Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Čtvrtý John Wick se nakonec o rok zpozdí

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
reaguje na: Polux
Tvl, tak obě další M:I už jsou fakt odložené na 2023/24. Teď už jen posunout Mavericka a je to komplet. Do pekla už s tím covidem, fakt že jo:(:(:(.
816703
Tvl, tak obě další M:I už jsou fakt [url=https://deadline.com/2022/01/mission-impossible-movies-new-release-dates-covid-1234917458/]odložené[/url] na 2023/24. Teď už jen posunout Mavericka a je to komplet. Do pekla už s tím covidem, fakt že jo*:(**:(**:(*.
813454
0 0
reagovat
reaguje na: Ironhead
3ka je v pohode, ale 2ka je tim rozsirovanim "univerza" nezamerne smesna.
814294
3ka je v pohode, ale 2ka je tim rozsirovanim "univerza" nezamerne smesna.
813495
0 0
reagovat
reaguje na: Ironhead
Pokud se nepletu tak dostal nůž do nohy a spoustu dalšich ran či uderu. Podle mě to hraje dobře. To se pak běhá blbě :D  Za mě ma Keanu palec nahoru jak za hraní,tak za trenink a připravy na film :)
813758
Pokud se nepletu tak dostal nůž do nohy a spoustu dalšich ran či uderu. Podle mě to hraje dobře. To se pak běhá blbě :D  Za mě ma Keanu palec nahoru jak za hraní,tak za trenink a připravy na film :)
813495
2 0
reagovat
V pohodě, však už i druhý a třetí nebyl vůbec potřeba.8)
813517
V pohodě, však už i druhý a třetí nebyl vůbec potřeba.*8)*
4 -4
reagovat
Jednička je skvělá, ale už trojka byla spíš takový guilty pleasure, kde bylo až moc vidět, že Keanu ty akční scény nedává na 100%. Bohužel věk nezastaví ani on, i když vizáž si drží a viditelně se snaží, tak je v určitých scénách poznat, že to už nedává na pána. Ty dravé, svižné, jisté a přesné pohyby u něj prostě často nejsou. A přímo v souboji s Yayan Ruhianem a Tigerem Chen Hu bylo hodně znát, jak byli oba dva oproti Keanovi s tím bojovým uměním jinde. Že Keanu neumí běhat, je spíš už jeho úsměvnej trademark :_) Já osobně se pokračování spíš malinko bojím a jestli opravdu bude, měl by v něm Keanu asi víc střílet a méně kopat. 8)
813495
Jednička je skvělá, ale už trojka byla spíš takový guilty pleasure, kde bylo až moc vidět, že Keanu ty akční scény nedává na 100%. Bohužel věk nezastaví ani on, i když vizáž si drží a viditelně se snaží, tak je v určitých scénách poznat, že to už nedává na pána. Ty dravé, svižné, jisté a přesné pohyby u něj prostě často nejsou. A přímo v souboji s Yayan Ruhianem a Tigerem Chen Hu bylo hodně znát, jak byli oba dva oproti Keanovi s tím bojovým uměním jinde. Že Keanu neumí běhat, je spíš už jeho úsměvnej trademark :_) Já osobně se pokračování spíš malinko bojím a jestli opravdu bude, měl by v něm Keanu asi víc střílet a méně kopat. *8)*
8 -1
reagují: speta.jr, oldy
reagovat
Ach jo, já se tak těšil. Aby 2022 nebyl (zase) rok odkladů a přesunů premiér. Nejdříve Indy, teď Wick. Už jen čekám, kdy odloží i sedmou M:I (a kdoví, zda se nakonec neodporoučí i ten Maverick).

Jinak natěšenost na čtyřku obrovská, ten casting je díl od dílu lepší a lepší (takoví o třídu lepší Expendables):). A ke jménům, která už padla, bych ještě doplnil Clancyho Browna. 
813454
Ach jo, já se tak těšil. Aby 2022 nebyl (zase) rok odkladů a přesunů premiér. Nejdříve Indy, teď Wick. Už jen čekám, kdy odloží i sedmou M:I (a kdoví, zda se nakonec neodporoučí i ten Maverick). Jinak natěšenost na čtyřku obrovská, ten casting je díl od dílu lepší a lepší (takoví o třídu lepší Expendables)*:)*. A ke jménům, která už padla, bych ještě doplnil Clancyho Browna. 
5 0
reagují: Polux
reagovat

JW4

Tahle série zraje jako víno, o čemž svědčí jednak rostoucí výdělky a též stale více impozantnější herecká sestava, která tedy v případě čtyřky může být sotvaže nabitější... kromě zmíněných parádních jmen bych doplnil zejména Scotta Adkinse a Marka Zarora, což je ústřední finálová dvojice z Undisputed 3 a Zběsilé pomsty... Takže věřím v jednoznačnou bojovou pecku:)
813389
Tahle série zraje jako víno, o čemž svědčí jednak rostoucí výdělky a též stale více impozantnější herecká sestava, která tedy v případě čtyřky může být sotvaže nabitější... kromě zmíněných parádních jmen bych doplnil zejména Scotta Adkinse a Marka Zarora, což je ústřední finálová dvojice z Undisputed 3 a Zběsilé pomsty... Takže věřím v jednoznačnou bojovou pecku*:)*
JW4
6 -5
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se