Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 8 nenatočených filmů se Spider-Manem

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek
Skoda tej Amazing serie, ta bola zatial najlepsia. Riamiho trojku som stale nevidel, jak ma to prestalo po druhom filme bavit.

Organicka tvorba pavuciny je zhovadilost ktora sa nikdy nemala dostat do filmu. Pokial sa niekto zamysla nad logikou toho vlakna, da sa rovnako argumentovat ze Petrova mutacia mu dala znalosti ako pavucina vznika a tym dokazal spravne namixovat vlakno. Pointa bola proste v tom, ze Peter bol aj genius, nielen mutant. To u Raimiho prakticky uplne zpadlo a sralo ma to od jednotky.
812705
Skoda tej Amazing serie, ta bola zatial najlepsia. Riamiho trojku som stale nevidel, jak ma to prestalo po druhom filme bavit. Organicka tvorba pavuciny je zhovadilost ktora sa nikdy nemala dostat do filmu. Pokial sa niekto zamysla nad logikou toho vlakna, da sa rovnako argumentovat ze Petrova mutacia mu dala znalosti ako pavucina vznika a tym dokazal spravne namixovat vlakno. Pointa bola proste v tom, ze Peter bol aj genius, nielen mutant. To u Raimiho prakticky uplne zpadlo a sralo ma to od jednotky.
1 -1
reagovat
reaguje na: dreamcou
Ty jo, dalšího, dobře uchopeného ASM bych si dal možná úplně nejraději. A klidně s tím padouchem, kterého zmiňuješ, on je v té roli zatraceně dobrý, jen bohužel v příšerných filmech :+. To by bylo po tom, co se Spider- Manem bohužel předvádí Marvel, balzámem na duši.
812623
Ty jo, dalšího, dobře uchopeného ASM bych si dal možná úplně nejraději. A klidně s tím padouchem, kterého zmiňuješ, on je v té roli zatraceně dobrý, jen bohužel v příšerných filmech *:+*. To by bylo po tom, co se Spider- Manem bohužel předvádí Marvel, balzámem na duši.
812534
2 0
reagovat

Spoiler s přihlédnutím na NWH

Spoiler!

Po NWH bych si rád dal Amazing spiderman 3, kde by si dal Garfield do držky s Hardym. Popravdě bych se tomu ani moc nedivil, když Hardy už byl z MCU v potitulkové scéně odejit (pokud ho tam Strange nějak nedostane zpět, kvůli té části symbionta, která tam zůstala).
812534
Spoiler! [spoiler] Po NWH bych si rád dal Amazing spiderman 3, kde by si dal Garfield do držky s Hardym. Popravdě bych se tomu ani moc nedivil, když Hardy už byl z MCU v potitulkové scéně odejit (pokud ho tam Strange nějak nedostane zpět, kvůli té části symbionta, která tam zůstala).[/spoiler]
Spoiler s přihlédnutím na NWH
3 0
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
Cameronov a Fincherov Spidey zneju fantasticky
812486
Cameronov a Fincherov Spidey zneju fantasticky
2 -1
reagovat
Cameronův Spider-man by mě zajímal, ale ještě víc by mě zajímalo, jak by vypadal dneska celý filmovo-komiksový svět, kdyby to nenakopl Raimiho Spider-man, ale právě ten Cameronův.
812410
Cameronův Spider-man by mě zajímal, ale ještě víc by mě zajímalo, jak by vypadal dneska celý filmovo-komiksový svět, kdyby to nenakopl Raimiho Spider-man, ale právě ten Cameronův.
3 -1
reagovat
Souhlas s Poluxem a organickou tvorbou pavučiny. 

K otázce - nejvíc by mě zajímal ten Fincherův Spidey a dodnes mě tak trochu i mrzí ten zrušený Raimiho čtvrtý. A bohatě by mi tam stačil jen Lizard jako hlavní záporák. Tam by se mohl Sam opět vyřádit a probudit svoje hororové kořeny:D
812403
Souhlas s Poluxem a organickou tvorbou pavučiny.  K otázce - nejvíc by mě zajímal ten Fincherův Spidey a dodnes mě tak trochu i mrzí ten zrušený Raimiho čtvrtý. A bohatě by mi tam stačil jen Lizard jako hlavní záporák. Tam by se mohl Sam opět vyřádit a probudit svoje hororové kořeny*:D*
4 -1
reagovat
reaguje na: Cobretti
Ve filmech jsou přítomny jen do té úrovně, že je PP má a používá. Tudíž to, zda si je vyrobil, nebo vytvořil v těle má nulový dopad na výsledný efekt, tj. PP střílí pavučiny. A i ten dramatický potenciál zranitelnosti PP v případě nedostatku vlákna lze napasovat na variantu, kdy si vlákna tvoří organicky. Prostě se mu v danou chvíli přestanou tvořit v důsledku stresu/časové náročnosti jejich tvorby/omezené kapacity/aktuální nemoci/whatever.

Organická tvorba pavučin mi přijde jako lepší nápad, než dělat z PP geniálního středoškoláka, který jako první na světě vynalezne převratné vlákno tak unikátních charakteristik. Jestli to má někdo jinak, tak v pohodě. Já jsem na straně Camerona a následně Raimiho, který jeho nápad převzal.
812360
Ve filmech jsou přítomny jen do té úrovně, že je PP má a používá. Tudíž to, zda si je vyrobil, nebo vytvořil v těle má nulový dopad na výsledný efekt, tj. PP střílí pavučiny. A i ten dramatický potenciál zranitelnosti PP v případě nedostatku vlákna lze napasovat na variantu, kdy si vlákna tvoří organicky. Prostě se mu v danou chvíli přestanou tvořit v důsledku stresu/časové náročnosti jejich tvorby/omezené kapacity/aktuální nemoci/whatever. Organická tvorba pavučin mi přijde jako lepší nápad, než dělat z PP geniálního středoškoláka, který jako první na světě vynalezne převratné vlákno tak unikátních charakteristik. Jestli to má někdo jinak, tak v pohodě. Já jsem na straně Camerona a následně Raimiho, který jeho nápad převzal.
812348
5 0
reagovat
Hororového Spider Mana je hrozná škoda, že nevznikl, to by bylo nesmírně zajímavé dílo, byť by nemělo s předlohou nic společného. A rozhodně to neříkám jako nadšený fanoušek Texaského masakru :+

A škoda je i Fincherova Spider- Mana v depresivním módu. Čeho naopak škoda není to jsou různé větší nebo menší béčkové variace na Spider- Mana a je úplně jedno, zda by za nimi stáli Corman či Cameron a hrál v nich kupříkladu Cruise. Dobré je i další nerozvíjení Raimiho trilogie na tetralogii. A ačkoliv mám ASM hodně rád a co do vhodně obsazených postav, ambicióznosti díla a jeho celkového pojetí ho považuji za nejlepšího filmového Spider- Mana vůbec, možná je nakonec přece jenom dobře, že pokračování a s ním svázané odbočky nevznikly, přijdou mi již příliš divoké, moc dolary ždímající a vybočující z chytrého konceptu prapůvodních dvou filmů. Byly by však lepší než to, co jsme dostaly od Marvelu s Hollandem? Kdo ví, existuje však poměrně vysoká šance, že ano. 8):+
812354
Hororového Spider Mana je hrozná škoda, že nevznikl, to by bylo nesmírně zajímavé dílo, byť by nemělo s předlohou nic společného. A rozhodně to neříkám jako nadšený fanoušek Texaského masakru *:+* A škoda je i Fincherova Spider- Mana v depresivním módu. Čeho naopak škoda není to jsou různé větší nebo menší béčkové variace na Spider- Mana a je úplně jedno, zda by za nimi stáli Corman či Cameron a hrál v nich kupříkladu Cruise. Dobré je i další nerozvíjení Raimiho trilogie na tetralogii. A ačkoliv mám ASM hodně rád a co do vhodně obsazených postav, ambicióznosti díla a jeho celkového pojetí ho považuji za nejlepšího filmového Spider- Mana vůbec, možná je nakonec přece jenom dobře, že pokračování a s ním svázané odbočky nevznikly, přijdou mi již příliš divoké, moc dolary ždímající a vybočující z chytrého konceptu prapůvodních dvou filmů. Byly by však lepší než to, co jsme dostaly od Marvelu s Hollandem? Kdo ví, existuje však poměrně vysoká šance, že ano. *8)**:+*
2 0
reagovat
Film cislo 2 jako horor se mutovanym SM do tarantule? Sem s tim 8)
812353
Film cislo 2 jako horor se mutovanym SM do tarantule? Sem s tim *8)*
4 -1
reagovat
reaguje na: Polux
S tymto nesuhlasim. Podla mna je to, ze Parker ma sietostrely a home made vlakna podstatna zalezitost, ktoru nanestastie vo filmoch nevyuzivaju tak, ako v komiksoch, kde sa mu obcas stane, ze mu vlakna dojdu a z jeho vyhody sa razom stane nevyhoda, kedze sa na to dost spolieha. A tiez aj na takomto malom priklade ako je vlastna vyroba pavucin a metacov, ze je to vlastne kockac a mal by byt aj taky mensi genius.
812348
S tymto nesuhlasim. Podla mna je to, ze Parker ma sietostrely a home made vlakna podstatna zalezitost, ktoru nanestastie vo filmoch nevyuzivaju tak, ako v komiksoch, kde sa mu obcas stane, ze mu vlakna dojdu a z jeho vyhody sa razom stane nevyhoda, kedze sa na to dost spolieha. A tiez aj na takomto malom priklade ako je vlastna vyroba pavucin a metacov, ze je to vlastne kockac a mal by byt aj taky mensi genius.
812345
1 -2
reagují: Polux
reagovat
Já jsem rád, že se Cameronův nápad, aby PP nevynalezl pavučinomety, ale vytvářel si pavučinu sám organicky v těle, dostal do Raimiho trilogie. Vím, že tyhle udělátka jsou v komiksech tradiční proprieta, ale vždy jsem si říkal, že když je PP stejně v podstatě mutant (lidská a pavoučí dna v jednom těle), tak dává smysl, že si kromě pavoučího šestého smyslu, nadlidské síly, atd. osvojil i tvorbu pavučinového vlákna (což je jedna z nejvýznačnějších charakteristik pavouků jako takových). Namísto toho, aby je geniálně vynalezl (jak vlákno, tak vrhače).

Nedivil bych se, kdyby Cameron ve svém scénáři měl podobných osvěžujících (a současně logických) prvků mnohem více a je věčná škoda, že svůj projekt nedotáhl do konce. Když už ne jako režisér, tak i jen z pozice scénáristy a producenta jako u Strange Days nebo Ality.   
812345
Já jsem rád, že se Cameronův nápad, aby PP nevynalezl pavučinomety, ale vytvářel si pavučinu sám organicky v těle, dostal do Raimiho trilogie. Vím, že tyhle udělátka jsou v komiksech tradiční proprieta, ale vždy jsem si říkal, že když je PP stejně v podstatě mutant (lidská a pavoučí dna v jednom těle), tak dává smysl, že si kromě pavoučího šestého smyslu, nadlidské síly, atd. osvojil i tvorbu pavučinového vlákna (což je jedna z nejvýznačnějších charakteristik pavouků jako takových). Namísto toho, aby je geniálně vynalezl (jak vlákno, tak vrhače). Nedivil bych se, kdyby Cameron ve svém scénáři měl podobných osvěžujících (a současně logických) prvků mnohem více a je věčná škoda, že svůj projekt nedotáhl do konce. Když už ne jako režisér, tak i jen z pozice scénáristy a producenta jako u Strange Days nebo Ality.   
3 -1
reagují: Cobretti
reagovat
Nikdy jsem neviděl jediný film se Spidermanem, ale ten hororový by mě zajímal hodně. Na Camerona bych čekal před kinem už týden před premiérou.
812339
Nikdy jsem neviděl jediný film se Spidermanem, ale ten hororový by mě zajímal hodně. Na Camerona bych čekal před kinem už týden před premiérou.
4 0
reagovat
reaguje na: Cobretti
:D:D
812335
*:D**:D*
812333
1 0
reagovat
Pozrel by som si viziu Camerona a Finchera a scasti aj nie pre to, o com je napisane, ze by boli, ale bol by som skor zvedavy, ako by tento namet uchopili ako majstri remesla.
Aby som nadviazal na slorda, tak Campbella by som rad videl v akejkolvek ulohe, aj keby hral Feliciu Hardy:D:))
OT: tajne dufam, ze dalsia trilogia s Hollandom za predpokladu, ze sa bude odohravat na vyske, nacrtne aj Clone sagu s Jackalom.
812333
Pozrel by som si viziu Camerona a Finchera a scasti aj nie pre to, o com je napisane, ze by boli, ale bol by som skor zvedavy, ako by tento namet uchopili ako majstri remesla. Aby som nadviazal na slorda, tak Campbella by som rad videl v akejkolvek ulohe, aj keby hral Feliciu Hardy*:D**:))* OT: tajne dufam, ze dalsia trilogia s Hollandom za predpokladu, ze sa bude odohravat na vyske, nacrtne aj Clone sagu s Jackalom.
3 0
reagují: slord
reagovat
...takže bychom asi měli být rádi, že Amazing Spider-Man 2 pohořel takovým způsobem, že tohle všechno letělo do koše...

Docela by mě zajímalo, jestli je tohle nějak oficálně podložené? Pokud si dobře vzpomínám, tak se hodně mluvilo o tom, že Amazing Spiderman 3 se měl normálně natočit (spin-offy ne), ale důvodem proč k tomu nakonec nedošlo byly rozepře mezi Andrew Garfieldem a zástupci studia. Myslím, že pár let zpátky byl dokonce nějaký leak komunikace, kde se potvrdilo, že na nějaké akce, kde měl být i Andrew a někdo od Sony se měl oficiálně potvrdit natáčení Amazing Spiderman 3, ale Andrew tam nakonec nedorazil, což ještě zvýšilo to napětí a nakonec k  tomu oznámení na akci nedošlo a studio Andrewa odřízlo a rozhodlo se pro reboot.

Za mě to je docela škoda, protože po té vztahové stránce fungoval ten Grafieldův Spiderman určitě nejlíp (a konec dvojky byl emocionální jízda), takže ta trojka to mohla ještě solidně prohloubit a završit sólový příběh s Gwen, který v těch hraných adaptacích prostor přeci jen nedostává.
812332
[i]...takže bychom asi měli být rádi, že Amazing Spider-Man 2 pohořel takovým způsobem, že tohle všechno letělo do koše... [/i]Docela by mě zajímalo, jestli je tohle nějak oficálně podložené? Pokud si dobře vzpomínám, tak se hodně mluvilo o tom, že Amazing Spiderman 3 se měl normálně natočit (spin-offy ne), ale důvodem proč k tomu nakonec nedošlo byly rozepře mezi Andrew Garfieldem a zástupci studia. Myslím, že pár let zpátky byl dokonce nějaký leak komunikace, kde se potvrdilo, že na nějaké akce, kde měl být i Andrew a někdo od Sony se měl oficiálně potvrdit natáčení Amazing Spiderman 3, ale Andrew tam nakonec nedorazil, což ještě zvýšilo to napětí a nakonec k  tomu oznámení na akci nedošlo a studio Andrewa odřízlo a rozhodlo se pro reboot. Za mě to je docela škoda, protože po té vztahové stránce fungoval ten Grafieldův Spiderman určitě nejlíp (a konec dvojky byl emocionální jízda), takže ta trojka to mohla ještě solidně prohloubit a završit sólový příběh s Gwen, který v těch hraných adaptacích prostor přeci jen nedostává.
3 0
reagovat
Cameronov, Fincherov a Raimiho štvorku (Bruce Campbell ako Mysterio, to by som tak rád videl, taká škoda:):+)
812330
Cameronov, Fincherov a Raimiho štvorku (Bruce Campbell ako Mysterio, to by som tak rád videl, taká škoda*:)**:+*)
5 0
reagovat
4,5 a případně 6 za předpokladu že by u Sony nebyli vocasové (naneštěstí byli). 
812326
4,5 a případně 6 za předpokladu že by u Sony nebyli vocasové (naneštěstí byli). 
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se