Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nový Batman dostal rating. Jak to vypadá s premiérou?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: kyller
Všimni si, že nikdy nikde nenajdeš Bena vyloženě říkat: "Batmana mám dost, skončil jsem s ním".
Že si stěžuje na to, jak s ním Warneři zacházeli? A co. Warneři už za pár měsíců jdou definitivně od válu. A jak se eventuálně Ben dohodne s Discovery je pořád dost otevřená kniha. Ale soudě, že nikde neodsuzuje roli samotnou, je bezpečné říct, že je vše jen otázka peněz a správného jednání. Tu správnou nabídku mu Discovery klidně můžou dát. Ben se třeba zmínil, že by se chtěl soustředit na menší filmy. Co kdyby mu Discovery třeba nabídli financování menšího filmu vlastního přání výměnou za další účast v DCEU? Nemyslíš, že to je fér nabídka, na kterou by mohl kývnout?
Zkrátka co chci říct, ve chvíli, kdy se mění kompletně celá společnost a očekává se nástup fungl nového vedení, žádná věc není určitě definitivní. A dá se očekávat celá řada změn a obratů o sto osmdesát stupňů vůči tomu co se tvrdí právě teď. K tomu převzetí společnosti by nedocházelo, kdyby na současném směřování Warnerů bylo všechno v pořádku.
816032
Všimni si, že nikdy nikde nenajdeš Bena vyloženě říkat: "Batmana mám dost, skončil jsem s ním". Že si stěžuje na to, jak s ním Warneři zacházeli? A co. Warneři už za pár měsíců jdou definitivně od válu. A jak se eventuálně Ben dohodne s Discovery je pořád dost otevřená kniha. Ale soudě, že nikde neodsuzuje roli samotnou, je bezpečné říct, že je vše jen otázka peněz a správného jednání. Tu správnou nabídku mu Discovery klidně můžou dát. Ben se třeba zmínil, že by se chtěl soustředit na menší filmy. Co kdyby mu Discovery třeba nabídli financování menšího filmu vlastního přání výměnou za další účast v DCEU? Nemyslíš, že to je fér nabídka, na kterou by mohl kývnout? Zkrátka co chci říct, ve chvíli, kdy se mění kompletně celá společnost a očekává se nástup fungl nového vedení, žádná věc není určitě definitivní. A dá se očekávat celá řada změn a obratů o sto osmdesát stupňů vůči tomu co se tvrdí právě teď. K tomu převzetí společnosti by nedocházelo, kdyby na současném směřování Warnerů bylo všechno v pořádku.
815913
1 -1
reagovat

Team PG-13

Tohle je asi v téhle diskuzi už dávno pasé, ale v ratingu Batmana nevidím problém. Matt Reeves už do Planety opic dostal věci, díky kterým jsou ty filmy dost na hraně, a věřim že u Batmana tomu nebude jinak.
815979
Tohle je asi v téhle diskuzi už dávno pasé, ale v ratingu Batmana nevidím problém. Matt Reeves už do Planety opic dostal věci, díky kterým jsou ty filmy dost na hraně, a věřim že u Batmana tomu nebude jinak.
Team PG-13
3 0
reagovat
reaguje na: David92
Ono je úplně jedno který filmový scénář vznikl dřív - předpokládám že u obojího se stejně vychází z mnohem starších komiksových předloh. 
815948
Ono je úplně jedno který filmový scénář vznikl dřív - předpokládám že u obojího se stejně vychází z mnohem starších komiksových předloh. 
815942
5 0
reagovat
reaguje na: HAL
To je ted otázka, podle rozhovorů od různých  lidí se dával příběh trilogie JL dohromady někdy během produkce BvS 2014-2015 a dával ho dohromady Snyder, Geoff Johns a Jim Lee. Byla daná kostra příběhu pro JL filmy a pro solovky, a kdyby to vyšlo jak mělo tak by vlastne druhá JL (Knightmare timeline) vyšla v roce 2019 dohromady s Infinity War :D A třetí hned rok na to , spolu s Endgame
815942
To je ted otázka, podle rozhovorů od různých  lidí se dával příběh trilogie JL dohromady někdy během produkce BvS 2014-2015 a dával ho dohromady Snyder, Geoff Johns a Jim Lee. Byla daná kostra příběhu pro JL filmy a pro solovky, a kdyby to vyšlo jak mělo tak by vlastne druhá JL (Knightmare timeline) vyšla v roce 2019 dohromady s Infinity War *:D* A třetí hned rok na to , spolu s Endgame
815934
1 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: David92
Tak ještě že to nevznikne :+ :+
815941
Tak ještě že to nevznikne *:+* *:+*
815926
1 -1
reagovat
reaguje na: David92
To zní jako kopie finále MCU, ale hloupější a s tmavým filtrem. No ještě že tenhle projekt umřel. 
815934
To zní jako kopie finále MCU, ale hloupější a s tmavým filtrem. No ještě že tenhle projekt umřel. 
815926
7 -1
reagují: David92
reagovat
To bolo presne naopak. WB nechceli zabiť Supermana, ale Zackovi to odobril Nolan, tak s tým nakoniec súhlasili.
815933
To bolo presne naopak. WB nechceli zabiť Supermana, ale Zackovi to odobril Nolan, tak s tým nakoniec súhlasili.
815932
2 -1
reagovat
Som fanúšik MoS, BvS aj ZSJL, ale v tých plánoch na pokračovania žiadna vízia neexistovala. Bol to jeden veľký bordel. Hneď v dvojke JL nechať zomrieť WW a Aquamana... dve postavy, bez ktorých by DCEU bolo pravdepodobne už dávno celé zrušené. Good fucking job! :D 

Inak Riddlera sme tu už mali. Je pravda, že neviem na čo robia to isté. Toto aj tak neprekonajú. 
815929
Som fanúšik MoS, BvS aj ZSJL, ale v tých plánoch na pokračovania žiadna vízia neexistovala. Bol to jeden veľký bordel. Hneď v dvojke JL nechať zomrieť WW a Aquamana... dve postavy, bez ktorých by DCEU bolo pravdepodobne už dávno celé zrušené. Good fucking job! *:D*  Inak Riddlera sme tu už mali. Je pravda, že neviem na čo robia to isté. [url=https://static.wikia.nocookie.net/batman/images/a/a4/The_Riddler_%28BF%29.jpg/revision/latest?cb=20120718050811]Toto[/url] aj tak neprekonajú. 
815927
3 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Ve zkratce měla být dvojka o tom a jak by došel Darkseid na zemi, byla by válka, Darkseid by zabil těhotnou Lois (Flashback v prvni JL), Superman by to neunesl a hrablo by mu a dostal by se pod vliv Darkseida. Během války by umřel i Aquaman a Wonder Women. Válka by se prohrala a svět by se stal tím mistem jak je vidět na konci JL.

Většina filmu by se ale odehrával v postapo světě. Ten tým by byl poskladaný stejně jako to je na konci JL+ Green Lantern ještě. A v podstatě jejich hlavní nadějí je poslat Flashe do minulosti a zvratit události. Háček je v tom že on se může vrátít jen do dvou určitých událostí. Do jedné už to zkusil a nepomohlo to ( BvS varováni Bruce Flashem). Takže se musí zkusit to druhý “Okno” kam ho poslat. A potřebují k tomu ještě jednu z MotherBoxu kterou musí ukradnout . To se nakonec povede ale umře během toho většina týmu. Flash se vratí do budoucnosti , zvráti se události a dějově se ve trojce vrátíme před válkou s Darkseidem.

Ve 3 díle je to v podstatě o tom Justice League vedená Supermanem přesvedčí lidstvo že se musí spojit, Aquaman dotáthne podmořskou armádu, Wonder Women Amazonky a Green Lantern přiletí se členy GL corps a ve velký bitvě si to rozdají o zemi. S tím že 3 díl by měl hlavně být o Supermanovi který by si uvědomil svojí důležitost a stal se konečně tím sebevědomím a nadějným Supermanem a vůdcem.

Takhle nějak to mělo být :+
815926
Ve zkratce měla být dvojka o tom a jak by došel Darkseid na zemi, byla by válka, Darkseid by zabil těhotnou Lois (Flashback v prvni JL), Superman by to neunesl a hrablo by mu a dostal by se pod vliv Darkseida. Během války by umřel i Aquaman a Wonder Women. Válka by se prohrala a svět by se stal tím mistem jak je vidět na konci JL. Většina filmu by se ale odehrával v postapo světě. Ten tým by byl poskladaný stejně jako to je na konci JL+ Green Lantern ještě. A v podstatě jejich hlavní nadějí je poslat Flashe do minulosti a zvratit události. Háček je v tom že on se může vrátít jen do dvou určitých událostí. Do jedné už to zkusil a nepomohlo to ( BvS varováni Bruce Flashem). Takže se musí zkusit to druhý “Okno” kam ho poslat. A potřebují k tomu ještě jednu z MotherBoxu kterou musí ukradnout . To se nakonec povede ale umře během toho většina týmu. Flash se vratí do budoucnosti , zvráti se události a dějově se ve trojce vrátíme před válkou s Darkseidem. Ve 3 díle je to v podstatě o tom Justice League vedená Supermanem přesvedčí lidstvo že se musí spojit, Aquaman dotáthne podmořskou armádu, Wonder Women Amazonky a Green Lantern přiletí se členy GL corps a ve velký bitvě si to rozdají o zemi. S tím že 3 díl by měl hlavně být o Supermanovi který by si uvědomil svojí důležitost a stal se konečně tím sebevědomím a nadějným Supermanem a vůdcem. Takhle nějak to mělo být *:+*
815914
7 -3
reagují: CAPS_LOCK, HAL
reagovat
reaguje na: SHUTTER
To si asi nikdo nemyslel, ale Rko by tomu sakra slušelo.:D
815924
To si asi nikdo nemyslel, ale Rko by tomu sakra slušelo.*:D*
815836
2 -1
reagovat
Je rozdiel dotáčať pre Snydera dva dni bez akýchkoľvek príprav a obetovať jeden až dva roky života na natáčanie veľkého filmu.
815920
Je rozdiel dotáčať pre Snydera dva dni bez akýchkoľvek príprav a obetovať jeden až dva roky života na natáčanie veľkého filmu.
815918
5 0
reagovat
reaguje na: HAL
Nepamätám si už všetky podrobnosti, ale bolo tam strašne veľa blbostí a väčšinu som hneď radšej zabudol. Ale napríklad, že Bruce a Lois sa mali dať dokopy, mal zomrieť Aquaman a veľa ďalších hlavných postáv už v dvojke. Trojka mala byť celá v postapo Knightmare svete, čo by mohlo byť zaujímavé s R-kom a menším rozpočtom niekde na streame, ale v kinách by také niečo asi veľký úspech nemalo. A štvorka alebo dokonca až päťka, už neviem... mala byť v podstate niečo ako ten animák, kde Darkseid ovláda skoro celú Justice League a Flash cestuje v čase, aby ich zachránil.

Boli tam asi aj dobré nápady, ale celé to pôsobilo ako nejaký sumár z intenzívneho brainstormingu, kde na konci zabudli vybrať dobré nápady a vyškrtnúť blbosti.
815919
Nepamätám si už všetky podrobnosti, ale bolo tam strašne veľa blbostí a väčšinu som hneď radšej zabudol. Ale napríklad, že Bruce a Lois sa mali dať dokopy, mal zomrieť Aquaman a veľa ďalších hlavných postáv už v dvojke. Trojka mala byť celá v postapo Knightmare svete, čo by mohlo byť zaujímavé s R-kom a menším rozpočtom niekde na streame, ale v kinách by také niečo asi veľký úspech nemalo. A štvorka alebo dokonca až päťka, už neviem... mala byť v podstate niečo ako ten animák, kde Darkseid ovláda skoro celú Justice League a Flash cestuje v čase, aby ich zachránil. Boli tam asi aj dobré nápady, ale celé to pôsobilo ako nejaký sumár z intenzívneho brainstormingu, kde na konci zabudli vybrať dobré nápady a vyškrtnúť blbosti.
815914
4 -1
reagovat
reaguje na: Vault_13
815917
[url=https://www.youtube.com/watch?v=JpHJrD-Zk9k]přesně[/url] *:D*
815906
1 -1
reagovat
reaguje na: kyller
Just out of curiosity - do bylo v plánech na pokračování? 
815914
Just out of curiosity - do bylo v plánech na pokračování? 
815913
3 0
reagují: David92, kyller
reagovat
Až na to, že tie citácie Zaslava sú snáď ešte zo dňa, keď bola celá táto akvizícia oficiálne ohlásená. A čo iné mal povedať? :D Proste diplomatické vyhlásenie, že si cení kreatívne talenty, aby zachoval image spoločnosti.

Po vyhlásení Afflecka z posledných dní je jasné, že minimálne on ako Batman už definitívne skončil.

“I had a really nadir experience around Justice League for a lot of different reasons,” Affleck said. “Not blaming anybody, there’s a lot of things that happened. But really what it was is that I wasn’t happy. I didn’t like being there. I didn’t think it was interesting. And then some really shitty things, awful things happened. But, that’s when I was like, ‘I’m not going to do that anymore.'”

V jednom rozhovore dokonca povedal, že tú úlohu zobral len kvôli svojim deťom a je rád, že sa s ňou teraz vo Flashovi mohol dôstojne rozlúčiť.

"I did Batman because I wanted to do it for my kids," Affleck shared with The Hollywood Reporter. "I wanted to do something that my son would dig. I mean, my kids didn't see Argo."

Ak by sa náhodou niekedy Snyder vrátil k DC, tak jediné čo dáva zmysel je dvojka Man of Steel alebo niečo úplne nové. Justice League rozhodne pokračovať nebude a úprimne, je to aj dobre. Jeho JL sa mi síce páčila, ale keď som čítal jeho plány na sequely, tak som sa z toho skoro posral. :D
815913
Až na to, že tie citácie Zaslava sú snáď ešte zo dňa, keď bola celá táto akvizícia oficiálne ohlásená. A čo iné mal povedať? *:D* Proste diplomatické vyhlásenie, že si cení kreatívne talenty, aby zachoval image spoločnosti. Po vyhlásení Afflecka z posledných dní je jasné, že minimálne on ako Batman už definitívne skončil. “I had a really nadir experience around [i]Justice League[/i] for a lot of different reasons,” Affleck said. “Not blaming anybody, there’s a lot of things that happened. But really what it was is that I wasn’t happy. I didn’t like being there. I didn’t think it was interesting. And then some really shitty things, awful things happened. But, that’s when I was like, ‘I’m not going to do that anymore.'” V jednom rozhovore dokonca povedal, že tú úlohu zobral len kvôli svojim deťom a je rád, že sa s ňou teraz vo Flashovi mohol dôstojne rozlúčiť. "I did Batman because I wanted to do it for my kids," Affleck shared with [url=https://www.hollywoodreporter.com/race/awards-chatter-podcast-ben-affleck-the-way-back][i]The Hollywood Reporter[/i][/url]. "I wanted to do something that my son would dig. I mean, my kids didn't see [i]Argo[/i]." Ak by sa náhodou niekedy Snyder vrátil k DC, tak jediné čo dáva zmysel je dvojka Man of Steel alebo niečo úplne nové. Justice League rozhodne pokračovať nebude a úprimne, je to aj dobre. Jeho JL sa mi síce páčila, ale keď som čítal jeho plány na sequely, tak som sa z toho skoro posral. *:D*
815885
6 0
reagují: Napůl, HAL
reagovat

Jedno moudro na dobrou noc.

Kdo nemá R je amatéR.
815906
[i]Kdo nemá R je amatéR.[/i]
Jedno moudro na dobrou noc.
4 -2
reagují: Robur
reagovat
Pěkné:+. Ale jak to kruci souvisí s ratingem/premiériou Batmana?
815896
Pěkné*:+*. Ale jak to kruci souvisí s ratingem/premiériou Batmana?
815885
3 0
reagovat
Hamada možná ne, Reeves ano.
815858
Hamada možná ne, Reeves [url=https://youtu.be/6BKdBGv6L_s]ano[/url].
815834
2 0
reagovat
Souhlas s CAPS_LOCKem, R je overrated.
815838
Souhlas s CAPS_LOCKem, R je overrated.
6 -1
reagovat
reaguje na: SHUTTER
IMO si to lidi nějak začali spojovat s Jokerem.
815837
IMO si to lidi nějak začali spojovat s Jokerem.
815836
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se