Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Diesel vládne, pokračování Mimi šéfa táhne, hororová Očista chřadne

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Fixer
Pokud jsi z Prahy, není problém. Minimum diváků je pro takový pronájem 8. Klidně mi napiš a můžeme se domluvit.
796297
Pokud jsi z Prahy, není problém. Minimum diváků je pro takový pronájem 8. Klidně mi napiš a můžeme se domluvit.
795866
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
hm. to som nevedel, že niektoré streamy fungujú aj vyslovene, že free. potom áno, potom tých 42 mil. chápem, lebo reálne platiacich z toho bude tak 2 mil. :D

to je potom čistý bullshit celý Peacock, ich počet subscriberov im bude slúžiť/slúži len na to, aby ukázali aký je potenciálny záujem divákov o ich programming a tým si umelo nafúknu cenu keď ich bude kupovať Disney+, alebo niekto iný. 
795966
hm. to som nevedel, že niektoré streamy fungujú aj vyslovene, že free. potom áno, potom tých 42 mil. chápem, lebo reálne platiacich z toho bude tak 2 mil. *:D* to je potom čistý bullshit celý Peacock, ich počet subscriberov im bude slúžiť/slúži len na to, aby ukázali aký je potenciálny záujem divákov o ich programming a tým si umelo nafúknu cenu keď ich bude kupovať Disney+, alebo niekto iný. 
795964
1 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
No ale těch 42 milionů je včetně těch, co nic neplatí... ;)
795964
No ale těch 42 milionů je včetně těch, co nic neplatí... ;)
795962
0 0
reagují: Randal K.
reagovat
Ad Peacock - som zvedavý ako dlho bude trvať kým sa tieto menšie streamy sfúzujú sa s Netflixom, Disney+ a pod. Resp. som zvedavý či sa podarí to aktuálne rozdelenie trhu udržať a proste bude fungovať 15 silnejších streaming services, z ktorých každý bude ziskový. 

Príde mi pomerne fascinujúce, že Peacock má cca 42 mil. subscriberov, iste nie je to nič oproti 200+ mil. čo má Netflix, ale objektívne dosť dobré číslo. 
795962
Ad Peacock - som zvedavý ako dlho bude trvať kým sa tieto menšie streamy sfúzujú sa s Netflixom, Disney+ a pod. Resp. som zvedavý či sa podarí to aktuálne rozdelenie trhu udržať a proste bude fungovať 15 silnejších streaming services, z ktorých každý bude ziskový.  Príde mi pomerne fascinujúce, že Peacock má cca 42 mil. subscriberov, iste nie je to nič oproti 200+ mil. čo má Netflix, ale objektívne dosť dobré číslo. 
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: puffy2
Obojí
795891
Obojí
795890
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jak spätne Tedova maličkosť hodnotí tržby Tenetu?
Uviedli ho v blbý čas alebo proste ten film nemal na to stať sa poriadnym hitom?
795890
Jak spätne Tedova maličkosť hodnotí tržby Tenetu? Uviedli ho v blbý čas alebo proste ten film nemal na to stať sa poriadnym hitom?
795889
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Stranger777
Já vím proč Ted píše opak. Protože ten článek psal včera večer, kdy oficiální info po započtení čísel ze světa bylo: "The worldwide cume through Sunday is $491.5M."

BoxOfficeMojo bere v potaz actuals, které se objevili až dnes...
795889
Já vím proč Ted píše opak. Protože ten článek psal včera večer, kdy oficiální info po započtení čísel ze světa bylo: "The worldwide cume through Sunday is [b]$491.5M[/b]." BoxOfficeMojo bere v potaz actuals, které se objevili až dnes...
795888
1 0
reagují: puffy2
reagovat
Boxofficemojo hlásí u FF těsně přes půl miliardy, tak nevím, proč ve článku Ted píše opak? Jinak FF mi už minule přišlo na hraně přijatelného vkusu, takže to nijak neprožívám ;)
795888
Boxofficemojo hlásí u FF těsně přes půl miliardy, tak nevím, proč ve článku Ted píše opak? Jinak FF mi už minule přišlo na hraně přijatelného vkusu, takže to nijak neprožívám *;)*
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jo jestli padne 100 mega za víkend tak to bude úspěch ,další Filmy jako Space Jim 2 Úniková Hra 2 Čas,VYbusnej koktejl .Budu rádi za 40 mega otvíráku ,až Film. od DC v srpnu se ukáže jak na tom je 2 comisc studio.
795882
Jo jestli padne 100 mega za víkend tak to bude úspěch ,další Filmy jako Space Jim 2 Úniková Hra 2 Čas,VYbusnej koktejl .Budu rádi za 40 mega otvíráku ,až Film. od DC v srpnu se ukáže jak na tom je 2 comisc studio.
0 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
40 let zpatky fakt nevim, ale treba 20... Bych rekl ze i ano. K mega-penizum byli pusteni vyraznejsi reziseri a v US Top 10 jsi mel kousky za jejichz alternativu by dnes vstupne zaplatil malo kdo (Dokonala boure, Gladiator, Fotr je lotr, Scary Movie, Pod povrchem, Erin Brockovich). Myslim, ze dnes je trend splachovacich atrakci, v recenzich se regulerne resi v podstate hlouposti a co to znamena pro kterou postavu a univerzum do budoucna, a k nejdrazsim projektum se cpou nezkuseni yes-men bez nejaky vyrazny vize a dost mozna i talentu. Samozrejme je to subjektivni a nechci znit furt "kdysi bylo vsechno super", ale takovy Netflix vylozene vycihl, ze o kvalitu zas tak nejde, jen to chce dodat spravny produkt a clicky budou. Jenze to neni jen Netflix, stejne lze hodnotit i naprostou vetsinu hranych Disney pohadek, filmy s Rockem, marvelovky a dalsi.

Tak v jeden moment bylo soubezne nekolik rozhovoru, jak multikina v CR nepreziji Q1, pak zas vytahli prodej popcornu a coly... Joo, urcite si spis na MZ prectu "bezte podporit Widow, kupujte obcersteveni" nez nekde na Novinkach, ale nikdo je proste ta kina provozovat nenuti. To same hospody.

To jsme samozrejme v kruhu... Kinum nepreji nic spatneho, jak jsem uz psal "fajn moznost", ale nejak vic "investovany" do toho nejsem a ani nebudu. Je mi to de facto jedno. Batmana, Spider-Mana, Flashpoint moc rad uvidim na velkem platne, ale pokud budou divaci cekat na filmy doma, tak pro to proste mam pochopeni a vubec se nikomu nedivim. :)
795878
40 let zpatky fakt nevim, ale treba 20... Bych rekl ze i ano. K mega-penizum byli pusteni vyraznejsi reziseri a v US Top 10 jsi mel kousky za jejichz alternativu by dnes vstupne zaplatil malo kdo (Dokonala boure, Gladiator, Fotr je lotr, Scary Movie, Pod povrchem, Erin Brockovich). Myslim, ze dnes je trend splachovacich atrakci, v recenzich se regulerne resi v podstate hlouposti a co to znamena pro kterou postavu a univerzum do budoucna, a k nejdrazsim projektum se cpou nezkuseni yes-men bez nejaky vyrazny vize a dost mozna i talentu. Samozrejme je to subjektivni a nechci znit furt "kdysi bylo vsechno super", ale takovy Netflix vylozene vycihl, ze o kvalitu zas tak nejde, jen to chce dodat spravny produkt a clicky budou. Jenze to neni jen Netflix, stejne lze hodnotit i naprostou vetsinu hranych Disney pohadek, filmy s Rockem, marvelovky a dalsi. Tak v jeden moment bylo soubezne nekolik rozhovoru, jak multikina v CR nepreziji Q1, pak zas vytahli prodej popcornu a coly... Joo, urcite si spis na MZ prectu "bezte podporit Widow, kupujte obcersteveni" nez nekde na Novinkach, ale nikdo je proste ta kina provozovat nenuti. To same hospody. To jsme samozrejme v kruhu... Kinum nepreji nic spatneho, jak jsem uz psal "fajn moznost", ale nejak vic "investovany" do toho nejsem a ani nebudu. Je mi to de facto jedno. Batmana, Spider-Mana, Flashpoint moc rad uvidim na velkem platne, ale pokud budou divaci cekat na filmy doma, tak pro to proste mam pochopeni a vubec se nikomu nedivim. :)
795877
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Zabrousím teď trochu jinam, ale tobě přijde, že jsou ty filmy v kinech horší než před 40 lety (vím, že ty to teď a tady neříkáš, ale...)? Ti můžu z fleku napsat x desítek sraček z roku 80,81,82.... Akorát už si na ně samozřejmě nikdo nepamatuje a mají za to, že tam vznikaly jenom ty pecky. A to, že ty filmy nejsou horší, nejde na vrub streamům. Koukni se zrovna na ten Netflix, jaký originální filmy servíruje od začátku roku... Kdepak, kvalita pořád vzniká především pro kina.

Narativ, že máš jako potencionální divák sklopit uši, se fakt nikde netlačí. Maximálně v pár diskuzích, do kterých zrovna ty zavítáš. Všeobecně je to právě naopak. Tlačí se úplně všude, že kina si za to můžou sama, protože sou drahá a dávají sračky. I proto se za ně během tý trapný vládní sračky probíhající poslední měsíce skoro nikdo nepostavil.

Jestli jsou drahá, to můžeme řešit jindy, ale sračky fakt nedávají. Respektive dávají, ale je jich úplně stejně jak před pěti, deseti, čtyřiceti lety.

Bez kin by prostě bylo špatně a díky bohu, že to v reálu snad následující roky na vlastní kůži nepoznáme. Nejde mi teď o to, aby vydělávala miliardy a odírala chudáky fanoušky solící plno peněz. Jde mi o to, aby ten byznys jel a vznikalo co nejvíc filmů. A tím pádem i co nejvíc kvalitních filmů. Model to možná není ideální, výtky chápu, ale lepší ještě nikdo nikdy nevymyslel.
795877
Zabrousím teď trochu jinam, ale tobě přijde, že jsou ty filmy v kinech horší než před 40 lety (vím, že ty to teď a tady neříkáš, ale...)? Ti můžu z fleku napsat x desítek sraček z roku 80,81,82.... Akorát už si na ně samozřejmě nikdo nepamatuje a mají za to, že tam vznikaly jenom ty pecky. A to, že ty filmy nejsou horší, nejde na vrub streamům. Koukni se zrovna na ten Netflix, jaký originální filmy servíruje od začátku roku... Kdepak, kvalita pořád vzniká především pro kina. Narativ, že máš jako potencionální divák sklopit uši, se fakt nikde netlačí. Maximálně v pár diskuzích, do kterých zrovna ty zavítáš. Všeobecně je to právě naopak. Tlačí se úplně všude, že kina si za to můžou sama, protože sou drahá a dávají sračky. I proto se za ně během tý trapný vládní sračky probíhající poslední měsíce skoro nikdo nepostavil. Jestli jsou drahá, to můžeme řešit jindy, ale sračky fakt nedávají. Respektive dávají, ale je jich úplně stejně jak před pěti, deseti, čtyřiceti lety. Bez kin by prostě bylo špatně a díky bohu, že to v reálu snad následující roky na vlastní kůži nepoznáme. Nejde mi teď o to, aby vydělávala miliardy a odírala chudáky fanoušky solící plno peněz. Jde mi o to, aby ten byznys jel a vznikalo co nejvíc filmů. A tím pádem i co nejvíc kvalitních filmů. Model to možná není ideální, výtky chápu, ale lepší ještě nikdo nikdy nevymyslel.
795876
2 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak český trh je specifický a poslední roky měl blíž spíš k těm, řekněme, rozvíjejícím se někde v Asii. Sem ty trendy chodí pozvolněji, ale dřív nebo později i zde naběhnou. Multiplexy x dotované jednosálovky, občerstvení, cena lístků, kdy se vyplatí tady distribuovat nové filmy... Hele, mně v posledních měsících připadá, že se tlačí takový ten narativ, kdy mám jako potenciální divák sklopit uši a být hrozně vděčnej, jenže... já nejsem jejich rukojmí a bez kina, a pochopitelně i spousty dalších věcí, lze žít. Jinak samozřejmě proti divákům českých "rom-comů" nic nemám a sám většinou na nějaký během toho roku zajdu či dám pak doma přes O2.

Američané... No, ten trend je ale viditelný a jak covid uspíšil nástup všelijakých zasilkoven a dovozu nakupu, tak asi ani tohle se nějak zázračně v příštích 2-3 letech neotočí. Stejně tak: During a survey in June 2019, it was found that just 14 percent of U.S. adults visited a movie theater one or more times per month, but 46 percent stated that they went to the cinema to watch a movie once or year or less.
795876
Tak český trh je specifický a poslední roky měl blíž spíš k těm, řekněme, rozvíjejícím se někde v Asii. Sem ty trendy chodí pozvolněji, ale dřív nebo později i zde naběhnou. Multiplexy x dotované jednosálovky, občerstvení, cena lístků, kdy se vyplatí tady distribuovat nové filmy... Hele, mně v posledních měsících připadá, že se tlačí takový ten narativ, kdy mám jako potenciální divák sklopit uši a být hrozně vděčnej, jenže... já nejsem jejich rukojmí a bez kina, a pochopitelně i spousty dalších věcí, lze žít. Jinak samozřejmě proti divákům českých "rom-comů" nic nemám a sám většinou na nějaký během toho roku zajdu či dám pak doma přes O2. Američané... No, ten trend je ale viditelný a jak covid uspíšil nástup všelijakých zasilkoven a dovozu nakupu, tak [url=https://www.statista.com/statistics/251466/us-movie-theater-audience-by-age/]asi ani tohle se nějak zázračně v příštích 2-3 letech neotočí[/url]. Stejně tak: [i]During a survey in June 2019, it was found that just 14 percent of U.S. adults visited a movie theater one or more times per month, but 46 percent stated that they went to the cinema to watch a movie once or year or less.[/i]
795875
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: The Joker
A ja budu zase jednou opakovat to, co tady omylam uz roky.

Díky těm lidem, kteří tam nejdou 6x za rok, ale víckrát a často se s nima potká Rimsy na projekci českých komedií, můžeme chodit do multiplexu skoro v každém krajském městě a ta vstupenka stojí 180 a ne 300.

Díky Američanům a západu, kteří chodí do kina častěji jak my, tady byl a je takovej výběr filmů. Streamy, které mají dumpingové ceny a prodělávají kalhoty to fakt neutáhnou a zkus teď na chvilku pozapomenout na výjimečný Netflix...
795875
A ja budu zase jednou opakovat to, co tady omylam uz roky. Díky těm lidem, kteří tam nejdou 6x za rok, ale víckrát a často se s nima potká Rimsy na projekci českých komedií, můžeme chodit do multiplexu skoro v každém krajském městě a ta vstupenka stojí 180 a ne 300. Díky Američanům a západu, kteří chodí do kina častěji jak my, tady byl a je takovej výběr filmů. Streamy, které mají dumpingové ceny a prodělávají kalhoty to fakt neutáhnou a zkus teď na chvilku pozapomenout na výjimečný Netflix...
795874
6 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D:D Ale ne, nemyslim ze stoji za hovno (kdyz vyberes spravny cas a misto), i kdyz ten argument s cenou, pokud nechces videt jen a pouze ten konkretni film, tam je. Spis... neni nejaka statistika, ze prumerny divak jde do kina jen 6krat rocne? Tak jak je extrem jednim smerem a lidi, co tam proste nepujdou a nepujdou, tak mas tez jedince, co daji rocne 50+ navstev. Tech sest... je proste ta "fajn moznost". 3-4 udalosti, zbytek random filmy, kde te dotahl nekdo jiny... Jestli Widow neudela miliardu a CineStar neproda dost popcornu, to asi vetsinu divaku nevzrusuje. Proste se prizpusobi. A zase, v momente kdy WB utratili na druhem Space Jam jen v Kalifornii pres 180 micu, tak za spoustu tech financnich neprijemnosti si studia mohou sama.
795874
*:D**:D* Ale ne, nemyslim ze stoji za hovno (kdyz vyberes spravny cas a misto), i kdyz ten argument s cenou, pokud nechces videt jen a pouze ten konkretni film, tam je. Spis... neni nejaka statistika, ze prumerny divak jde do kina jen 6krat rocne? Tak jak je extrem jednim smerem a lidi, co tam proste nepujdou a nepujdou, tak mas tez jedince, co daji rocne 50+ navstev. Tech sest... je proste ta "fajn moznost". 3-4 udalosti, zbytek random filmy, kde te dotahl nekdo jiny... Jestli Widow neudela miliardu a CineStar neproda dost popcornu, to asi vetsinu divaku nevzrusuje. Proste se prizpusobi. A zase, v momente kdy WB utratili na druhem Space Jam jen v Kalifornii pres 180 micu, tak za spoustu tech financnich neprijemnosti si studia mohou sama.
795872
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Taylor
Prečo by to malo byť už "mimo misu"? Pretože sa ti ten názor nepáči? Tvoj problém. Realita je taká že s kinami to nevypadá vôbec ružovo a väčšine ľudí je to tak nejak úplne jedno.

BTW: Do krčmy aspoň u nás chodia väčšinou len úplné trosky. Ten čo sa chce zabaviť tak ide/spraví domácu akciu. Hlavne počas lockdownu sa to mimoriadne osvedčilo. :D
795873
Prečo by to malo byť už "mimo misu"? Pretože sa ti ten názor nepáči? Tvoj problém. Realita je taká že s kinami to nevypadá vôbec ružovo a väčšine ľudí je to tak nejak úplne jedno. BTW: Do krčmy aspoň u nás chodia väčšinou len úplné trosky. Ten čo sa chce zabaviť tak ide/spraví domácu akciu. Hlavne počas lockdownu sa to mimoriadne osvedčilo. *:D*
795864
1 -3
reagovat
Joker v překladu: Kina jsou fajn jako moznost ale vlastně stojí za hovno a jsou drahý :D
795872
Joker v překladu: Kina jsou fajn jako moznost ale vlastně stojí za hovno a jsou drahý *:D*
3 0
reagují: The Joker
reagovat
Kina jsou fajn jako moznost, ale asi by bylo naivni cekat, ze najednou, jak na lusknuti prstu, se zas vsichni budou klepat, aby jeli nekam na konkretni cas, prosedeli blok reklam a pak koukali na film, co je mozna ani moc nebude bavit. A jeste za to zaplatili tolik, co stoji mesic streamu.
Jinak ale vetsina blockbusteru bude asi v pohode, Widow bych tipl otvirak 93-96 a US finis kolem 230-240, coz by na dnesni dobu byl dost dobrej vysledek a dost mozna No.1 do premiery Spider-Mana.
795868
Kina jsou fajn jako moznost, ale asi by bylo naivni cekat, ze najednou, jak na lusknuti prstu, se zas vsichni budou klepat, aby jeli nekam na konkretni cas, prosedeli blok reklam a pak koukali na film, co je mozna ani moc nebude bavit. A jeste za to zaplatili tolik, co stoji mesic streamu. Jinak ale vetsina blockbusteru bude asi v pohode, Widow bych tipl otvirak 93-96 a US finis kolem 230-240, coz by na dnesni dobu byl dost dobrej vysledek a dost mozna No.1 do premiery Spider-Mana.
1 0
reagovat
reaguje na: Taylor
Mně návštěva kina vždycky přinesla víc zlosti a starostí než radosti. Zabrat dobrá místa, nemít před sebou obra, nemít vedle sebe šustivý dobytek, nemít nikde v sále opilce, děti, telefonisty, zorganizovat si čas a dopravu apod. Když je kino správně naladěno a přijdou dobří diváci, tak je to správný zážitek, ale v 9/10 případů mi to celé někdo z výše zmíněných dovede zkazit. Do kina chodím jen když něco opravdu chci vidět co nejdřív a bojím se, že při čekání na domácí vydání se ke mně dostane nějaký spoiler. Když jsi zmínil ty hospody, tak já bych byl strašně rád, kdyby kina nabízela možnost pronájmu "salónků", jako to právě je u hospod/restaurací. Krásnou evolucí kin by bylo, kdyby v každém kině bylo i několik malých sálů pro řekněme 10-20 lidí se tří či čtyřmetrovým plátnem, něco, co by si člověk mohl pronajmout pro sebe či partu bez rizika, že zážitek zkazí nějaké tele.
795866
Mně návštěva kina vždycky přinesla víc zlosti a starostí než radosti. Zabrat dobrá místa, nemít před sebou obra, nemít vedle sebe šustivý dobytek, nemít nikde v sále opilce, děti, telefonisty, zorganizovat si čas a dopravu apod. Když je kino správně naladěno a přijdou dobří diváci, tak je to správný zážitek, ale v 9/10 případů mi to celé někdo z výše zmíněných dovede zkazit. Do kina chodím jen když něco opravdu chci vidět co nejdřív a bojím se, že při čekání na domácí vydání se ke mně dostane nějaký spoiler. Když jsi zmínil ty hospody, tak já bych byl strašně rád, kdyby kina nabízela možnost pronájmu "salónků", jako to právě je u hospod/restaurací. Krásnou evolucí kin by bylo, kdyby v každém kině bylo i několik malých sálů pro řekněme 10-20 lidí se tří či čtyřmetrovým plátnem, něco, co by si člověk mohl pronajmout pro sebe či partu bez rizika, že zážitek zkazí nějaké tele.
795864
7 -2
reagují: Ceslo
reagovat
Cistej attention whore  trolling. Nuda co tam mas dal Avatar, Marvel, BLM, zensky reziserky?
795865
Cistej attention whore  trolling. Nuda co tam mas dal Avatar, Marvel, BLM, zensky reziserky?
795863
13 -1
reagovat
Čéče, napadlo tě třeba, že člověk jde do kina i kvůli kulturnímu zážitku (a ano, beru v potaz i nevychovaný diváky - to k tomu tak nejak patří:D)? Velký plátno, lidi kolem. Je to úplně neco jiného než se koukat doma na velký TV. Trošku se u toho i socializuješ. To je stejný jako chození do hospody. Taky můžeš pít doma, ale v hospodě mezi lidma je to prostě lepší. Pokud je podle tebe kino zbytečné tak tam prostě nechoď, ale psát tohle je podle mě úplně mimo mísu.:-
795864
Čéče, napadlo tě třeba, že člověk jde do kina i kvůli kulturnímu zážitku (a ano, beru v potaz i nevychovaný diváky - to k tomu tak nejak patří*:D*)? Velký plátno, lidi kolem. Je to úplně neco jiného než se koukat doma na velký TV. Trošku se u toho i socializuješ. To je stejný jako chození do hospody. Taky můžeš pít doma, ale v hospodě mezi lidma je to prostě lepší. Pokud je podle tebe kino zbytečné tak tam prostě nechoď, ale psát tohle je podle mě úplně mimo mísu.*:-*
795863
13 0
reagují: JAKLA, Fixer
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se