Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Encyklopedie akčního filmu: Chuck Norris


ikona
Mr. Hlad
burce leecannon filmschuck norrisencyklopedie akčního filmumissing in actionmoviezone livemz livetotal gymwalker texas rangerway of the dragon
Od sportovních začátků přes filmové úspěchy až po Total Gym. 

V Encyklopedii akčního filmu už jsme se podívali na filmové klasiky, herecké (a mnohdy i padlé) ikony, revoluční postupy a spoustu dalších věcí. Ale teď jsme si řekli, že je čas na trochu osvěty. Po Stevenu Segalovi, kdy jsme se pokusili ukázat, proč byl tenhle člověk důležitý a zároveň proč si zaslouží jen pohrdání a opovržení, se teď podíváme na jinou hvězdu, která však dovede posměch sklízet s mnohem větší grácií. A především si ho možná vůbec nezaslouží. Podíváme se na Chucka Norrise. 

Akční ikona, majitel nejstylovější bradky, performer nejlepších kopů s otočkou a chodící internetový vtip to má totiž minimálně v našich končinách trošku těžké. Norrise jsme v Evropě začali zaznamenávat až ve chvíli, kdy se jeho kariéra akční superstar už blížila ke konci, a tak ho spousta lidí bere tak trošku jako klauna. A my se vám pokusíme vysvětlit že si to nezaslouží a že pro akční žánr udělal mnohem víc, než možná tušíte. 

Hodinové povídání o Chucku Norrisovi, jeho sportovních úspěších, slávě v akčním filmu, Walkerovi i srandovních fitness přístrojích si jako vždycky můžete pustit na Youtube a audioverze na vás čekají na SpotifyPodbeanGoogle Podcast a iTunes. Pokud vás Encyklopedie akčního filmu baví, můžete ji ohodnotit na CSFD a kdybyste nás chtěli podpořit, můžete nám přispět na Patreonu

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (31)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace