Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Hollywood děsí Čína. Jak poznamená filmový průmysl koronavirus?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: ovmartin23
Onward už odepisuje milióny. Mulan může začít rušit premiéru. New York za pár dní ohlásí zákaz veřejných akcí. Kalifornie (do které se z NY nejčastěji lítá) bude následovat.
Jsou to černé myšlenky, ale vzhledem k situaci nevyhnutelné. 
747833
Onward už odepisuje milióny. Mulan může začít rušit premiéru. New York za pár dní ohlásí zákaz veřejných akcí. Kalifornie (do které se z NY nejčastěji lítá) bude následovat. Jsou to černé myšlenky, ale vzhledem k situaci nevyhnutelné. 
747832
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
podle me je to stejne irelevantni, nebot do te doby bude i v US strach z koronaviru a trzby to ovlivni.
osobne se bojim zitrka jak dlouho ne, nebot akciove trhy v EU spadnou desivym zpusobem. to bude horor....a ten se odpoledne presune na americke trhy. k tomu se prida vetsi mnozstvi umrti v US, nejaka izolace a tracking pujde do haje.

brezen v italskych kinech bude nejhorsi od kdy? od valky? v nemeckych mozna take. cela zapadni evropa bude v brezbu tragicka. proto se domnivam, ze druha pulka brezna zacne byt tezka pro zamori

byl bych rad, kdybych se ve vsem pletl
747832
podle me je to stejne irelevantni, nebot do te doby bude i v US strach z koronaviru a trzby to ovlivni. osobne se bojim zitrka jak dlouho ne, nebot akciove trhy v EU spadnou desivym zpusobem. to bude horor....a ten se odpoledne presune na americke trhy. k tomu se prida vetsi mnozstvi umrti v US, nejaka izolace a tracking pujde do haje. brezen v italskych kinech bude nejhorsi od kdy? od valky? v nemeckych mozna take. cela zapadni evropa bude v brezbu tragicka. proto se domnivam, ze druha pulka brezna zacne byt tezka pro zamori byl bych rad, kdybych se ve vsem pletl
747820
1 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: rush
No taky mě ta čísla překvapila :)
747828
No taky mě ta čísla překvapila :)
747827
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nevěřím že je na tuhle Čínu až tolik lidí zvědavých že to dá tolik :D
747827
Nevěřím že je na tuhle Čínu až tolik lidí zvědavých že to dá tolik *:D*
747820
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Jinak vyšel tracking na Mulan a je až překvapivě vysokej. Zatímco v minulejch týdnech se spekulovalo o 40-50 míčích v USA, teďka jsme na 80-90 melounech. Něco mi říká, že (pořád docela možné) odložení by myšáka docela bolelo...
747820
Jinak vyšel tracking na Mulan a je až překvapivě vysokej. Zatímco v minulejch týdnech se spekulovalo o 40-50 míčích v USA, teďka jsme na 80-90 melounech. Něco mi říká, že (pořád docela možné) odložení by myšáka docela bolelo...
0 0
reagují: ovmartin23, rush
reagovat
reaguje na: dashiva
Rozhodne nevzal CGI draka :(
745829
Rozhodne nevzal CGI draka :(
745747
0 0
reagovat
vy tu riešite nejakú nepodstatnú geopolitiku, ale o to, že production budget Mulan je 290 nikto ani nezakopne.
290? :o
WTF, čo na tom mohlo stáť 290 mega? 
je v tom už aj reklama a šampanské, a všetko?
745747
vy tu riešite nejakú nepodstatnú geopolitiku, ale o to, že production budget Mulan je 290 nikto ani nezakopne. 290? *:o* WTF, čo na tom mohlo stáť 290 mega?  je v tom už aj reklama a šampanské, a všetko?
9 -1
reagují: DAver
reagovat
Václav Moravec právě opustil skupinu.
745668
[i]Václav Moravec právě opustil skupinu.[/i]
2 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Mne to ale nebaví, naopak hrozně rozčiluje a vyčerpává, věř mne. Máš pravdu kašlu na to. Nesmím číst komentáře, jdu si zrušit účet. Tak ta možnost tam není, můžeš mne zrušit Ty? Děkuju.
745658
Mne to ale nebaví, naopak hrozně rozčiluje a vyčerpává, věř mne. Máš pravdu kašlu na to. Nesmím číst komentáře, jdu si zrušit účet. Tak ta možnost tam není, můžeš mne zrušit Ty? Děkuju.
745656
0 -12
reagovat
reaguje na: KvikHlavober
Hele.... nech toho. Tyhle diskuse k ničemu hezkému nevedou. Vykašli se na to a mysli si o ostatních a o Rusku co chceš, ale nech si to pro sebe, nebo to syp na Novinky, svůj facebook nebo prostě kamkoliv, kde to nebudu muset já a další lidi, které zajímá film a ekonomika Hollywoodu, číst. 

V případě tvého eventuálního následujícího příspěvku na téma "svoboda slova/jen říkám svůj názor/načti si historii/blablablabla" rovnou říkám, že tvůj názor je mi na tohle téma v tomhle případně úplně ukradený. Stejně jako Halův, Hanákův, AndyKaufmanův a všech. Tuhle diskusi tu nechci ne kvůli názorům, ale kvůli tématu jako takovému. 

Děláme teď jednu velkou tlustou tečku a kdo chce, může si o ostatních myslet, že jsou blbci. V tom nikomu bránit nebudu. Ale konec. Teď. 
745656
Hele.... nech toho. Tyhle diskuse k ničemu hezkému nevedou. Vykašli se na to a mysli si o ostatních a o Rusku co chceš, ale nech si to pro sebe, nebo to syp na Novinky, svůj facebook nebo prostě kamkoliv, kde to nebudu muset já a další lidi, které zajímá film a ekonomika Hollywoodu, číst.  V případě tvého eventuálního následujícího příspěvku na téma "svoboda slova/jen říkám svůj názor/načti si historii/blablablabla" rovnou říkám, že tvůj názor je mi na tohle téma v tomhle případně úplně ukradený. Stejně jako Halův, Hanákův, AndyKaufmanův a všech. Tuhle diskusi tu nechci ne kvůli názorům, ale kvůli tématu jako takovému.  Děláme teď jednu velkou tlustou tečku a kdo chce, může si o ostatních myslet, že jsou blbci. V tom nikomu bránit nebudu. Ale konec. Teď. 
745654
18 -1
reagují: KvikHlavober
reagovat
reaguje na: HAL
Ribbentrop-Molotov:
1) byla podepsána v době kdy zkrachovala veškerá předchozí snaha SSSR o sestavení proti německé koalice
2) byla podepsána v době kdy SSSR na dálném východě SSSR válčilo s Japonskem
3) hranice paktu je totožná s Curzonovou linií (britský ministr zahraničí) kterou polská strana ve 20 letech nerespektovala a posunula ji cca 200km na východ, později tato hranice byla potvrzena na Jaltě, kdy platí do dnes. Polsko ovšem nepřišlo zkrátka, díky SSSR získalo část území bývalého Pruska
4) byla podepsána po té co Daladier dal polskému velvyslanci ve Francii Lukasiewiczovi řadu otázek, kdy s tímto seznámil SSSR. Zeptal se jej, zda Poláci nechají projít sovětské jednotky Polskem na pomoc Československu. Lukasiewicz odpověděl záporně. Daladier se tedy zeptal, zda  pustí sovětská letadla. Lukasiewicz řekl, že Poláci po nich zahájí palbu
5) byla podepsána po té co 23. září 1938 Sovětský svaz oficiálně oznámil Polsku, že v případě jeho invaze do Československa by byl porušen sovětsko-polský pakt o neútočení. Polský ministr zahraničí Beck nazval tento krok propagandistickou kampaní, která nemá velký význam.
6) byla podepsána poté co Polsko obsadilo Těšínsko specializovanou vojenskou skupinou s názvem Silesia, jejíž součástí byly tři pěchotní divize, brigáda jezdectva a další jednotky

Churchill k obsazení východního Polska SSSR:
...Plně si cením vojenských výhod, které se vám podařilo získat tím, že jste přinutili nepřítele nasadit síly a vstoupit do bojových operací na předsunutých západních hranicích... !na předsunutých západních hranicích! Tehdejší britské vedení přiznalo, že posun na Curzonovu linii měl vojenský smysl v boji proti nacistickému Německu, kdy tím byla částečně oslabena síla jeho prvotního úderu. Ostatně bez tohoto by nejspíše v roce 1941 Moskva padla.
745654
Ribbentrop-Molotov: 1) byla podepsána v době kdy zkrachovala veškerá předchozí snaha SSSR o sestavení proti německé koalice 2) byla podepsána v době kdy SSSR na dálném východě SSSR válčilo s Japonskem 3) hranice paktu je totožná s Curzonovou linií (britský ministr zahraničí) kterou polská strana ve 20 letech nerespektovala a posunula ji cca 200km na východ, později tato hranice byla potvrzena na Jaltě, kdy platí do dnes. Polsko ovšem nepřišlo zkrátka, díky SSSR získalo část území bývalého Pruska 4) byla podepsána po té co Daladier dal polskému velvyslanci ve Francii Lukasiewiczovi řadu otázek, kdy s tímto seznámil SSSR. Zeptal se jej, zda Poláci nechají projít sovětské jednotky Polskem na pomoc Československu. Lukasiewicz odpověděl záporně. Daladier se tedy zeptal, zda  pustí sovětská letadla. Lukasiewicz řekl, že Poláci po nich zahájí palbu 5) byla podepsána po té co 23. září 1938 Sovětský svaz oficiálně oznámil Polsku, že v případě jeho invaze do Československa by byl porušen sovětsko-polský pakt o neútočení. Polský ministr zahraničí Beck nazval tento krok propagandistickou kampaní, která nemá velký význam. 6) byla podepsána poté co Polsko obsadilo Těšínsko specializovanou vojenskou skupinou s názvem Silesia, jejíž součástí byly tři pěchotní divize, brigáda jezdectva a další jednotky Churchill k obsazení východního Polska SSSR: ...Plně si cením vojenských výhod, které se vám podařilo získat tím, že jste přinutili nepřítele nasadit síly a vstoupit do bojových operací na předsunutých západních hranicích... !na předsunutých západních hranicích! Tehdejší britské vedení přiznalo, že posun na Curzonovu linii měl vojenský smysl v boji proti nacistickému Německu, kdy tím byla částečně oslabena síla jeho prvotního úderu. Ostatně bez tohoto by nejspíše v roce 1941 Moskva padla.
745651
1 -8
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: KvikHlavober
A brečet mi kvůli tomu do vzkazníku a lustrovat facebook? Jejda, to už tu dlouho nebylo :D

Tak smysluplného komentáře se od tebe už asi nedočkáme, o tom jak máš rád komunismus už jsi nám taky napsal, tak by jsme se mohli zas pro změnu začít věnovat filmům.
745653
A brečet mi kvůli tomu do vzkazníku a lustrovat facebook? Jejda, to už tu dlouho nebylo *:D* Tak smysluplného komentáře se od tebe už asi nedočkáme, o tom jak máš rád komunismus už jsi nám taky napsal, tak by jsme se mohli zas pro změnu začít věnovat filmům.
745649
7 -3
reagovat
reaguje na: KvikHlavober
Na Ribbentrop-Molotov pakt a Ruskou invazi do Polska taky nerad vzpomínáš, což? :)

"začalo německo ve své touze po životním prostoru na východě"
Vzhledem k tomu že valná většina zabraného území na východě Evropy podle těch jejich smluv O přátelství a spolupráci připadla Rusku, tak ... asi tak úplně ne, no :D
745651
Na Ribbentrop-Molotov pakt a Ruskou invazi do Polska taky nerad vzpomínáš, což? *:)* "začalo německo ve své touze po životním prostoru na východě" Vzhledem k tomu že valná většina zabraného území na východě Evropy podle těch jejich smluv O přátelství a spolupráci připadla Rusku, tak ... asi tak úplně ne, no *:D*
745649
9 -3
reagují: KvikHlavober
reagovat
reaguje na: HAL
Prosím? Teď jsem pochopil co jsi za amorální kreaturu a sv*ni. 2 světovou válku začalo německo ve své touze po životním prostoru na východě, vyhlazením slovanů a židovského národa. A co mnichovská zrada? Ta byla kdy? Jediný kdo nám tehdy nebodl nůž do zad bylo SSSR.
745649
Prosím? Teď jsem pochopil co jsi za amorální kreaturu a sv*ni. 2 světovou válku začalo německo ve své touze po životním prostoru na východě, vyhlazením slovanů a židovského národa. A co mnichovská zrada? Ta byla kdy? Jediný kdo nám tehdy nebodl nůž do zad bylo SSSR.
745646
1 -13
reagují: HAL, HAL
reagovat
reaguje na: KvikHlavober
Je hrozně super jak rusofilové pořád dokola připomínají že Rusko je dobré, protože Rudá armáda před třičtvrtě stoletím přece porazila nácky - ale už zapomínají vzpomenout že to byla právě Rudá armáda, kdo tu válku spolu s nácky ruku v ruce začal :)
745646
Je hrozně super jak rusofilové pořád dokola připomínají že Rusko je dobré, protože Rudá armáda před třičtvrtě stoletím přece porazila nácky - ale už zapomínají vzpomenout že to byla právě Rudá armáda, kdo tu válku spolu s nácky ruku v ruce začal *:)*
745628
9 -3
reagují: KvikHlavober
reagovat
reaguje na: KvikHlavober
A co si tim slohem chtel jako rict? Ze si ma Hlad vystavit na policku bustu Stalina a kazde rano se mu poklonit a podekovat?
745640
A co si tim slohem chtel jako rict? Ze si ma Hlad vystavit na policku bustu Stalina a kazde rano se mu poklonit a podekovat?
745628
6 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Chápu to tak, že jsi ho neviděl.
745632
Chápu to tak, že jsi ho neviděl.
745626
0 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Udušení rohlíkem se objevilo ve filmu Zítra vstanu a opařím se čajem. A tam to celé zachránil Petr Kostka. :D:+
745630
Udušení rohlíkem se objevilo ve filmu Zítra vstanu a opařím se čajem. A tam to celé zachránil Petr Kostka. *:D**:+*
745620
5 -1
reagovat
reaguje na: KvikHlavober
Děkujeme za názor Captain Obvious, tady máte klíčenku. 

Tohle tu nikdo nezpochybňuje probůh...
745629
Děkujeme za názor Captain Obvious, tady máte klíčenku.  Tohle tu nikdo nezpochybňuje probůh...
745628
0 -3
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Nebýt obětí nejen Rusů ale všech národu SSSR dnes by jsi bohužel neexistoval.
V předvečer oslav 27. výročí Rudé armády Churchill napsal, že Rudá armáda slaví své 27. výročí triumfem, který si vydobyl nekonečný potlesk jejích spojenců. Budoucí generace uznají svůj dluh vůči Rudé armádě stejně bezvýhradně jako my, kteří jsme byli svědky těchto velkolepých úspěchů.
Roosevelt a jeho dopis Stalinovi v roce 1945: „Pokračující vynikající vítězství Rudé armády spolu s rozvinutým úsilím ozbrojených sil spojených národů na jihu a na západě zajišťuje  rychlé dosažení našeho společného cíle - světa žijícího v míru, založeného na vzájemném porozumění a spolupráci.“
A o něco později Truman: „Hluboce si vážíme velkolepého přispění mocného Sovětského svazu ve věci civilizace a svobody. Prokázali jste schopnost lidu, který miluje svobodu, a vysoce statečného lidu rozdrtit zlé síly barbarství, ať jsou jakkoli silné.“
Bohužel založení NATO (4. dubean 1949: Belgie, Dánsko, Francie, Kanada, Nizozemsko, Island, Itálie, Norsko, Lucembursko, Portugalsko, Velká Británie a Spojené státy, Srpen 1950 Turecko a Řecko) a především odmítnutím tehdejší žádosti SSSR, Ukrajiny a Běloruska (31. březen 1954) a připojení se k této Alianci, jako přirozené pokračování druhoválečné spolupráce a naopak vstoupení 5. května 1955 Západního Německa (a Itálie) do NATO (mimochodem v Paříži  připojení Německa do NATO vyvolalo desetitisícové demonstrace kdy část demonstrujicích měla pruhované obleky jak z vyhlazovacích táborů), bylo tehdy pro SSSR  těžká a nepochopitelná rána. Následně byla založena Varšavská smlouva a ideál spojení Západ a Východu z let válečných vzal za své.
25 duben 1945
745628
Nebýt obětí nejen Rusů ale všech národu SSSR dnes by jsi bohužel neexistoval. V předvečer oslav 27. výročí Rudé armády Churchill napsal, že Rudá armáda slaví své 27. výročí triumfem, který si vydobyl nekonečný potlesk jejích spojenců. Budoucí generace uznají svůj dluh vůči Rudé armádě stejně bezvýhradně jako my, kteří jsme byli svědky těchto velkolepých úspěchů. Roosevelt a jeho dopis Stalinovi v roce 1945: „Pokračující vynikající vítězství Rudé armády spolu s rozvinutým úsilím ozbrojených sil spojených národů na jihu a na západě zajišťuje  rychlé dosažení našeho společného cíle - světa žijícího v míru, založeného na vzájemném porozumění a spolupráci.“ A o něco později Truman: „Hluboce si vážíme velkolepého přispění mocného Sovětského svazu ve věci civilizace a svobody. Prokázali jste schopnost lidu, který miluje svobodu, a vysoce statečného lidu rozdrtit zlé síly barbarství, ať jsou jakkoli silné.“ Bohužel založení NATO (4. dubean 1949: Belgie, Dánsko, Francie, Kanada, Nizozemsko, Island, Itálie, Norsko, Lucembursko, Portugalsko, Velká Británie a Spojené státy, Srpen 1950 Turecko a Řecko) a především odmítnutím tehdejší žádosti SSSR, Ukrajiny a Běloruska (31. březen 1954) a připojení se k této Alianci, jako přirozené pokračování druhoválečné spolupráce a naopak vstoupení 5. května 1955 Západního Německa (a Itálie) do NATO (mimochodem v Paříži  připojení Německa do NATO vyvolalo desetitisícové demonstrace kdy část demonstrujicích měla pruhované obleky jak z vyhlazovacích táborů), bylo tehdy pro SSSR  těžká a nepochopitelná rána. Následně byla založena Varšavská smlouva a ideál spojení Západ a Východu z let válečných vzal za své. [url=https://1url.cz/wzumh]25 duben 1945[/url]
745623
1 -14
reagují: HAL, Marlax, AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se