Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Co prozradil trailer na Snyderovu Ligu Spravedlnosti?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: David92
Moc do hlbky to sice nesledujem, ale urcite sa nedotacala len Knightmare scena, kedze kratky navrat pred kameri nedavno priznal napr. aj Harry Lennix (dotacka sceny s Martian Manhunterom).

Pokial je vsak novo dotocenych zaberov fakt len minimum, a celu tu masivnu stopaz maju vyplnit zbytky zo strizne, tak to nie je moc dobre znamenie... Skoro vsetky filmy s trochu vacsim rozpoctom maju na konci natacania furu extra materialu (odhliadnuc od alternativnych zaberov, nepodarkov atd.), ale pre jeho nevyuzitie vacsinou existuju dobre dovody... Niektore sceny alebo cele vedlajsie linky zacnu v strizni posobit nadbytocne (napr. aj ako dosledok uprav v scenari), spomaluju alebo prilis komplikuju  dej, odklanaju pozornost od pribehu hlavnych postav, nemaju zamyslanu atmosferu ci udernost atd. Skratka strihanie a skladanie finalnej verzie filmu je hotova alchymia. A o dlzku stopaze sa medzi studiom a reziserom vedu casto hotove boje. Kratsou dlzkou si studio sice zabezpecuje castejsiu rotaciu filmu v kinach, ale tato pragmatickost neraz v konecnom dosledku pomaha aj samotnemu filmu (vyvazene tempo namiesto roztahanosti,  zbavenie sa nadbytocneho balastu atd.). A naopak prilisna volnost v rukach rezisera, ktory si nedokaze zachovat odstup a posudit svoje dielo kritickym okom, moze byt kontraproduktivna. Tento dojem mam zatial aj z novej verzie Justice League...
782339
Moc do hlbky to sice nesledujem, ale urcite sa nedotacala len Knightmare scena, kedze kratky navrat pred kameri nedavno priznal napr. aj Harry Lennix (dotacka sceny s Martian Manhunterom). Pokial je vsak novo dotocenych zaberov fakt len minimum, a celu tu masivnu stopaz maju vyplnit zbytky zo strizne, tak to nie je moc dobre znamenie... Skoro vsetky filmy s trochu vacsim rozpoctom maju na konci natacania furu extra materialu (odhliadnuc od alternativnych zaberov, nepodarkov atd.), ale pre jeho nevyuzitie vacsinou existuju dobre dovody... Niektore sceny alebo cele vedlajsie linky zacnu v strizni posobit nadbytocne (napr. aj ako dosledok uprav v scenari), spomaluju alebo prilis komplikuju  dej, odklanaju pozornost od pribehu hlavnych postav, nemaju zamyslanu atmosferu ci udernost atd. Skratka strihanie a skladanie finalnej verzie filmu je hotova alchymia. A o dlzku stopaze sa medzi studiom a reziserom vedu casto hotove boje. Kratsou dlzkou si studio sice zabezpecuje castejsiu rotaciu filmu v kinach, ale tato pragmatickost neraz v konecnom dosledku pomaha aj samotnemu filmu (vyvazene tempo namiesto roztahanosti,  zbavenie sa nadbytocneho balastu atd.). A naopak prilisna volnost v rukach rezisera, ktory si nedokaze zachovat odstup a posudit svoje dielo kritickym okom, moze byt kontraproduktivna. Tento dojem mam zatial aj z novej verzie Justice League...
781434
1 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
A to má jako točit jak? Točí podle sebe stejně jako ostatní režiséři. Víš, kdyby se režie dala naučit tak, aby všichni točili jako ti nejlepší režiséři, tak by to pak mohl dělat každý, jenže to nejde. Takže logicky točí tak, jak nejlíp dokáže on sám a jak to cítí a dokonce si ten jeho styl našel hodně fanoušků a dost lidem se líbí a tak může točit další filmy.
Styl se nemůžeš naučit, můžeš ho jen kopírovat nebo mít svůj vlastní, ale kopie se většinou pozná a nemůžeš pro ni mít takový cit jako má ten, komu ten styl patří.

Tvoje interpretace je jen tvoje interpretace. To může říct každý o každém režisérovi. 

A lidi zahledění do sebe většinou nejsou moc fajn, ale tak Snyder je asi výjimka dle tvé skvělé definice. 

Můžeš mi dát i příklady jiných režisérů (např. Ridley Scott, Nolan atd.) , co jsou jejich díla přesně za definice? Asi máš pro to nějaký šestý smysl, skvělé deduktivní metody.
781671
A to má jako točit jak? Točí podle sebe stejně jako ostatní režiséři. Víš, kdyby se režie dala naučit tak, aby všichni točili jako ti nejlepší režiséři, tak by to pak mohl dělat každý, jenže to nejde. Takže logicky točí tak, jak nejlíp dokáže on sám a jak to cítí a dokonce si ten jeho styl našel hodně fanoušků a dost lidem se líbí a tak může točit další filmy. Styl se nemůžeš naučit, můžeš ho jen kopírovat nebo mít svůj vlastní, ale kopie se většinou pozná a nemůžeš pro ni mít takový cit jako má ten, komu ten styl patří. Tvoje interpretace je jen tvoje interpretace. To může říct každý o každém režisérovi.  A lidi zahledění do sebe většinou nejsou moc fajn, ale tak Snyder je asi výjimka dle tvé skvělé definice.  Můžeš mi dát i příklady jiných režisérů (např. Ridley Scott, Nolan atd.) , co jsou jejich díla přesně za definice? Asi máš pro to nějaký šestý smysl, skvělé deduktivní metody.
781655
6 -2
reagovat
reaguje na: Incitatus
To, že je milej chlap, se ale vůbec nevylučuje s tím, že je "rádoby génius zahleděný do sebe". Může být klidně nejlepší člověk na světě, se kterým je radost sedět na pivě, já ho neznám, ty taky ne.

Za to ale znám jeho tvorbu, a ta je úplnou definicí přehnaných ambic, sebestřednosti a zaslepenosti.

Článek ve Vanity je ale dobrý, to zas jo. 
781655
To, že je milej chlap, se ale vůbec nevylučuje s tím, že je "rádoby génius zahleděný do sebe". Může být klidně nejlepší člověk na světě, se kterým je radost sedět na pivě, já ho neznám, ty taky ne. Za to ale znám jeho tvorbu, a ta je úplnou definicí přehnaných ambic, sebestřednosti a zaslepenosti. Článek ve Vanity je ale dobrý, to zas jo. 
781637
4 -2
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: verbst
Ten piece od VF je extrémně dobrej, doporučuju všem přečíst.
781652
Ten piece od VF je extrémně dobrej, doporučuju všem přečíst.
781649
5 -1
reagovat
Já jsem na to furt extrémně zvědavej.
Po tomhle článku zase víc.
A po tom Vanity Fair se už fakt nemůžu dočkat.
link
781649
Já jsem na to furt extrémně zvědavej. Po tomhle článku zase víc. A po tom Vanity Fair se už fakt nemůžu dočkat. https://www.vanityfair.com/hollywood/2021/02/the-true-story-of-justice-league-snyder-cut
4 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: the dark knight
Víš, že si Snyder nemyslí, že by jeho film byl něco neskutečného, něco nad všechny filmy, ale bere to prostě jako šanci dokončit něco, co ho baví a potěšit tím lidi, které to může potěšit?
Tahle škatulka "do sebe zahleděného rádoby génia" už začíná být otravná, protože Snyder je jeden z nejoblíbenějších režisérů z hlediska spolupráce. Jeho kolegové za ním stojí a to by se asi nedělo, kdyby byl tak arogantní, jak někteří lidé tvrdí. Nikde proti němu nenajdete moc kritiku a všichni říkají jak je milý a že se s ním dobře pracuje a něčím takovým se např. nemůžou "pochlubit" všichni režiséři, kteří jsou považováni za ty nejlepší.
Vždyť už jenom to, že se za něj postavilo tolik známých lidí (z filmového odvětví),  při "boji" za ZSJL o něčem svědčí. 
Ale ne, zde na movie zone je to právě ten "rádoby génius zahleděný jen do sebe," který si myslí, že tvoří něco nadpozemského a ohýbají všechno co řekl, aby vypadal jako ten víte kdo. 
781637
Víš, že si Snyder nemyslí, že by jeho film byl něco neskutečného, něco nad všechny filmy, ale bere to prostě jako šanci dokončit něco, co ho baví a potěšit tím lidi, které to může potěšit? Tahle škatulka "do sebe zahleděného rádoby génia" už začíná být otravná, protože Snyder je jeden z nejoblíbenějších režisérů z hlediska spolupráce. Jeho kolegové za ním stojí a to by se asi nedělo, kdyby byl tak arogantní, jak někteří lidé tvrdí. Nikde proti němu nenajdete moc kritiku a všichni říkají jak je milý a že se s ním dobře pracuje a něčím takovým se např. nemůžou "pochlubit" všichni režiséři, kteří jsou považováni za ty nejlepší. Vždyť už jenom to, že se za něj postavilo tolik známých lidí (z filmového odvětví),  při "boji" za ZSJL o něčem svědčí.  Ale ne, zde na movie zone je to právě ten "rádoby génius zahleděný jen do sebe," který si myslí, že tvoří něco nadpozemského a ohýbají všechno co řekl, aby vypadal jako ten víte kdo. 
781574
6 -2
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: the dark knight
To má roušku? :D
781579
To má roušku? *:D*
781574
1 0
reagovat
Kdyby náhodu ještě někdo bral tenhle film vážně, tak tady promo fotka z nového článku na Vanity Fair: link

Fakt málokdo má hlavu zaraženou tak hluboko v zadku jako Snyder. :D
781574
Kdyby náhodu ještě někdo bral tenhle film vážně, tak tady promo fotka z nového článku na Vanity Fair: [url=https://media.vanityfair.com/photos/602c065887fe511dd1a37ef1/master/w_1024%2Cc_limit/VF1321_Snyder_EMBED-03b.jpg]link [/url] Fakt málokdo má hlavu zaraženou tak hluboko v zadku jako Snyder. *:D*
3 -4
reagují: Incitatus, Ne__Ty
reagovat
reaguje na: P.J
Stejně jako Snyderovi odpůrci budou nadávat, i kdyby to ve výsledku byl parádní biják.
781519
Stejně jako Snyderovi odpůrci budou nadávat, i kdyby to ve výsledku byl parádní biják.
781511
7 -3
reagovat
Stejne uz je ted jedno jakej film z toho vyleze. Snyderovi fans z toho stejne udelaj kult bez ohledu na vysledek...
781511
Stejne uz je ted jedno jakej film z toho vyleze. Snyderovi fans z toho stejne udelaj kult bez ohledu na vysledek...
5 -3
reagují: Robur
reagovat
mám takovej pocit že se nebude opakovat Království nebeské, kdy hodina navíc byla totální mega výplň, která tomu filmu prospěla. 

z hovna bič neupleteš a když jo tak nezapráskáš ... :D8)
781488
mám takovej pocit že se nebude opakovat Království nebeské, kdy hodina navíc byla totální mega výplň, která tomu filmu prospěla.  z hovna bič neupleteš a když jo tak nezapráskáš ... *:D**8)*
3 -7
reagovat
Ano, tam by se hodil. 
781487
Ano, tam by se hodil. 
781486
2 -1
reagovat
Nevím jak ostatní, ale já se těším, až Snyderovu verzi rozebere Red Letter Media, viz link „We have to assemble the team so superman can do all the work“.
781485
Nevím jak ostatní, ale já se těším, až Snyderovu verzi rozebere Red Letter Media, viz https://youtu.be/w1s5ElKmQm4. „We have to assemble the team so superman can do all the work“.
1 0
reagovat
reaguje na: Spazz
Kde píšu, že to bude stejné? Píšu jen, že kostra je stejná, ale chápu, co tím myslíš a máš pravdu, už tak trochu mlátím prázdnou slámu. Mám jen pocit že někteří lidé od toho čekají, něco, co bude nejlepší komiksovka nebo, že to bude mít úplně jiný příběh. A nedokážu to přesně vysvětlit, pro to  jestli někdo chce skutečně vědět, jak to pravděpodobně bude ať klikne na ty spoilerové odkazy, anebo se nechá překvapit.  
Možná jen nechápu to jak to myslí ostatní. 
781484
Kde píšu, že to bude stejné? Píšu jen, že kostra je stejná, ale chápu, co tím myslíš a máš pravdu, už tak trochu mlátím prázdnou slámu. Mám jen pocit že někteří lidé od toho čekají, něco, co bude nejlepší komiksovka nebo, že to bude mít úplně jiný příběh. A nedokážu to přesně vysvětlit, pro to  jestli někdo chce skutečně vědět, jak to pravděpodobně bude ať klikne na ty spoilerové odkazy, anebo se nechá překvapit.   Možná jen nechápu to jak to myslí ostatní. 
781481
2 0
reagovat

Upřesnění

Zdá se mi, že z toho co píšu to může vyznít jako, že to "nebude zas tak jiné" ale ono to bude dost jiné, jen mám pocit, že někteří lidé tam čekají něco "neuvěřitelného." Bez spoilerů to opravdu nejde popsat a už jenom ten fakt, že tam jsou nějaké spoilery (kinoverze byla předvídatelná) svědčí o tom, že to je dost jiné, ale jak už se opakuji, není to tak jiné. Jediné, co vlastně vystupuje "z rámce kinoverze" (chápat jako fotbalové hřiště - každá fotbalová hra je jiná navzdory tomu, jak podobné můžou být a některé hry jsou výjimečnější než ostatní = ZSJL a Whedon cut je "obyčejná fotbalová hra, kterou uspořádali a hrají znudění lidé") je ten "knightmare world a Apokolips."
781483
Zdá se mi, že z toho co píšu to může vyznít jako, že to "nebude zas tak jiné" ale ono to bude dost jiné, jen mám pocit, že někteří lidé tam čekají něco "neuvěřitelného." Bez spoilerů to opravdu nejde popsat a už jenom ten fakt, že tam jsou nějaké spoilery (kinoverze byla předvídatelná) svědčí o tom, že to je dost jiné, ale jak už se opakuji, není to tak jiné. Jediné, co vlastně vystupuje "z rámce kinoverze" (chápat jako fotbalové hřiště - každá fotbalová hra je jiná navzdory tomu, jak podobné můžou být a některé hry jsou výjimečnější než ostatní = ZSJL a Whedon cut je "obyčejná fotbalová hra, kterou uspořádali a hrají znudění lidé") je ten "knightmare world a Apokolips."
Upřesnění
2 0
reagovat
reaguje na: Incitatus
Mne zas prijde, ze se chces hrozne hadat o slovech a pritom opakujes to, co je snad kazdemu vicemene jasne. Zaroven mi prijde zvlastni, jak vehementne opakujes, ze to bude stejne, ale pak napises (parafrazuju): "bude toho vic a bude to jine".

Ty zakladni story beats (nevim, jak se tomu odborne rika cesky) napric celym pribehem zustanou stejne, ano... ty ale konec koncu rozhodne nejvetsim problemem Josstice League (vypujceno od CinemaBlend) nebyly. 
781481
Mne zas prijde, ze se chces hrozne hadat o slovech a pritom opakujes to, co je snad kazdemu vicemene jasne. Zaroven mi prijde zvlastni, jak vehementne opakujes, ze to bude [b]stejne[/b], ale pak napises (parafrazuju): "bude toho vic a bude to jine". Ty zakladni story beats (nevim, jak se tomu odborne rika cesky) napric celym pribehem zustanou stejne, ano... ty ale konec koncu rozhodne nejvetsim problemem Josstice League (vypujceno od CinemaBlend) nebyly. 
781477
2 -2
reagují: Incitatus
reagovat
reaguje na: Incitatus
Tady jsou odkazy, velké spoilery v obou odkazech: 6 různých verzí: link
Jak jiné to přibližně bude: link
+ do toho připočtěte ten štěk Jokera

PS: to největší překvápko, jež eventuálně mohl ZSJL mít Snyder vyzradil v tom prvním teaseru, pokud už si to nepamatujete neklikejte na spoiler, jde o úmrtí jedné postavy smrt Cyborgova otce a s tím, že ta postava dostane mnohem víc prostoru by to mohlo být působivé.
781479
Tady jsou odkazy, [b]velké spoilery v obou odkazech[/b]: 6 různých verzí: https://screenrant.com/justice-league-movie-6-versions-differences-zack-snyder/ Jak jiné to přibližně bude: https://screenrant.com/justice-league-zack-snyder-cut-movie-differences/ + do toho připočtěte ten štěk Jokera PS: to největší překvápko, jež eventuálně mohl ZSJL mít Snyder vyzradil v tom prvním teaseru, pokud už si to nepamatujete neklikejte na spoiler, jde o úmrtí jedné postavy [spoiler]smrt Cyborgova otce [/spoiler]a s tím, že ta postava dostane mnohem víc prostoru by to mohlo být působivé.
781477
1 -1
reagovat
Mám pocit, že máte přehnaná očekávání, protože to opravdu nebude tak jiné. A překvápek tam moc nebude, jde o to, že to prohloubí charaktery a dostane to srdíčko + přijde ten širší kontext a většina scén z kinoverze bude "alterována" nebo úplně jiná, jenže ve výsledku někdo, kdo je rejpal, může říct, že je to nakonec to stejný, jen je tam toho víc a jinak. Nevím, jak lépe to popsat bez spoilerů, ale komu spoilery nevadí, tak si to může dohledat např. na Screen rantu jak jiné to bude, tam sepsali dokonce tři různé verze filmu, tu úplně nejpůvodnější, co se nenatočila, pak tu co dostaneme a ještě další. V případě zájmu pošlu odkazy. 
Ale tak někdo říká že v DC bylo i Království nebeské úplně jiný film, což mi tak teda nepřišlo (bylo to delší, ale kostra a většina těla zůstala stejná) ale samozřejmě to bylo lepší než kinoverze (která se mi asi líbila pocitově stejně, ale jsem rád když ve svých oblíbených filmech můžu zůstat déle a ta linka se synem byla vážně dobrá), takže pokud má někdo stejný názor, že to byl jiný film, tak ZSJL pro něj bude úplně jiný film.
781477
Mám pocit, že máte přehnaná očekávání, protože to opravdu nebude tak jiné. A překvápek tam moc nebude, jde o to, že to prohloubí charaktery a dostane to srdíčko + přijde ten širší kontext a většina scén z kinoverze bude "alterována" nebo úplně jiná, jenže ve výsledku někdo, kdo je rejpal, může říct, že je to nakonec to stejný, jen je tam toho víc a jinak. Nevím, jak lépe to popsat bez spoilerů, ale komu spoilery nevadí, tak si to může dohledat např. na Screen rantu jak jiné to bude, tam sepsali dokonce tři různé verze filmu, tu úplně nejpůvodnější, co se nenatočila, pak tu co dostaneme a ještě další. V případě zájmu pošlu odkazy.  Ale tak někdo říká že v DC bylo i Království nebeské úplně jiný film, což mi tak teda nepřišlo (bylo to delší, ale kostra a většina těla zůstala stejná) ale samozřejmě to bylo lepší než kinoverze (která se mi asi líbila pocitově stejně, ale jsem rád když ve svých oblíbených filmech můžu zůstat déle a ta linka se synem byla vážně dobrá), takže pokud má někdo stejný názor, že to byl jiný film, tak ZSJL pro něj bude úplně jiný film.
4 -1
reagují: Spazz, Incitatus
reagovat
Pěkný rozbor a taky se neskutečně těším na film . 
MoS a BvSUE miluju . Tak sem rád že dostanu konečně pořádný pokračování :+ 
Sem zvědavý kolik překvapení si pro nás Zack připravil 8) 
781474
Pěkný rozbor a taky se neskutečně těším na film .  MoS a BvSUE miluju . Tak sem rád že dostanu konečně pořádný pokračování *:+*  Sem zvědavý kolik překvapení si pro nás Zack připravil *8)* 
3 -1
reagovat
Pekny rozbor:+
781458
Pekny rozbor*:+*
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se