Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nadějná mladá žena: Recenze

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek

9/10

Carey je neskutečná. Bavila mě celou stopáž a teď jen doufám, že toho Oscara dostane :+
Hodně velké překvapení a ten konec konec to opravdu povýšil. 
785457
Carey je neskutečná. Bavila mě celou stopáž a teď jen doufám, že toho Oscara dostane *:+* Hodně velké překvapení a ten konec konec to opravdu povýšil. 
9/10
1 0
reagovat

7/10

Až na tu téměř pohádkovou premisu (vážně si bude někdo léčit své trauma ze smrti blízké osoby tím, že se dobrovolně vmanipuluje do téže situace, která vedla ke vzniku jiného trauma (a nakonec ke smrti) dané osoby v dobré víře, že jakmile použije safeword "nejsem opilá", dotčené osoby poslušně hodí zpátečku?), která o to víc kontrastuje se závěrem snímku (aneb tak nějak si představuji, že by v reálném světě skončila hrdinka nejpozději po pěti schůzkách, po kterých by jí "štěstí" vypršelo, protože narazila na někoho, kdo nemá ve slovníku ne a její "herecká" etuda by jej nejen že nezastavila, ale naopak rozzuřila/vzrušila a zbytek "schůzky" si lze domyslet) překvapivě hodně slušná žánrovka, kterou skvělá Mulligan, zvládající všechny polohy své role, táhne od začátku do konce. Potěšila přítomnost Browna a Coolidge (páni, to je už přes 20 let od American Pie:)?) a krásně nekompromisní konec, který celý film rozhodně táhne nahoru.
779734
Až na tu téměř pohádkovou premisu [spoiler](vážně si bude někdo léčit své trauma ze smrti blízké osoby tím, že se dobrovolně vmanipuluje do téže situace, která vedla ke vzniku jiného trauma (a nakonec ke smrti) dané osoby v dobré víře, že jakmile použije safeword "nejsem opilá", dotčené osoby poslušně hodí zpátečku?)[/spoiler], která o to víc kontrastuje se závěrem snímku [spoiler](aneb tak nějak si představuji, že by v reálném světě skončila hrdinka nejpozději po pěti schůzkách, po kterých by jí "štěstí" vypršelo, protože narazila na někoho, kdo nemá ve slovníku ne a její "herecká" etuda by jej nejen že nezastavila, ale naopak rozzuřila/vzrušila a zbytek "schůzky" si lze domyslet)[/spoiler] překvapivě hodně slušná žánrovka, kterou skvělá Mulligan, zvládající všechny polohy své role, táhne od začátku do konce. Potěšila přítomnost Browna a Coolidge (páni, to je už přes 20 let od American Pie*:)*?) a [spoiler]krásně nekompromisní[/spoiler] konec, který celý film rozhodně táhne nahoru.
7/10
2 0
reagovat
reaguje na: togusa-san
Tak psal to do_Od...
778296
Tak psal to do_Od...
778019
5 -1
reagovat
reaguje na: togusa-san
Naprosto souhlasím. Tu poznámku jsem si podtrhl nesouhlasnou vlnovkou a významně u ní nadzdvihl obočí. 

To, že už nikde neuvidím Kevina Spaceyho, rozhodně není změna k lepšímu.
778120
Naprosto souhlasím. Tu poznámku jsem si podtrhl nesouhlasnou vlnovkou a významně u ní nadzdvihl obočí.  To, že už nikde neuvidím Kevina Spaceyho, rozhodně není změna k lepšímu.
778019
6 -4
reagovat
Chci se zeptat dá se to sehnat někde na streamu neplaceně nebo jen přes prime video, Google play apod, kde si to vypůjčím?
Díky
778050
Chci se zeptat dá se to sehnat někde na streamu neplaceně nebo jen přes prime video, Google play apod, kde si to vypůjčím? Díky
1 0
reagovat
*grabs popcorn*
778030
*grabs popcorn*
2 -2
reagovat
"#MeToo hnutí má v Hollywoodu na svědomí velké změny, a to převážně k lepšímu".

To je docela odvážné tvrzení. Počáteční myšlenka určitě dobrá, ale ostří dvojsečné. Metoo dává až univerzální nerozporovatelný argument absolutně všem (a je celkem jedno, jak silné mají důkazy) a dalo vzniknout zbytečným "witchhuntům" v podobě naprosto otravné a otřesné "cancel culture", která z hollywoodu prosakuje do obecné diskuse.

Holt jsem asi boomer, ale pamatuju, jak s herci byla i sranda a dovedli občas pobavit i v rozhovorech. Teď musí být každý přehnaně korektní a dávat si bacha, co dává na Twitter. James Gunn by mohl povídat (a osobně jsem rád, že to tehdy dobře dopadlo a kolegové ho "nehodili pod autobus"). Nebo aktuálně třeba Matthew McConaughey , kterého chtějí uvědomělí lidé Twitteru cancelovat, protože podporuje Trumpa (z čehož byl nedávno obviněn i Chris Pratt). Nebo snaha zrušit Ginu Carano z Mandaloriana, protože si nehraje na jemnou feministiku (což je prostě wtf).

Takže ano. Pokud někdo má pádné důkazy o zneužívání na place, tak je fajn, že díky metoo má hlas. Jenže to, co z té myšlenky vylezlo, a jak se to zneužívá je prostě špatně. Omlouvám se za tenhle boomer rant. Rozhodně si myslím, že je tu prostor pro MZ článek - Jak metoo změnilo hollywood. 
778019
"#MeToo hnutí má v Hollywoodu na svědomí velké změny, a to převážně k lepšímu". To je docela odvážné tvrzení. Počáteční myšlenka určitě dobrá, ale ostří dvojsečné. Metoo dává až univerzální nerozporovatelný argument absolutně všem (a je celkem jedno, jak silné mají důkazy) a dalo vzniknout zbytečným "witchhuntům" v podobě naprosto otravné a otřesné "cancel culture", která z hollywoodu prosakuje do obecné diskuse. Holt jsem asi boomer, ale pamatuju, jak s herci byla i sranda a dovedli občas pobavit i v rozhovorech. Teď musí být každý přehnaně korektní a dávat si bacha, co dává na Twitter. James Gunn by mohl povídat (a osobně jsem rád, že to tehdy dobře dopadlo a kolegové ho "nehodili pod autobus"). Nebo aktuálně třeba Matthew McConaughey , kterého chtějí uvědomělí lidé Twitteru cancelovat, protože podporuje Trumpa (z čehož byl nedávno obviněn i Chris Pratt). Nebo snaha zrušit Ginu Carano z Mandaloriana, protože si nehraje na jemnou feministiku (což je prostě wtf). Takže ano. Pokud někdo má pádné důkazy o zneužívání na place, tak je fajn, že díky metoo má hlas. Jenže to, co z té myšlenky vylezlo, a jak se to zneužívá je prostě špatně. Omlouvám se za tenhle boomer rant. Rozhodně si myslím, že je tu prostor pro MZ článek - Jak metoo změnilo hollywood. 
14 -4
reagují: fr3ak, jake_up
reagovat
Velke prekvapeni... od Carey jsem takovej vykon necekal. Videl jsem uz dvakrat. Jeden z tech filmu, co si rad pustim znovu a znovu...
778004
Velke prekvapeni... od Carey jsem takovej vykon necekal. Videl jsem uz dvakrat. Jeden z tech filmu, co si rad pustim znovu a znovu...
9 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se