Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Doctor Strange 2 pod lupou aneb Profesor X je jen špičkou ledovce

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
Bruce Campbell tam bude. Jen nevim koho tam bude hrat :D
825974
[b]Bruce Campbell[/b] tam bude. Jen nevim koho tam bude hrat :D
0 0
reagovat
Tenhle komiksový přeplácaný zmatek pro mě přestává být zajímavý.
820343
Tenhle komiksový přeplácaný zmatek pro mě přestává být zajímavý.
2 -6
reagovat
Ja mám skôr inú túžbu. Aby zmenili predstaviteľa Kanga. Jonathan Majors je otrasný herec.
820256
Ja mám skôr inú túžbu. Aby zmenili predstaviteľa Kanga. Jonathan Majors je otrasný herec.
5 -9
reagovat
Jisté je že divákům který neznají kontex seriálu what if Loki a wandavision  budu se dost ztrácet v ději ,dle posledních zpráv nás čeká nějaké best camei které vše přebije ,člověk aby radši už nechodil na facbok a Twitter ,květen se blíží.

pF.wican a speed  dle posledních zpráv ve filmu objeví a jestli pozná i wican svoji lásku Hulkkinga toť otázka .
820255
Jisté je že divákům který neznají kontex seriálu what if Loki a wandavision  budu se dost ztrácet v ději ,dle posledních zpráv nás čeká nějaké best camei které vše přebije ,člověk aby radši už nechodil na facbok a Twitter ,květen se blíží. pF.wican a speed  dle posledních zpráv ve filmu objeví a jestli pozná i wican svoji lásku Hulkkinga toť otázka .
1 -2
reagovat
Přidám také svou trošku do mlýna.

  • Démon ze začátku by klidně mohl být Cytorrak (stojí za schopnostmi Juggernauta a. k. a. bratra Xaviera a jeho kouzlo spoutání často používá Strange).
  • Wiccan a Speed v MCU ve skutečnosti nikdy neexistovali, Wanda je jen vytvořila ve své verzi Westview! Někde v multiversu ale opravdu žijí s matkou a tuto variantu Wandy Scarlet Witch posedne. Zajímavostí z komiksů je, že za schopnostmi Miss Americy (před retconem) stál právě Wandin syn Wiccan.
  • Členkou Illuminati je i varianta Captain Marvel (Maria Rambeau) a. k. a. Photon v MCU. Mezi další členy, které uvidíme patří i Balder the Brave, který nebyl zmíněn, ale spekuluje se, že ho má hrát Bruce Campbell.
  • Pro mnohé asi zklamání, ale ve filmu se neobjeví žádná varianta Iron Mana, nýbrž Iron Monger.
  • Obživlé mrtvé tělo z konce není zombie varianta, ale posedlý Defender Strange naším Stephenem skrze jeho astrální formu napříč multiversem (stejný princip jako u Wandy), jehož tělo s sebou do hlavního vesmíru přinese Chávez.
  • *Démon se jmenuje GargantOs a Disney tak musel přejmenovat Shuma-Goratha, jelikož na jeho jméno nemá práva. Dost nešťastně, protože to je jeden z protivníků Namora z komiksů.
820251
Přidám také svou trošku do mlýna. [list][*]Démon ze začátku by klidně mohl být [b]Cytorrak[/b] (stojí za schopnostmi Juggernauta a. k. a. bratra Xaviera a jeho kouzlo spoutání často používá Strange).[/*][*]Wiccan a Speed v MCU ve skutečnosti nikdy neexistovali, Wanda je jen vytvořila ve své verzi Westview! Někde v multiversu ale opravdu žijí s matkou a tuto variantu Wandy Scarlet Witch posedne. Zajímavostí z komiksů je, že za schopnostmi Miss Americy (před retconem) stál právě Wandin syn [b]Wiccan[/b].[/*][*]Členkou Illuminati je i varianta Captain Marvel (Maria Rambeau) a. k. a. [b]Photon[/b] v MCU. Mezi další členy, které uvidíme patří i [b]Balder the Brave[/b], který nebyl zmíněn, ale spekuluje se, že ho má hrát Bruce Campbell.[/*][*]Pro mnohé asi zklamání, ale ve filmu se neobjeví žádná varianta Iron Mana, nýbrž [b]Iron Monger[/b].[/*][*]Obživlé mrtvé tělo z konce není zombie varianta, ale posedlý [b]Defender Strange[/b] naším Stephenem skrze jeho astrální formu napříč multiversem (stejný princip jako u Wandy), jehož tělo s sebou do hlavního vesmíru přinese Chávez.[/*][*]*Démon se jmenuje [b]GargantOs[/b] a Disney tak musel přejmenovat Shuma-Goratha, jelikož na jeho jméno nemá práva. Dost nešťastně, protože to je jeden z protivníků Namora z komiksů.[/*][/list]
2 -1
reagovat
Skvělý počtení! Díky! 
820247
Skvělý počtení! Díky! 
2 -2
reagovat
Koho bych tam chtěl vidět? No přece Bruce Campbella! Klidně jako toho Wolverina nebo s knírkem jako mladší alter ego Stana Lee...je to přece multiverse ne, možný je všechno :-D
820231
Koho bych tam chtěl vidět? No přece [b]Bruce Campbella[/b]! Klidně jako toho Wolverina nebo s knírkem jako mladší alter ego Stana Lee...je to přece multiverse ne, možný je všechno :-D
6 -1
reagovat
Diky, KarelR, bolo to vycerpavajuce:+
Ja by som rad videl napriklad Black Bolta v podani Afflecka, ked uz mu ten Batman nevysiel a nemusel by nic hovorit, cize by si mohol co sa tyka herectva vybrat aj slabsiu chvilku.
vedel by som si inak predstavit aj cruisa ako alternativnu verziu wolverina:D vysku na to ma.
A ked je tam uz stewart, rad by som opat videl x-23 v podani dafne keen;)
820216
Diky, KarelR, bolo to vycerpavajuce*:+* Ja by som rad videl napriklad Black Bolta v podani Afflecka, ked uz mu ten Batman nevysiel a nemusel by nic hovorit, cize by si mohol co sa tyka herectva vybrat aj slabsiu chvilku. vedel by som si inak predstavit aj cruisa ako alternativnu verziu wolverina*:D* vysku na to ma. A ked je tam uz stewart, rad by som opat videl x-23 v podani dafne keen*;)*
2 -4
reagovat
Ak by to nebol zrovna Marvel, ktorý si to vie slušne postrážiť, tak by som sa začínal báť, že to bude ultra mess a film nečitateľný pre nikoho, kto nevidel seriály a nenaštudoval si pred projekciou teóriu. Ale myslím, že sa začínam fakt moc tešiť!
820215
Ak by to nebol zrovna Marvel, ktorý si to vie slušne postrážiť, tak by som sa začínal báť, že to bude ultra mess a film nečitateľný pre nikoho, kto nevidel seriály a nenaštudoval si pred projekciou teóriu. Ale myslím, že sa začínam fakt moc tešiť!
4 -2
reagovat
Sir Patrick Stewart má na práci úplně jiné věci. :D
820214
Sir Patrick Stewart má na práci [url=https://www.instagram.com/p/CVlOD1oPj9b/?utm_medium=copy_link]úplně jiné věci. [/url]*:D*
4 -3
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se