Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Sci-fi The Tomorrow War s Chrisem Prattem

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: Mr. Hlad
O čem to mluvíš? Robur podle mě naráží hlavně na toho studenta který jim pomůže najít mimozemšťany na Sibiři, to bylo tak praštěné že bych u toho asi umřel smíchy, kdybych nebyl ze všech těch nesmyslů předtím už tak ubitý. Taky ten ukecaný černoch tam přijde s nějakou svou odborností - a pařát byl samozřejmě zásadní, díky němu vyřešili celý film a ten toxin byl vedle něj úplně zbytečný. Takže úplně zbytečné pak bylo úplně všechno co se stalo na jeho výletu do budoucnosti, kdyby zůstal doma tak se na vyústění filmu nic nezmění.

Do Ruska začali dávat dohromady výpravu v podstatě po pár dnech, ten toxin nikoho nezajímal, jen vojáci z budoucnosti si ho vyráběli jen v minimálním množství. Všichni na planetě se zjevně se zjevně na to budoucí vyhlazení lidstva vykašlali, celosvětová epidemie absolutního nihilismu... no a nebo jen ty postavy vystupující ve filmu jsou absolutní debilové.

No a pak je tu samozřejmě celé to cestování časem, které je tak epicky absurdní že se k němu nikdo radši ani nevyjadřuje :D 
Ve akčních velkofilmech o cestování časem tohle samozřejmě často zpracovávají s hodně velkou mírou imaginace, takže z toho nechci dělat kdovíjak velký problém filmu který ani jako akční velkofilm nefunguje, ale ze všech které jsem kdy viděl je Tomorrow War hovadina největší - efekt motýlích křídel na levelu kde místo zašlápnutí motýla zabijeme a zmrzačíme miliony lidí :D
795847
O čem to mluvíš? [spoiler]Robur podle mě naráží hlavně na toho studenta který jim pomůže najít mimozemšťany na Sibiři, to bylo tak praštěné že bych u toho asi umřel smíchy, kdybych nebyl ze všech těch nesmyslů předtím už tak ubitý. Taky ten ukecaný černoch tam přijde s nějakou svou odborností - a pařát byl samozřejmě zásadní, díky němu vyřešili celý film a ten toxin byl vedle něj úplně zbytečný. Takže úplně zbytečné pak bylo úplně všechno co se stalo na jeho výletu do budoucnosti, kdyby zůstal doma tak se na vyústění filmu nic nezmění. [/spoiler] [spoiler]Do Ruska začali dávat dohromady výpravu v podstatě po pár dnech, ten toxin nikoho nezajímal, jen vojáci z budoucnosti si ho vyráběli jen v minimálním množství. Všichni na planetě se zjevně se zjevně na to budoucí vyhlazení lidstva vykašlali, celosvětová epidemie absolutního nihilismu... no a nebo jen ty postavy vystupující ve filmu jsou absolutní debilové.[/spoiler] No a pak je tu samozřejmě celé to cestování časem, které je tak epicky absurdní že se k němu nikdo radši ani nevyjadřuje *:D*  Ve akčních velkofilmech o cestování časem tohle samozřejmě často zpracovávají s hodně velkou mírou imaginace, takže z toho nechci dělat kdovíjak velký problém filmu který ani jako akční velkofilm nefunguje, ale ze všech které jsem kdy viděl je Tomorrow War hovadina největší - efekt motýlích křídel na levelu kde místo zašlápnutí motýla zabijeme a zmrzačíme miliony lidí *:D*
795844
8 -3
reagovat
The Tomorrow War Pitch Meeting
Tady to máte v zrychlené podobě shrnuté.
795846
[url=https://www.youtube.com/watch?v=gzdm_YWwEbA&t=329s]The Tomorrow War Pitch Meeting[/url] Tady to máte v zrychlené podobě shrnuté.
3 0
reagovat
reaguje na: Robur
Ten druhý odstavec neřeším, to by nebylo vůči filmu a žánru fér. Snad jen, že z těch lidí, co s ním vyrazili do budoucnosti a potřeboval je pak, mu stačil jeden. Ten pařát, který použil v závěrečné bitce od toho vojáka s rakovinou, podle mě důležitý nebyl, stačil by nůž. Jeden člověk mi přijde v rámci logiky podobného filmu OK. 

Co se týče toho, co píšeš v prvním odstavci, já si teď nejsem jistý, kolik uběhlo času od jeho návratu z budoucnosti do okamžiku, kdy vyrazili do Ruska, ale nebyl už svět na pokraji třetí světové války? Situace nebyla úplně ideální na to, aby vědecké elity světa spojily síly a vyráběly enzym. Minimálně těsně před tou jejich misí se to řeší, takže myslím, že to prostě nešlo a on to jednoduše nechtěl dát z ruky s tím, že se na to vláda vykašle. Ale jako mohlo to tam být vysvětlené trochu jasněji. 
795844
Ten druhý odstavec neřeším, to by nebylo vůči filmu a žánru fér. [spoiler]Snad jen, že z těch lidí, co s ním vyrazili do budoucnosti a potřeboval je pak, mu stačil jeden. Ten pařát, který použil v závěrečné bitce od toho vojáka s rakovinou, podle mě důležitý nebyl, stačil by nůž. Jeden člověk mi přijde v rámci logiky podobného filmu OK.  [/spoiler]Co se týče toho, co píšeš v prvním odstavci, já si teď nejsem jistý, [spoiler]kolik uběhlo času od jeho návratu z budoucnosti do okamžiku, kdy vyrazili do Ruska, ale nebyl už svět na pokraji třetí světové války? Situace nebyla úplně ideální na to, aby vědecké elity světa spojily síly a vyráběly enzym. Minimálně těsně před tou jejich misí se to řeší, takže myslím, že to prostě nešlo a on to jednoduše nechtěl dát z ruky s tím, že se na to vláda vykašle. Ale jako mohlo to tam být vysvětlené trochu jasněji. [/spoiler]
795843
3 -7
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: ipkkis
Největší nelogičností bylo, že se vrátí s toxinem a nikoho nenapadne to zveřejnit a nabídnout všem státům světa, vyrobit ve větším množství, než těch pár ušmudlaných ampulí, které použili v lodi emzáků a tím se v podstatě připravit na budoucí invazi a nepochybně zajistit výhru ve válce. A přitom jako první po návratu mluvil s holčinou, která šéfovala cestě na finále MS 2022. Tím svým následujícím výletem do Ruska sice vyřešili situaci předem, ale riskovali neúspěch a tím ohrozili existenci lidstva.
Další jsou spíš hnidopišství a opakují se i v jiných podobných filmech. Absence využití granátometů a jiných pokročilejších zbraní na "obrněného" nepřítele. Až extrémní náhoda, že se Forester seznámí přesně s lidmi s úzkou specializací, kteří mu v budoucnu pomohou vyřešit problém. Přežití téměř všech po pádu do vody z několika set metrů. Způsob odchytu samice. Šílený nepoměr v síle bělohrotů v různých scénách. Mohl bych pokračovat, ale tohle asi stačí. Film mi to nezkazilo, ale s Na hraně zítřka to opravdu porovnávat nehodlám ;)
795843
Největší nelogičností bylo, [spoiler]že se vrátí s toxinem a nikoho nenapadne to zveřejnit a nabídnout všem státům světa, vyrobit ve větším množství, než těch pár ušmudlaných ampulí, které použili v lodi emzáků a tím se v podstatě připravit na budoucí invazi a nepochybně zajistit výhru ve válce. A přitom jako první po návratu mluvil s holčinou, která šéfovala cestě na finále MS 2022. Tím svým následujícím výletem do Ruska sice vyřešili situaci předem, ale riskovali neúspěch a tím ohrozili existenci lidstva.[/spoiler] Další jsou spíš hnidopišství a opakují se i v jiných podobných filmech. [spoiler]Absence využití granátometů a jiných pokročilejších zbraní na "obrněného" nepřítele.[/spoiler] [spoiler]Až extrémní náhoda, že se Forester seznámí přesně s lidmi s úzkou specializací, kteří mu v budoucnu pomohou vyřešit problém.[/spoiler] [spoiler]Přežití téměř všech po pádu do vody z několika set metrů.[/spoiler] [spoiler]Způsob odchytu samice.[/spoiler] [spoiler]Šílený nepoměr v síle bělohrotů v různých scénách.[/spoiler] Mohl bych pokračovat, ale tohle asi stačí. Film mi to nezkazilo, ale s Na hraně zítřka to opravdu porovnávat nehodlám *;)*
795842
5 -1
reagovat
Co su tie strasne nelogicnosti v scenary mne tam nic vyslovene nebilo do oci
795842
Co su tie strasne nelogicnosti v scenary mne tam nic vyslovene nebilo do oci
1 -1
reagují: Robur
reagovat

70% (100% zvuková stránka filmu)

škoda toho happyendu

The Tomorrow War - Angry Movie Review 7/10
795830
[spoiler]škoda toho happyendu [/spoiler]The Tomorrow War - Angry Movie Review 7/10
70% (100% zvuková stránka filmu)
1 -3
reagovat
po prvních 60 minutách 80% (4K verze)
795826
po prvních 60 minutách 80% (4K verze)
1 -5
reagovat
Přišlo mi, jako kdyby někdo smatlal dohromady dva scénáře a narouboval k nim i pár nápadů které se mu nepodařilo propašovat do nikam jinam. Jako military sci-fi to funguje parádně, vcelku slušně šlape i v emocionální složce, ale v závěrečné čtvrtině prošel děj lobotomizací, ukázal pár scén vhodných do teen dobrodružného filmu a zbořil dost z pracně budované atmosféry. Na špičku se to nechytá, ale ta je stejně nechutně kvalitní a zoufale úzká. S předloňským Avanpostem by Tomorrow War svedla vyrovnanější bitvu. 7/10.
795824
Přišlo mi, jako kdyby někdo smatlal dohromady dva scénáře a narouboval k nim i pár nápadů které se mu nepodařilo propašovat do nikam jinam. Jako military sci-fi to funguje parádně, vcelku slušně šlape i v emocionální složce, ale v závěrečné čtvrtině prošel děj lobotomizací, ukázal pár scén vhodných do teen dobrodružného filmu a zbořil dost z pracně budované atmosféry. Na špičku se to nechytá, ale ta je stejně nechutně kvalitní a zoufale úzká. S předloňským Avanpostem by Tomorrow War svedla vyrovnanější bitvu. 7/10.
2 -1
reagovat
Je to celkem kompetentne natocene, ale scenar je zase dementni, nelogicke peklo, jak ostatne byva zvykem u filmu, kde je cestovani casem.
Pratt je sympatak, ale tady v narocnejsich polohach hodne narazi na sve herecke limity. Az jsem se nechtene rozesmal asi na dvou mistech, kde se marne snazi.
Ta stopaz je zbytecne dlouha a jsou tam mista, kde se to fakt vlece.
Akce a triky jsou celkem fajn, ale nic, co by cloveka posadilo na zadek.
Naprosto zoufale nemozne jsou ty obcasne snahy tam naroubovat nejaky humor.
Celkovy pocit je takovy ten syndrom filmu ze streamovaci sluzby. Posledni dobou to vidame casto. Film je treba i relativne drahy, ne uplne strasny, ale ani ne extra dobry nebo vyjimecny.
S hodnocenim jsem chvili vahal mezi padesati a sedesati procenty (ciste kvuli tomu tupemu scenari), ale nakonec jsem se priklonil k sedesati. Prece jen jde o nadprumer.
Na Independence Day ci to Edge of Tomorrow se to nechyta ani omylem.
795818
Je to celkem kompetentne natocene, ale scenar je zase dementni, nelogicke peklo, jak ostatne byva zvykem u filmu, kde je [spoiler]cestovani casem. [/spoiler] Pratt je sympatak, ale tady v narocnejsich polohach hodne narazi na sve herecke limity. Az jsem se nechtene rozesmal asi na dvou mistech, kde se marne snazi. Ta stopaz je zbytecne dlouha a jsou tam mista, kde se to fakt vlece. Akce a triky jsou celkem fajn, ale nic, co by cloveka posadilo na zadek. Naprosto zoufale nemozne jsou ty obcasne snahy tam naroubovat nejaky humor. Celkovy pocit je takovy ten syndrom filmu ze streamovaci sluzby. Posledni dobou to vidame casto. Film je treba i relativne drahy, ne uplne strasny, ale ani ne extra dobry nebo vyjimecny. S hodnocenim jsem chvili vahal mezi padesati a sedesati procenty (ciste kvuli tomu tupemu scenari), ale nakonec jsem se priklonil k sedesati. Prece jen jde o nadprumer. Na Independence Day ci to Edge of Tomorrow se to nechyta ani omylem.
7 0
reagovat
795810
https://youtu.be/4c_zXKFy0Ok
2 -1
reagovat
No vidíte a já byl tehdy pod trailerem asi jedinej kdo tomu věřil.Program na dnešní večer je jasný. 8)
795809
No vidíte a já byl tehdy pod trailerem asi jedinej kdo tomu věřil.Program na dnešní večer je jasný. *8)*
2 -4
reagovat
A Fine Addition To My Collection of military scifi :). Jako chtěl bych Hvězdnou pěchotu nebo Edge of tommorow, ale tohle neni špatný. Mám rád vykosťovačky s emzákama :)
795807
A Fine Addition To My Collection of military scifi :). Jako chtěl bych Hvězdnou pěchotu nebo Edge of tommorow, ale tohle neni špatný. Mám rád vykosťovačky s emzákama :)
1 -1
reagovat
reaguje na: PigNick
klidek..jeho starlorda mám rád a v dinosaurech mě baví..nemám s ním problém..ale herecky moc nadanej není a sluší mu víc hláškovaní... 
795804
klidek..jeho starlorda mám rád a v dinosaurech mě baví..nemám s ním problém..ale herecky moc nadanej není a sluší mu víc hláškovaní... 
795803
3 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Jako psát že je vtipný když někdo brečí jen abys dal najevo že ho nemáš rád, to bych čekal možná od puberťáka. 

Film je samozřejmě výbornej. Už dlouho jsem se takhle nebavil od začátku do konce. Výbornej design alienů.
795803
Jako psát že je vtipný když někdo brečí jen abys dal najevo že ho nemáš rád, to bych čekal možná od puberťáka.  Film je samozřejmě výbornej. Už dlouho jsem se takhle nebavil od začátku do konce. Výbornej design alienů.
795788
5 -8
reagují: dreamy
reagovat

8/10

Až na pár nelogičností překvapivě dobré sci-fi. Samozřejmě Na hraně zítřka je o level jinde. Akčních scén je dost a některým trollům doporučuju nespat u filmů, pak by je možná i viděli. Čekal jsem to mnohem horší, takže díky redakci za dnešní výběr filmu po prohraném fotbale ;)
795802
Až na pár nelogičností překvapivě dobré sci-fi. Samozřejmě Na hraně zítřka je o level jinde. Akčních scén je dost a některým trollům doporučuju nespat u filmů, pak by je možná i viděli. Čekal jsem to mnohem horší, takže díky redakci za dnešní výběr filmu po prohraném fotbale *;)*
8/10
6 -7
reagovat
Veľmi fajn prekvapenie. Síce som si celý čas vravel že toto mohla byť nová klasika keby sa tvorcovia rozhodli pre jeden smer (zábava ako Den Nezávislosti, vážne ako World War Z alebo satira a Rko ako Hviezdna Pechota...a teda nejaký ten Will Smith miesto Pratta) ale aj tak slušná zábava. Rozhodne tomu ale chýbalo kino..
795801
Veľmi fajn prekvapenie. Síce som si celý čas vravel že toto mohla byť nová klasika keby sa tvorcovia rozhodli pre jeden smer (zábava ako Den Nezávislosti, vážne ako World War Z alebo satira a Rko ako Hviezdna Pechota...a teda nejaký ten Will Smith miesto Pratta) ale aj tak slušná zábava. Rozhodne tomu ale chýbalo kino..
4 -3
reagovat
Já pořád nechápu co komu vadilo na těch trailerech... krom debilního červeného filtru a slabších triků... to na mě celou dobu působilo OK... a píšu to od první ukázky :D Tak jsem rád, že mě moje smysly tentokrát nezradily :+
795799
Já pořád nechápu co komu vadilo na těch trailerech... krom debilního červeného filtru a slabších triků... to na mě celou dobu působilo OK... a píšu to od první ukázky *:D* Tak jsem rád, že mě moje smysly tentokrát nezradily *:+*
2 -2
reagovat

7-8/10

Film byl docela zábavný a dej a akce překvapila po nevýrazných trailerech a ani tam Chris Pratt nebyl tak otravný jak ve Strážcích galaxie, takže mě hodnocení je něco mezi 7-8/10 a potěšilo že si to člověk mohl vychutnat na Streamů Amazon Prime místo otravného kina s chroustači popcornu a štěbetáním v sále!
795798
Film byl docela zábavný a dej a akce překvapila po nevýrazných trailerech a ani tam Chris Pratt nebyl tak otravný jak ve Strážcích galaxie, takže mě hodnocení je něco mezi 7-8/10 a potěšilo že si to člověk mohl vychutnat na Streamů Amazon Prime místo otravného kina s chroustači popcornu a štěbetáním v sále!
7-8/10
3 -4
reagovat
Po trailerech jsem byl přesvědčený, že to bude hodně špatné. To se potvrdilo jen částečně. Scénář je plný nesmyslů, ale akce i když jí není mnoho vypadá relativně dobře. Největším kladem je ovšem obsazení. Chris Pratt se do podobné role hodí a osobně ho mám celkem v oblibě. J.K. Simmons má charisma jako málo kdo. A Yvonne Strahovski je pořád sexy. Jenže děj se ze začátku hodně vleče a klišé s dcerou hlavního hrdiny na mě vůbec nezabírá. Finále naopak překvapivě smysl dává, ale vykrádat Vetřelce by se dalo i lépe. 
Moje hodnocení: 5/10
795797
Po trailerech jsem byl přesvědčený, že to bude hodně špatné. To se potvrdilo jen částečně. Scénář je plný nesmyslů, ale akce i když jí není mnoho vypadá relativně dobře. Největším kladem je ovšem obsazení. Chris Pratt se do podobné role hodí a osobně ho mám celkem v oblibě. J.K. Simmons má charisma jako málo kdo. A Yvonne Strahovski je pořád sexy. Jenže děj se ze začátku hodně vleče a klišé s [spoiler]dcerou hlavního hrdiny[/spoiler] na mě vůbec nezabírá. Finále naopak překvapivě smysl dává, ale vykrádat Vetřelce by se dalo i lépe.  Moje hodnocení: 5/10
3 0
reagovat
Není to tak špatné jak sem si myslel že bude :D 
795796
Není to tak špatné jak sem si myslel že bude *:D* 
3 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se