Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nový Batman dostal rating. Jak to vypadá s premiérou?

příspěvky 21 - 36 Napsat příspěvek
Ja nechápem ako si niekto mohol myslieť, že Batman bude mať eRko :D však ako tu už písali iný, tak jeto najväčšia značka DC/WB. To by si nikto nedovolil dať na eRko. ?)
815836
Ja nechápem ako si niekto mohol myslieť, že Batman bude mať eRko *:D* však ako tu už písali iný, tak jeto najväčšia značka DC/WB. To by si nikto nedovolil dať na eRko. *?)*
8 -1
reagují: Taylor, Barv666
reagovat
Ani som nevedel, že rating nového Batmana je téma. 

Vždy je to franchise, z ktorého chce WB a DC na konci dňa vydojiť peniaze z merchandiseu, hračiek, a pod., nech sa to tvári akokoľvek temne. 

Ale možno je to aj škoda, lebo bol by to zaujímavý experiment a ja si stále myslím, že Pattinson sa v úlohe dlho neohreje. Ak to dotiahne na trilógiu, budem prekvapený. 
815828
Ani som nevedel, že rating nového Batmana je téma.  Vždy je to franchise, z ktorého chce WB a DC na konci dňa vydojiť peniaze z merchandiseu, hračiek, a pod., nech sa to tvári akokoľvek temne.  Ale možno je to aj škoda, lebo bol by to zaujímavý experiment a ja si stále myslím, že Pattinson sa v úlohe dlho neohreje. Ak to dotiahne na trilógiu, budem prekvapený. 
3 -1
reagovat
Ona erkovost je jen dlouhodobě živený mýtus této ratingové kategorie jako radikální a necenzurované značky, která reálně u soudobých blockbusterů znamená spoustu samoúčelného násilí a nahoty, což jak se asi shodneme, dobré a kvalitní filmové dílo, jež přetrvává v mysli svých diváků, zpravidla netvoří. Já se pořád neotřešitelně těším a trošičku si zavěštím, případného odsunu březnové premiéry se netřeba obávat, vzhledem k vlastnostem omikronu bude tou dobou takříkajíc po všem. 8):+
815823
Ona erkovost je jen dlouhodobě živený mýtus této ratingové kategorie jako radikální a necenzurované značky, která reálně u soudobých blockbusterů znamená spoustu samoúčelného násilí a nahoty, což jak se asi shodneme, dobré a kvalitní filmové dílo, jež přetrvává v mysli svých diváků, zpravidla netvoří. Já se pořád neotřešitelně těším a trošičku si zavěštím, případného odsunu březnové premiéry se netřeba obávat, vzhledem k vlastnostem omikronu bude tou dobou takříkajíc po všem. *8)**:+*
6 -4
reagovat
reaguje na: Polux
Navíc si tam několikrát zapálil a to už prej v PG-13 filmu taky nemůžeš :D
815802
Navíc si tam několikrát zapálil a to už prej v PG-13 filmu taky nemůžeš *:D*
815801
2 -1
reagovat
reaguje na: connor
A jo, na frajera v bytě jsem úplně zapomněl, ok. Metro mi tedy nepřišlo nějak extra bloody violence, ale tak nedělám v MPAA, možná to bude tím:D.

Všechny tyhle scény ale trvaly pár (desítek) vteřin, které šlo vyřešit dřívějším střihem nebo jiným úhlem kamery a na jejich vyznění a dopadu by to nic moc nezměnilo a film jako takový by nebyl o nic horší nebo méně působivý.

Takže to, že Batman bude mít PG-13, bych fakt nebral jako nějaké hrozné zklamání a krok vzad. Šikovný režisér může i z nižšího ratingu vytřískat maximum, viz matadoři v boji s MPAA typu Tarantina nebo Verhoevena. Kromě toho, nějaký unrated cut klidně může vyjít později na uhd/bd.   
815801
A jo, na [spoiler]frajera v bytě[/spoiler] jsem úplně zapomněl, ok. [spoiler]Metro[/spoiler] mi tedy nepřišlo nějak extra bloody violence, ale tak nedělám v MPAA, možná to bude tím*:D*. Všechny tyhle scény ale trvaly pár (desítek) vteřin, které šlo vyřešit dřívějším střihem nebo jiným úhlem kamery a na jejich vyznění a dopadu by to nic moc nezměnilo a film jako takový by nebyl o nic horší nebo méně působivý. Takže to, že Batman bude mít PG-13, bych fakt nebral jako nějaké hrozné zklamání a krok vzad. Šikovný režisér může i z nižšího ratingu vytřískat maximum, viz matadoři v boji s MPAA typu Tarantina nebo Verhoevena. Kromě toho, nějaký unrated cut klidně může vyjít později na uhd/bd.   
815787
4 0
reagují: fr3ak
reagovat
reaguje na: Polux
K Jokerovi - ukončení interview, scéna v metru a hlavně pak v bytě, kde opravdu brutálně zabil toho jednoho týpka.
"Rated R for strong bloody violence, disturbing behavior, language and brief sexual images"
815787
K Jokerovi - [spoiler]ukončení interview, scéna v metru a hlavně pak v bytě, kde opravdu brutálně zabil toho jednoho týpka.[/spoiler] "Rated R for strong bloody violence, disturbing behavior, language and brief sexual images"
815783
3 0
reagují: Polux
reagovat
Čekat u značky s family friendly hrdinou, která na merchu (který z nemálo procent míří na děti nebo nakonec skončí v jejich rukou) vydělává dvakrát až nevímkolikrát více, než co posbírá ten který film v kinech, rating vyšší než PG-13 by bylo fakt naivní. A ano, Batman (postava) je family friendly hrdina, nehledě na to, co o něm někdy napsal třeba Frank Miller nebo natočil Christopher Nolan. 

A když je řeč o Jokerovi - nedostal R hlavně za nadávky a případně sexual content? Nějak si nevybavuji, že by v něm - snad kromě razantního ukončení interview ve studiu - byly nějaké extra násilné/krvavé momenty přímo na kameru. Ale od kina jsem ho viděl už jen jednou, možná si to blbě pamatuji:D.

Každopádně co by mě zajímalo podstatně více je, zda už má Reeves a WB hotový konečný sestřih a zda/jak moc se zkracovalo z těch necelých 3h.  
815783
Čekat u značky s family friendly hrdinou, která na merchu (který z nemálo procent míří na děti nebo nakonec skončí v jejich rukou) vydělává dvakrát až nevímkolikrát více, než co posbírá ten který film v kinech, rating vyšší než PG-13 by bylo fakt naivní. A ano, Batman (postava) je family friendly hrdina, nehledě na to, co o něm někdy napsal třeba Frank Miller nebo natočil Christopher Nolan.  A když je řeč o Jokerovi - nedostal R hlavně za nadávky a případně sexual content? Nějak si nevybavuji, že by v něm - snad kromě [spoiler]razantního ukončení interview ve studiu[/spoiler] - byly nějaké extra násilné/krvavé momenty přímo na kameru. Ale od kina jsem ho viděl už jen jednou, možná si to blbě pamatuji*:D*. Každopádně co by mě zajímalo podstatně více je, zda už má Reeves a WB hotový konečný sestřih a zda/jak moc se zkracovalo z těch necelých 3h.  
7 -1
reagují: connor
reagovat
reaguje na: KarelR
Evidentně nepobral, protože jednou píšeš "totální rodinnej mainstream" a podruhé "pro teenagery + starší lidi" což je podle mě rozdíl.
815782
Evidentně nepobral, protože jednou píšeš "totální rodinnej mainstream" a podruhé "pro teenagery + starší lidi" což je podle mě rozdíl.
815781
3 -9
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Všichni 13+ stejně jako u marvelovek a 95% ostatních blockbusterů. A přestávám krmit, jestli jsi to nepobral doteď, je to marný ;)
815781
Všichni 13+ stejně jako u marvelovek a 95% ostatních blockbusterů. A přestávám krmit, jestli jsi to nepobral doteď, je to marný *;)*
815777
6 -2
reagují: Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: KarelR
Tak pro rodinné nebo dospívající a starší lidi? :)
815777
Tak pro rodinné nebo dospívající a starší lidi? :)
815773
2 -6
reagují: KarelR
reagovat
Batman v eRku by byl super, ale ani by mě nenapadlo to čekat.
815776
Batman v eRku by byl super, ale ani by mě nenapadlo to čekat.
4 0
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
"ale aspoň něco" - Všechny marvelovky maj stejný PG-13 jako novej Batman. Nebo co sis myslel, že maj za rating? :)

No ty čtyři filmy s Batmanem jsou normální komiksovky pro teenagery + starší lidi jako zbytek startovního pole, klasicky široká divácká základna. Nejsou to žádný psychologický studie s krvavým násilím jako třeba eRkovej Joker nebo přehlídky krvavejch orgií jako eRkovej Dredd.
815773
"ale aspoň něco" - Všechny marvelovky maj stejný PG-13 jako novej Batman. Nebo co sis myslel, že maj za rating? *:)* No ty čtyři filmy s Batmanem jsou normální komiksovky pro teenagery + starší lidi jako zbytek startovního pole, klasicky široká divácká základna. Nejsou to žádný psychologický studie s krvavým násilím jako třeba eRkovej Joker nebo přehlídky krvavejch orgií jako eRkovej Dredd.
815772
13 -1
reagují: Codename.Onyx
reagovat
reaguje na: KarelR
Co je na BB, TDK, TDKR nebo i na tom BvS rodinného?

Škoda, že jen PG13, ale aspoň něco.. konečně po těch všech duhových pláštěnkách (Marvel) nějaký "normální" film, na který se bude dát dívat, sem s tím ! :)
815772
Co je na BB, TDK, TDKR nebo i na tom BvS rodinného? Škoda, že jen PG13, ale aspoň něco.. konečně po těch všech duhových pláštěnkách (Marvel) nějaký "normální" film, na který se bude dát dívat, sem s tím ! :)
815769
5 -15
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: KarelR
Vůbec nevím, kde se to moje přesvědčení vzalo. Možná nějaké prvotní zmínky či plány? Možná použité filtry? Fakt nevím. Ale žil jsem v tom. A docela spokojeně. :D
815770
Vůbec nevím, kde se to moje přesvědčení vzalo. Možná nějaké prvotní zmínky či plány? Možná použité filtry? Fakt nevím. Ale žil jsem v tom. A docela spokojeně. *:D*
815769
5 -1
reagovat
reaguje na: Hellierer
Wut? Vždyť už se dávno prodává Lego :)

Já jsem teda nepochopil, kde se to očekávání eRka vzalo, nikdy tomu vůbec nic reálně nenasvědčovalo. Furt je to Batman, na velkým plátně totální rodinnej mainstream 8)
815769
Wut? Vždyť už se dávno prodává Lego *:)* Já jsem teda nepochopil, kde se to očekávání eRka vzalo, nikdy tomu vůbec nic reálně nenasvědčovalo. Furt je to Batman, na velkým plátně totální rodinnej mainstream *8)*
815767
21 -4
reagovat
Já jsem nějak celou dobu žil v tom, že to má být čistokrevné Rko. 

Proto je pro mě PG-13 vlastně docela překvapením a i mírným zklamáním. Ale samozřejmě uvidíme, jak bude vypadat výsledek.
815767
Já jsem nějak celou dobu žil v tom, že to má být čistokrevné Rko.  Proto je pro mě PG-13 vlastně docela překvapením a i mírným zklamáním. Ale samozřejmě uvidíme, jak bude vypadat výsledek.
2 -2
reagují: KarelR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se