Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku VIDEO: To nejlepší z letošních Oscarů

příspěvky 21 - 36 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Jasny nerikam, ze jednal spravne. Bylo vicemene jasny, ze to vyhraje, tak si tem revenge mohl nechat na dekovnou rec a udelat z Rocka bidaka co si dela soufky z nemocnych lidi (kdyby Rock aspon rekl u nominaci, ze Smith odejde dneska minimalne s jednim plesounem. To by byl lepsi for). Nicmene afekt je afekt. 

Ja spis vnimam ty ohlasy z druhy casti spektra o jeho krizovani ve stylu Gibsona. Proste ze sebe voly udelali oba.
823486
Jasny nerikam, ze jednal spravne. Bylo vicemene jasny, ze to vyhraje, tak si tem revenge mohl nechat na dekovnou rec a udelat z Rocka bidaka co si dela soufky z nemocnych lidi (kdyby Rock aspon rekl u nominaci, ze Smith odejde dneska minimalne s jednim plesounem. To by byl lepsi for). Nicmene afekt je afekt.  Ja spis vnimam ty ohlasy z druhy casti spektra o jeho krizovani ve stylu Gibsona. Proste ze sebe voly udelali oba.
823485
3 -2
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Ja to v sirsim kontextu beru a rozhodne souhlasim, ze ten joke byl mizernej a nevkusnej.

Tezko rict, jak by se clovek zachoval na jeho miste a jasne, rupnout nervy muzou kazdymu a tady je to vzhledem k okolnostem asi pochopitelny.

Me jenom zarazi, kolik lidi ho za to (minimalne u nas na netu) chvali a sermuje kolem tim, ze kdyby tohle nekdo rekl o jejich milem, okamzite by taky dostal.

Takze pochopitelne mozna ano, ale chvalitebne fakt ne (vim, ze ty to nerikas). Je to profik, idol milionu teenageru (with great power comes great responsibility :D ), jsou to Oscari, kteri jsou jeste porad sledovany po celem svete. Melo by jasne zaznit, ze to posral. Mnohem vic, jak blbym vtipem Chris Rock.
823485
Ja to v sirsim kontextu beru a rozhodne souhlasim, ze ten joke byl mizernej a nevkusnej. Tezko rict, jak by se clovek zachoval na jeho miste a jasne, rupnout nervy muzou kazdymu a tady je to vzhledem k okolnostem asi pochopitelny. Me jenom zarazi, kolik lidi ho za to (minimalne u nas na netu) chvali a sermuje kolem tim, ze kdyby tohle nekdo rekl o jejich milem, okamzite by taky dostal. Takze pochopitelne mozna ano, ale chvalitebne fakt ne (vim, ze ty to nerikas). Je to profik, idol milionu teenageru (with great power comes great responsibility *:D* ), jsou to Oscari, kteri jsou jeste porad sledovany po celem svete. Melo by jasne zaznit, ze to posral. Mnohem vic, jak blbym vtipem Chris Rock.
823483
12 -3
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Je to tak. Nesmíš si dělat srandu z někoho manželky (i třeba ex) když je nemocná ..... 
Nebo  tlustá ...
link
823484
Je to tak. Nesmíš si dělat srandu z někoho manželky (i třeba ex) když je nemocná .....  Nebo  tlustá ... https://youtu.be/3cxjnmMBbtg
823483
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ja sem vlozim svuj post z jiny diskuze. Je treba to brat v sirsim kontextu. Kdyz si delas prdel z nejake nemoci a nemiris to na nikoho jmenovite, proste jen z te nemoci, tak je to v pohode. To je pripad treba Carra nebo Gervaise. To si nikdo osobne vzit nemuze. Ovsem je pak trosku rozdil, kdyz uz ten joke miris primo na nekoho jmenovite (hej ty kryple tady na ty krypl kare ....). 

Predpokladam, ze tady asi vsichni vime kulovy co to je alopacie (ci jak se to pise), jak s tim ten dotycny clovek bojuje a jaky to ma psychicky nasledky (pro zeny bych tipoval asi vyrazne vetsi nez pro chlapy). Pro Smithe to muze byt dost citlivy tema a i kdyz se teda zachoval dost over the top, tak ja tvrdim, kdyz si delas prdel z neci manzelky a jeste verejne a pred tebou, tak se nemuzes divit, ze ti nejaka prileti. Tady u nas na ostravsku by mozna neskoncilo jen u vychovnyho placaka. Navic v situaci, kdy ta borka tam vlastne nemela zadny vyznam pro tu nominaci, pro cenu, proste byla jen doprovod. 
823483
Ja sem vlozim svuj post z jiny diskuze. Je treba to brat v sirsim kontextu. Kdyz si delas prdel z nejake nemoci a nemiris to na nikoho jmenovite, proste jen z te nemoci, tak je to v pohode. To je pripad treba Carra nebo Gervaise. To si nikdo osobne vzit nemuze. Ovsem je pak trosku rozdil, kdyz uz ten joke miris primo na nekoho jmenovite (hej ty kryple tady na ty krypl kare ....).  Predpokladam, ze tady asi vsichni vime kulovy co to je alopacie (ci jak se to pise), jak s tim ten dotycny clovek bojuje a jaky to ma psychicky nasledky (pro zeny bych tipoval asi vyrazne vetsi nez pro chlapy). Pro Smithe to muze byt dost citlivy tema a i kdyz se teda zachoval dost over the top, tak ja tvrdim, kdyz si delas prdel z neci manzelky a jeste verejne a pred tebou, tak se nemuzes divit, ze ti nejaka prileti. Tady u nas na ostravsku by mozna neskoncilo jen u vychovnyho placaka. Navic v situaci, kdy ta borka tam vlastne nemela zadny vyznam pro tu nominaci, pro cenu, proste byla jen doprovod. 
823477
5 -4
reagují: TedGeorge, RainMakeR
reagovat
reaguje na: Likan7
Presne
823477
Presne
823475
4 -1
reagují: MeaCulpa
reagovat
Smithovi by přitom mohli z celý tý situace vyjít jako absolutní vítězové. Kdyby Will zachoval dekorum a pořádně si Rocka podal na sociálních sítích. On by byl za totálního vola a ne jen "blbej vtip". Napadá mě 100 lepších řešení než tenhle volnej blok. 
823475
Smithovi by přitom mohli z celý tý situace vyjít jako absolutní vítězové. Kdyby Will zachoval dekorum a pořádně si Rocka podal na sociálních sítích. On by byl za totálního vola a ne jen "blbej vtip". Napadá mě 100 lepších řešení než tenhle volnej blok. 
10 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Arbiter
Jo, takhle se resi urazky po peti pivech v hospode, ne na Oscarech.
823472
Jo, takhle se resi urazky po peti pivech v hospode, ne na Oscarech.
823470
8 0
reagovat
reaguje na: BranMakMorn
Tak ten hlavní "problém" spočívá v tom, že J.P.Smith trpí alopecií, což je nemoc způsobující vypadávání vlasů, takže ten skinhedskej sestřih nemá dobrovolně.
Takže je to taková šedá zóna, kdy to není ani jasná urážka, ani úplně vhodný vtip.
823471
Tak ten hlavní "problém" spočívá v tom, že J.P.Smith trpí alopecií, což je nemoc způsobující vypadávání vlasů, takže ten skinhedskej sestřih nemá dobrovolně. Takže je to taková šedá zóna, kdy to není ani jasná urážka, ani úplně vhodný vtip.
823448
5 0
reagovat
reaguje na: BranMakMorn
Byl to jen vtip, třeba nevkusnej, třeba hloupej, ale pořád vtip. A fackou, nebo celkově jakkoli fyzicky může něco podobnýho řešit jen primitiv.
823470
Byl to jen vtip, třeba nevkusnej, třeba hloupej, ale pořád vtip. A fackou, nebo celkově jakkoli fyzicky může něco podobnýho řešit jen primitiv.
823448
12 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
Líbí se mi jak Will odchází z pódia ve stylu Wild Wild West :D
823460
Líbí se mi jak Will odchází z pódia ve stylu Wild Wild West *:D*
3 0
reagovat
reaguje na: proust.d
Ale věř že v Americe slyšeli o CODA víc než o všech ostatních hlavních nominovaných filmech krom Duny dohromady :)
823458
Ale věř že v Americe slyšeli o CODA víc než o všech ostatních hlavních nominovaných filmech krom Duny dohromady :)
823453
2 0
reagovat
Ceny poměrně o ničem, nechci být stárnoucí hater, ale fakt už mi to přijde takový vyčpělý. Jediný co oceňuji je to, že ceny přitáhnou pozornost k různým filmům, který si to někdy i zaslouží - viz. neslyšel jsem tolik o Coda a jsem zvědavý, to samé může někdo říct o Drive my car.

Každopádně to, že nejzajímavější z Oskarů je pohlavek je všeříkající.

BTW GI Jane 2 = samozřejmě, že Smith přestřelil. Je to zvláštní chlapík ten Will Smith, a i když přestřelil, tak té jeho divnosti si teda ale cením:D 
823453
Ceny poměrně o ničem, nechci být stárnoucí hater, ale fakt už mi to přijde takový vyčpělý. Jediný co oceňuji je to, že ceny přitáhnou pozornost k různým filmům, který si to někdy i zaslouží - viz. neslyšel jsem tolik o Coda a jsem zvědavý, to samé může někdo říct o Drive my car. Každopádně to, že nejzajímavější z Oskarů je pohlavek je všeříkající. BTW GI Jane 2 = samozřejmě, že Smith přestřelil. Je to zvláštní chlapík ten Will Smith, a i když přestřelil, tak té jeho divnosti si teda ale cením:D 
1 -1
reagují: Cival
reagovat
Já mám radost, že cenu dostala Arianna Debose...opravdu zasloužilé, vše perfekt zpěv, tanec, emoce ale i spousta nadšení, doufám, že ještě hodně
o ní uslyšíme, například v Kravenovi...Dále sem přál cenu Garfieldovi,
ale tam jsem čekal, že jí nedostane, mam pocit, že mají tendence dávat
ty ceny někdy jen, že už měl někdo hodně nominací a že si jí už třeba
zasloužil dostat dřív a dostane jí z daleka ne za svůj nejlepší
výkon...což by odpovídalo Smithovi...
Jinak si nemyslím, že by věta "Jada I love you, see you at G I Jane 2" byla tak hrozná, věřim, že
zazněli už horší, je to běžné, že moderátoři cen nebo talk show si
dobírají přítomné a herci jsou na to zvyklí, navíc se mezi sebou znají,
je to jakoby něco takového řekl kolega z práce...tak mu jí nenatáhnu,
mohl si jen stoupnout a říct, takhle ne...ale to co udělal je na akci
této úrovně nepřijatelné...o tom, že se tomu sám nejdřív smál nemluvě,
nezvládnuté emoce z tlaku ženy :)
823449
Já mám radost, že cenu dostala Arianna Debose...opravdu zasloužilé, vše perfekt zpěv, tanec, emoce ale i spousta nadšení, doufám, že ještě hodně o ní uslyšíme, například v Kravenovi...Dále sem přál cenu Garfieldovi, ale tam jsem čekal, že jí nedostane, mam pocit, že mají tendence dávat ty ceny někdy jen, že už měl někdo hodně nominací a že si jí už třeba zasloužil dostat dřív a dostane jí z daleka ne za svůj nejlepší výkon...což by odpovídalo Smithovi... Jinak si nemyslím, že by věta "Jada I love you, see you at G I Jane 2" byla tak hrozná, věřim, že zazněli už horší, je to běžné, že moderátoři cen nebo talk show si dobírají přítomné a herci jsou na to zvyklí, navíc se mezi sebou znají, je to jakoby něco takového řekl kolega z práce...tak mu jí nenatáhnu, mohl si jen stoupnout a říct, takhle ne...ale to co udělal je na akci této úrovně nepřijatelné...o tom, že se tomu sám nejdřív smál nemluvě, nezvládnuté emoce z tlaku ženy :)
4 0
reagovat

hm

to mi prijde ok ale nevim jak to maji u nich v americe, hl mi dlouhodobe prijde Smithova zena nejaka moc precitlivela co se ji tyce nebo temat na ni se hodich  a Will vypada jako tezky podpantoflak, 
823448
to mi prijde ok ale nevim jak to maji u nich v americe, hl mi dlouhodobe prijde Smithova zena nejaka moc precitlivela co se ji tyce nebo temat na ni se hodich  a Will vypada jako tezky podpantoflak, 
hm
5 -1
reagují: Jerec, Arbiter
reagovat
reaguje na: BranMakMorn
Řekl, že se těší na pokračování G.I. Jane se Smithovou v hlavní roli - v narážce na to, že Demi Moore v tom filmu taky byla na ježka. 
823447
Řekl, že se těší na pokračování G.I. Jane se Smithovou v hlavní roli - v narážce na to, že Demi Moore v tom filmu taky byla na ježka. 
823444
4 0
reagovat

hm

poradne sem nerozumel tomu co ten moderator rekl, byla to fakt urazka nebo jen blby vtipek, tedy byl facan zaslouzeny nebo ne?
823444
poradne sem nerozumel tomu co ten moderator rekl, byla to fakt urazka nebo jen blby vtipek, tedy byl facan zaslouzeny nebo ne?
hm
2 -1
reagují: M.a.t.t.t.y
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se