Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Star Trek dorazí už příští rok


ikona
Mr. Hlad
chris pineenterprisejj abramsparaountstark trekzachary quinto
Enterprise se chystá na další misi 

Star Trek je jedna z těch značek, které s námi nejspíš budou navždycky. Tenhle fenomén je s námi už více než půl století a i když se mu ne vždycky dařilo, fandové byli vždycky připravení dát mu novou šanci. Říct o Star Treku, že je na tom teď blbě, by asi bylo přehnané, ale na druhou stranu už zažil lepší časy. Po komerčně ne úplně přesvědčivé trojce se u Paramountu pokoušejí posledních pár let vymyslet, jak pojmout další celovečerák a kandidátů na režii bylo docela hodně a zájem projevil třeba i Quentin Tarantino. Ale zatímco filmy stagnovaly, v televizi se Star Trek rozjel, jen s tou kvalitou a nadšeným přijetím to bylo bůhvíjaké a především ambiciózní Discovery se postupem času změnilo v něco, co se ne každému fandovi líbilo. 

Teď se ale snad můžou začít těšit všichni. Paramount totiž oznámil, že koncem letošního roku chce začít točit čtvrtý filmový Star Trek a že se v něm vrátí parta, kterou před lety představil v restartu J.J. Abrams. Počítá se, že dorazí Chris Pine, Zachary Quinto a vůbec všichni. Ačkoliv od Do neznáma uteklo už pár let a herci se rozutekli, Paramount se asi hodně snaží vyjít jim vstříc, protože se pokouší nakopnout vlastní streamovací službu a chybí mu atraktivní obsah, jímž by mohl konkurovat Netflixu. Takže to asi bude stát prachy, ale fandové budou tleskat. 

Režírovat má už dříve oznámený Matt Shakman, který točil marvelovskou WandaVision a scénář teď upravuje Josh Friedman, jenž pracoval třeba na dvojce Avatara. A pokud se nic nepokazí, výsledek bychom mohli vidět na konci příštího roku. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (33)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace