derrickson nemá tak dlouhou kariéru jako Raimi, taky je mladší, ale pro mě, coby pro diváka, je tedy výraznější.
826791
3 -8
reagují: dreamy, (=LIFTY=), connor
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Tak to mel spravnej cich na to jak to nedelat ;)
826834
Tak to mel spravnej cich na to jak to nedelat ;)
826818
0 -2
reagovat
Parádní OST Dannyho Elfmana.
826829
[url=https://open.spotify.com/album/0tcFS2LRXYloWu9Z4Iyrni?si=Ll1T1GjzSNCj9LDCjuyp5g&utm_source=copy-link&nd=1&utm_medium=organic&_branch_referrer=H4sIAAAAAAAAA8WOzQrCMBCEnya92dpaFYUiUq0IxYMK%2FlxKTFP7s01Cmj3UpzcVxEcQhh2Y2YGvNEZ1S8%2FrlDRV0btUKRcq0XgrpWWOzERSceGQICwQIEMNUTlMyGRNgsRqqN3vmsnWRhQeOPjYsOQUpMfrDeQFF%2Fdw32tRkUnS2bNJwT%2F7u%2Fp1OsT1It3ENfZq%2BiTBDE2bdRI14%2FaLSdWPBqAPAgV4UNb8EcMWIreB75D5lpVUCA7RD7Lg1KDmkdRPKir2BsmQyLVeAQAA&product=open&%24full_url=https%3A%2F%2Fopen.spotify.com%2Falbum%2F0tcFS2LRXYloWu9Z4Iyrni%3Fsi%3DLl1T1GjzSNCj9LDCjuyp5g%26utm_source%3Dcopy-link&~channel=copy-link&feature=organic&_branch_match_id=1050365854760310889]Parádní OST[/url] Dannyho Elfmana.
1 -2
reagovat
reaguje na: ColbySawyer
Derrickson a Marvel sa nakoniec nedohodli pretoze Marvel potreboval tento film na rozsirenie vesmiru a budovanie multiverza, zatial co Derrickson si chcel natocit film o Nightmare. Pri budovani takehoto obrovskeho universa nemoze byt autorska vizia prvorada. A zase sa netvarme ako keby bol Derrickson jeden z najlepsich sucasnych reziserov a mal extra "autorske vize". Keby bol naozaj taky dobry tak sa s tym dokaze popasovat. Samotny film je dokaz, ze aj ked je to marvel, tak je poznat, ze je to Raimi.

Osobne by som ale prijal radsej jeho nez Raimiho, pretoze Raimiho humor mi nikdy nesedel (mimo Evil Dead) a podla toho co som pocul tak je tu toho dost.
826818
Derrickson a Marvel sa nakoniec nedohodli pretoze Marvel potreboval tento film na rozsirenie vesmiru a budovanie multiverza, zatial co Derrickson si chcel natocit film o Nightmare. Pri budovani takehoto obrovskeho universa nemoze byt autorska vizia prvorada. A zase sa netvarme ako keby bol Derrickson jeden z najlepsich sucasnych reziserov a mal extra "autorske vize". Keby bol naozaj taky dobry tak sa s tym dokaze popasovat. Samotny film je dokaz, ze aj ked je to marvel, tak je poznat, ze je to Raimi. Osobne by som ale prijal radsej jeho nez Raimiho, pretoze Raimiho humor mi nikdy nesedel (mimo Evil Dead) a podla toho co som pocul tak je tu toho dost.
826761
1 -1
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: dreamy
pri rozpocte 215 mega
826811
pri rozpocte 215 mega
826806
1 -4
reagovat
A bude to zase osudový? :D:D:D
826807
A bude to zase osudový? *:D**:D**:D*
1 -1
reagovat
Sam Raimi sice neměl v kinech deset let film ale jeho Oz mu tehda udělal v Americe přes dvě stě míčů, to na tu dobu sou obří prachy..nwm kde se vzal ten názor že je nějak v hajzlu..
826806
Sam Raimi sice neměl v kinech deset let film ale jeho Oz mu tehda udělal v Americe přes dvě stě míčů, to na tu dobu sou obří prachy..nwm kde se vzal ten názor že je nějak v hajzlu..
1 -2
reagují: pepo
reagovat
Takže nakonec 6/10...
826805
Takže nakonec 6/10...
4 -1
reagovat
"Jako by to čekání do zítřejší novinářské premiéry nebylo už tak dost dlouhé"

... Tak jasně. A co teprve nenovináři 8)
826798
"Jako by to čekání do zítřejší novinářské premiéry nebylo už tak dost dlouhé" ... Tak jasně. A co teprve nenovináři *8)*? 
6 -1
reagovat
Tvůrčí vklad Sama Raimiho zdá se nepopiratelný, v to jsem dlouho tajně doufal. Uvítám i jeho dlouhodobý návrat na hollywoodskou scénu. Že bych se pomalu začal těšit? :+

PS.: A i když mám často odvážnou a zajímavou stopu Scotta Derricksona v mainstreamovém hororu ve veliké oblibě, vážně jsem hodně rád, že po kvalitách prvního dílu u myšáka nepokračuje. ;)
826797
Tvůrčí vklad Sama Raimiho zdá se nepopiratelný, v to jsem dlouho tajně doufal. Uvítám i jeho dlouhodobý návrat na hollywoodskou scénu. Že bych se pomalu začal těšit? *:+* PS.: A i když mám často odvážnou a zajímavou stopu Scotta Derricksona v mainstreamovém hororu ve veliké oblibě, vážně jsem hodně rád, že po kvalitách prvního dílu u myšáka nepokračuje. *;)*
0 -1
reagovat
reaguje na: Eleanor
Raimi převyšuje Derricksona? A v čem? Ve všem!
826795
Raimi převyšuje Derricksona? A v čem? Ve všem!
826780
8 -2
reagovat
Raimi se na výsluní vrátil již seriálem Ash vs Evil Dead. Doporučuji díl Pitevna :D:D:D.
826793
Raimi se na výsluní vrátil již seriálem Ash vs Evil Dead. Doporučuji díl Pitevna *:D**:D**:D*.
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se