Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok v kostce 2021 - 1. část

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Ztotožnění se vším v článku plus jeden point of view navíc k výčtu:
Herečky:  Jasna Đuričić (Quo Vadis, Aida) - utáhla evropský megafilm a Julija Vysockaja (Dorogije tovarišči, 2020)
Scéna: Úvod Bonda + Příchody Andrew Garfielda a Tobeyho Maguirea ve Spider-Manovi - thank you + díky za zařazení závěru Myší
Událost roku: Festival Jeden Svět - jako každý rok (Tajný agent, Neslyšící syn, Krtek, Nová Šichta, Láska pod kapotou)
Bitka: Mr Nobody - bus; Spider-Man vs Dr Strange; Bond na schodech a v džungli
Vtipná scéna: Viděl jsem až vloni v létě Krále videa (2020) a dobře a s radostí a nahlas jsem se u historek "z oboru" nasmál
Bizarnost: Existence Thunder Force
SoundtrackOasis Knebworth 1996 - jednoznačně
824919
Ztotožnění se vším v článku plus jeden point of view navíc k výčtu: [b]Herečky[/b]:  [url=https://www.csfd.cz/tvurce/69716-jasna-duricic/]Jasna Đuričić[/url] ([b]Quo Vadis, Aida[/b]) - utáhla evropský megafilm a [url=https://www.csfd.cz/tvurce/8465-julija-vysockaja/][b]Julija Vysockaja[/b][/url] ([b]Dorogije tovarišči[/b], 2020) [b]Scéna[/b]: Úvod [b]Bonda [/b]+ Příchody [url=https://www.csfd.cz/tvurce/47646-andrew-garfield/]Andrew Garfield[/url]a a [url=https://www.csfd.cz/tvurce/1820-tobey-maguire/]Tobeyho Maguire[/url]a ve [b]Spider[/b]-Manovi - thank you + díky za zařazení závěru [b]Myší[/b] [b]Událost roku: [/b]Festival [b]Jeden Svět[/b] - jako každý rok (Tajný agent, Neslyšící syn, Krtek, Nová Šichta, Láska pod kapotou) [b]Bitka[/b]: Mr [b]Nobody [/b]- bus; [b]Spider[/b]-Man vs Dr Strange; [b]Bond [/b]na schodech a v džungli [b]Vtipná scéna[/b]: Viděl jsem až vloni v létě [b]Krále videa[/b] (2020) a dobře a s radostí a nahlas jsem se u historek "z oboru" nasmál [b]Bizarnost[/b]: Existence [b]Thunder Force[/b] [b]Soundtrack[/b]: [b]Oasis Knebworth[/b] 1996 - jednoznačně
1 0
reagovat
Sleduji právě Shokyho a Morthyho a Tomáš Magnusek je v něm stejné překvapení, jako Momoa v Duně. 
824822
Sleduji právě Shokyho a Morthyho a Tomáš Magnusek je v něm stejné překvapení, jako Momoa v Duně. 
2 0
reagovat
Z lonska jsem toho moc nevidel, takze muj seznam bude asi dost chaotickej :D

Nejlepsi herec: Vaclav Neuzil ml. (jako celek ten film ma chyby, ale Neuzil jako Zatopek nemel herecky chybu a za me to je jeden z nejlepsich vykonu ceskyho filmu od prelomu tisicileti, uplna transformace pro roli)

Nejpusobivejsi scena: dcera zpivajici otci v CODA (Troy Kotsur za tuhle jednu scenu vyhral zaslouzene Oscara, uzasna scena ve vsech smerech, emoce obou postav jsou divacky hmatatelny)

Nejvetsi udalost roku - Spider-Man (opravnene)
Nejlepsi bitka: zaverecny souboj v Eternals (souhlasim s do_odem, jsem v tabore tech, kterym se ten film hodne libil)

Nejvtipnejsi scena: cokoliv z The Suicide Squad (u jinyho filmu jsem se loni tolik nenasmal)

Nejvetsi bizarnost: pokus o restart Pachu krve filmem Wrong Turn (potencial tam byl, ale vylezl z toho jen prekombinovany bizar, ktery nicim nedesil a jen neumyslne bavil)

Nejlepsi soundtrack: Eternals (loni me skoro nic neoslovilo, ale tady jsem mel z Djawaldiho hudby husinu - letos ale uz takhle zkraje mnohem lepsi, treba Smrt na Nilu nebo Batman)
824770
Z lonska jsem toho moc nevidel, takze muj seznam bude asi dost chaotickej *:D* Nejlepsi herec: Vaclav Neuzil ml. (jako celek ten film ma chyby, ale Neuzil jako Zatopek nemel herecky chybu a za me to je jeden z nejlepsich vykonu ceskyho filmu od prelomu tisicileti, uplna transformace pro roli) Nejpusobivejsi scena: dcera zpivajici otci v CODA (Troy Kotsur za tuhle jednu scenu vyhral zaslouzene Oscara, uzasna scena ve vsech smerech, emoce obou postav jsou divacky hmatatelny) Nejvetsi udalost roku - Spider-Man (opravnene) Nejlepsi bitka: zaverecny souboj v Eternals (souhlasim s do_odem, jsem v tabore tech, kterym se ten film hodne libil) Nejvtipnejsi scena: cokoliv z The Suicide Squad (u jinyho filmu jsem se loni tolik nenasmal) Nejvetsi bizarnost: pokus o restart Pachu krve filmem Wrong Turn (potencial tam byl, ale vylezl z toho jen prekombinovany bizar, ktery nicim nedesil a jen neumyslne bavil) Nejlepsi soundtrack: Eternals (loni me skoro nic neoslovilo, ale tady jsem mel z Djawaldiho hudby husinu - letos ale uz takhle zkraje mnohem lepsi, treba Smrt na Nilu nebo Batman)
2 0
reagovat
1) Adam Driver - redakce řekla vše podstatné
2) Poslední souboj v Posledním souboji
3) Finanční úspěch Spider-Mana
4) Sebevražedný oddíl - Peacemaker vs. Flag
5) Vyvraždění kempu spojenců v Sebevražedném oddílu
6) Venom 2 a jeho komerční úspěch
7)Duna
824764
1) Adam Driver - redakce řekla vše podstatné 2) Poslední souboj v Posledním souboji 3) Finanční úspěch Spider-Mana 4) Sebevražedný oddíl - Peacemaker vs. Flag 5) Vyvraždění kempu spojenců v Sebevražedném oddílu 6) Venom 2 a jeho komerční úspěch 7)Duna
2 0
reagovat
Anette za mě peklo největší. Nejtrapnější hudba ever. Cringe fest přepjatých hereckých výkonů. Opravdu sedí, že je to parodie sebe sama.
824741
Anette za mě peklo největší. Nejtrapnější hudba ever. Cringe fest přepjatých hereckých výkonů. Opravdu sedí, že je to parodie sebe sama.
3 -5
reagovat
Mam Annette v queue, tak dufam ze Rimsy neklame :D
824728
Mam Annette v queue, tak dufam ze Rimsy neklame *:D*
2 0
reagovat

Momoa

Absolutní souhlas s Momoou. Jeho Duncan je nejsympatictejsi postavou Duny. A taky má skvělou theme, která zahraje pokaždé, když se objeví. 
824716
Absolutní souhlas s Momoou. Jeho Duncan je nejsympatictejsi postavou Duny. A taky má skvělou theme, která zahraje pokaždé, když se objeví. 
Momoa
2 -1
reagovat

Nou fo

A já se mrknu na tohle, Donnie prý pěkně válí před šedesátkou :)
824710
A já se mrknu na tohle, Donnie prý pěkně válí před šedesátkou :)
Nou fo
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se