Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku O čem budou čtvrtí Expendables?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Davhav
Bože to je hrozný, Segáál je vážně blázen:D:D
806034
Bože to je hrozný, Segáál je vážně blázen*:D**:D*
804927
0 0
reagovat
Jestli mám z něčeho obavy - zatímco u posledního Ramba jsem se i těšil, že to režíruje chlapík, co dělal s Melem „Moje letní prázdniny“, a dopadlo to, jak to bohužel dopadlo, tak co potom tady ... nevím, jak moc je pravda, že i když si ty filmy Stallone nerežíruje, stejně je tam to hlavní slovo a režisér je jakoby jen tou „loutkou“ (jinak by snad něco jako byl výsledek Ramba 5 ani nešlo ven).

Možná je to fakt až moc utopickej sen, představit si, že by to točil někdo jako Stahelski, nehledě na plný diáře. Prostě zamrzí ta „malá péče“, co se tomu dává, když už to páni kluci dotáhnou zas do kin (a to říkám jako fanoušek, co nevynechá novinku jak Stathama, tak Slye).
805021
Jestli mám z něčeho obavy - zatímco u posledního Ramba jsem se i těšil, že to režíruje chlapík, co dělal s Melem „Moje letní prázdniny“, a dopadlo to, jak to bohužel dopadlo, tak co potom tady ... nevím, jak moc je pravda, že i když si ty filmy Stallone nerežíruje, stejně je tam to hlavní slovo a režisér je jakoby jen tou „loutkou“ (jinak by snad něco jako byl výsledek Ramba 5 ani nešlo ven). Možná je to fakt až moc utopickej sen, představit si, že by to točil někdo jako Stahelski, nehledě na plný diáře. Prostě zamrzí ta „malá péče“, co se tomu dává, když už to páni kluci dotáhnou zas do kin (a to říkám jako fanoušek, co nevynechá novinku jak Stathama, tak Slye).
1 -1
reagovat
Stále rozmýšľam, čo sa môže honiť človeku hlavou, ktorý je presvedčený, že Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Tony Jaa, 50 Cent, Andy Garcia, Megan Fox je dobrá zostava na pomery THE EXPENDABLES :D:- veď o to zakopnú len tí najvernejší, inač cítim neskutočný box office fail...
Veď je toľko B-ečkových stále aktívnych hercov 80tých rokov, ktorý by to vedeli príjemne nakopnúť/osviežiť a my dostaneme 50 Centa a Megan...džíííízs :(
805010
Stále rozmýšľam, čo sa môže honiť človeku hlavou, ktorý je presvedčený, že Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Tony Jaa, 50 Cent, Andy Garcia, Megan Fox je dobrá zostava na pomery THE EXPENDABLES *:D**:-* veď o to zakopnú len tí najvernejší, inač cítim neskutočný box office fail... Veď je toľko B-ečkových stále aktívnych hercov 80tých rokov, ktorý by to vedeli príjemne nakopnúť/osviežiť a my dostaneme 50 Centa a Megan...džíííízs *:(*
0 -1
reagovat
reaguje na: Davhav
Už si z toho moc nepamatuji, ale tohle je imho přímo z filmu a nejde o fake. Seagal tam fakt hrál a nějaký souboj Trejo vs Seagal tam, tuším, taky byl. Ale jako zdrojový materiál pro fake video s někým z Expandables by to bylo dobrý:).
804931
Už si z toho moc nepamatuji, ale tohle je imho přímo z filmu a nejde o fake. Seagal tam fakt hrál a nějaký souboj Trejo vs Seagal tam, tuším, taky byl. Ale jako zdrojový materiál pro fake video s někým z Expandables by to bylo dobrý*:)*.
804927
0 -1
reagovat
reaguje na: Polux
Machete (2010) Danny Trejo Vs. Steven Seagal - YouTube
- pokud tohle nebyl jeden velký deepfake 8), tak by to nemuselo být až tak brutál nereál.
804927
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Yh5ePyK3h5Q]Machete (2010) Danny Trejo Vs. Steven Seagal - YouTube[/url] - pokud tohle nebyl jeden velký deepfake *8)*, tak by to nemuselo být až tak brutál nereál.
804895
3 -1
reagují: pytlak15, Polux
reagovat
reaguje na: jackb
Bulharsko je ukázkový banánistán a to píšu jako člověk kdo tam má příbuzné a strávil tam několik měsíců. :)

Totálně zaspali společensky i ekonomicky dobu a aktuálně je přeskakuje i země jako Rumunsko.

Ale nejvíc fascinující je, že se tam točí pomalu v jednom skladu a lese, přitom je to nádherná země a viděl jsem tam skvělé řeky, moře, hrady a tak...
804909
Bulharsko je ukázkový banánistán a to píšu jako člověk kdo tam má příbuzné a strávil tam několik měsíců. *:)* Totálně zaspali společensky i ekonomicky dobu a aktuálně je přeskakuje i země jako Rumunsko. Ale nejvíc fascinující je, že se tam točí pomalu v jednom skladu a lese, přitom je to nádherná země a viděl jsem tam skvělé řeky, moře, hrady a tak...
804903
3 -1
reagovat
reaguje na: Taylor
Jenže oni tu chybu opakují - kromě Tony Jaa a nuzných Fox, 50 Centa jsou ohlášení Levy Tran (která hrála v novém MacGyveovi), Jacob Scipio (synátor Willa Smitha z posledních Mizerů) a Sheila Shah (byla asi nějaký křoví v posledním Rambovi). A o Megan Fox se píše, že má vedle Stathama mít druhou hlavní roli.
804904
Jenže oni tu chybu opakují - kromě Tony Jaa a nuzných Fox, 50 Centa jsou ohlášení Levy Tran (která hrála v novém MacGyveovi), Jacob Scipio (synátor Willa Smitha z posledních Mizerů) a Sheila Shah (byla asi nějaký křoví v posledním Rambovi). A o Megan Fox se píše, že má vedle Stathama mít druhou hlavní roli.
804897
3 0
reagovat
reaguje na: fabec
Tak zase bych z Bulharska nedělal nějaký Banánistán - tam je spíš problém, že vizuálně to vypadá nic moc (dvojka v tý vesničce vypadala, že jí točili někde v Mníšku a inále trojky někde na Chánově). Navíc se ty filmy nikdy netočily nějak dlouho a herci svoje scény brali na jeden zátah, tažke to měli třeba do měsíce sfouklí. Ani bych nehrál na nějaké mít zapotřebí/nemít zapotřebí - vždycky to bylo o přátelství se Slyem nebo že kariéra dotyčnýho byla fakt v prdeli.

To by Statham byl první co bere čáru - měli by ho čekat minimálně 3 Rychle a zběsile (9, 10 a Hobbs a Shaw 2), bude mít pokačování MEG, chystá thriller Bee Keeper a kdyby jo bylo nejhůř tak mu Guy Ritchie nějakou roli vždycky přihraje. Ten má minimálně do 60 práci a prachy zajištěný.
804903
Tak zase bych z Bulharska nedělal nějaký Banánistán - tam je spíš problém, že vizuálně to vypadá nic moc (dvojka v tý vesničce vypadala, že jí točili někde v Mníšku a inále trojky někde na Chánově). Navíc se ty filmy nikdy netočily nějak dlouho a herci svoje scény brali na jeden zátah, tažke to měli třeba do měsíce sfouklí. Ani bych nehrál na nějaké mít zapotřebí/nemít zapotřebí - vždycky to bylo o přátelství se Slyem nebo že kariéra dotyčnýho byla fakt v prdeli. To by Statham byl první co bere čáru - měli by ho čekat minimálně 3 Rychle a zběsile (9, 10 a Hobbs a Shaw 2), bude mít pokačování MEG, chystá thriller Bee Keeper a kdyby jo bylo nejhůř tak mu Guy Ritchie nějakou roli vždycky přihraje. Ten má minimálně do 60 práci a prachy zajištěný.
804874
3 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Taky tajně doufám ještě v nějaký casting news, protože oproti předchozím dílům to je fakt slabota,chápu že osekali rozpočet ale trojka vidělala míň hlavně z toho důvodu,že unikla před premiérou na net a nebylo to Rko.Vždyť těch známých ksichtů co by tam hrálo je fakt tuna a za pakatel. 
804902
Taky tajně doufám ještě v nějaký casting news, protože oproti předchozím dílům to je fakt slabota,chápu že osekali rozpočet ale trojka vidělala míň hlavně z toho důvodu,že unikla před premiérou na net a nebylo to Rko.Vždyť těch známých ksichtů co by tam hrálo je fakt tuna a za pakatel. 
1 -1
reagovat
....a já se těším.:D Hlavně, aby je nenapadlo tam nacpat zase nějaký mlaďochy.:- Na to jim sere pes!...ale takovou chybu snad už neudělají. Chce to pořádnou old school akci! Z ohlášených herců mi vadí akorát ta holka Foxovic. Tu fakticky nemusím, ale třebas ji tam kilnou.:)...myslim si, že tam nějaké velké jméno ještě přibude jakožto hlavní záporák. To by bylo good.:+
804897
....a já se těším.*:D* Hlavně, aby je nenapadlo tam nacpat zase nějaký mlaďochy.*:-* Na to jim sere pes!...ale takovou chybu snad už neudělají. Chce to pořádnou old school akci! Z ohlášených herců mi vadí akorát ta holka Foxovic. Tu fakticky nemusím, ale třebas ji tam kilnou.*:)*...myslim si, že tam nějaké velké jméno ještě přibude jakožto hlavní záporák. To by bylo good.*:+*
1 -2
reagují: jackb
reagovat
Sice se to nikdy nestane, ale tvl, kdyby tam byl Seagal, tak by to fakt stálo za to. Ve filmu by nemusel být žádný záporák a v podstatě ani smysluplný děj. Stačilo by, kdyby si 90 minut všichni ostatní dělali ze Seagala prdel a sem tam by něco vybuchlo:D

"Kdo to je? To je Casey Ryback. Kdo je Casey, kurva, Ryback? Nový člen týmu, Barney. Má ruské občanství a zná se s prezidentem, což se při naší tajné misi na Krymu může hodit". 

Neexistuje nějaké fan made video, ve kterém do libovolného dílu téhle série nastříhali scény z libovolné seagalovky? Pokud ne, tak by rozhodně někdy nějak vzniknout mělo:).  
804895
Sice se to nikdy nestane, ale tvl, kdyby tam byl Seagal, tak by to fakt stálo za to. Ve filmu by nemusel být žádný záporák a v podstatě ani smysluplný děj. Stačilo by, kdyby si 90 minut všichni ostatní dělali ze Seagala prdel a sem tam by něco vybuchlo*:D*.  "Kdo to je? To je Casey Ryback. Kdo je Casey, kurva, Ryback? Nový člen týmu, Barney. Má ruské občanství a zná se s prezidentem, což se při naší tajné misi na Krymu může hodit".  Neexistuje nějaké fan made video, ve kterém do libovolného dílu téhle série nastříhali scény z libovolné seagalovky? Pokud ne, tak by rozhodně někdy nějak vzniknout mělo*:)*.  
6 -1
reagují: Davhav
reagovat
reaguje na: Robur
Přesně. Někteří "fanoušci" jsou fakt rozmazlení - takový hrozný obsazení, to by mělo jít tak leda na DVD, jenom Statham, Stallone, Lundgren a Garcia? Hrůza :D
804881
Přesně. Někteří "fanoušci" jsou fakt rozmazlení - takový hrozný obsazení, to by mělo jít tak leda na DVD, jenom Statham, Stallone, Lundgren a Garcia? Hrůza *:D*
804844
4 -3
reagovat
reaguje na: HAL
Seagal nehrozí vzhledem k tomu že o něm hned 4 herci z Expendables vyprávěli příhody jaký je kretén. :D
Já bych byl i za dvojroli JCVD, to by pro něj bylo také typické. 
804879
Seagal nehrozí vzhledem k tomu že o něm hned 4 herci z Expendables vyprávěli příhody jaký je kretén. *:D* Já bych byl i za dvojroli JCVD, to by pro něj bylo také typické. 
804876
4 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Což je o jednu víc než když šli do kin první Expendables.

Kurta Russella bych hodně bral, nějaký solidní záporák tam chybí. A škoda že se nevrací Banderas, ten mě na trojce hodně bavil. Seagalovo cameo jako kuchaře by bylo nadmíru vtipné, ale on je na něco takového bohužel až moc velký kretén.
804876
Což je o jednu víc než když šli do kin první Expendables. Kurta Russella bych hodně bral, nějaký solidní záporák tam chybí. A škoda že se nevrací Banderas, ten mě na trojce hodně bavil. Seagalovo cameo jako kuchaře by bylo nadmíru vtipné, ale on je na něco takového bohužel až moc velký kretén.
804846
8 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Měli se vrátit Dudikoff,Lamas a třeba i ten tlustej Segal v malým cameu jako kuchař...

To obsazení je čím dál tím víc osekaný a nezáživný
804875
Měli se vrátit Dudikoff,Lamas a třeba i ten tlustej Segal v malým cameu jako kuchař... To obsazení je čím dál tím víc osekaný a nezáživný
2 -2
reagovat
reaguje na: Attikus
Reeves je právě jeden z těch, co už nemá vůbec zapotřebí tam být... Má Wicka, Matrix. Russel je v Rychle a zběsile. 
Cage hraje snad ve všem, co mu nabídnou, nechápu, že ho neoslovili i sem. Pak je otázka, jakou roli hraje třeba to, že by se na natáčení měli třepat přes půl světa. Takovej Brosnan už před časem řekl, že filmy už dělá v podstatě jen pro radost, tak je otázka, jestli by měl radost z toho natáčet v Bulharsku...
804874
Reeves je právě jeden z těch, co už nemá vůbec zapotřebí tam být... Má Wicka, Matrix. Russel je v Rychle a zběsile.  Cage hraje snad ve všem, co mu nabídnou, nechápu, že ho neoslovili i sem. Pak je otázka, jakou roli hraje třeba to, že by se na natáčení měli třepat přes půl světa. Takovej Brosnan už před časem řekl, že filmy už dělá v podstatě jen pro radost, tak je otázka, jestli by měl radost z toho natáčet v Bulharsku...
804829
2 0
reagují: jackb
reagovat
Mám rád všechny předchozí díly, ač to nejsou milníky žánru (ale upřímě to by museli vzniknout v 90. letech) a spíš jsem si užil ty herce pohromadě.

Tohle obsazení je ale tragédie - série která stojí na vyzobávání akčních ikon + je vždycky někdo doplňuje. Megan Fox, která vymetá v současnosti kde co (ale dobrý, ženská tam bejt musí), nejvíc nesympatická držka současnosti 50 Cent (hrát neumí, tváří se jak neandrtálec, charisma leklý ryby). Tony Jaa má alespoň něco společnýho se žánrem a Andy Garcia je alespoň jméno.

A to pořád je kde vyzobávat - je tady Brosnan, Russell, Cage, Travolta atd.
804848
Mám rád všechny předchozí díly, ač to nejsou milníky žánru (ale upřímě to by museli vzniknout v 90. letech) a spíš jsem si užil ty herce pohromadě. Tohle obsazení je ale tragédie - série která stojí na vyzobávání akčních ikon + je vždycky někdo doplňuje. Megan Fox, která vymetá v současnosti kde co (ale dobrý, ženská tam bejt musí), nejvíc nesympatická držka současnosti 50 Cent (hrát neumí, tváří se jak neandrtálec, charisma leklý ryby). Tony Jaa má alespoň něco společnýho se žánrem a Andy Garcia je alespoň jméno. A to pořád je kde vyzobávat - je tady Brosnan, Russell, Cage, Travolta atd.
5 -1
reagovat
reaguje na: Robur
Z hlediska boxoffice a screen presence je tam z hlediska posledních let jenom jedna akční hvězda áčkovějších projektů.
804846
Z hlediska boxoffice a screen presence je tam z hlediska posledních let jenom jedna akční hvězda áčkovějších projektů.
804844
2 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: fabec
Prý slabota :D, Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Tony Jaa, 50 Cent, Andy Garcia, Megan Fox ...
Trochu míň rozežranosti by to chtělo, o výsledku rozhodne spíš scénář a dobrá režie, než nedostatek akčních hvězd.
804844
Prý slabota *:D*, Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Tony Jaa, 50 Cent, Andy Garcia, Megan Fox ... Trochu míň rozežranosti by to chtělo, o výsledku rozhodne spíš scénář a dobrá režie, než nedostatek akčních hvězd.
804824
6 -6
reagují: Qwat, AndyKaufman
reagovat
No, jsem rád že se to hýbe, ale podle toho, co se zatím ví, to je fakt slabota. Budu věřit, že si tentokrát hrajou na nějaké překvápko a první trailer do nás napere starou bandu + záporáka Cage a pár dalších jmen. Jinak to prošumí.
804834
No, jsem rád že se to hýbe, ale podle toho, co se zatím ví, to je fakt slabota. Budu věřit, že si tentokrát hrajou na nějaké překvápko a první trailer do nás napere starou bandu + záporáka Cage a pár dalších jmen. Jinak to prošumí.
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se