Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Remake akční pecky Raid přibírá Baye

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
Remake je šance zvládnout to samé lépe, jen si nemyslím, že by to zrovna tvůrce kalibru Michaela Baye dokázal. 8)
815622
Remake je šance zvládnout to samé lépe, jen si nemyslím, že by to zrovna tvůrce kalibru Michaela Baye dokázal. *8)*
1 -3
reagovat
Mně třeba spíš štve, že Raid ani geniální dvojka tu prostě nejde koupit v CZ na blučku... kdežto tahle remakeovaná pitomost tu zaručeně k dostání bude :- Ano, řekl jsem "pitomost" o filmu, který ještě ani nevznikl, ale remakeovat něco, co stojí a padá na akrobacii všech zúčastněných s režisérem, který točí zpravidla velice podprůměrné filmy - opravdu nezní jako dobrý plán... Na původních filmech skutečně není co měnit. Ono ani od toho Havocu nelze očekávat stejný akční nářez, když jsou v hlavní roli Hardy, Olyphant a Whitaker ;) - Evans má samozřejmě po Gangs of London moji plnou důvěru, že to bude nářez tak jako tak - jen jiný :) Já prostě jen doufám, že když už dnes nejsou ty Holywoodské hvězdy tak zásadní k prodání filmu, jako tomu bývalo za časů mých rodičů, přestanou se v Hollywoodu bát obsazovat do ryze akčních filmů skutečně ryze akční hvězdy... A že Sam Hargrave je další vlaštovka v trendu nastupujích režisérů, kteří skutečně umí natáčet akční filmy...
815606
Mně třeba spíš štve, že Raid ani geniální dvojka tu prostě nejde koupit v CZ na blučku... kdežto tahle remakeovaná pitomost tu zaručeně k dostání bude *:-* Ano, řekl jsem "pitomost" o filmu, který ještě ani nevznikl, ale remakeovat něco, co stojí a padá na akrobacii všech zúčastněných s režisérem, který točí zpravidla velice podprůměrné filmy - opravdu nezní jako dobrý plán... Na původních filmech skutečně není co měnit. Ono ani od toho Havocu nelze očekávat stejný akční nářez, když jsou v hlavní roli Hardy, Olyphant a Whitaker *;)* - Evans má samozřejmě po Gangs of London moji plnou důvěru, že to bude nářez tak jako tak - jen jiný *:)* Já prostě jen doufám, že když už dnes nejsou ty Holywoodské hvězdy tak zásadní k prodání filmu, jako tomu bývalo za časů mých rodičů, přestanou se v Hollywoodu bát obsazovat do ryze akčních filmů skutečně ryze akční hvězdy... A že [url=https://www.csfd.cz/tvurce/564896-sam-hargrave/]Sam Hargrave[/url] je další vlaštovka v trendu nastupujích režisérů, kteří skutečně umí natáčet akční filmy...
6 -1
reagovat
reaguje na: Polux
Jako Hard boiled bych rád viděl - myslím ovšem ten od Millera a Darrowa :D
815570
Jako Hard boiled bych rád viděl - myslím ovšem ten od Millera a Darrowa :D
815539
3 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Kdyby to natočil někdo z ranku McQuarrie, Stahelski, Leitch, atd., tak dejme tomu. Bylo by to jiné, ale třeba podobně dobré (v nějakých jiných ohledech než původní film), ale s Hughesem na palubě, jak v roli režiséra, tak spoluscénáristy, to bude mít s Raidem společného tak akorát název a Evanse v titulcích.

Teď už jen čekám, kdy někdo oznámí remake Hard Boiled (potažmo Stranglehold) nebo Braindead, a.k.a. další podobné filmy, které imho už nikdo nikdy nemůže natočit stejně dobře, natož lépe, než původní film a je to z mé akčně-hororové topky komplet. Pokud by tenhle projekt (resp. s Hughesem v čele) skončil v production hell, moc bych se nezlobil:D.
815539
Kdyby to natočil někdo z ranku McQuarrie, Stahelski, Leitch, atd., tak dejme tomu. Bylo by to jiné, ale třeba podobně dobré (v nějakých jiných ohledech než původní film), ale s Hughesem na palubě, jak v roli režiséra, tak spoluscénáristy, to bude mít s Raidem společného tak akorát název a Evanse v titulcích. Teď už jen čekám, kdy někdo oznámí remake Hard Boiled (potažmo Stranglehold) nebo Braindead, a.k.a. další podobné filmy, které imho už nikdo nikdy nemůže natočit stejně dobře, natož lépe, než původní film a je to z mé akčně-hororové topky komplet. Pokud by tenhle projekt (resp. s Hughesem v čele) skončil v production hell, moc bych se nezlobil*:D*.
815530
5 -2
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Polux
Bral bych to v klidu, původní Raid fandům zůstane. Myslím, že na planetě není nikdo, kdo by očekával, že se mu remake kvalitou přiblíží.
815530
Bral bych to v klidu, původní Raid fandům zůstane. Myslím, že na planetě není nikdo, kdo by očekával, že se mu remake kvalitou přiblíží.
815526
1 -1
reagují: Polux
reagovat
Regulérní trojka od Evanse je asi už passé, ale jako tvl.

Když pominu, že dělat remake v podstatě dokonalého filmu (minimálně ve své kategorii), který imho už nejde nijak vylepšit (zvláště s ohledem na skills původního castingu) a remake tak musí být zákonitě horší, je naprosto pointless, tak info o tom, že to vlastně žádný remake filmu "průchod jedním barákem patro po patře a kosení všech v dosahu" vlastně nebude a na místo toho půjde o koncept podobnější více "otevřenější" dvojce (což je ovšem pointless úplně stejně) z toho dělá ještě absurdnější záležitost.

Nemluvě o tom, že to dostal do ruky těžký rutinér Hughes a kolik dnů na place stráví Evans s Bayem se raději ani neodvažuji tipovat. Grrr, na některé hračky by se fakt šahat nemělo:(.
815526
Regulérní trojka od Evanse je asi už passé, ale jako tvl. Když pominu, že dělat remake v podstatě dokonalého filmu (minimálně ve své kategorii), který imho už nejde nijak vylepšit (zvláště s ohledem na skills původního castingu) a remake tak musí být zákonitě horší, je naprosto pointless, tak info o tom, že to vlastně žádný remake filmu "průchod jedním barákem patro po patře a kosení všech v dosahu" vlastně nebude a na místo toho půjde o koncept podobnější více "otevřenější" dvojce (což je ovšem pointless úplně stejně) z toho dělá ještě absurdnější záležitost. Nemluvě o tom, že to dostal do ruky těžký rutinér Hughes a kolik dnů na place stráví Evans s Bayem se raději ani neodvažuji tipovat. Grrr, na některé hračky by se fakt šahat nemělo*:(*.
6 -2
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Memphis
:D:D
Ale teda tu dvojku bych bral
815525
*:D**:D* Ale teda tu dvojku bych bral
815522
3 0
reagovat
Co se na tohle remakeování vykašlat a natočit regulérní dvojku k Dreddovi s Urbanem? OMG.

Pokud se někdo bude divit, proč tohle píšu pod článek o Raidu... tak sám nevím. :D
815522
Co se na tohle remakeování vykašlat a natočit regulérní dvojku k Dreddovi s Urbanem? OMG. Pokud se někdo bude divit, proč tohle píšu pod článek o Raidu... tak sám nevím. *:D*
16 0
reagují: verbst
reagovat
Ja zil v domneni, ze na tom ma delat Carnahan a Grillo. Proto jsem se na to docela tesil. Ted muj zajem ale opada. Treti postradatelni? To bych si stydel dat do resume.
815519
Ja zil v domneni, ze na tom ma delat Carnahan a Grillo. Proto jsem se na to docela tesil. Ted muj zajem ale opada. Treti postradatelni? To bych si stydel dat do resume.
4 -2
reagovat
No je fakt, že na Raid (byť se mi docela líbil) jsem se od té doby už nikdy nepodíval, takže to asi zas taková pecka nebude. Co ale nechápu je tu potřebu "remaků", kdyby to aspoň nazvali jinak, ať to má klidně stejný koncept, ale proč to má být "remake"? Ubližují jen sami sobě, protože to automaticky každý bude srovnávat s originálem.
815518
No je fakt, že na Raid (byť se mi docela líbil) jsem se od té doby už nikdy nepodíval, takže to asi zas taková pecka nebude. Co ale nechápu je tu potřebu "remaků", kdyby to aspoň nazvali jinak, ať to má klidně stejný koncept, ale proč to má být "remake"? Ubližují jen sami sobě, protože to automaticky každý bude srovnávat s originálem.
2 -3
reagovat
Fúú tak že sa to nejak dostane k Bayeovi...hmm neni dobréé..neníí...a tiež súhlasím že zbytočný remake.
815517
Fúú tak že sa to nejak dostane k [i]Bayeovi[/i]...hmm neni dobréé..neníí...a tiež súhlasím že zbytočný remake.
7 -1
reagovat
No nevím, Bay jako producent znamená že to asi bude strašně barevný s nějakou přelíčenou Bárbínou (opravdu pochybuju, že to bude zase čistě chlapskej film). Evans zase na druhou stranu trošku uklidňuje, ale i tak, krom toho že je to vlastně (jak jinak) zbytečnej remake, tak mě ještě zajímá, kde vezmou mlátičku, která zvládne podobný kusy jako Uwais, Ruhian a další. To co tam předváděli (plus boží kamera) to se bude těžko dohánět.
Hned si člověk vzpomene na remake Okrsku 13 kterej taky měl v produkci stejný jméno (dokonce tam hrál i David Belle) a úplně ve všem selhal. Zase mám pocit, že si amíci spíš potřebujou natočit svoji dabovanou verzi.
815516
No nevím, Bay jako producent znamená že to asi bude strašně barevný s nějakou přelíčenou Bárbínou (opravdu pochybuju, že to bude zase čistě chlapskej film). Evans zase na druhou stranu trošku uklidňuje, ale i tak, krom toho že je to vlastně (jak jinak) zbytečnej remake, tak mě ještě zajímá, kde vezmou mlátičku, která zvládne podobný kusy jako Uwais, Ruhian a další. To co tam předváděli (plus boží kamera) to se bude těžko dohánět. Hned si člověk vzpomene na [url=https://www.csfd.cz/film/331743-doupe/recenze/]remake[/url] [url=https://www.csfd.cz/film/182621-okrsek-13/recenze/]Okrsku 13[/url] kterej taky měl v produkci stejný jméno (dokonce tam hrál i David Belle) a úplně ve všem selhal. Zase mám pocit, že si amíci spíš potřebujou natočit svoji dabovanou verzi.
8 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se