Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem budou čtvrtí Expendables?


ikona
Spooner
expendablesjason stathammegan foxpostradatelnísylvester stallonetony jaa
Slyova banda borců se brzy vrátí. Co si pro nás Postradatelní chystají tentokrát?  

O čtvrtých Expendables se spekulovalo tak dlouho, že jsem já osobně další nášup už ani nečekal. Obzvláště po třetím dílu, který nedopadl po komerční ani kvalitativní stránce zrovna nejlépe. Po oficiálním oznámení minulý měsíc se však sequel posouvá dopředu zatraceně rychle a natáčení, v němž se štáb podívá kromě klasického Bulharska i do Londýna či Řecka, už dokonce před pár dny začalo. Pár týdnů už tedy víme, že do popředí by se měl tentokrát přesunout Jason Statham, jemuž Sly předá otěže hlavní role, vrátí se i Dolph Lundgren a Randy Couture a mezi nováčky bude patřit Megan Fox, Tony Jaa, 50 Cent a Andy Garcia. Za kameru si pak sedne Scott Waugh, jemuž po Need for Speed úplně nevěříme, ale snad nás příjemně překvapí. A nyní Sylvester Stallone malinko nakousl, o čem že návrat Expendables vůbec bude.

Na začátku filmu nás totiž prý čeká šokující twist a následná zápletka a mise Postradatelných se bude odvíjet okolo vyšetřování, kdo za nečekanou událostí stojí. Že by došlo ke smrti jedné z hlavních postav? Na internetu se samozřejmě začalo spekulovat, že by se dokonce mělo jednat o Slyovu postavu Barneyho Rosse, po němž Stathamův Lee Christmas přebere velení, nebo to zabalí některá z vedlejších postav. Vzhledem k tomu, že tato možnost se nabízí až velice snadno, může být všechno úplně jinak. A akční legendě se nějaká jistá série po konci Rockyho a Ramba pořád hodí. Stallone má navíc na natáčení i přes svou nedávnou operaci zad strávit několik týdnů, takže úplný štěk nás v jeho případě nejspíš nečeká. Tak uvidíme, jaké překvapení si pro nás tvůrci připravili. Zdá se ale, že by nová mise Postradatelných mohla být i dost osobní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace