Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Hollywood děsí Čína. Jak poznamená filmový průmysl koronavirus?

příspěvky 61 - 65 Napsat příspěvek
reaguje na: KvikHlavober
A jakou jinou vlajkou by měli mávat, když právě proti porušování dohod s británií tam protestují? 

Anyway - čti si po sobě co píšeš. Chápu že ti Ted šlápl na kuří oko a chtěl jsi to ze sebe dostat rychle, ale tohle vypadá jak od pětiletého děcka.
745512
A jakou jinou vlajkou by měli mávat, když právě proti porušování dohod s británií tam protestují?  Anyway - čti si po sobě co píšeš. Chápu že ti Ted šlápl na kuří oko a chtěl jsi to ze sebe dostat rychle, ale tohle vypadá jak od pětiletého děcka.
745511
14 -1
reagují: KvikHlavober
reagovat
Jiří, nezlob se na mne ale odstavec: ...Herečka Lie Yifei si před pár měsíci nemohla pomoci a vyjádřila podporu represivním složkám sloužícím jejímu domovskému státu. Konkrétně napsala: „Podporuji hongkongskou policii. Jaká to ostuda pro Hong Kong. A teď do mě.“ Reakce Disneyho? ... Chtěl jsem té náně totiž peprně vynadat... Je velmi tendenční a černobílý. Rozumím tomu, že v ČR je takřka povinna ruso-fobie a čino-fobie "cool", ale přesto bych čekal od osobnosti tvého formátu větší resistenci. K tématu zastávám stejný názor jako Lie. Ono mávat v úřední budově v Hongkongu britskou vlajkou (doporučuji nastudovat co tomu předcházelo), je vzhledem ke koloniální minulost města takřka projev vlastizrady. Jestli dobře chápu, řešení je navýšení kvóty dovozu filmů a % ze zisku - vše je o dohodě. Čína je jediná země kde střední třída roste do počtu i bohatství, to se časem odrazí i na tržbách Hollywodských filmů. Ty Čínské (např.: přesun Země k jiné hvězdě) si totiž s blbostí s Hollywoodem mohou podat ruku. Mainstream divák je všude stejný - jestli je to dobře, nebo špatně, nevím.
745511
Jiří, nezlob se na mne ale odstavec: ...Herečka [b]Lie Yifei[/b] si před pár měsíci nemohla pomoci a vyjádřila podporu represivním složkám sloužícím jejímu domovskému státu. Konkrétně napsala: [i]„Podporuji hongkongskou policii. Jaká to ostuda pro Hong Kong. A teď do mě.“[/i] Reakce Disneyho? ... Chtěl jsem té náně totiž peprně vynadat... Je velmi tendenční a černobílý. Rozumím tomu, že v ČR je takřka povinna ruso-fobie a čino-fobie "cool", ale přesto bych čekal od osobnosti tvého formátu větší resistenci. K tématu zastávám stejný názor jako Lie. Ono mávat v úřední budově v Hongkongu britskou vlajkou (doporučuji nastudovat co tomu předcházelo), je vzhledem ke koloniální minulost města takřka projev vlastizrady. Jestli dobře chápu, řešení je navýšení kvóty dovozu filmů a % ze zisku - vše je o dohodě. Čína je jediná země kde střední třída roste do počtu i bohatství, to se časem odrazí i na tržbách Hollywodských filmů. Ty Čínské (např.: přesun Země k jiné hvězdě) si totiž s blbostí s Hollywoodem mohou podat ruku. Mainstream divák je všude stejný - jestli je to dobře, nebo špatně, nevím.
3 -20
reagují: HAL
reagovat
jak mě většinou dost štve, když se na MovieZone řeší politika, tak tentokrát musím pogratulovat Tedovi, že se mu tentokrát velmi dobře podařilo vybalancovat hranu mezi "musím něco o politice říct, protože se to týká tématu" a "nechci tahat na MovieZone politiku". Dobrá novinářská práce :+
745510
jak mě většinou dost štve, když se na MovieZone řeší politika, tak tentokrát musím pogratulovat Tedovi, že se mu tentokrát velmi dobře podařilo vybalancovat hranu mezi "musím něco o politice říct, protože se to týká tématu" a "nechci tahat na MovieZone politiku". Dobrá novinářská práce *:+*
21 -1
reagovat
Kdokoliv, kdo napíše na konec svého komentáře větu " A teď do mě." si zaslouží buď ignoraci a nebo dostat přes držku...
745509
Kdokoliv, kdo napíše na konec svého komentáře větu " [i]A teď do mě." [/i]si zaslouží buď ignoraci a nebo dostat přes držku...
18 0
reagovat
Mají to Box office mojo nějaký rozbitý - pod odkazem v článku na souhrn za všechny víkendy v daném roce hlásí jen "No data available", srovnání po jednotlivých víkendech už ovšem čísla ukazuje.

A propad o 99.9% za poslední dva víkendy, ten je tedy hodně neveselý. Vůbec bych se nedivil kdyby kvůli tomu Mulan odložili celosvětově. Ale zase u Netflixu (resp jeho čínských obdob, jistě nějaké jsou) teď mohou (s trochou cynismu) bouchat jedno šáňo za druhým :))
745507
Mají to Box office mojo nějaký rozbitý - pod odkazem v článku na souhrn za všechny víkendy v daném roce hlásí jen "No data available", srovnání po jednotlivých víkendech už ovšem čísla ukazuje. A propad o 99.9% za poslední dva víkendy, ten je tedy hodně neveselý. Vůbec bych se nedivil kdyby kvůli tomu Mulan odložili celosvětově. Ale zase u Netflixu (resp jeho čínských obdob, jistě nějaké jsou) teď mohou (s trochou cynismu) bouchat jedno šáňo za druhým *:))*
2 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se