Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bondovku Není čas zemřít čekají menší přetáčky


ikona
do_Od
gadgetyJames BondNení čas zemřítNokiapřetáčkytechnologietelefony
James Bond se v nejnovějším filmu dočká upgradu svých gadgetů. 

Člověk by čekal, že nějaké dva roky od padnutí poslední klapky na nejnovější bondovce Není čas zemřít a po několika odkladech premiéry bude výsledný film zkrátka již hotov. Jenže právě ony posuny premiér znamenají, že se obsah nové bondovky maličko komplikuje. Přesněji řečeno jde o moderní technologie, které agent 007 ve snímku používá. Zatímco v roce 2019 totiž skutečně patřil například nový telefon Nokia mezi naprostou technologickou špičku, čas v tomhle odvětví letí o něco rychleji, takže na podzim roku 2021, kdy film konečně vstoupí do kin (modleme se), už vlastně půjde o docela zastaralý model. A to teď společnostem jako Nokia a dalším pochopitelně trošku vadí, obzvlášť potom, jakým obnosem filmu přispěly.

Znamená to tedy podle všeho lehké přetáčky a digitální ladění, které tyto věci do finálního střihu ještě napraví. Nicméně buďte klidní, nemělo by se přitom sahat na příběh ani postavy, přičemž je velice nepravděpodobné, že se těchto dodatečných úprav vůbec budou účastnit některé z hvězd či samotný režisér, jelikož už mohou být smluvně zavázáni jinde. A jestli se teď ptáte, proč je vlastně potřeba tyto věci vůbec řešit, vždyť je to jedno a jiné snímky to taky neřeší, tak vězte, že zrovna Bond je na product placementu extrémně závislý. Firmy se napříč celou sérií vždycky předháněly v tom, kdo ukáže pokročilejší technologii, takže je logické, že i za této situace chtějí, aby výbava agenta s povolením zabíjet odpovídala době, kdy vstoupí do kin. I tak ale možná budou chtít ještě chvíli počkat, než bude ta premiéra opravdu definitivní…

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace