Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Bondovku Není čas zemřít čekají menší přetáčky

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Kolik procent nákladů v případě Bonda, ale i třeba jiných filmů je zaplaceno z product placementu? Ví se to? Tuší se to? 
778936
Kolik procent nákladů v případě Bonda, ale i třeba jiných filmů je zaplaceno z product placementu? Ví se to? Tuší se to? 
0 0
reagovat
Vtipnější by bylo, kdyby měl EON deal s někým, kdo v mezidobí zkrachoval (třeba Essential Phone) a mohl by tak ten "slot" ve filmu znovu prodat:D

Což mně přivádí na myšlenku, kdo tyhle nevyžádané náklady vlastně platí a jak to má vlastně EON ošetřeno. Zda to jde za pojišťovnou (to je asi nejpravděpodobnější varianta, bych si tipl), nebo je to riziko povolání a hradí to buď EON nebo vlastník brandu, potažmo se na tom podílí oba.

Přece jen EON je vlastně "malá rodinná firma" Broccoli a Wilsona a imho velká část rozpočtu každého filmu je pokryta právě z product placementu a finančních zdrojů přímo EONu. Takže dává velký smysl, že v případě odložení premiéry o mnoho měsíců až let je pro ně otázka product placementu dost podstatná, resp. pro vlastníky brandu, kteří do filmu investovali nemalé prostředky.

Každopádně další náklady navíc plus ještě do budoucna nutná potřeba spuštění další marketingové kampaně. Ten film ještě nevydělal ani dollar a každým dnem a měsícem stojí více a více:-(
778920
Vtipnější by bylo, kdyby měl EON deal s někým, kdo v mezidobí zkrachoval (třeba Essential Phone) a mohl by tak ten "slot" ve filmu znovu prodat*:D* Což mně přivádí na myšlenku, kdo tyhle nevyžádané náklady vlastně platí a jak to má vlastně EON ošetřeno. Zda to jde za pojišťovnou (to je asi nejpravděpodobnější varianta, bych si tipl), nebo je to riziko povolání a hradí to buď EON nebo vlastník brandu, potažmo se na tom podílí oba. Přece jen EON je vlastně "malá rodinná firma" Broccoli a Wilsona a imho velká část rozpočtu každého filmu je pokryta právě z product placementu a finančních zdrojů přímo EONu. Takže dává velký smysl, že v případě odložení premiéry o mnoho měsíců až let je pro ně otázka product placementu dost podstatná, resp. pro vlastníky brandu, kteří do filmu investovali nemalé prostředky. Každopádně další náklady navíc plus ještě do budoucna nutná potřeba spuštění další marketingové kampaně. Ten film ještě nevydělal ani dollar a každým dnem a měsícem stojí více a více:-(
0 0
reagovat
Tak třeba to bude Nokiu aspoň motivovat k dalším Android One founům. :)
778916
Tak třeba to bude Nokiu aspoň motivovat k dalším Android One founům. :)
0 0
reagovat
Pochybuji, že budou skutečně něco přetáčet. Tohle se řeší téměř výhradně přes cgi. Vždyť se stačí podívat na záběry v minulých bondovkách. Product placement - pokud nejde třeba o auta, které mají větší roli - se ve filmu ukáže v jednom, dvou, třech záběrech na pár (desítek) vteřin a to je vše (hodinky, mobily, aerolinky, nápoje atd.).

Jinak nejde o technickou zastaralost třeba těch mobilů, ale morální. Je to reklama jako každá jiná a jako taková má marketingově podpořit aktuální výrobek a nikoliv výběhový model, prodávaný v současné době za násobně méně, který svůj prodejní boom již dávno zažil. 
778912
Pochybuji, že budou skutečně něco přetáčet. Tohle se řeší téměř výhradně přes cgi. Vždyť se stačí podívat na záběry v minulých bondovkách. Product placement - pokud nejde třeba o auta, které mají větší roli - se ve filmu ukáže v jednom, dvou, třech záběrech na pár (desítek) vteřin a to je vše (hodinky, mobily, aerolinky, nápoje atd.). Jinak nejde o technickou zastaralost třeba těch mobilů, ale morální. Je to reklama jako každá jiná a jako taková má marketingově podpořit aktuální výrobek a nikoliv výběhový model, prodávaný v současné době za násobně méně, který svůj prodejní boom již dávno zažil. 
1 0
reagovat
Měli nechat původní verzi a vydávat ji za retro poctu starým Bondovkám...
778876
Měli nechat původní verzi a vydávat ji za retro poctu starým Bondovkám...
4 0
reagovat
Release old Nokia cut !
778874
Release old Nokia cut !
20 -1
reagovat
U Bonda to nepřekvapí, ale stejně.. nejsrandovnější přetáčky v historii filmu :) Ostatně i fakt, že dva roky starý mobil je zastaralý :D 
778865
U Bonda to nepřekvapí, ale stejně.. nejsrandovnější přetáčky v historii filmu :) Ostatně i fakt, že dva roky starý mobil je zastaralý *:D* 
11 0
reagovat

Moc brzo

Film se podiva do kin nejdriv tak za ctyry roky. S tema pretackama by meli jeste pockat :D
778842
Film se podiva do kin nejdriv tak za ctyry roky. S tema pretackama by meli jeste pockat *:D*
Moc brzo
11 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se