Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku V síti: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Slyšel jsem, že se hodně lidí u toho v kině baví, jako kdyby šli na komedii, nevím, jestli je to u tak vážného tématu zrovna dobře.
747464
Slyšel jsem, že se hodně lidí u toho v kině baví, jako kdyby šli na komedii, nevím, jestli je to u tak vážného tématu zrovna dobře.
2 -2
reagují: AndyKaufman, pytlik, esmo
reagovat
reaguje na: esmo
Ve školní verzi nejsou žádné přímé záběry, ale o tomto se tam mluví. A není to pěkné.
747443
Ve školní verzi nejsou žádné přímé záběry, ale o tomto se tam mluví. A není to pěkné.
747441
2 -1
reagovat
Dotaz pro ty kdo viděl. Byly tam nějaký přímý záběry spojený se zoofilií? Přitelkyně je na tohle háklivá, tak ať dopředu víme, zda na to půjdu sám nebo ne ?)
747441
Dotaz pro ty kdo viděl. Byly tam nějaký přímý záběry spojený se zoofilií? Přitelkyně je na tohle háklivá, tak ať dopředu víme, zda na to půjdu sám nebo ne *?)*
2 0
reagují: mkubalikova
reagovat
Fakt hezky napsana recenze :+
747197
Fakt hezky napsana recenze *:+*
2 -1
reagovat
747152
https://imgup.cz/image/LtTn
2 -1
reagovat
Jeden z nejsilnějších kinozážitků. Bohužel, ne kvůli obsahu. Z kina jsem odcházel nasraný, bylo mi nepříjemně že jsem si hned doma musel udělat drink aby se mi lépe usínalo, styděl jsem se za část mužského pokolení, prostě se mi dokument dostal pod kůži. Režiséři velmi trefně upozorňují na daný problém, snaží vymyslet řešení tohoto problému, i když je nám všem jasné, že to není vůbec snadné, a celkově dokáží velmi dobře využít toto vděčné téma(bohužel:-).Problém je, že tomu chybí katarze zvláště v závěru, pocit zadostiučinění, a určitě se mohlo jít více na dřeň, co se týče vyprávění, řešení problému a nebo rozebrání proč se to děje, a jak je možné, že je to tak jednoduché. Silných 8/10.
747131
Jeden z nejsilnějších kinozážitků. Bohužel, ne kvůli obsahu. Z kina jsem odcházel nasraný, bylo mi nepříjemně že jsem si hned doma musel udělat drink aby se mi lépe usínalo, styděl jsem se za část mužského pokolení, prostě se mi dokument dostal pod kůži. Režiséři velmi trefně upozorňují na daný problém, snaží vymyslet řešení tohoto problému, i když je nám všem jasné, že to není vůbec snadné, a celkově dokáží velmi dobře využít toto vděčné téma(bohužel*:-*).Problém je, že tomu chybí katarze zvláště v závěru, pocit zadostiučinění, a určitě se mohlo jít více na dřeň, co se týče vyprávění, řešení problému a nebo rozebrání proč se to děje, a jak je možné, že je to tak jednoduché. Silných 8/10.
7 -3
reagovat
Tohle se zatim stalo poprvy, ale jsem v tymu AndyKaufman (ale zadny fanfary k tomu teda nepotrebuju).

Nova spolecnost hazi statistikami, mensinami, wikipediemi a nakonec se z toho vytraci selsky rozum. Clovek muze mit rad ovladani druhych, a najde si jako svou obet dite a kdyz to takhle aplikuje casto, zacne jeho preference byt “zneuzivatelne deti”.

Ale clovek takhle zneuzije desitku deti, ale my se budeme tvarit, ze je to predator a uplne vynechame slovo pedofilni. Really? (Jako popreme to, ze se mu zneuzivani specificky deti zacalo libit? Ze treba to jeho predatorske nastaveni v nem vytvorilo pedofilni choutky? Atd)

Ano chapu, ze existuje vetsina pedofilu, kteri nikdy na dite nesahlo. A na ktere to pak muze vrhat spatne svetlo. Nutna je debata o tom tematu. Tady se hodne lidi pustilo do Andyho jako stado, a nejakymi statistikami z wiki jste mu chteli vzit jeho nazor. 

Celkove je to vtipny, protoze casto jsou to modni vlny ty nazory , nebo existuji ruzny pohledy na to samy.

link

(Nejlepsi kdyz nekdo hodil urazene odstavec z wiki, ktery potvrzoval to co rika jedna skupina i to co Andy. Nadech vydech. Nebijte tak do tech klavesnic s cilem ubit nazor toho druhyho.)
747029
Tohle se zatim stalo poprvy, ale jsem v tymu AndyKaufman (ale zadny fanfary k tomu teda nepotrebuju). Nova spolecnost hazi statistikami, mensinami, wikipediemi a nakonec se z toho vytraci selsky rozum. Clovek muze mit rad ovladani druhych, a najde si jako svou obet dite a kdyz to takhle aplikuje casto, zacne jeho preference byt “zneuzivatelne deti”. Ale clovek takhle zneuzije desitku deti, ale my se budeme tvarit, ze je to predator a uplne vynechame slovo pedofilni. Really? (Jako popreme to, ze se mu zneuzivani specificky deti zacalo libit? Ze treba to jeho predatorske nastaveni v nem vytvorilo pedofilni choutky? Atd) Ano chapu, ze existuje vetsina pedofilu, kteri nikdy na dite nesahlo. A na ktere to pak muze vrhat spatne svetlo. Nutna je debata o tom tematu. Tady se hodne lidi pustilo do Andyho jako stado, a nejakymi statistikami z wiki jste mu chteli vzit jeho nazor.  Celkove je to vtipny, protoze casto jsou to modni vlny ty nazory , nebo existuji ruzny pohledy na to samy. [url=https://www.nbcnews.com/better/lifestyle/problem-social-media-reinforcement-bubbles-what-you-can-do-about-ncna1063896]https://www.nbcnews.com/better/lifestyle/problem-social-media-reinforcement-bubbles-what-you-can-do-about-ncna1063896 [/url] (Nejlepsi kdyz nekdo hodil urazene odstavec z wiki, ktery potvrzoval to co rika jedna skupina i to co Andy. Nadech vydech. Nebijte tak do tech klavesnic s cilem ubit nazor toho druhyho.)
6 -7
reagovat
reaguje na: Disketa1
Jj skoro tretina stopaze bych rekla. Hodne edukativni. Na nase devcata to fungovalo, jak melo. My s kamaradkou jsme se v kine skoro robrezely a jeste ted mam husi kuzi. 
747027
Jj skoro tretina stopaze bych rekla. Hodne edukativni. Na nase devcata to fungovalo, jak melo. My s kamaradkou jsme se v kine skoro robrezely a jeste ted mam husi kuzi. 
747025
5 -3
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Jak vypadá ta školní verze? Jsou tam ty dotočené záběry s radami, jak se v těchto situacích chovat?
747025
Jak vypadá ta školní verze? Jsou tam ty dotočené záběry s radami, jak se v těchto situacích chovat?
747024
2 -2
reagují: mkubalikova
reagovat
Muj prvni pocit po projekci skolni (!!!) verze byl: potrebuji panaka! Na ostrou verzi me nedostanou ani heverem. Jsem rada, ze jsem vyrostla v dobe bez internetu a socialnich siti. I kdyz ti hodni strejdove s bombonama u skoly byli taky zuzo. :D
747024
Muj prvni pocit po projekci skolni (!!!) verze byl: potrebuji panaka! Na ostrou verzi me nedostanou ani heverem. Jsem rada, ze jsem vyrostla v dobe bez internetu a socialnich siti. I kdyz ti hodni strejdove s bombonama u skoly byli taky zuzo. *:D*
6 -2
reagují: Disketa1
reagovat
747018
https://www.youtube.com/watch?v=zWO36L4W2Eg
4 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ano, můžeš si to přečíst v tom linku pro Bobbyho, jsou tam 2 linky na 88 a 95 % ;)

Na 10 % tam není žádný odkaz na odbornou studii!!!
747015
Ano, můžeš si to přečíst v tom linku pro Bobbyho, jsou tam 2 linky na 88 a 95 % *;)* [b]Na 10 % tam není žádný odkaz na odbornou studii!!![/b]
747014
1 -8
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Dole pod celým textem jsou odkazy na jednotlivé odborné či populárně naučné zdroje. Jistě pro tebe nebude problém na ty linky kliknout a přečíst si ty texty.
747014
Dole pod celým textem jsou odkazy na jednotlivé odborné či populárně naučné zdroje. Jistě pro tebe nebude problém na ty linky kliknout a přečíst si ty texty.
747011
8 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Bobby6killer
Tady jsou kdyžtak ty zdroje na 88 a 90 % pedofilů, díky Bobby že jsem nemusel hledat :+;)

Gene Abel: Stop Child Molestation
Ryan C. W. Hall, Richard C. W. Hall: A Profile of Pedophilia: Definition, Characteristics of Offenders, Recidivism, Treatment Outcomes, and Forensic Issues, časopis Mayo Clin Proc., 2007, č. 82 (4), str. 457–471, vydavatel Mayo Foundation For Medical Education And Research, (on line na webu Richarda Halla)

Jinak těch tvých 10 % je tam se zdroji na 2 rozhovory Weisse :+
747013
Tady jsou kdyžtak ty zdroje na 88 a 90 % pedofilů, díky Bobby že jsem nemusel hledat *:+**;)* Gene Abel: [i]Stop Child Molestation [/i]Ryan C. W. Hall, Richard C. W. Hall: [i]A Profile of Pedophilia: Definition, Characteristics of Offenders, Recidivism, Treatment Outcomes, and Forensic Issues[/i], časopis Mayo Clin Proc., 2007, č. 82 (4), str. 457–471, vydavatel Mayo Foundation For Medical Education And Research, ([url=http://www.drrichardhall.com/Articles/pedophiles.pdf]on line na webu Richarda Halla[/url]) Jinak těch tvých 10 % je tam se zdroji na 2 rozhovory Weisse *:+*
747012
1 -8
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jasně ozdrojovaná množstvím odbornejch článků :D Který si ale nechceš nebo neumíš otevřít, protože se ti nehodí do krámu, když už jsi tady přede všema udělal nevzdělanýho negramota, kterej se hádá o věcech, kterejm nerozumí a plete svoje dojmy a pocity s vědeckým poznáním :D
747012
Jasně ozdrojovaná množstvím odbornejch článků *:D* Který si ale nechceš nebo neumíš otevřít, protože se ti nehodí do krámu, když už jsi tady přede všema udělal nevzdělanýho negramota, kterej se hádá o věcech, kterejm nerozumí a plete svoje dojmy a pocity s vědeckým poznáním *:D*
747011
12 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Bobby6killer
WOW, Wikipedie, tak proti tomu už nic nemůžu namítnout. :o

Naposledy i pro ty nejpomalejší, bavíme se pořád ještě o případech z filmu, fakt to podle vás nejsou pedofilové? Notáááák :D

Mimochodem ty sečtělý wikipedisto, až zase někoho budeš chtít zabít linkem na wiki, tak si to po sobě aspoň přečti ty jo :D

"Dle českého sexuologa Petra Weisse tvoří pedofilové 10 % pachatelů pohlavního zneužívání dětí.[55][56]
Některé zdroje však podíl lidí s pedofilií uvádějí podstatně vyšší, například psychiatr z New Yorku Gene Abel v knize Stop Child Molestation[57] popisuje výsledky studie 2429 pachatelů sexuálního zneužití provedené klinikou Mayo Clinic,[58] podle níž lidé s pedofilií obtěžovali 88 % z obětí pohlavního zneužívání a spáchali 95 % z jednotlivých případů pohlavního zneužívání. Některá z těchto čísel pak citují i některé další knihy zabývající se pohlavním zneužíváním.[59]"

Takže tam je odkaz na vědeckou studii, která v podstatě tvrdí to co já a zase ten Weiss, to jsem ani nechtěl toto :D


747011
WOW, Wikipedie, tak proti tomu už nic nemůžu namítnout. *:o* Naposledy i pro ty nejpomalejší, bavíme se pořád ještě o případech z filmu, fakt to podle vás nejsou pedofilové? Notáááák *:D* Mimochodem ty sečtělý wikipedisto, až zase někoho budeš chtít zabít linkem na wiki, tak si to po sobě aspoň přečti ty jo *:D* "Dle českého sexuologa Petra Weisse tvoří pedofilové 10 % pachatelů pohlavního zneužívání dětí.[url=https://cs.wikipedia.org/wiki/Pedofilie#cite_note-55][55][/url][url=https://cs.wikipedia.org/wiki/Pedofilie#cite_note-56][56][/url] Některé zdroje však podíl lidí s pedofilií uvádějí podstatně vyšší, například psychiatr z New Yorku [url=https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Gene_Abel&action=edit&redlink=1]Gene Abel[/url] v knize [i]Stop Child Molestation[/i][url=https://cs.wikipedia.org/wiki/Pedofilie#cite_note-57][57][/url] popisuje výsledky studie 2429 pachatelů sexuálního zneužití provedené klinikou Mayo Clinic,[url=https://cs.wikipedia.org/wiki/Pedofilie#cite_note-mayoclinic-58][58][/url] podle níž lidé s pedofilií obtěžovali 88 % z obětí pohlavního zneužívání a spáchali 95 % z jednotlivých případů pohlavního zneužívání. Některá z těchto čísel pak citují i některé další knihy zabývající se pohlavním zneužíváním.[url=https://cs.wikipedia.org/wiki/Pedofilie#cite_note-59][59][/url]" Takže tam je odkaz na vědeckou studii, která v podstatě tvrdí to co já a zase ten Weiss, to jsem ani nechtěl toto *:D* [i] [/i]
747010
1 -11
reagují: Disketa1, Bobby6killer
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Lol kámo :D tak ti posílám odkaz na wikipedii no. Soustřeď se především na odstavec "Výskyt mezi pachateli sexuálních deliktů vůči dětem". Jsou tam odkazy na spousty studií, je tam i definice pedofílie a rozdíl oproti situačním pachatelům a bla bla bla.
747010
Lol kámo *:D* tak ti posílám [url=https://cs.wikipedia.org/wiki/Pedofilie#Výskyt_mezi_pachateli_sexuálních_deliktů_vůči_dětem]odkaz[/url] na wikipedii no. Soustřeď se především na odstavec "Výskyt mezi pachateli sexuálních deliktů vůči dětem". Jsou tam odkazy na spousty studií, je tam i definice pedofílie a rozdíl oproti situačním pachatelům a bla bla bla.
747009
8 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: HAL
"Podle sexuologa Petra Weisse " Hele ať se snažím, jak se snažím, tak tam tu studii nevidím :-)

Jinak klasicky mícháte jabky s hruškama, je zneužívání a zneužívání. Já se od začátku bavím o tom co bylo v dokumentu, jestli jste to teda viděli. Jestli jsou podle vás pánové z fimu nepedofilové, tak jste spadli z Marsu na hlavu jeden jak druhej. :+

Ne fakt jako, podívejte se na to a řekněte mi, že ti chlapi tam nejsou pedofilové, s klidným svědomím. 
747009
"Podle sexuologa Petra Weisse " Hele ať se snažím, jak se snažím, tak tam tu studii nevidím :-) Jinak klasicky mícháte jabky s hruškama, je zneužívání a zneužívání. Já se od začátku bavím o tom co bylo v dokumentu, jestli jste to teda viděli. Jestli jsou podle vás pánové z fimu nepedofilové, tak jste spadli z Marsu na hlavu jeden jak druhej. *:+* Ne fakt jako, podívejte se na to a řekněte mi, že ti chlapi tam nejsou pedofilové, s klidným svědomím. 
747006
3 -8
reagují: Bobby6killer
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tady to máš, po dvou sekundách googlení a rovnou i na Novinkách, takže tomu by jsi snad mohl i rozumět. 

Chápu že se snažíš dostát tomu pánovi na tvé profilovce, ale fakt tady přestaň blábolit. 
747006
[url=https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/az-90-procent-pripadu-zneuzivani-deti-nezpusobuji-pedofilove-40172834]Tady[/url] to máš, po dvou sekundách googlení a rovnou i na Novinkách, takže tomu by jsi snad mohl i rozumět.  Chápu že se snažíš dostát tomu pánovi na tvé profilovce, ale fakt tady přestaň blábolit. 
747001
15 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gorecki
OK, takže hra na hodné pedofily a zlé heterosexuály, kteří se ukájejí na dětech pokračuje. :D
747005
OK, takže hra na hodné pedofily a zlé heterosexuály, kteří se ukájejí na dětech pokračuje. *:D*
747004
1 -17
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se