Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Pohled do zákulisí střihu a Snyder Cutu Justice League

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: David92
Pokud vím, tak si ho měl Luthor najmout jenom na vraždu Batmana. Máš nějaký zdroj? Jestli to tak je a bude to v to nové verzi, tak je to pecka :D, ale mohl si to dát do spoileru :D
755509
Pokud vím, tak si ho měl Luthor najmout jenom na vraždu Batmana. Máš nějaký zdroj? Jestli to tak je a bude to v to nové verzi, tak je to pecka *:D*, ale mohl si to dát do spoileru *:D*
755479
1 -3
reagovat

Deathstroke

Tak prý to měl být zrovna Deathstroke kdo dostane Lexe Luthora z Arkhamu ve Snyderově JL . Natočeno to prý bylo . A potom si ho Luthor najme ještě jednou  a to na likvidaci Batmana . A o tom měla být  Affleckova solovka :+
755479
Tak prý to měl být zrovna Deathstroke kdo dostane Lexe Luthora z Arkhamu ve Snyderově JL . Natočeno to prý bylo . A potom si ho Luthor najme ještě jednou  a to na likvidaci Batmana . A o tom měla být  Affleckova solovka *:+*
Deathstroke
1 -1
reagují: Marnotratny
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A mal by tam byť aj Manganiello a jeho Deathstroke. Dáva to zmysel. Pôvodne natočené zábery s jeho Deathstrokom budú v Snyderovej verzii JL. Naozaj toho natočil viac ako len záverečné cameo v potitulkovej scéne. Celé to malo pôsobiť tak trochu ako teaser na sólovku Batmana. Vieme ako to celé dopadlo, ale bolo by super keby im to vyšlo aspoň na HBO Max ako alternatíva k Pattinsonovi a Reevesovi.
755468
A mal by tam byť aj Manganiello a jeho Deathstroke. Dáva to zmysel. Pôvodne natočené zábery s jeho Deathstrokom budú v Snyderovej verzii JL. Naozaj toho natočil viac ako len záverečné cameo v potitulkovej scéne. Celé to malo pôsobiť tak trochu ako teaser na sólovku Batmana. Vieme ako to celé dopadlo, ale bolo by super keby im to vyšlo aspoň na HBO Max ako alternatíva k Pattinsonovi a Reevesovi.
755459
2 -2
reagovat
Koluje brutální spekulace, že se v případě úspěchu cutu bude navazovat seriálem, se Snyderem i Batffleckem. :D
755459
Koluje brutální spekulace, že se v případě úspěchu cutu bude navazovat seriálem, se Snyderem i Batffleckem. *:D*
5 -2
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: kfk
Což jsem takhle rozhodně nemyslel. Já to fakt pochopil tak, že píšeš jinam a chodíš se sem poprat, což je asi ok. :D Ne že jsi nikdy nic nenapsal, tak nemůžeš kritizovat. To tu myslím nikdo soudný dlouho nevytahnul. :)
755441
Což jsem takhle rozhodně nemyslel. Já to fakt pochopil tak, že píšeš jinam a chodíš se sem poprat, což je asi ok. *:D* Ne že jsi nikdy nic nenapsal, tak nemůžeš kritizovat. To tu myslím nikdo soudný dlouho nevytahnul. :)
755434
1 -1
reagovat
reaguje na: the dark knight
Tohle je už něco zajímavějšího do pranice:)

Do tý doby, než jsem viděl ty Goldbergy, jsem věřil tomu, že měl maximálně ten picture-lock a že spoustu věcí nedodělali, protože by je to stálo zbytečný peníze. Jenže dle smluv a asociace režisérů, měl na to právo. Tudíž mi ty Goldbergy pak dávaly smysl.
O čem si myslím, že Greenblatt mluví, je původní verze Terria, která se ani do produkce nedostala a byla seškrtána na 70% své podoby, ze které vyšel ten 214 minutovej sestřih, kterej tam někde leží, ale kterej obsahuje příšernej design Steppenwolfa (jakožto kompromis) a zároveň ze své podstaty těch 70% drsný, temný, edgy a psychologický záležitosti, kterou původně Terriova JL byla.
Je otázka, co se vlastně mezi Snyderem a Warnerama teď stalo. On jim ukázal svou verzi filmu. Řekl jim, že to můžou nějak zpěněžit, ale že by chtěl dodělat pár věcí, a na to potřebuje dalších 30 mega.
Řekl bych, pořád se jedná o domněnky, že se dohodli na tom, že mu ty peníze dají, aby mohl dotvořit (nikoliv kompletně dodělat těch 30%) původní vizi, protože je tak obrovská odezva. A pokud to tak je, tak jsem mile rád, že jsem se toho účastnil. A ještě jednou děkuju všem, kteří také přispěli:)
755438
Tohle je už něco zajímavějšího do pranice:) Do tý doby, než jsem viděl ty Goldbergy, jsem věřil tomu, že měl maximálně ten picture-lock a že spoustu věcí nedodělali, protože by je to stálo zbytečný peníze. Jenže dle smluv a asociace režisérů, měl na to právo. Tudíž mi ty Goldbergy pak dávaly smysl. O čem si myslím, že Greenblatt mluví, je původní verze Terria, která se ani do produkce nedostala a byla seškrtána na 70% své podoby, ze které vyšel ten 214 minutovej sestřih, kterej tam někde leží, ale kterej obsahuje příšernej design Steppenwolfa (jakožto kompromis) a zároveň ze své podstaty těch 70% drsný, temný, edgy a psychologický záležitosti, kterou původně Terriova JL byla. Je otázka, co se vlastně mezi Snyderem a Warnerama teď stalo. On jim ukázal svou verzi filmu. Řekl jim, že to můžou nějak zpěněžit, ale že by chtěl dodělat pár věcí, a na to potřebuje dalších 30 mega. Řekl bych, pořád se jedná o domněnky, že se dohodli na tom, že mu ty peníze dají, aby mohl dotvořit (nikoliv kompletně dodělat těch 30%) původní vizi, protože je tak obrovská odezva. A pokud to tak je, tak jsem mile rád, že jsem se toho účastnil. A ještě jednou děkuju všem, kteří také přispěli:)
755431
2 -4
reagovat
reaguje na: imf
"A cos natočil ty?"
To je z psychologickýho hlediska velice zajímavá věta. Jedná se o odraz nedostatečného copingu se situací, pokud by to někoho zajímalo.
755434
"A cos natočil ty?" To je z psychologickýho hlediska velice zajímavá věta. Jedná se o odraz nedostatečného copingu se situací, pokud by to někoho zajímalo.
755409
2 -4
reagují: AndyKaufman
reagovat

Nebylo to spíš takhle?

Situaci sleduju podrobně už od premiéry BvS a podle mě to bylo dost pravděpodobně takhle:

BvS se hlavounům ve Warneru líbilo (nevím jestli jako film, ale rozhodně tím, co všechno v něm bylo, i když někomu důležitému z nich se to muselo líbit, jinak by to asi neriskovali), ale po jeho neuspokojivém přijetí vzali zpátečku a zalekli se už probíhajícího natáčení JL, které mělo být ve stejném duchu. Tím "nekoukatelným" pravděpodobně mysleli to, že to bylo až moc v duchu BvS, což je pravda, podle toho, co Snyder sdělil o příběhu a vystřihnutých scénách. Navíc to bylo pro studio moc dlouhé a kratší verze holt nedávala takový smysl, proto musel na řadu přijít Whedon a přetáčky, aby to i ve dvou hodinách smysl dávalo.

Snyder odešel hlavně kvůli tomu, že ho práce na JL nenaplňovala, to tuším jednou řekl. Což je pochopitelné. Umře mu dcera a místo toho, aby dělal něco, co ho baví, tak ztrácí čas u filmu, který  vlastně ani nechce točit, protože tam není nic z jeho nápadů. Kdyby mu dali vyhazov, tak by se to stopro dostalo ven a Warneři by slízli slušnou kritiku za to, že vyhodili režiséra, kterému právě zemřela dcera. Snyder se pravděpodobně nechal vyhodit sám, protože ho jeho práce netěšila, a myslím, že to i jednou říkal, ale jistý si tím nejsem. 

Snyderova Justic League potěší hlavně lidi, kterým se líbilo BvS. Vzhledem k tomu, že se asi nedočkáme "scary ideas," které se ani nenatočily a podle mě jsou to nejlepší (velký spoiler, ale asi to tam stejně nebude) Lois zavražděna Darkseidem, paradémoni vznikající z lidí (i když to by mohli za těch "pár šupáků" dotočit) 
tak nevím, jestli to na ostatní více zapůsobí, třeba ano. Přece jenom, postavy by měli dostat větší prostor (mnohem víc emocionálních scén) a celkově by to mělo být o pár řádu lepší. Rozhodně bude lepší soundtrack a bitvy, na tu závěrečnou se dost těším dekapitace Steppenwolfa by mohla stát za to.
755433
Situaci sleduju podrobně už od premiéry BvS a podle mě to bylo dost pravděpodobně takhle: BvS se hlavounům ve Warneru líbilo (nevím jestli jako film, ale rozhodně tím, co všechno v něm bylo, i když někomu důležitému z nich se to muselo líbit, jinak by to asi neriskovali), ale po jeho neuspokojivém přijetí vzali zpátečku a zalekli se už probíhajícího natáčení JL, které mělo být ve stejném duchu. Tím "nekoukatelným" pravděpodobně mysleli to, že to bylo až moc v duchu BvS, což je pravda, podle toho, co Snyder sdělil o příběhu a vystřihnutých scénách. Navíc to bylo pro studio moc dlouhé a kratší verze holt nedávala takový smysl, proto musel na řadu přijít Whedon a přetáčky, aby to i ve dvou hodinách smysl dávalo. Snyder odešel hlavně kvůli tomu, že ho práce na JL nenaplňovala, to tuším jednou řekl. Což je pochopitelné. Umře mu dcera a místo toho, aby dělal něco, co ho baví, tak ztrácí čas u filmu, který  vlastně ani nechce točit, protože tam není nic z jeho nápadů. Kdyby mu dali vyhazov, tak by se to stopro dostalo ven a Warneři by slízli slušnou kritiku za to, že vyhodili režiséra, kterému právě zemřela dcera. Snyder se pravděpodobně nechal vyhodit sám, protože ho jeho práce netěšila, a myslím, že to i jednou říkal, ale jistý si tím nejsem.  Snyderova Justic League potěší hlavně lidi, kterým se líbilo BvS. Vzhledem k tomu, že se asi nedočkáme "scary ideas," které se ani nenatočily a podle mě jsou to nejlepší (velký spoiler, ale asi to tam stejně nebude) [spoiler]Lois zavražděna Darkseidem, paradémoni vznikající z lidí (i když to by mohli za těch "pár šupáků" dotočit)  [/spoiler]tak nevím, jestli to na ostatní více zapůsobí, třeba ano. Přece jenom, postavy by měli dostat větší prostor (mnohem víc emocionálních scén) a celkově by to mělo být o pár řádu lepší. Rozhodně bude lepší soundtrack a bitvy, na tu závěrečnou se dost těším [spoiler]dekapitace Steppenwolfa by mohla stát za to.[/spoiler]
Nebylo to spíš takhle?
2 -2
reagovat
reaguje na: kfk
Předseda WarnerMedia a šéf HBO Max Bob Greenblatt DNESKA řekl: 

“It isn’t as easy as going into the vault and there’s a Snyder Cut sitting there to put out,” Greenblatt said. “It does not exist. Zack is actually building it, and it’s complex, including new VFX shots. It’s a radical rethinking of that movie and it’s complicated and wildly expensive. I’ll just say I wish it was just $30 million and stop there. It’s an enormous undertaking and very complex.”
755431
Předseda WarnerMedia a šéf HBO Max Bob Greenblatt DNESKA řekl:  [i]“It isn’t as easy as going into the vault and there’s a Snyder Cut sitting there to put out,” Greenblatt said. “It does not exist. Zack is actually building it, and it’s complex, including new VFX shots. It’s a radical rethinking of that movie and it’s complicated and wildly expensive. I’ll just say I wish it was just $30 million and stop there. It’s an enormous undertaking and very complex.”[/i]
755427
2 0
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: imf
To rozhodně. Chápu, proč jsi to tam napsal, ale mně šlo o ty kanistry.

Šlo mi o ten odkaz na Goldbergy. To jsou kontejnery, které se používají na skladování celuloidu. Respektive kotouče filmu.
Teď se nechám velice rád opravit, ale nedokážu si představit studio, které vynaloží peníze na vyvolání filmu a jeho následné uložení, když se jedná o assembly cut, jež není narativně koherentní, má hluché pasáže a ještě nemá ani dodělané efekty, jelikož se vlastně do té střižny Snyder nikdy nevrátil (pokud tě mohu parafrázovat).
Jak to vidím já:
Snyder vytvořil svůj režisérský sestřih, který měl 214 minut a měl picture-lock. 
Dle smlouvy ho Warneři na tom museli nechat dělat. Vzhledem k sociálním tendencím, které směřovaly spíš k family friendly DC filmům jako jsou Marvelovky, než filozofickým a psychologickým sondám typu BvS, se rozhodlo, že se jeho verze nevydá, ale pozve se někdo, kdo to přesměruje na běžnější publikum. Whedon to tedy odlehčil (to je eufemismus). A zbytek je historie.
755427
To rozhodně. Chápu, proč jsi to tam napsal, ale mně šlo o ty [url=https://static1.cbrimages.com/wordpress/wp-content/uploads/2019/12/snyder-cut.jpg?q=50&fit=crop&w=740&h=421]kanistry[/url]. Šlo mi o ten odkaz na Goldbergy. To jsou kontejnery, které se používají na skladování celuloidu. Respektive kotouče filmu. Teď se nechám velice rád opravit, ale nedokážu si představit studio, které vynaloží peníze na vyvolání filmu a jeho následné uložení, když se jedná o assembly cut, jež není narativně koherentní, má hluché pasáže a ještě nemá ani dodělané efekty, jelikož se vlastně do té střižny Snyder nikdy nevrátil (pokud tě mohu parafrázovat). Jak to vidím já: Snyder vytvořil svůj režisérský sestřih, který měl 214 minut a měl picture-lock.  Dle smlouvy ho Warneři na tom museli nechat dělat. Vzhledem k sociálním tendencím, které směřovaly spíš k family friendly DC filmům jako jsou Marvelovky, než filozofickým a psychologickým sondám typu BvS, se rozhodlo, že se jeho verze nevydá, ale pozve se někdo, kdo to přesměruje na běžnější publikum. Whedon to tedy odlehčil (to je eufemismus). A zbytek je historie.
755409
4 -5
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jestli vyzní jízlivě, tak mě to moc mrzí. To určitě nemají být.
Pakliže to vidíš jako konkurenci, tak asi už chápu, proč je tam tolik mínusů. Evidentně si nerozumíme obecně.
To, o co mi kráčí a proč "otevírám" diskuzi, je samotný dialog. Schválně zvýrazňuji "otevírám" z toho důvodu, že diskuze je o kladení otázek, o názorových a argumentačních střetech - to je základ. Věřím tomu, že většina lidí, která tu je, onanuje nad osmdesátkovejma a devadesátkovejma klasikama stejně jako já. Která plesá nad tím, když Nolan přivede do kin další filmovou sedmdesátku, jež svým konzervativním stylem označí další milník. Která možná ocení i toho Ejzenštejna, když se tady o něm objeví článek ... Jen mi jde o diskuzi, kluci. Nic víc. A když vidím, že se tady opíráte o Snydera, kterej prostě utřel, protože se hlavouni rozhodli jinak (na což mají právo), tak mě to mrzí, protože kdybyste si s ním, případně s někým jiným z branže, který je jako on, pokecali osobně, věděli byste, že je jako vy - fanoušek celuloidu.
A pak mě mrzí, že když se o tom napíše článek, tak je vlastně demagogický, protože se uvedou fakta ze střižny, ale podkreslí se zdrojem pana XY, který kdesi něco někdy říkal a lidé, kteří si zde přečtou článek a mají lidi jako Rybáře v úctě a respektují jeho řemeslo, mohou mít najednou pocit, že jim předává relevantní informace, jež by měl z podstaty svého povolání předávat s určitou sebereflexí ... a já to tak nevidím. A proto otevírám diskuzi. A pokud je to špatně, případně to zní jízlivě, mám ucho dokořán.
Zcela vážně. Je na tom něco špatně?
755426
Jestli vyzní jízlivě, tak mě to moc mrzí. To určitě nemají být. Pakliže to vidíš jako konkurenci, tak asi už chápu, proč je tam tolik mínusů. Evidentně si nerozumíme obecně. To, o co mi kráčí a proč "otevírám" diskuzi, je samotný dialog. Schválně zvýrazňuji "otevírám" z toho důvodu, že diskuze je o kladení otázek, o názorových a argumentačních střetech - to je základ. Věřím tomu, že většina lidí, která tu je, onanuje nad osmdesátkovejma a devadesátkovejma klasikama stejně jako já. Která plesá nad tím, když Nolan přivede do kin další filmovou sedmdesátku, jež svým konzervativním stylem označí další milník. Která možná ocení i toho Ejzenštejna, když se tady o něm objeví článek ... Jen mi jde o diskuzi, kluci. Nic víc. A když vidím, že se tady opíráte o Snydera, kterej prostě utřel, protože se hlavouni rozhodli jinak (na což mají právo), tak mě to mrzí, protože kdybyste si s ním, případně s někým jiným z branže, který je jako on, pokecali osobně, věděli byste, že je jako vy - fanoušek celuloidu. A pak mě mrzí, že když se o tom napíše článek, tak je vlastně demagogický, protože se uvedou fakta ze střižny, ale podkreslí se zdrojem pana XY, který kdesi něco někdy říkal a lidé, kteří si zde přečtou článek a mají lidi jako Rybáře v úctě a respektují jeho řemeslo, mohou mít najednou pocit, že jim předává relevantní informace, jež by měl z podstaty svého povolání předávat s určitou sebereflexí ... a já to tak nevidím. A proto otevírám diskuzi. A pokud je to špatně, případně to zní jízlivě, mám ucho dokořán. Zcela vážně. Je na tom něco špatně?
755403
2 -4
reagovat
reaguje na: kfk
Kontejnery myslíš to "skvělé", "vlažné", "tragické"? Tam je snad poznat, že je to hyperbola pro vysvětlení zákulisních chodů, tzv. novinářská zkratka.

A nechte ho, je s ním legrace a dokud jde o konstruktivní kritiku, tak je to přínosné všem. Člověk potřebuje občas reflektovat, co napíše. A je úplně jedno, jestli kritik píše tam či onam. To už zavání hláškou "A cos natočil ty?", na kterou jsou už všichni od roku 1992 alergičtí.
755409
Kontejnery myslíš to "skvělé", "vlažné", "tragické"? Tam je snad poznat, že je to hyperbola pro vysvětlení zákulisních chodů, tzv. novinářská zkratka. A nechte ho, je s ním legrace a dokud jde o konstruktivní kritiku, tak je to přínosné všem. Člověk potřebuje občas reflektovat, co napíše. A je úplně jedno, jestli kritik píše tam či onam. To už zavání hláškou "A cos natočil ty?", na kterou jsou už všichni od roku 1992 alergičtí.
755395
10 0
reagují: kfk, kfk
reagovat
reaguje na: kfk
Nic ve zlém, jen mi tu tvé příspěvky přijdou na místní redakci takové konkurenčně kousavé. :) A v podstatě uplně zbytečně, protože evidentně víš, která bije a zrovna se snažit rozebrat imfa faktografií mi přijde jako zbytečná intelektuální onanie. 
755403
Nic ve zlém, jen mi tu tvé příspěvky přijdou na místní redakci takové konkurenčně kousavé. *:)* A v podstatě uplně zbytečně, protože evidentně víš, která bije a zrovna se snažit rozebrat imfa faktografií mi přijde jako zbytečná intelektuální onanie. 
755401
8 -2
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: Mack.
#Bublinosaurus ?)
755402
#Bublinosaurus *?)*
755394
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Pocita se beletrie?:D 
Snad rozumim otazce, ale nikam, pokud jde o publicistiku ohledne filmu. Proc? 
755401
Pocita se beletrie?:D  Snad rozumim otazce, ale nikam, pokud jde o publicistiku ohledne filmu. Proc? 
755396
1 -5
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: David92
Počítal bych s tím že krok studia je tak bezprecedentní, dražší directors cut k téměř nevýdělečnému filmu tuším nikdy nebyl, že o tom teď píší lidé i média které ani původní JLA moc nezajímalo. Uvidíme jak to bude vypadat za rok, až opadne hype a dojde na samotné uvedení filmu.
755399
Počítal bych s tím že krok studia je tak bezprecedentní, dražší directors cut k téměř nevýdělečnému filmu tuším nikdy nebyl, že o tom teď píší lidé i média které ani původní JLA moc nezajímalo. Uvidíme jak to bude vypadat za rok, až opadne hype a dojde na samotné uvedení filmu.
755397
4 0
reagovat
Měl jsem u něj v pozdějších filmech takovej ten „větší než život“ pocit, že se ztratil v obřích filmech, kde má velký volný hřiště a že by nejvíc super bylo vrátit se na začátek, kdy za tuším 20 mega dokázal s Úsvitem mrtvých neuvěřitelný věci. Proto mě v souvislosti s ním zajímá právě „Army of the Dead“ (vím, není to nízkorozpočtový, ale kvituju už jen asi návrat k zombies).

Co se týče JL, neumim si asi moc představit, co z toho udělá koukatelnou věc (to, co jsem viděl beru za nejhorší DC film, kdy i Arnoldovi ledový hlášky bych si dal znovu, než tohle).
755398
Měl jsem u něj v pozdějších filmech takovej ten „větší než život“ pocit, že se ztratil v obřích filmech, kde má velký volný hřiště a že by nejvíc super bylo vrátit se na začátek, kdy za tuším 20 mega dokázal s Úsvitem mrtvých neuvěřitelný věci. Proto mě v souvislosti s ním zajímá právě „Army of the Dead“ (vím, není to nízkorozpočtový, ale kvituju už jen asi návrat k zombies). Co se týče JL, neumim si asi moc představit, co z toho udělá koukatelnou věc (to, co jsem viděl beru za nejhorší DC film, kdy i Arnoldovi ledový hlášky bych si dal znovu, než tohle).
3 -1
reagovat
reaguje na: Mack.
Ano zajimá to fakt hodně lidí . Ne jen pár stovek nebo tisíc lidi , ale fakt hodně velkej dav . Vždyt třeba na twitteru to jede neskutečně . 
755397
Ano zajimá to fakt hodně lidí . Ne jen pár stovek nebo tisíc lidi , ale fakt hodně velkej dav . Vždyt třeba na twitteru to jede neskutečně . 
755394
3 -3
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: kfk
Ahoj, můžu se prosím zeptat, kam píšeš ty? Díky. :)
755396
Ahoj, můžu se prosím zeptat, kam píšeš ty? Díky. *:)*
755395
6 0
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: imf
A proč jsi nereagoval na ty kontejnery?
755395
A proč jsi nereagoval na ty kontejnery?
755371
1 -7
reagují: imf, AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se