Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Encyklopedie akčního filmu: Chuck Norris

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: proust.d
V tomhle je to plně srovnatelné. Stallone měl za sebou sparingy s Duranem, Frazierem, Shaversem, Walcottem ml. A chvíli trénoval s Cusem d'Amatem, který ho měl připravovat na zápasy. Ale brzdilo ho , že byl arogantní a už se viděl jako skutečný boxer a mistr. Dokonce působil i jako trenér svého bráchy v profi zápase.
799284
V tomhle je to plně srovnatelné. Stallone měl za sebou sparingy s Duranem, Frazierem, Shaversem, Walcottem ml. A chvíli trénoval s Cusem d'Amatem, který ho měl připravovat na zápasy. Ale brzdilo ho , že byl arogantní a už se viděl jako skutečný boxer a mistr. Dokonce působil i jako trenér svého bráchy v profi zápase.
799281
1 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ne že bych ti dával za pravdu nebo nepravdu. Ale zas bych nesrovnával Stalloneho a Bruce Lee, jako akční herec, který střílí v Rambovi a akční herec, který neustále skáče a dělá fyzický kousky a tu "fight" fyzičku prostě musí mít.
799281
Ne že bych ti dával za pravdu nebo nepravdu. Ale zas bych nesrovnával Stalloneho a Bruce Lee, jako akční herec, který střílí v Rambovi a akční herec, který neustále skáče a dělá fyzický kousky a tu "fight" fyzičku prostě musí mít.
799277
1 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Qwat
Tak to bych babičku někdy pozval na sparing. Ne ne, žádný oficiální souboj nikdy neměl. Jeho fight record je 0-0-0. 

Wingchun je hrozně super, teď je plné UFC lidi co a jeho pomocí vyhrávají zápasy. :)))

ano ano něj MMA borec historie je Bruce Lee a současnosti Michael J White.

A taky jsem slyšel že v Tygru a Drakovi Chow Yun Fat nepoužíval lana a skutečně tam létal a Mark Hamill ma rekordní hladinu midichlorianů. :)

Stallone taky trénoval 20 let box a jeho poměřování s Joem Frazierem v důchodu dopadlo takhle link a stejně jak píšeš s Leem, mraky profiku ho uznávají a vzhlížejí k němu, dokonce jich hodně začalo kvůli němu. Myslel jsem že je jasný rozdíl mezi filmem a realitou u dospělých. :)
799277
Tak to bych babičku někdy pozval na sparing. Ne ne, žádný oficiální souboj nikdy neměl. Jeho fight record je 0-0-0.  Wingchun je hrozně super, teď je plné UFC lidi co a jeho pomocí vyhrávají zápasy. :))) ano ano něj MMA borec historie je Bruce Lee a současnosti Michael J White. A taky jsem slyšel že v Tygru a Drakovi Chow Yun Fat nepoužíval lana a skutečně tam létal a Mark Hamill ma rekordní hladinu midichlorianů. :) Stallone taky trénoval 20 let box a jeho poměřování s Joem Frazierem v důchodu dopadlo takhle https://cdn.worldboxingnews.net/wp-content/uploads/PICS/ROCKY/stallone-frazier.JPG a stejně jak píšeš s Leem, mraky profiku ho uznávají a vzhlížejí k němu, dokonce jich hodně začalo kvůli němu. Myslel jsem že je jasný rozdíl mezi filmem a realitou u dospělých. :)
799275
1 -2
reagují: proust.d
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Proč myslíš, že "tohle nikdo neuslyší rád"? Aspoň je hned evidentní, že to je názor od někoho, kdo tomu rozumí asi jako moje babička, a máme jasno :). Víš vůbec, že Bruce Lee studoval a cvičil i přímo box, a to tři roky? Samozřejmě, že nevíš. Potom porazil v oficiálním souboji nějakého státního školního šampiona - to mu bylo asi 18 - čímž vyvracím další nesmysl, co jsi napsal, že nemá žádné oficiální souboje. Odhaduje se, že měl asi tři nebo pět  vyhraných, což není moc, ale on je nepotřeboval. No a potom studoval a vyvinul jedny z nejúčinějších bojových stylů - Wing Chun a Jeet Kune Do - které vůbec ve wushu jsou. Přemýšlím, jestli je relevantnější názor tvůj, nebo názor spousty bojovníků a mistrů nejen wushu, ale i boxu, UFC a dalších, kteří se kdy k Bruce Leemu vyjadřovali a mluvili o jeho neskutečné rychlosti, tvrdosti a účinnosti - ne kecám, nepřemýšlím 8). Takže když o sobě prohlašuje Michael Jai White, že by Bruce Leeho porazil, tak si člověk říká - ok, chce využít momenta, kdy byl na vrcholu a upozornit na sebe, něco umí, navíc správně zdůrazňoval i důležitost té váhy, ale to ví každý, zkrátka - nevíme, spíš by dostal napráskáno, ale nevíme. No ale okopávačů kotníků okresní úrovně je na internetu spousta, a ti mají samozřejmě naprosto jasno :D
799275
Proč myslíš, že "tohle nikdo neuslyší rád"? Aspoň je hned evidentní, že to je názor od někoho, kdo tomu rozumí asi jako moje babička, a máme jasno *:)*. Víš vůbec, že Bruce Lee studoval a cvičil i přímo box, a to tři roky? Samozřejmě, že nevíš. Potom porazil v oficiálním souboji nějakého státního školního šampiona - to mu bylo asi 18 - čímž vyvracím další nesmysl, co jsi napsal, že nemá žádné oficiální souboje. Odhaduje se, že měl asi tři nebo pět  vyhraných, což není moc, ale on je nepotřeboval. No a potom studoval a vyvinul jedny z nejúčinějších bojových stylů - Wing Chun a Jeet Kune Do - které vůbec ve wushu jsou. Přemýšlím, jestli je relevantnější názor tvůj, nebo názor spousty bojovníků a mistrů nejen wushu, ale i boxu, UFC a dalších, kteří se kdy k Bruce Leemu vyjadřovali a mluvili o jeho neskutečné rychlosti, tvrdosti a účinnosti - ne kecám, nepřemýšlím *8)*. Takže když o sobě prohlašuje Michael Jai White, že by Bruce Leeho porazil, tak si člověk říká - ok, chce využít momenta, kdy byl na vrcholu a upozornit na sebe, něco umí, navíc správně zdůrazňoval i důležitost té váhy, ale to ví každý, zkrátka - nevíme, spíš by dostal napráskáno, ale nevíme. No ale okopávačů kotníků okresní úrovně je na internetu spousta, a ti mají samozřejmě naprosto jasno *:D*
799265
2 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Jeden z nejlepších dílů. Tohle období a žánry vám hrozně sedí. V mých očích se to zařadilo po bok Karate Tigera, Ninjů a Seagala. 
Hlavně mne to vrací do dětských let, protože jsem 90 % těch filmů nakoukal někdy do 14 let. V půlce jsem to přerušil a pustil tam Osamělého vlka a v průběhu psaní těchto řádků mi běží na pozadí Cesta Draka. U vlka si do teď pamatuju, jak jsme tu scénu s autem přehrávali na pískovišti mezi miminama a psíma hovnama.

K tomu, že dostal Chuck Norris ve své nejslavnější scéně přes hubu. Ono tohle funguje i v reálném životě a Muhamad Alli svůj nejslavnější zápas prohrál, někde se uvádí že to dokonce byla nejslavnější sportovní událost všech dob a nejslavnější boxer ji prohrál...

K bojovým schopnostem Bruce Lee toho bylo napsáno hodně, ale nasere mne to spolehlivě vždy :D On byl výborný akční herec, kaskadér, popularizátor MA, instruktor a v podstatě filozof, ale jako aktivní fighter? Nebyl vůbec nijaký a já se kloním k názoru že byl ve svých reálných schopnostech prostě polopodvodník. 
Takže jeho souboj s Chuckem Norrisem by IMHO trval tak 30 s ve prospěch Chucka. Podíváme se na to řečí čísel. Chuckův fight record byl 183-10-2, Brucův byl přesně 0-0-0. Každý kdo se kdy ochomítal okolo bojových sportů mi potvrdí, že je sakra rozdíl v zápasníkovi co trénuje a tom který skutečně zápasí v každém jednom ostrém zápasu, natož když jich je 195. Také mezi nimi byl rozdíl 15 kg, což není třeba v boxu rozdíl jedné, dvou, tří váhových kategorií, ale hned pěti! Nikdo to neuslyší rád, ale s Brucem Lee by vytřel podlahu český boxer okresní úrovně. 
799265
Jeden z nejlepších dílů. Tohle období a žánry vám hrozně sedí. V mých očích se to zařadilo po bok Karate Tigera, Ninjů a Seagala.  Hlavně mne to vrací do dětských let, protože jsem 90 % těch filmů nakoukal někdy do 14 let. V půlce jsem to přerušil a pustil tam Osamělého vlka a v průběhu psaní těchto řádků mi běží na pozadí Cesta Draka. U vlka si do teď pamatuju, jak jsme tu scénu s autem přehrávali na pískovišti mezi miminama a psíma hovnama. K tomu, že dostal Chuck Norris ve své nejslavnější scéně přes hubu. Ono tohle funguje i v reálném životě a Muhamad Alli svůj nejslavnější zápas prohrál, někde se uvádí že to dokonce byla nejslavnější sportovní událost všech dob a nejslavnější boxer ji prohrál... K bojovým schopnostem Bruce Lee toho bylo napsáno hodně, ale nasere mne to spolehlivě vždy *:D* On byl výborný akční herec, kaskadér, popularizátor MA, instruktor a v podstatě filozof, ale jako aktivní fighter? Nebyl vůbec nijaký a já se kloním k názoru že byl ve svých reálných schopnostech prostě polopodvodník.  Takže jeho souboj s Chuckem Norrisem by IMHO trval tak 30 s ve prospěch Chucka. Podíváme se na to řečí čísel. Chuckův fight record byl 183-10-2, Brucův byl přesně 0-0-0. Každý kdo se kdy ochomítal okolo bojových sportů mi potvrdí, že je sakra rozdíl v zápasníkovi co trénuje a tom který skutečně zápasí v každém jednom ostrém zápasu, natož když jich je 195. Také mezi nimi byl rozdíl 15 kg, což není třeba v boxu rozdíl jedné, dvou, tří váhových kategorií, ale hned pěti! Nikdo to neuslyší rád, ale s Brucem Lee by vytřel podlahu český boxer okresní úrovně. 
2 -4
reagují: Qwat
reagovat
Kdo nema rad Chucka, je zasranej komunista :D Pokud se nemylim, tak Delta Force byl prvni US film, kde oficialne priznali, ze prvni pokus o zachranu rukojmi v Teheranu byl straslivy pruser. Skoda ze Marcinko nezfilmoval Profesionalniho valecnika (toho napul pravdiveho, ne ty pozdejsi fikce :D )
Diky chlapci za special :)
799259
Kdo nema rad Chucka, je zasranej komunista :D Pokud se nemylim, tak Delta Force byl prvni US film, kde oficialne priznali, ze prvni pokus o zachranu rukojmi v Teheranu byl straslivy pruser. Skoda ze Marcinko nezfilmoval Profesionalniho valecnika (toho napul pravdiveho, ne ty pozdejsi fikce :D ) Diky chlapci za special :)
2 -1
reagovat
reaguje na: imf
Tím "jiný kraj , jiný mrav" nemyslím ani tak kraj :D jako to, že prostě některé národnosti uvažují jinak :) A prostě v touze za dokonalostí se nezastavil před ničím... Ale OK, určitě tam byl i ten prvek hvězného manýru :) A možná je to i o věku... pamatuji si jak Donnie Yen měl pověst, povýšeného mladíka, co se chová jako největší akční hvězda světa a "nejkomplexnější bojovník" co kdy žil (promiň Boyko) -  a pak člověk vidí natáčení Kill Zone, a vidí jak je to usměvavý a pokorný člověk, který rád kolegovi poradí :)
799231
Tím "jiný kraj , jiný mrav" nemyslím ani tak kraj *:D* jako to, že prostě některé národnosti uvažují jinak *:)* A prostě v touze za dokonalostí se nezastavil před ničím... Ale OK, určitě tam byl i ten prvek hvězného manýru *:)* A možná je to i o věku... pamatuji si jak Donnie Yen měl pověst, povýšeného mladíka, co se chová jako největší akční hvězda světa a "nejkomplexnější bojovník" co kdy žil (promiň Boyko) -  a pak člověk vidí natáčení Kill Zone, a vidí jak je to usměvavý a pokorný člověk, který rád kolegovi poradí *:)*
799227
1 0
reagovat
reaguje na: Chermy
Ano, jenže tohle byla Amerika a kaskadéři se tam nechtěli nechat zabít na place kvůli nesmrtelné slávě. A Bruce Lee to věděl. Natáčel v Hongkongu až po zkušenostech v USA, nikoliv naopak, takže to není o tom, že si "jiný kraj, jiný mrav" přivezl s sebou. Na place pracují stovky lidí, je to vždycky o vzájemné úctě a respektu. Tím nijak nešpiním Bruce, spousta herců se ke kaskadérům chovala podobným způsobem, prostě (si) chtěli dokázat, že jsou lepší, rychlejší, jednoduše hvězdy. 
799227
Ano, jenže tohle byla Amerika a kaskadéři se tam nechtěli nechat zabít na place kvůli nesmrtelné slávě. A Bruce Lee to věděl. Natáčel v Hongkongu až po zkušenostech v USA, nikoliv naopak, takže to není o tom, že si "jiný kraj, jiný mrav" přivezl s sebou. Na place pracují stovky lidí, je to vždycky o vzájemné úctě a respektu. Tím nijak nešpiním Bruce, spousta herců se ke kaskadérům chovala podobným způsobem, prostě (si) chtěli dokázat, že jsou lepší, rychlejší, jednoduše hvězdy. 
799218
2 -1
reagují: Chermy
reagovat
Super jako vždy, jen poznámka k tomu, co jsem viděl už i v rozhovoru s Tarantinem, "že Bruce Lee neměl úctu ke kaskadérům a klidně jim fláknul" Já nevím, jestli je to o neúctě, nebo o touze po co nejlepším záběru.. viděl jsem hodiny rozborů asijských akčních filmů, kde přesně rozebírají, jak jsou tamní kaskadéři ochotní od Donnieho, nebo Tonyho Jaa dostat nakládačku, která je skoro smrťák, klidně se nechají prohodit skutečným sklem, spadnout ze dvou pater na beton... a je to pro ně vše jen o tom, udělat co nejlepší scénu... a taky jsou jejich akční filmy stále nejlepší... a tamní kaskadéři považují vyražený zub či zlomené žebro od hlavní hvězdy skoro za čest... prostě jiný kraj jiný mrav... ne hned neúcta ;)
799218
Super jako vždy, jen poznámka k tomu, co jsem viděl už i v rozhovoru s Tarantinem, "že Bruce Lee neměl úctu ke kaskadérům a klidně jim fláknul" Já nevím, jestli je to o neúctě, nebo o touze po co nejlepším záběru.. viděl jsem hodiny rozborů asijských akčních filmů, kde přesně rozebírají, jak jsou tamní kaskadéři ochotní od Donnieho, nebo Tonyho Jaa dostat nakládačku, která je skoro smrťák, klidně se nechají prohodit skutečným sklem, spadnout ze dvou pater na beton... a je to pro ně vše jen o tom, udělat co nejlepší scénu... a taky jsou jejich akční filmy stále nejlepší... a tamní kaskadéři považují vyražený zub či zlomené žebro od hlavní hvězdy skoro za čest... prostě jiný kraj jiný mrav... ne hned neúcta *;)*
2 -1
reagují: imf
reagovat
reaguje na: Cival
Díky. :) Jen nechápu, proč jsme za to oba dostali po dvou záporných bodech. :D
799216
Díky. :) Jen nechápu, proč jsme za to oba dostali po dvou záporných bodech. :D
799158
1 -2
reagovat
Když jela dcera na seznamovací výlet se střední školou, hráli tam hru v níž se za “výhru” postupovalo v “evolučním řetězci”. Myslím, že začínali jako vajíčko, pak byli kuřátko, pak slepice a tak dále a předposlední fáze byla Bůh a poslední… Chuck Norris.
799197
Když jela dcera na seznamovací výlet se střední školou, hráli tam hru v níž se za “výhru” postupovalo v “evolučním řetězci”. Myslím, že začínali jako vajíčko, pak byli kuřátko, pak slepice a tak dále a předposlední fáze byla Bůh a poslední… Chuck Norris.
3 -1
reagovat
Přitom půlnočková projekce Delta Force na LFŠ měla obrovský úspěch. 8)
799183
Přitom půlnočková projekce Delta Force na LFŠ měla obrovský úspěch. *8)*
1 -2
reagovat
Děkuju za speciál. Norrise jsem vlastně viděl jen v Cestě draka, ostatní jsem nevyhledával, protože jsem předpokládal, že to budou sračky. Asi to ovlivnil i total gym. :) Ale ta reklama na T-mobile nebo na co to bylo, byla cool.
799179
Děkuju za speciál. Norrise jsem vlastně viděl jen v Cestě draka, ostatní jsem nevyhledával, protože jsem předpokládal, že to budou sračky. Asi to ovlivnil i total gym. :) Ale ta reklama na T-mobile nebo na co to bylo, byla cool.
1 -2
reagovat
reaguje na: hanak_v_exilu
Neodsuzuji jen upozorňuji :) Segalovky (v době nejlepší formy) na rozdíl od Norrisovek zrajou jak víno.
799172
Neodsuzuji jen upozorňuji :) [url=https://www.youtube.com/watch?v=0M0PpRgUG5I]Segalovky[/url] (v době nejlepší formy) na rozdíl od Norrisovek zrajou jak víno.
799152
1 -4
reagovat
reaguje na: RedEagle
Co to meleš.
799161
Co to meleš.
799159
7 -1
reagovat
Jsem stejná generace jako pánové z redakce, takže Norrise jsem znal dávno před WTR a tehdy jsem to považoval za docela velký kvalitativní sešup. Z akční hvězdy (byť je Norris jako všichni ostatní - mimo Arnieho a Slye - notorický béčkař, tak hvězda přesto byl), která točí filmy pro kina do nízkorozpočtového seriálu v televizi? Tak to je konec, ne:D? Až mnohem později jsem si uvědomil, že i v tomhle byl Norris průkopník a dělal to dávno před tím, než to začalo být cool:D Ale WTR je i přesto pořád stejná mizérie, no.

Jinak samozřejmě parádní speciál (tak jako vždy) a čím delší, tím ještě lepší. Těším se na budoucí díl o Cannon Films a snad všichni konečně zjistíme, jak to vlastně bylo s tím Spider-Manem:D
799160
Jsem stejná generace jako pánové z redakce, takže Norrise jsem znal dávno před WTR a tehdy jsem to považoval za docela velký kvalitativní sešup. Z akční hvězdy (byť je Norris jako všichni ostatní - mimo Arnieho a Slye - notorický béčkař, tak hvězda přesto byl), která točí filmy pro kina do nízkorozpočtového seriálu v televizi? Tak to je konec, ne*:D*? Až mnohem později jsem si uvědomil, že i v tomhle byl Norris průkopník a dělal to dávno před tím, než to začalo být cool*:D* Ale WTR je i přesto pořád stejná mizérie, no. Jinak samozřejmě parádní speciál (tak jako vždy) a čím delší, tím ještě lepší. Těším se na budoucí díl o Cannon Films a snad všichni konečně zjistíme, jak to vlastně bylo s tím Spider-Manem*:D*
3 -3
reagovat
Tož nic ve zlém pouze se zeptám. Proč má ten pán ve videu napravo od Mr Hlada namalovaný oči ? Je to nějaká morální podpora nedávného Praha LGBT pride nebo o co konkrétně jde ? Ten pán mi silně připomněl svým vzhledem mého domácího miláčka nyní již nebožtíka Chameleona jemenského.
799159
Tož nic ve zlém pouze se zeptám. Proč má ten pán ve videu napravo od Mr Hlada namalovaný oči ? Je to nějaká morální podpora nedávného Praha LGBT pride nebo o co konkrétně jde ? Ten pán mi silně připomněl svým vzhledem mého domácího miláčka nyní již nebožtíka Chameleona jemenského.
2 -9
reagují: lajka27
reagovat
799158
https://www.moviezone.cz/clanek/18435-encyklopedie-akcnich-filmu-chuck-norris
3 -3
reagují: Fightonidas
reagovat
Kdysi byl na MovieZone výborný článek o Chuckovi, ale překvapivě ho teď nemůžu najít. Ani přes tag "Chuck Norris", ani zdejším vyhledáváním, ani přes Google... Víte někdo, o co jde? Máte odkaz?
799157
Kdysi byl na MovieZone výborný článek o Chuckovi, ale překvapivě ho teď nemůžu najít. Ani přes tag "Chuck Norris", ani zdejším vyhledáváním, ani přes Google... Víte někdo, o co jde? Máte odkaz?
2 -3
reagovat
Jinak super hodinové a kus video moviezone, poslechl jsem ho cele s pivem na zahradě nonstop, a bavilo opět. Palec nahoru
799156
Jinak super hodinové a kus video moviezone, poslechl jsem ho cele s pivem na zahradě nonstop, a bavilo opět. Palec nahoru
2 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se