Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Nový Batman bude noirová detektivka, jejíž scénář se chystal tři roky

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Lodbrok
Kdyby ve filmu o Supermanovi byla partie tenisu, tak by to Ted nerozdejchal a utekl by z kina :D
746139
Kdyby ve filmu o Supermanovi byla partie tenisu, tak by to [b]Ted [/b]nerozdejchal a utekl by z kina *:D*
745867
1 0
reagovat
Viete mi prosím niekto povedať, v akej dobe, ére sa to má odohrávať? Súčasnosť či 60. roky? 70. roky? Ďakujem.
745997
Viete mi prosím niekto povedať, v akej dobe, ére sa to má odohrávať? Súčasnosť či 60. roky? 70. roky? Ďakujem.
1 0
reagovat
Ja osobne od nového Batmana očakávam pecku. Na prípravu mal Reeves a spol. X rokov ako sa píše v článku a  podobne ako po Batmanovi a Robinovi (pred Batman Begins), WB a DC si ďalší fail dovoliť nemôžu. 

To je pre mňa najzaujímavejší aspekt tohto celého - že či Reeves a ostatní dokážu niečo podobné ako sa podarilo Nolanovi, lebo všetci v to tak nejako dúfame. 
745965
Ja osobne od nového Batmana očakávam pecku. Na prípravu mal Reeves a spol. X rokov ako sa píše v článku a  podobne ako po Batmanovi a Robinovi (pred Batman Begins), WB a DC si ďalší fail dovoliť nemôžu.  To je pre mňa najzaujímavejší aspekt tohto celého - že či Reeves a ostatní dokážu niečo podobné ako sa podarilo Nolanovi, lebo všetci v to tak nejako dúfame. 
3 0
reagovat
Přesně tohle udělali a tady máš výsledek :D

“I tried to direct a version of it and worked with a really good screenwriter but just couldn’t come up with a version,” Affleck said about what led him to put down the Caped Crusader costume. “I couldn’t crack it and so I thought it’s time for someone else to take a shot at it. They got some really good people so I’m excited.”
745879
Přesně tohle udělali a tady máš výsledek *:D* “I tried to direct a version of it and worked with a really good screenwriter but just couldn’t come up with a version,” Affleck said about what led him to put down the Caped Crusader costume. “I couldn’t crack it and so I thought it’s time for someone else to take a shot at it. They got some really good people so I’m excited.”
745877
8 0
reagovat
Zatím to vypadá, jako by šli přesně ve stopách Jokera, takže z toho mám dobrej pocit. Snad to Warneři a Reeves nepokazí.
745875
Zatím to vypadá, jako by šli přesně ve stopách Jokera, takže z toho mám dobrej pocit. Snad to Warneři a Reeves nepokazí.
4 0
reagovat
Zatím je to daleko, Reeves je dobrá volba a noirový styl tomu může slušet.
Jinak ten oblek v tom krátkém promu mi spíš připomíná Robocopa, tak to snad upraví (a nebo to snad na světle bude vypadat líp).
K tomu zde řešenému MoS. Podle mě to byla strašná patlanina, kterou nejvíc srážela příšerná kamera, absence poloviny barev z barevného spektra a přílišné filozofické mudrování. Přitom herce to mělo skvělé. O nekvalitách BvS se nemá ani cenu vyjadřovat. 
745873
Zatím je to daleko, Reeves je dobrá volba a noirový styl tomu může slušet. Jinak ten oblek v tom krátkém promu mi spíš připomíná Robocopa, tak to snad upraví (a nebo to snad na světle bude vypadat líp). K tomu zde řešenému MoS. Podle mě to byla strašná patlanina, kterou nejvíc srážela příšerná kamera, absence poloviny barev z barevného spektra a přílišné filozofické mudrování. Přitom herce to mělo skvělé. O nekvalitách BvS se nemá ani cenu vyjadřovat. 
5 -8
reagovat
Chci tomu věřit a vlastně zatím asi věřím, těším se na to, chci ho zpátky na plátně, ten jeho vesmír je best. 

WB se poučilo a netopýra si váží, je to zlatá žíla. Celé JL byla obří nehoda a improvizace, Schumacher už se taky nezopakuje.

Ten scénář bude muset být exclusivní, za těhle podmínek, smekám před Reevesem, že cuknul a tohle si obhájil=je to ve skvělých rukách a nejspíš to platí pro cokoliv co on natočí ...
745872
Chci tomu věřit a vlastně zatím asi věřím, těším se na to, chci ho zpátky na plátně, ten jeho vesmír je best.  WB se poučilo a netopýra si váží, je to zlatá žíla. Celé JL byla obří nehoda a improvizace, Schumacher už se taky nezopakuje. Ten scénář bude muset být exclusivní, za těhle podmínek, smekám před Reevesem, že cuknul a tohle si obhájil=je to ve skvělých rukách a nejspíš to platí pro cokoliv co on natočí ...
3 -1
reagovat
MOS je proste pecka, ktera ma naprosto skvelej OST, o tom zadna. Osobne u Batmana tu paralelu s pavoukem moc nevidim. Jako velkej fanda a trochu zaslapenec DC rikam, ze JL je nejhorsi komiksovej film (ktery uz nechci nikdy videt), horsi nez Thor 2, pokud se bavime o poslednich dvou dekadach, i ten Daredevil je prijemny guilty preasure, Elektru a Catwoman zamerne mijim - to je prece jenom jinej level. 
Jinak po 52 bych hrozne rad videl zapojeni soviho tribunalu. A i kdyz to stridani u Batmana, je trochu hrani od WB  takove, uvidime, co se chytne a pak to kdyztak preplacnem, vzdy mne bavi s cim prijdou a tesim na prvni zabery cehokoliv s Batmanem. 
745870
MOS je proste pecka, ktera ma naprosto skvelej OST, o tom zadna. Osobne u Batmana tu paralelu s pavoukem moc nevidim. Jako velkej fanda a trochu zaslapenec DC rikam, ze JL je nejhorsi komiksovej film (ktery uz nechci nikdy videt), horsi nez Thor 2, pokud se bavime o poslednich dvou dekadach, i ten Daredevil je prijemny guilty preasure, Elektru a Catwoman zamerne mijim - to je prece jenom jinej level.  Jinak po 52 bych hrozne rad videl zapojeni soviho tribunalu. A i kdyz to stridani u Batmana, je trochu hrani od WB  takove, uvidime, co se chytne a pak to kdyztak preplacnem, vzdy mne bavi s cim prijdou a tesim na prvni zabery cehokoliv s Batmanem. 
4 -3
reagovat
reaguje na: Lodbrok
MoS sa mi veľmi páčil a tá rozpoltenosť Klárka bola super vymyslená. Taký jeho "kryptonit". BvS bol už niečo iné, stále ma to bavilo ale koniec to zabil a celé zahodil do koša.... Mrzí ma, že to celé takto dopadlo. Náznak cestovania Flashom, zlá budúcnosť a nakoniec dostaneme JL.
745869
MoS sa mi veľmi páčil a tá rozpoltenosť Klárka bola super vymyslená. Taký jeho "kryptonit". BvS bol už niečo iné, stále ma to bavilo ale koniec to zabil a celé zahodil do koša.... Mrzí ma, že to celé takto dopadlo. Náznak cestovania Flashom, zlá budúcnosť a nakoniec dostaneme JL.
745867
3 -4
reagovat
reaguje na: Muf
Líbilo se mi když, když o Man of Steel říkali, že to má nabubřelou akci...je to Superman tvl, jakou asi akci by to mělo mít? :DDD Zřejmě partii tenisu.
745867
Líbilo se mi když, když o Man of Steel říkali, že to má nabubřelou akci...je to Superman tvl, jakou asi akci by to mělo mít? :DDD Zřejmě partii tenisu.
745866
4 -7
reagují: Vincent, Horace
reagovat
reaguje na: rush
Man of Steel je nejvíc epic komiksovka, žádnej marvel tomu filmu nesahá ani po kotníky, baby yodo 8) :+
745866
Man of Steel je nejvíc epic komiksovka, žádnej marvel tomu filmu nesahá ani po kotníky, baby yodo *8)* *:+*
745864
11 -10
reagují: Lodbrok
reagovat
Teda Hollandovy sólovky bych zmátořením úplně nenazýval. :D Článek super. Těším se na to jak pan Hlad na druhej Warcraft. 
745865
Teda Hollandovy sólovky bych zmátořením úplně nenazýval. :D Článek super. Těším se na to jak pan Hlad na druhej Warcraft. 
2 -3
reagovat
Snyder se hlavně k DC ani neměl přiblížit, už Man of Steel bylo hovadina:-
745864
Snyder se hlavně k DC ani neměl přiblížit, už Man of Steel bylo hovadina*:-*
5 -31
reagují: Muf
reagovat
Snyderův Superman je nejlepší Superman jakého jsme dostali. Zajímavá postava, která o sobě a svém osudu pochybuje, musí dělat těžké rozhodnutí a působí mnohem více lidsky(jaká to ironie, když mluvíme o mimozemšťanovi). Snyder výborně obsadil Cavilla, který do filmu dává vše, od svalů, přes odtažitý přístup, rozpolcenos. A to jakým způsobem si Snyder připravuje půdu pro megalomanské finále je boží. K tomu je tam skvělá hudba, kamera a neskutečně krásná Amy Adams.

V BvS to Snyder pojal úplně jinak a já rozumím lidem, kterým to nesedlo. Tady je největší problém, že je toho zde velmi hodně a zazdili si to tím koncem s Doomsdayem. Jinak Affleck jako zlomený Batman je boží, Cavill opět skvělý, Eisenberg mě jako Luthor sedl. Celkově je podle mě BvS výborný film, který má zajímavé myšlenky, a v rozšířené verzi funguje ještě lépe.  A Martha není argument.

U JL to WB doslova posrali, a všichni by si za to zasloužili nakopat pořádně do zadku, a povinně si načíst nějaké komiks, aby věděli jak to má vypadat.

Nejdůležitější je to, že WB musí pochopit, že se nevyplácí dělat věci rychle, potřebujete to kontrolu z vrchu, neposrat z reakcí, plně věřit svým zkušeným tvůrcům(Wan) a těm méně šikovným(Yan) více koukat pod ruce. A v neposlední řadě zvládnout marketing a vnitřní informace co se pouští ven.
745863
Snyderův Superman je nejlepší Superman jakého jsme dostali. Zajímavá postava, která o sobě a svém osudu pochybuje, musí dělat těžké rozhodnutí a působí mnohem více lidsky(jaká to ironie, když mluvíme o mimozemšťanovi). Snyder výborně obsadil Cavilla, který do filmu dává vše, od svalů, přes odtažitý přístup, rozpolcenos. A to jakým způsobem si Snyder připravuje půdu pro megalomanské finále je boží. K tomu je tam skvělá hudba, kamera a neskutečně krásná Amy Adams. V BvS to Snyder pojal úplně jinak a já rozumím lidem, kterým to nesedlo. Tady je největší problém, že je toho zde velmi hodně a zazdili si to tím koncem s Doomsdayem. Jinak Affleck jako zlomený Batman je boží, Cavill opět skvělý, Eisenberg mě jako Luthor sedl. Celkově je podle mě BvS výborný film, který má zajímavé myšlenky, a v rozšířené verzi funguje ještě lépe.  A Martha není argument. U JL to WB doslova posrali, a všichni by si za to zasloužili nakopat pořádně do zadku, a povinně si načíst nějaké komiks, aby věděli jak to má vypadat. Nejdůležitější je to, že WB musí pochopit, že se nevyplácí dělat věci rychle, potřebujete to kontrolu z vrchu, neposrat z reakcí, plně věřit svým zkušeným tvůrcům(Wan) a těm méně šikovným(Yan) více koukat pod ruce. A v neposlední řadě zvládnout marketing a vnitřní informace co se pouští ven.
10 -4
reagovat
reaguje na: KarelR
Justice League byl především kolosální debakl ze strany studia, který v půlce produkce začalo film překopávat, točili to dva režiséři a dodnes nikdo neví, co z toho mohlo vzejít, kdyby Snyderovi neumřelo dítě a Warneři by mu nechali volnou ruku jako v případě předchozích dvou filmů.

Tím filmem bych se vůbec neřídil, Cavilla v té roli chtěj snad všichni (fandové) i nadále a on samotný se tomu nebrání, takže jasně, klidně ať se scénář píše dva roky a dají si s tím filmem na čas, jen ať s tím nezkouší nějaký voloviny ve stylu obsadíme Jordana, dáme to režisérovi, kterej doteď nic nenatočil, a necháme to napsat prvním člověkem, co bude mít právě volno.

Když se to daří u Wonder Woman, Aquamana, Jokera nebo teď zjevně Batmana, tak přece musí vidět, že touhle cestou je to daleko efektivnější než risky typu Birds of Prey nebo Shazam. A to si zatím netroufám říct, jak dopadne The Suicide Squad, když už nad sebou Gunn nemá Feigeho.
745862
Justice League byl především kolosální debakl ze strany studia, který v půlce produkce začalo film překopávat, točili to dva režiséři a dodnes nikdo neví, co z toho mohlo vzejít, kdyby Snyderovi neumřelo dítě a Warneři by mu nechali volnou ruku jako v případě předchozích dvou filmů. Tím filmem bych se vůbec neřídil, Cavilla v té roli chtěj snad všichni (fandové) i nadále a on samotný se tomu nebrání, takže jasně, klidně ať se scénář píše dva roky a dají si s tím filmem na čas, jen ať s tím nezkouší nějaký voloviny ve stylu obsadíme Jordana, dáme to režisérovi, kterej doteď nic nenatočil, a necháme to napsat prvním člověkem, co bude mít právě volno. Když se to daří u Wonder Woman, Aquamana, Jokera nebo teď zjevně Batmana, tak přece musí vidět, že touhle cestou je to daleko efektivnější než risky typu Birds of Prey nebo Shazam. A to si zatím netroufám říct, jak dopadne The Suicide Squad, když už nad sebou Gunn nemá Feigeho.
745854
9 -5
reagovat

Flashpoint

Osobně si myslim že solovkou Flashe DCEU poupravěj . Něco nechaji ( WW, Aquaman, Shazam, Harley a SS ) a něco změní (Batman ) . Doufám že se to povede , podle režiséra a Millera to má být vážnej, temnej film . Žádná komedie , tak sem zvědavej ..:+ 
745860
Osobně si myslim že solovkou Flashe DCEU poupravěj . Něco nechaji ( WW, Aquaman, Shazam, Harley a SS ) a něco změní (Batman ) . Doufám že se to povede , podle režiséra a Millera to má být vážnej, temnej film . Žádná komedie , tak sem zvědavej ..*:+* 
Flashpoint
1 -1
reagovat
Mohli kludne urobit obrateny flashpoint. Flash uz davno hovadinku urobil a to dalo vzniknut svetu kde bol Aflack Batman, mlady Luthor atd. V solovke sa k tomu mohol priznat ze to lutuje a napravit to. Mohli sme dostat noveho Batmana. K tomu po case zase hodit tymovku. Scenaristi maju vymyslat pribeh a nie vkuse vsetko pisat od zaciatku.
745859
Mohli kludne urobit obrateny flashpoint. Flash uz davno hovadinku urobil a to dalo vzniknut svetu kde bol Aflack Batman, mlady Luthor atd. V solovke sa k tomu mohol priznat ze to lutuje a napravit to. Mohli sme dostat noveho Batmana. K tomu po case zase hodit tymovku. Scenaristi maju vymyslat pribeh a nie vkuse vsetko pisat od zaciatku.
5 0
reagovat
Burtonův Batman mi vůbec nesedl, ale Nolan natočil mistrovskou trilogii. Třetí díl byl s očekáváním hodně vysoko, nakonec jsem ale dostal nářez, o jakém se mi ani nesnilo. Reevesovi fandím a držím palce. Radši si počkám na jeho vypilovaný film, než koukat na pásovou výrobu od Marvelu, která už nudí. A k tomu Spider-manovi. V týmovkách je Holland super, ale sólovky má hrozně slabé. Raimiho dvojka mi ukazuje, jak mi v nich chybí nějaké skvělé scény, jako bitka na vlaku, zabíjení v nemocnici nebo první spuštění Octaviova stroje :+
745857
Burtonův Batman mi vůbec nesedl, ale Nolan natočil mistrovskou trilogii. Třetí díl byl s očekáváním hodně vysoko, nakonec jsem ale dostal nářez, o jakém se mi ani nesnilo. Reevesovi fandím a držím palce. Radši si počkám na jeho vypilovaný film, než koukat na pásovou výrobu od Marvelu, která už nudí. A k tomu Spider-manovi. V týmovkách je Holland super, ale sólovky má hrozně slabé. Raimiho dvojka mi ukazuje, jak mi v nich chybí nějaké skvělé scény, jako bitka na vlaku, zabíjení v nemocnici nebo první spuštění Octaviova stroje *:+*
12 -7
reagovat

Reboot Supermana

Za mě teda taky nemusej Supermana rebootovat . MoS je pro mě nejlepši Supermanovskej film a i jeden z nej komiksových filmů vůbec .  I v BvS je Superman TOP . Bohužel v JL toho hňupa z něj udělal Whedon :( Cavill se pro tu roli narodil . Chci dvojku MoS klidně zase ze Snyderem 8)

PS; Affleck byl jako Batman TOP! A škoda že tu solovku nedělá on ...:-
745855
Za mě teda taky nemusej Supermana rebootovat . MoS je pro mě nejlepši Supermanovskej film a i jeden z nej komiksových filmů vůbec .  I v BvS je Superman TOP . Bohužel v JL toho hňupa z něj udělal Whedon *:(* Cavill se pro tu roli narodil . Chci dvojku MoS klidně zase ze Snyderem *8)* PS; Affleck byl jako Batman TOP! A škoda že tu solovku nedělá on ...*:-*
Reboot Supermana
21 -6
reagovat
reaguje na: do_Od
Nemusej reboovat, ale ať prostě udělaj film, na kterej se nespěchá a má výraznýho filmaře a hlavu a patu. Což by tam právě mohl prorazit Reevesův Batman. Neříkej mi, že Superman v Justice League nebyl trápenej.
745854
Nemusej reboovat, ale ať prostě udělaj film, na kterej se nespěchá a má výraznýho filmaře a hlavu a patu. Což by tam právě mohl prorazit Reevesův Batman. Neříkej mi, že Superman v Justice League nebyl trápenej.
745853
11 -2
reagují: do_Od
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se