Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League Snyder Cut existuje! A za rok ho uvidíme!


ikona
Mr. Hlad
aquamanbatmanben affleckdcezra millerflashgal gadothenry cavilljason momoajoss whedonjustice leagueliga spravedlnostisupermanwarnerwonder womanzack snyder
Batman, Superman, Aquaman, Wonder Woman, Flash a Zack Snyder 

Comicsovka Liga spravedlnosti je film, který prakticky zabil snahy Warnerů budovat vlastní superhrdinské universum a krk jim museli zachraňovat sólovky Wonder Woman a Aquamana. Když Zack Snyder natočil Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, odcházeli jsme z kina dost rozčarovaní, protože souboj dvou nejslavnějších comicsových hrdinů má kvalitativně blíž ke Green Lanternovi než Temnému rytíři. Liga spravedlnosti se logicky taky moc nepovedla, ale tam už jsme dobrý film ani nečekali. Navíc bohužel zasáhl osud a Zack Snyder ho kvůli smrti své dcery nemohl dokončit a zaskočit za něj musel Joss Whedon. 

Od té doby se mluví o Snyder Cutu. Legendární Snyderově verzi Ligy spravedlnosti, která je „Whedonem nesprasená.“ O její existenci se dlouho pochybovalo a všechny ty náznaky, že někde je, někdo ji viděl, že je skvělá, má jedenáct hodin a je to nejlepší film všech dob, začaly být postupem času otravné a nakonec i směšné. Jenomže ona asi fakt existuje. A měli bychom ji vidět na HBO Max někdy příští rok. 

Do dokončení projektu by se mělo údajně nalít třicet milionů dolarů, ovšem bacha! Šeptá se, že výsledek nedorazí v podobě filmu, ale půjde víceméně o minisérii rozdělenou na třicetiminutové části. Asi toho fakt ve střižně neskončilo tolik, aby bylo možné z toho vytvořit fungující celovečerák a bude potřeba příběh odvyprávět epizodicky, aby měl hlavu a patu. 

85% materiálu z Whedonovy verze prý ještě stihl natočit sám Snyder a režisér Avengers pracoval jen pár týdnů na přetáčkách a reálně toho moc nedodal. Ale hodně toho vyndal. Ve střižně prý zůstalo nějakých devadesát minut a původní Snyderova verze měla mít tři a půl hodiny. Otázka je, jestli tam byl nějaký děj, protože vzhledem k režisérovu až příliš kladnému vztahu ke zpomalovačkám by mě nepřekvapilo, kdyby prostě značnou část filmu zpomalil a roztáhl na délku Irishmana. Každopádně Snyder Cut uvidíme za rok a pak konečně budeme mít všichni jasno, jestli Zack Snyder natočil skutečně geniální dílo, které mu studio poplivalo a zničilo, nebo jen další nudu jako Batman vs. Superman. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace