Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nový Star Trek dorazí už příští rok

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Paramount skoro nic nema, Star Trek mel byt asi jejich nejvetsi odtajneny projekt, ale stejne: cena akcie pred prezentackou: $35.99, rano po otevreni: $29.58, ted: $29.05. Proste to strelili a kdyz tak projekt nedopadne. Ale to se pripadne stane az za x tydnu nebo mesicu, vic bych za tim nehledal. :)
820132
Paramount skoro nic nema, Star Trek mel byt asi jejich nejvetsi odtajneny projekt, ale stejne: cena akcie pred prezentackou: $35.99, rano po otevreni: $29.58, ted: $29.05. Proste to strelili a kdyz tak projekt nedopadne. Ale to se pripadne stane az za x tydnu nebo mesicu, vic bych za tim nehledal. :)
3 0
reagovat
reaguje na: Polux
S tím se dá souhlasit. Ale já mám pocit, že když do toho půjde Pine, tak ostatní nebudou chtít zůstat bokem. Není to tak, že by se mohli jen tak vyprdnout na takovou lukrativní frančízu. Třeba speciálně takový Quinto kromě ST v podstatě není nikde vidět.

Saldana si jistě dá ráda pauzu před čtyřkou Avatara, Urban taky mezi sezonami The Boys a Pegg mezi M:I to samé.

Mám pocit, že posledně to zkrachovalo právě kvůli těm penězům. Takže pokud se teď Paramount rozhodl plácnout se přes kapsu, protože potřebují obsah, tak už ST IV nic moc nestojí v cestě.
820119
S tím se dá souhlasit. Ale já mám pocit, že když do toho půjde Pine, tak ostatní nebudou chtít zůstat bokem. Není to tak, že by se mohli jen tak vyprdnout na takovou lukrativní frančízu. Třeba speciálně takový Quinto kromě ST v podstatě není nikde vidět. Saldana si jistě dá ráda pauzu před čtyřkou Avatara, Urban taky mezi sezonami The Boys a Pegg mezi M:I to samé. Mám pocit, že posledně to zkrachovalo právě kvůli těm penězům. Takže pokud se teď Paramount rozhodl plácnout se přes kapsu, protože potřebují obsah, tak už ST IV nic moc nestojí v cestě.
820115
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To byla reakce na předchozí poznámku o případné výměně ostatních herců a šlo mi o výsledek, průběh/způsob smlouvání je jiná věc. 

Pine má sice hlavní roli, ale ST je týmovka (minimálně na úrovni Pine, Quinto a Urban, Saldana zase dostane star-power boost díky Avatarovi, jen Pegg, Cho a nebožtík Yelchin jsou a byl do počtu) a jestli ve všech třech dosavadních filmech něco fungovalo na sto procent, tak to byl právě geniální casting.

Pokud ve čtyřce nebude mít Paramount - z jakéhokoliv důvodu - pokud možno kompletní obsazení (mínus Yelchin), nebo alespoň zmíněnou čtveřici, tak je lidi imho pošlou do háje. Úplně stejně, jako by to udělali třeba u Marvelu, kdyby mezi druhými až čtvrtými Avengers někoho z hlavní čtyřky/šestky recastnul.   
820115
To byla reakce na předchozí poznámku o případné výměně ostatních herců a šlo mi o výsledek, průběh/způsob smlouvání je jiná věc.  Pine má sice hlavní roli, ale ST je týmovka (minimálně na úrovni Pine, Quinto a Urban, Saldana zase dostane star-power boost díky Avatarovi, jen Pegg, Cho a nebožtík Yelchin jsou a byl do počtu) a jestli ve všech třech dosavadních filmech něco fungovalo na sto procent, tak to byl právě geniální casting. Pokud ve čtyřce nebude mít Paramount - z jakéhokoliv důvodu - pokud možno kompletní obsazení (mínus Yelchin), nebo alespoň zmíněnou čtveřici, tak je lidi imho pošlou do háje. Úplně stejně, jako by to udělali třeba u Marvelu, kdyby mezi druhými až čtvrtými Avengers někoho z hlavní čtyřky/šestky recastnul.   
820078
1 0
reagují: Memphis
reagovat
Může to být záměr z toho důvodu, že se vytvoří na herce tlak aby před fanboyema a veřejností právě nebyli za "hamižný hvězdy co nám v tom nechtějí hrát" :D Jen spekulace a těžko říct jestli by to fungovalo :D
820114
Může to být záměr z toho důvodu, že se vytvoří na herce tlak aby před fanboyema a veřejností právě nebyli za "hamižný hvězdy co nám v tom nechtějí hrát" *:D* Jen spekulace a těžko říct jestli by to fungovalo *:D*
4 0
reagovat
Developerské projekty se prezentují veřejnosti, když máš výkres a pozemek, často ani to ne. V čem jsou filmy jiné? Obojí je investiční záměr. 

Naprosto klidně můžeš mít pravdu, ale osobně považuji za pravděpodobnější, že to dělají schválně. 
820110
Developerské projekty se prezentují veřejnosti, když máš výkres a pozemek, často ani to ne. V čem jsou filmy jiné? Obojí je investiční záměr.  Naprosto klidně můžeš mít pravdu, ale osobně považuji za pravděpodobnější, že to dělají schválně. 
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Projekt ano, ale proč ty detaily, když je nemáš? Tím si prostě podrážíš nohy.

Stejně jako když Warneři oznámili, že všechny 2021 filmy půjdou rovnou na stream, aniž by to třeba probrali nejdřív s jejich tvůrci. Čímž se mimo jiné připravili o Nolana a jeho Oppenheimer, který bude asi v době premiéry dost aktuální.

Nevim, fakt mi to nepřijde jako dobrá vyjednávací pozice.
820109
Projekt ano, ale proč ty detaily, když je nemáš? Tím si prostě podrážíš nohy. Stejně jako když Warneři oznámili, že všechny 2021 filmy půjdou rovnou na stream, aniž by to třeba probrali nejdřív s jejich tvůrci. Čímž se mimo jiné připravili o Nolana a jeho Oppenheimer, který bude asi v době premiéry dost aktuální. Nevim, fakt mi to nepřijde jako dobrá vyjednávací pozice.
820108
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Tak v businessu běžně prezentuješ veřejně projekt ještě než máš např financování nebo já nevím stavební společnost, protože se pak lépe vyjednává, když je to známý projekt. 
820108
Tak v businessu běžně prezentuješ veřejně projekt ještě než máš např financování nebo já nevím stavební společnost, protože se pak lépe vyjednává, když je to známý projekt. 
820106
3 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vyjednávací taktika? Oznámit film a návrat původních hvězd, aniž bys ty hvězdy měl už podepsané? Ještě když už ti před lety krachly jednání s těmi samými hvězdami, protože jsi jim nechtěl dost zaplatit? 

Kolik si asi Pine a spol. řeknou teď. Podle mě to je klasický případ levá ruka neví co dělá ta pravá, a Paramount si to tím dost posral. Teď na tom buď finančně zapláče, nebo tu sérii zrebootuje.
820106
Vyjednávací taktika? Oznámit film a návrat původních hvězd, aniž bys ty hvězdy měl už podepsané? Ještě když už ti před lety krachly jednání s těmi samými hvězdami, protože jsi jim nechtěl dost zaplatit?  Kolik si asi Pine a spol. řeknou teď. Podle mě to je klasický případ levá ruka neví co dělá ta pravá, a Paramount si to tím dost posral. Teď na tom buď finančně zapláče, nebo tu sérii zrebootuje.
820078
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Polux
Proč by to nemělo smysl? Je to vyjednávací taktika a úmysl. 
820078
Proč by to nemělo smysl? Je to vyjednávací taktika a úmysl. 
820071
3 0
reagují: Polux, do_Od
reagovat
reaguje na: Memphis
Jo, ale to se týká jen Pinea. Paramount kvůli imperialistům z Wall Streetu oznamuje začátek natáčení a nemá podepsaného ani toho Pinea (přičemž se spolu dohadovali a nedohodli už v 2018, tak je otázkou, jak to bude teď), nemá script ani budget a zbytek castu se o všem dozví až z webu:D.

A tak nějak nemá smysl mít Pinea, když nebudeš mít současně minimálně Quinta, Saldanu a Urbana. Protože potom už můžeš recastnout i toho Kirka (Pine fakt žádná extra hvězda není), nebo úplně změnit koncept (jiná doba a/nebo posádka).

Šlo ale hlavně o to, že Paramount nemá v ruce vůbec nic a pokud/až někdy čtyřka vznikne, tak bude imho zase všechno jinak.
820071
Jo, ale to se týká jen Pinea. Paramount kvůli imperialistům z Wall Streetu oznamuje začátek natáčení a nemá podepsaného ani toho Pinea (přičemž se spolu dohadovali a nedohodli už v 2018, tak je otázkou, jak to bude teď), nemá script ani budget a zbytek castu se o všem dozví až z webu*:D*. A tak nějak nemá smysl mít Pinea, když nebudeš mít současně minimálně Quinta, Saldanu a Urbana. Protože potom už můžeš recastnout i toho Kirka (Pine fakt žádná extra hvězda není), nebo úplně změnit koncept (jiná doba a/nebo posádka). Šlo ale hlavně o to, že Paramount nemá v ruce vůbec nic a pokud/až někdy čtyřka vznikne, tak bude imho zase všechno jinak.
820069
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Polux
No tak to už se vědělo pár dní: link

Asi předpokládají, že když do toho půjde zdaleka největší hvězda — Pine — tak se ostatní připojí tak nějak automaticky. A kdo ne, toho nahradí. Byla by to škoda samozřejmě, ale není to tak, že by to na někom z nich (kromě Pinea) vyloženě viselo.
820069
No tak to už se vědělo pár dní: https://deadline.com/2022/02/star-trek-new-film-late-2022-production-start-chris-pine-matt-shakman-paramount-1234934160/ Asi předpokládají, že když do toho půjde zdaleka největší hvězda — Pine — tak se ostatní připojí tak nějak automaticky. A kdo ne, toho nahradí. Byla by to škoda samozřejmě, ale není to tak, že by to na někom z nich (kromě Pinea) vyloženě viselo.
820067
1 0
reagují: Polux
reagovat
No, tak to ani tak dlouho netrvalo:D. Nechci nic říkat, ale já vám to říkal:). Asi by to už chtělo vymyslet nějakou předpřipravenou šablonu pro oznámení nového ST, ve které se jen vyplní kdo to má nově režírovat a kdy to má mít premiéru. Dost by to ušetřilo práci, imho;).
820067
No, tak to ani tak dlouho [url=https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/star-trek-sequel-reveal-surprised-its-own-stars-1235097557/]netrvalo[/url]*:D*. Nechci nic říkat, ale já vám to říkal*:)*. Asi by to už chtělo vymyslet nějakou předpřipravenou šablonu pro oznámení nového ST, ve které se jen vyplní kdo to má nově režírovat a kdy to má mít premiéru. Dost by to ušetřilo práci, imho*;)*.
2 0
reagují: Memphis
reagovat
Shakman hlavne natocil Spoils of War z Game of Thrones :)
819426
Shakman hlavne natocil Spoils of War z Game of Thrones *:)*
2 0
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Jj, chápu. Já mám na tohle Leta :D
819293
Jj, chápu. Já mám na tohle Leta *:D*
819286
1 -2
reagovat
reaguje na: Barv666
To jsem ještě neviděl. Ale tak víš jak, každý z nás má nějaké takové herce se kterýma se nějak neumí ztotožnit, často sačí jen vizáž, že ho máš toho člověka od pohledu nějak zařazeného a když navíc není kdovíjak schopný herec, tak prostě místo dané postavy vidíš pořád ho.

Nevím, jestli je to dobrý příklad, ale třeba Arnold, v podstatě neherec, ale když vidím Terminatora, tak ho naplno vnímám jako Terminatora, když čumím na Predatora, tak vidím Dutche, když na Komando, tak Matrixe atd. Když se ale dívám na Pinea, tak všude vidím Pinea, tuctového "borce z ulice" a to je prostě blbý :)
819286
To jsem ještě neviděl. Ale tak víš jak, každý z nás má nějaké takové herce se kterýma se nějak neumí ztotožnit, často sačí jen vizáž, že ho máš toho člověka od pohledu nějak zařazeného a když navíc není kdovíjak schopný herec, tak prostě místo dané postavy vidíš pořád ho. Nevím, jestli je to dobrý příklad, ale třeba Arnold, v podstatě neherec, ale když vidím Terminatora, tak ho naplno vnímám jako Terminatora, když čumím na Predatora, tak vidím Dutche, když na Komando, tak Matrixe atd. Když se ale dívám na Pinea, tak všude vidím Pinea, tuctového "borce z ulice" a to je prostě blbý :)
819279
2 0
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Lukassek
Yelchin se digitálně vracet určitě nebude. Hercům skončili původní smlouvy a bude se vyjednávat znovu (tj. každý bude chtít větší všimné), zároveň všechny tři filmy nebyly kdovíjaké BO hity, takže Paramount se bude snažit srazit budget jak to půjde a cgi Yelchin by stál zbytečné prachy navíc.

Přeobsazovat se imho taky nebude, hned po jeho smrti, kdy se čekalo, že čtyřka dorazí do dvou až tří let, veřejně padlo, že postavu nebude hrát nikdo jiný z úcty k herci. Je sice fakt, že to bylo v době, kdy emoce byly ještě čerstvé/silné a teď po letech už to nemusí být takové téma, ale je to vedlejší postava, na které ST nestojí a nepadá (pro trekkies ano, ale pouze trekkies ten film nezaplatí) a navíc by si tím mohl Paramount přivolat nějaké negativní pr, protože zmíněné vyjádření by jim lidi omlátili o hlavu (jak z řad pozůstalých, tak trekkies/běžných diváků).

Takže buď to skončí stylem Alice Eve, která z posádky mezi dvojkou a trojkou záhadně zmizela bez jediného slova (imho nejhorší varianta), nebo někdo hodí hlášku o tom, že Čechov byl převelen jinam a budou mít v hlavní posádce o jednoho člena méně (imho so-so), nebo - pokud budou chtít řádně zaflexit - někdo hodí hlášku o tom, že Čechov byl převelen jinam a namísto něj nastoupí třeba Xon/Ilia/Decker z Phase 2, nebo jiná "staronová" postava (imho ideální řešení).   
819283
Yelchin se digitálně vracet určitě nebude. Hercům skončili původní smlouvy a bude se vyjednávat znovu (tj. každý bude chtít větší všimné), zároveň všechny tři filmy nebyly kdovíjaké BO hity, takže Paramount se bude snažit srazit budget jak to půjde a cgi Yelchin by stál zbytečné prachy navíc. Přeobsazovat se imho taky nebude, hned po jeho smrti, kdy se čekalo, že čtyřka dorazí do dvou až tří let, veřejně [url=https://screenrant.com/star-trek-4-anton-yelchin-chekov-jj-abrams/]padlo[/url], že postavu nebude hrát nikdo jiný z úcty k herci. Je sice fakt, že to bylo v době, kdy emoce byly ještě čerstvé/silné a teď po letech už to nemusí být takové téma, ale je to vedlejší postava, na které ST nestojí a nepadá (pro trekkies ano, ale pouze trekkies ten film nezaplatí) a navíc by si tím mohl Paramount přivolat nějaké negativní pr, protože zmíněné vyjádření by jim lidi omlátili o hlavu (jak z řad pozůstalých, tak trekkies/běžných diváků). Takže buď to skončí stylem Alice Eve, která z posádky mezi dvojkou a trojkou záhadně zmizela bez jediného slova (imho nejhorší varianta), nebo někdo hodí hlášku o tom, že Čechov byl převelen jinam a budou mít v hlavní posádce o jednoho člena méně (imho so-so), nebo - pokud budou chtít řádně zaflexit - někdo hodí hlášku o tom, že Čechov byl převelen jinam a namísto něj nastoupí třeba Xon/Ilia/Decker z Phase 2, nebo jiná "staronová" postava (imho ideální řešení).   
819245
6 0
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Fakt? Já ho mám hodně rád, třeba v Outlaw king byl skvělý.
819279
Fakt? Já ho mám hodně rád, třeba v Outlaw king byl skvělý.
819261
6 -1
reagují: Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: Disketa1
Samozřejmě, že vím, že tam hrál taky a taky mě podobné filmy napadnou třeba i to s tím Costnerem nebo s Hardym, ale byly to blbiny oba dva filmy.
Nemám ho tak ceněného jako někteří co tu píší. Svým způsobem ho mám na úrovni takového Afflecka, nevadí mi, když někde hraje, ale je to takové .. meh :)

Ono když už je před ním v oblíbenosti i třeba takový žalud typu Michael Cera, to taky něco naznačuje :D (vtip)
819278
Samozřejmě, že vím, že tam hrál taky a taky mě podobné filmy napadnou třeba i to s tím Costnerem nebo s Hardym, ale byly to blbiny oba dva filmy. Nemám ho tak ceněného jako někteří co tu píší. Svým způsobem ho mám na úrovni takového Afflecka, nevadí mi, když někde hraje, ale je to takové .. meh :) Ono když už je před ním v oblíbenosti i třeba takový žalud typu Michael Cera, to taky něco naznačuje *:D* (vtip)
819263
1 -2
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
A v Carnahanově Stretch.
819268
A v Carnahanově Stretch.
819265
1 0
reagovat
Trojka byla dost fajn, takže další díl bych si dal docela rád... hlavně po tom do jaký neuvěřitelných sraček značku dotáhlo Discovery.

Btw úplně špatná ale nakonec není nová dětská série Star Trek: Prodigy, kterou jsem tu po prvních dílech víceméně vyhejtil - z nezajímavého dobrodružství barevných mimozemských postaviček se nakonec vyloupl docela slušný "edukativní" Star Trek s novou vesmírnou lodí Federace, objevováním neznáma, a řešením problémů hlavně rozumem a ne (jen) akcí. Solidně natočené představení Star Trekovského univerza dětskému publiku (ale fakt, je to pro děti)
819266
Trojka byla dost fajn, takže další díl bych si dal docela rád... hlavně po tom do jaký neuvěřitelných sraček značku dotáhlo Discovery. Btw úplně špatná ale nakonec není nová dětská série Star Trek: Prodigy, kterou jsem tu po prvních dílech víceméně vyhejtil - z nezajímavého dobrodružství barevných mimozemských postaviček se nakonec vyloupl docela slušný "edukativní" Star Trek s novou vesmírnou lodí Federace, objevováním neznáma, a řešením problémů hlavně rozumem a ne (jen) akcí. Solidně natočené představení Star Trekovského univerza dětskému publiku (ale fakt, je to pro děti)
4 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se