Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nový Vřískot zabodoval, konečně sesadil Spider-Mana

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek
Taková zajímavost k přístupu myšáka k přebraným foxovským filmům: neobtěžuje se pro Poslední souboj, Smrt na Nilu, WSS a Kingsmany ani zaplatit dabing. České DVD a Blu-Ray vyjdou jen v původním znění.
816220
Taková zajímavost k přístupu myšáka k přebraným foxovským filmům: neobtěžuje se pro Poslední souboj, Smrt na Nilu, WSS a Kingsmany ani zaplatit dabing. České DVD a Blu-Ray vyjdou jen v původním znění.
0 0
reagovat
Tyjo, tak teď docela lituju, že sem nechodím častěji.
Může mi “to” dole někdo vysvětlit?
Pokud to jde bez spoileru v rámci Vřískotu.
816187
Tyjo, tak teď docela lituju, že sem nechodím častěji. Může mi “to” dole někdo vysvětlit? Pokud to jde bez spoileru v rámci Vřískotu.
1 -1
reagovat
A pochopil jste, že lidi jako vy jsou v něm za největší zrůdy, že jo?
816148
A pochopil jste, že lidi jako vy jsou v něm za největší zrůdy, že jo?
816145
9 -2
reagovat
Nový Vřískot moc pěkný výsledek.
Ohledně odkladu Morbia jsem četl zajímavý info, že Sony chce naplno využít mojo Toma Hollanda. Jak píše Cival, chtějí nechat Spideyho v kině co nejdýl, a jako svůj další blockbuster budou tlačit (trailery, klipy, social buzz...) Uncharted, kde Holland hraje - premiéra za měsíc, spíš než Morbia, ač ten je ze Spideyho univerza.
A btw, Belle byl loni v Japonsku dokonce třetí nejvýdělečnější film (57M). 
816143
Nový [b]Vřískot [/b]moc pěkný výsledek. Ohledně odkladu [b]Morbia [/b]jsem četl zajímavý info, že Sony chce naplno využít [i]mojo [/i]Toma Hollanda. Jak píše Cival, chtějí nechat Spideyho v kině co nejdýl, a jako svůj další blockbuster budou tlačit (trailery, klipy, social buzz...) [b]Uncharted[/b], kde Holland hraje - premiéra za měsíc, spíš než Morbia, ač ten je ze Spideyho univerza. A btw, [b]Belle [/b]byl loni v Japonsku dokonce třetí nejvýdělečnější film (57M). 
2 0
reagovat
Pátý Scream není tak úplně reboot (když už, tak requel:D). Celá série se točí okolo původního castu a příběhy jednotlivých dílů jsou na tom do značné míry postaveny, takže pustit tyhle herce v šestce k vodě (pár z nich se už nechalo slyšet, že by další díl uvítali) by imho nebyl úplně dobrý nápad (protože určitá část diváků na ty filmy chodí hlavně kvůli nim - třeba já:D).

Jinak je fajn, že zaúřadovala (vyjma Spideyho) mizivá konkurence a publikum si pětku našlo a tím pádem neskončila jako ten typ filmů, které mají dobré recenze i ohlasy od těch, kteří je viděli, ale stejně na ně z nějakého důvodu chodí naprosté minimum lidí.
816142
Pátý Scream není tak úplně reboot (když už, tak [spoiler]requel[/spoiler]*:D*). Celá série se točí okolo původního castu a příběhy jednotlivých dílů jsou na tom do značné míry postaveny, takže pustit tyhle herce v šestce k vodě (pár z nich se už nechalo slyšet, že by další díl uvítali) by imho nebyl úplně dobrý nápad (protože určitá část diváků na ty filmy chodí hlavně kvůli nim - třeba já*:D*). Jinak je fajn, že zaúřadovala (vyjma Spideyho) mizivá konkurence a publikum si pětku našlo a tím pádem neskončila jako ten typ filmů, které mají dobré recenze i ohlasy od těch, kteří je viděli, ale stejně na ně z nějakého důvodu chodí naprosté minimum lidí.
2 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
Ano pracuje ;) A čtyřka je taky velice fajn, viděl jsem jí jen jednou v kině ale tenkrát se mi líbila :)
816141
Ano pracuje *;)* A čtyřka je taky velice fajn, viděl jsem jí jen jednou v kině ale tenkrát se mi líbila *:)*
816140
4 0
reagovat
Na Vreskot som zvedavý. Jednotku som videl asi 20x, dvojka bola slušná tiež, trojka menej, a štvorku som ani nevidel. Ale nostalgia chytá aj mňa. 

Je trošku ironické, že film, ktorý Wes Craven začínal pred 26. rokmi (uf) ako pokus o osvieženie a paródiu slasherového subžánru potom čo sa tento rokmi úplne utopil v mori nekonečných pokračovaní kedysi top sérií (Nočná mora, Halloween, Piatok 13.), sa sám stal nekonečnou sériou. Som zvedavý či s týmto nový film nejako pracuje. 
816140
Na Vreskot som zvedavý. Jednotku som videl asi 20x, dvojka bola slušná tiež, trojka menej, a štvorku som ani nevidel. Ale nostalgia chytá aj mňa.  Je trošku ironické, že film, ktorý Wes Craven začínal pred 26. rokmi (uf) ako pokus o osvieženie a paródiu slasherového subžánru potom čo sa tento rokmi úplne utopil v mori nekonečných pokračovaní kedysi top sérií (Nočná mora, Halloween, Piatok 13.), sa sám stal nekonečnou sériou. Som zvedavý či s týmto nový film nejako pracuje. 
2 -1
reagují: pytlik
reagovat
Vřískotu to přeju. Bavilo. Napětí, vtípky, odkazy pro fanoušky. Kritiku, že je nová sestava nezajímavá neberu, aspoň je příjemně nejasné, na koho to slovo (nůž), padne. Jinak za mě to není žádný reebot, ale regulérní pokračování - návrat starých postav, návaznost na předchozí díly. Číslovku v názvu vynechali zřejmě pro vyšší tržby. :D
816137
Vřískotu to přeju. Bavilo. Napětí, vtípky, odkazy pro fanoušky. Kritiku, že je nová sestava nezajímavá neberu, aspoň je příjemně nejasné, na koho to slovo (nůž), padne. Jinak za mě to není žádný reebot, ale regulérní pokračování - návrat starých postav, návaznost na předchozí díly. Číslovku v názvu vynechali zřejmě pro vyšší tržby. *:D*
4 -1
reagovat
Tak King's Daughter už je na netu, takže těch pár potenciálních diváků už to beztak vidělo zadarmo.
816136
Tak King's Daughter už je na netu, takže těch pár potenciálních diváků už to beztak vidělo zadarmo.
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se