Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Justice League Snyder Cut existuje! A za rok ho uvidíme!

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: Noco
Gratuluju, právě jsi popsal jak funguje drtivá většina startupů a nových projektů :+
754989
Gratuluju, právě jsi popsal jak funguje drtivá většina startupů a nových projektů *:+*
754982
2 -1
reagovat
reaguje na: Noco
Už jen to jak moc se dnes kvůli tomu o HBO Max mluví jim za ty prachy stojí. Navíc za rok už jim to poslouží i jako promo na Aquaman 2, do kterého tak jako tak nasypou 200 mega. 
754987
Už jen to jak moc se dnes kvůli tomu o HBO Max mluví jim za ty prachy stojí. Navíc za rok už jim to poslouží i jako promo na Aquaman 2, do kterého tak jako tak nasypou 200 mega. 
754985
7 -1
reagovat
reaguje na: Noco
jako launch promo je to nevycislitelny, delaji imho dobre
754986
jako launch promo je to nevycislitelny, delaji imho dobre
754985
8 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
to nepopieram ale pochbyjem že sa im tie peniaze niekedy vrátia.
754985
to nepopieram ale pochbyjem že sa im tie peniaze niekedy vrátia.
754983
0 -1
reagují: HAL, TedGeorge
reagovat

"Objektivní"

BvS není většinou lidí považovaný jako špatný. To by si chtělo na začátek ujasnit. Ano, je hodně lidí, kterým se nelíbil, nicméně i přesto se drží v nadprůměrných číslech. Zde na MZ se dokonce umístil jako 5. nejlepší film roku 2016 (čtenářský žebříček). Hodnocení na různých databázích se drží kolem 63% (IMDB - 6,5. ČSFD - 62%, Rotten tomatoes dokonce 70% - čtenářské hodnocení). 
Ano, nejsou to extra velká čísla, ale pořád jsou v nadprůměru a potkáte více lidí, kterým se film líbil, než nelíbil, je to těsné, ale je to tak. 
Tenhle film je navíc velmi rozporuplný, protože od jiných, podobně hodnocených filmů, se liší tím, že má 2 hodně početné skupiny hodnotitelů (lidi, kterým se ten film nelíbil (hodnocení většinou kolem 40%) a lidi, kterým se líbil moc (většinou kolem 90%, zvlášť jsou v zastoupení i 100% hodnocení). Pak tu samozřejmě máme pod skupiny obou těchto táborů, ty hodnotí rozmanitě, ale přes/kolem 50% z nich film průměrně hodnotí někde kolem čísla 70%, ta druhá polovina hodnotí průměrně kolem těch 40%. Jsou to jen hrubé odhady, ale sedí to do výsledných hodnocení. Čerpal jsem z prvních 10 stran hodnocení na čsfd, protože tam jsou hodnocení nejpřísnější. 

Ze všech rozporuplných filmů je toto film s jednou z největších fanouškovských základen vůbec, a proto se držel na twitteru jednu dobu v trendech. Kdyby byl film většinou lidí považovaný jako špatný, tak by neměl šanci dosáhnou něčeho takového. Podporu mu nedávali jen samotní herci nebo další osoby podílející se na filmu, ale například i milovaný a nenáviděný Damon Lindelof (kdo si kopne?:D). 

Kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak je to o něco hůře přijatý Poslední z Jediů (a ten si drží průměrně hodnocení 70% a je na tom z hlediska rozporuplnosti podobně). Na rozdíl od Riana Johnsona, Snyder si nenaštval fanoušky :D ale naštval přibližně 50% nefanoušků. 
754984
BvS není většinou lidí považovaný jako špatný. To by si chtělo na začátek ujasnit. Ano, je hodně lidí, kterým se nelíbil, nicméně i přesto se drží v nadprůměrných číslech. Zde na MZ se dokonce umístil jako 5. nejlepší film roku 2016 (čtenářský žebříček). Hodnocení na různých databázích se drží kolem 63% (IMDB - 6,5. ČSFD - 62%, Rotten tomatoes dokonce 70% - čtenářské hodnocení).  Ano, nejsou to extra velká čísla, ale pořád jsou v nadprůměru a potkáte více lidí, kterým se film líbil, než nelíbil, je to těsné, ale je to tak.  Tenhle film je navíc velmi rozporuplný, protože od jiných, podobně hodnocených filmů, se liší tím, že má 2 hodně početné skupiny hodnotitelů (lidi, kterým se ten film nelíbil (hodnocení většinou kolem 40%) a lidi, kterým se líbil moc (většinou kolem 90%, zvlášť jsou v zastoupení i 100% hodnocení). Pak tu samozřejmě máme pod skupiny obou těchto táborů, ty hodnotí rozmanitě, ale přes/kolem 50% z nich film průměrně hodnotí někde kolem čísla 70%, ta druhá polovina hodnotí průměrně kolem těch 40%. Jsou to jen hrubé odhady, ale sedí to do výsledných hodnocení. Čerpal jsem z prvních 10 stran hodnocení na čsfd, protože tam jsou hodnocení nejpřísnější.  Ze všech rozporuplných filmů je toto film s jednou z největších fanouškovských základen vůbec, a proto se držel na twitteru jednu dobu v trendech. Kdyby byl film většinou lidí považovaný jako špatný, tak by neměl šanci dosáhnou něčeho takového. Podporu mu nedávali jen samotní herci nebo další osoby podílející se na filmu, ale například i milovaný a nenáviděný Damon Lindelof (kdo si kopne?*:D*).  Kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak je to o něco hůře přijatý Poslední z Jediů (a ten si drží průměrně hodnocení 70% a je na tom z hlediska rozporuplnosti podobně). Na rozdíl od Riana Johnsona, Snyder si nenaštval fanoušky *:D* ale naštval přibližně 50% nefanoušků. 
"Objektivní"
8 -7
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Noco
Nezapominej, ze je to pro HBO Max skvela reklama.
754983
Nezapominej, ze je to pro HBO Max skvela reklama.
754982
5 -1
reagují: Noco
reagovat
takže film ktorý bol v strate pribležne 50 až 100 miliónov dolárov dostane dalšich 30 miliónov aby boli konečne dorobené tie príšerní triky a dúfať že sa to nejako zaplatí s predplatného HBO Max?
754982
takže film ktorý bol v strate pribležne 50 až 100 miliónov dolárov dostane dalšich 30 miliónov aby boli konečne dorobené tie príšerní triky a dúfať že sa to nejako zaplatí s predplatného HBO Max?
4 -4
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
Ja by som doporučil pozrieť toto video, kde je pekne vysvetlené, čo všetko malo byť a teraz možno aj bude v Snyderovej verzii. link
V podstate rovnaký film, nie? :D
754981
Ja by som doporučil pozrieť toto video, kde je pekne vysvetlené, čo všetko malo byť a teraz možno aj bude v Snyderovej verzii. [url=https://www.youtube.com/watch?v=tMJymiUXdr4]https://www.youtube.com/watch?v=tMJymiUXdr4 [/url]V podstate rovnaký film, nie? *:D*
2 -2
reagovat
Ja bych doporucil vsem knizku. Nejslavnejsi filmy, ktere nikdy neuvidite taky jsem si podle ni vysnil, ze Lenningrad od Sergia Leoneho by byl nejlepsi film vsech dob (a Crusade od Verhoevena s Arnoldem nejlepsi akcnak), ale nikdy k nim nedoslo a muze me jen mrzet, ze se to nedopadlo. Za to tady ocekavam, ze spoustu lidi ceka dost brutalni zklamani :D
754979
Ja bych doporucil vsem knizku. Nejslavnejsi filmy, ktere nikdy neuvidite taky jsem si podle ni vysnil, ze Lenningrad od Sergia Leoneho by byl nejlepsi film vsech dob (a Crusade od Verhoevena s Arnoldem nejlepsi akcnak), ale nikdy k nim nedoslo a muze me jen mrzet, ze se to nedopadlo. Za to tady ocekavam, ze spoustu lidi ceka dost brutalni zklamani *:D*
5 0
reagovat
Prosím , už nevydvětlovat, že je BvS dobrej nedoceněnej film a že jsem jeden z podlehlých nega-hypu. Třeba ho docením, třeba se můj pohled změní, ale když jsem na to vzal tehdejší přítelkyni, trpěl jsem, a ona si vypěstovala hate ke komiksovým filmům, protoze holt to zajímavý nebylo.

a teda kfk, hodnotim očima a pokud se ohanim recenzem a kritikama, docela si vybiram a nehazim do placu kazdeho magora. Na to nas dost podcenujes. 
754977
Prosím , už nevydvětlovat, že je BvS dobrej nedoceněnej film a že jsem jeden z podlehlých nega-hypu. Třeba ho docením, třeba se můj pohled změní, ale když jsem na to vzal tehdejší přítelkyni, trpěl jsem, a ona si vypěstovala hate ke komiksovým filmům, protoze holt to zajímavý nebylo. a teda kfk, hodnotim očima a pokud se ohanim recenzem a kritikama, docela si vybiram a nehazim do placu kazdeho magora. Na to nas dost podcenujes. 
4 -5
reagovat
reaguje na: kfk
Ok, už chápu, ty máš prostě grudge na kritiky obecně. No s tím se pak dá jen těžko polemizovat.
Já jen že z tvého postu vyplývalo že za irelevantní považuješ lidi kteří nad tím nepřemýšlí, jen do databáze plácnou číselné hodnocení a vlastně ani neřeší proč, neargumentují. Což bych chápal, o relevanci průměrného hodnocení na csfd nebo imdb se nemusíme bavit - a ty rotteny pak fungují prostě jinak. Neříkám že tam u všeho jsou argumenty se kterými se dá souhlasit, jen že tam prostě jsou.
754975
Ok, už chápu, ty máš prostě grudge na kritiky obecně. No s tím se pak dá jen těžko polemizovat. Já jen že z tvého postu vyplývalo že za irelevantní považuješ lidi kteří nad tím nepřemýšlí, jen do databáze plácnou číselné hodnocení a vlastně ani neřeší proč, neargumentují. Což bych chápal, o relevanci průměrného hodnocení na csfd nebo imdb se nemusíme bavit - a ty rotteny pak fungují prostě jinak. Neříkám že tam u všeho jsou argumenty se kterými se dá souhlasit, jen že tam prostě jsou.
754972
13 -2
reagovat

Teaser

Tady je ukázka, kterou sestříhal někdo ještě před oznámením. Je sestavena JEN ze záběrů, které jsou od Snydera. Užijte si to a mějte se hezky.
754973
[url=https://www.youtube.com/watch?v=7hFTJhSqpAo]Tady[/url] je ukázka, kterou sestříhal někdo ještě před oznámením. Je sestavena JEN ze záběrů, které jsou od Snydera. Užijte si to a mějte se hezky.
Teaser
6 -10
reagovat
reaguje na: HAL
Tady se asi budu muset rozloučit.
"Zrovna Rotteny vychází z recenzí, což implikuje že každé hodnocení na nich je vyargumentované dost podrobně"
Víš, co to je kritické myšlení? Dělal jsi aspoň někdy Scio testy?:))
Četl sis někdy ty recenze? Ti lidé hodnotí většinou na základě svých pocitů, na které samozřejmě mají právo, ale nesmí zohledňovat jen je, a to bohužel dělají. Tohle je podstata konfliktu mezi lidmi před kamerou a lidmi za kamerou. Jedni osočují druhé, že tomu vlastně nerozumí a že jsou jen teoretici, což je pohodlné.
Já ti řeknu, že "csfd, rotteny apod." nemají výpovědní hodnotu, protože si někteří lidé myslí, že kvalita se dá vypočítat jen exaktním způsobem a tím, že je pravděpodobné, že lidé, kteří hodnotí, se uchylují ke svým pocitům, na kterých je posléze postaveno průměrné hodnocení a ty mi začneš povídat o imdb.
Byl to dobrej pokec, ale loučím se. 
Zdar a za rok si to prubneme tady v diskuzi znovu :D
754972
Tady se asi budu muset rozloučit. "Zrovna Rotteny vychází z recenzí, což implikuje že každé hodnocení na nich je vyargumentované dost podrobně" Víš, co to je kritické myšlení? Dělal jsi aspoň někdy Scio testy?:)) Četl sis někdy ty recenze? Ti lidé hodnotí většinou na základě svých pocitů, na které samozřejmě mají právo, ale nesmí zohledňovat jen je, a to bohužel dělají. Tohle je podstata konfliktu mezi lidmi před kamerou a lidmi za kamerou. Jedni osočují druhé, že tomu vlastně nerozumí a že jsou jen teoretici, což je pohodlné. Já ti řeknu, že "csfd, rotteny apod." nemají výpovědní hodnotu, protože si někteří lidé myslí, že kvalita se dá vypočítat jen exaktním způsobem a tím, že je pravděpodobné, že lidé, kteří hodnotí, se uchylují ke svým pocitům, na kterých je posléze postaveno průměrné hodnocení a ty mi začneš povídat o imdb. Byl to dobrej pokec, ale loučím se.  Zdar a za rok si to prubneme tady v diskuzi znovu :D
754963
8 -10
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: The Joker
Uf! Dočkali jsme se jenom Temného rytíře od Nolala. To máme ale smůlu. :o
754967
Uf! Dočkali jsme se jenom Temného rytíře od Nolala. To máme ale smůlu. *:o*
754958
2 -1
reagovat
reaguje na: kfk
"Tenhle film měl být o tomhle", "Podle mě by to šlo jinak", "Batman nezabíjí"
Ty filmy mají nepoměrně větší publikum než jen znalce komiksů, valné většině lidí se to nelíbilo prostě kvůli tomu že to má hloupý příběh který nedává smysl a nějaké změny oproti předloze je vůbec nezajímají. Formální stránku u filmů taky moc neřeší, pokud pro ně není vyloženě rušivá.

"Nemůžeš aplikovat názor lidí, kteří nepřemýšlí nad svým jednáním a nepřistupují k tomu s respektem a zodpovědností. Někdo tomu flákne "odpad", řekne, že je to "totální sračka" a je vymalováno."
Zrovna Rotteny vychází z recenzí, což implikuje že každé hodnocení na nich je vyargumentované dost podrobně.

Nerozumím co přesně jsi myslel tou kvalitou ukázanou časem, ale na imdb, kde se toto dá vysledovat, to hodnocení od premiéry soustavně klesá, což také neukazuje že by se lidi jen tehdy dali strnout hypem haterů a časem ty filmy docenili.
754963
"Tenhle film měl být o tomhle", "Podle mě by to šlo jinak", "Batman nezabíjí" Ty filmy mají nepoměrně větší publikum než jen znalce komiksů, valné většině lidí se to nelíbilo prostě kvůli tomu že to má hloupý příběh který nedává smysl a nějaké změny oproti předloze je vůbec nezajímají. Formální stránku u filmů taky moc neřeší, pokud pro ně není vyloženě rušivá. "Nemůžeš aplikovat názor lidí, kteří nepřemýšlí nad svým jednáním a nepřistupují k tomu s respektem a zodpovědností. Někdo tomu flákne "odpad", řekne, že je to "totální sračka" a je vymalováno." Zrovna Rotteny vychází z recenzí, což implikuje že každé hodnocení na nich je vyargumentované dost podrobně. Nerozumím co přesně jsi myslel tou kvalitou ukázanou časem, ale na imdb, kde se toto dá vysledovat, to hodnocení od premiéry soustavně klesá, což také neukazuje že by se lidi jen tehdy dali strnout hypem haterů a časem ty filmy docenili.
754952
12 -1
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: kfk
Ano. I sebevětší sračka si své fanoušky najde. Proto i na těch všech webech, které zmiňuješ, je BvS a Justice League pořád v "lehkém nadprůměru".
754960
Ano. I sebevětší sračka si své fanoušky najde. Proto i na těch všech webech, které zmiňuješ, je BvS a Justice League pořád v "lehkém nadprůměru".
754957
7 -4
reagovat
reaguje na: The Joker
Nezlob se, ale to prirovnani se Stepankem kulha na obe nohy :D
754959
Nezlob se, ale to prirovnani se Stepankem kulha na obe nohy *:D*
754958
7 -2
reagovat
Snyder je hezka ukazka, ze i kdyz toho moc neumite, ale jste v public eye, tak si nejaky ty fanousky stejne udelate. Joo, asi by to melo mit k filmu bliz nez Whedon Cut, ale realne to nezmeni nic. Ti, co Snydera prirovnavali po BvS ke Kubrickovi, tomu napalili 10/10 uz ted, ale jedinou smutnou pravdou je, ze tady za poslednich 25 let mohl vzniknout Superman od Burtona na vrcholu, BvS od Petersena a Justice League od George Millera. A nakonec to vsechno vypotil tenhle patlal. Asi jako by Vam nekdo slibil partii tenisu s Federerem a nakonec tam na Vas cekal Radek Stepanek. Fuj.
754958
Snyder je hezka ukazka, ze i kdyz toho moc neumite, ale jste v public eye, tak si nejaky ty fanousky stejne udelate. Joo, asi by to melo mit k filmu bliz nez Whedon Cut, ale realne to nezmeni nic. Ti, co Snydera prirovnavali po BvS ke Kubrickovi, tomu napalili 10/10 uz ted, ale jedinou smutnou pravdou je, ze tady za poslednich 25 let mohl vzniknout Superman od Burtona na vrcholu, BvS od Petersena a Justice League od George Millera. A nakonec to vsechno vypotil tenhle patlal. Asi jako by Vam nekdo slibil partii tenisu s Federerem a nakonec tam na Vas cekal Radek Stepanek. Fuj.
9 -15
reagují: Cinefil, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Jerec
Tohle je vlastně typickej příklad kognitivního zkreslení.
"ty filmy prostě nemají obecně dobré hodnocení"
Je mi jasný, že budeš argumentovat Rotten Tomatoes, CSFD a já nevím, čím vším. 
Kvalita se nedá vypočítat aritmetickým průměrem, ale časem. 
Nemůžeš aplikovat názor lidí, kteří nepřemýšlí nad svým jednáním a nepřistupují k tomu s respektem a zodpovědností. Někdo tomu flákne "odpad", řekne, že je to "totální sračka" a je vymalováno.
Jsi schopnej říct o všech lidech, kteří něco hodnotí, že se nenechávají strhnout jen pocity? Mr.Hlad by ti určitě přitakal:)))
754957
Tohle je vlastně typickej příklad kognitivního zkreslení. "ty filmy prostě nemají obecně dobré hodnocení" Je mi jasný, že budeš argumentovat Rotten Tomatoes, CSFD a já nevím, čím vším.  Kvalita se nedá vypočítat aritmetickým průměrem, ale časem.  Nemůžeš aplikovat názor lidí, kteří nepřemýšlí nad svým jednáním a nepřistupují k tomu s respektem a zodpovědností. Někdo tomu flákne "odpad", řekne, že je to "totální sračka" a je vymalováno. Jsi schopnej říct o všech lidech, kteří něco hodnotí, že se nenechávají strhnout jen pocity? Mr.Hlad by ti určitě přitakal:)))
754948
11 -12
reagují: Arbiter
reagovat
reaguje na: Jerec
Gorecki? Nevím.
Narážel jsem na J.Campeu, lidi z Collideru a různý pofidérní lidi, kteří si myslí, že existuje nějaká absolutní / konečná adaptace jejich hrdinů. Spíš mi ale šlo o to, že se lidé ozvou, když se jim něco nelíbí. Ale to, že se jim něco nelíbí, ještě neznamená, že mají pravdu:)
Často se jedná o nevyrovnaný jedince, kteří jednají na základě afektu: "Tenhle film měl být o tomhle", "Podle mě by to šlo jinak", "Batman nezabíjí" apod. 
Jedná se o tzv. efekt falešného konsensu (který se tu vyskytuje v diskuzi dost často, jak vidím). Každý člověk má právo na svůj názor, ale pokud jste inteligentní a vyrovnaní, tak svůj názor podložíte argumentací. 
754952
Gorecki? Nevím. Narážel jsem na J.Campeu, lidi z Collideru a různý pofidérní lidi, kteří si myslí, že existuje nějaká absolutní / konečná adaptace jejich hrdinů. Spíš mi ale šlo o to, že se lidé ozvou, když se jim něco nelíbí. Ale to, že se jim něco nelíbí, ještě neznamená, že mají pravdu:) Často se jedná o nevyrovnaný jedince, kteří jednají na základě afektu: "Tenhle film měl být o tomhle", "Podle mě by to šlo jinak", "Batman nezabíjí" apod.  Jedná se o tzv. efekt falešného konsensu (který se tu vyskytuje v diskuzi dost často, jak vidím). Každý člověk má právo na svůj názor, ale pokud jste inteligentní a vyrovnaní, tak svůj názor podložíte argumentací. 
754948
10 -7
reagují: HAL
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se