Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 10 postřehů k filmovým tržbám za rok 2019

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Beze změny

Jasně, že furt chodím do kina...zhruba stejně jako před Netflixem, to je tak 10-20x do roka, plus nějaké ty filmové festíčky. Byl bych moc rád, kdyby i Netfláky byly víc uváděny v kinech. Pokud se nepletu, tak se někde promítal ten Irčan a takové 6 underground (kdyby to bylo koukatelné) je fakt materiál spíš do kina, sousedi v paneláku z toho totiž mají radost asi stejnou, jako fandové Michaela Baye 8)
Blučka ale nekupuju a co není na Netflixu, tak stahuju. Disney+ s VPN jsem zvažoval, ale Myšákoviny moc nemusím, takže Mandaloriana jsem stáhnul a dokud nedostanu dobrý důvod platit další VOD služby, tak do toho nepůjdu. Uvidíme jak s tím Obi-Wanem.
Momentálně spíš zvažuju ten Amazon nebo HBO. On se pak člověk jako já, co bohužel poslední roky nemá moc času na sledování filmů, natož seriálů, rychle dostane na někde litra měsíčně za služby, které využívá jen sporadicky.
743770
Jasně, že furt chodím do kina...zhruba stejně jako před Netflixem, to je tak 10-20x do roka, plus nějaké ty filmové festíčky. Byl bych moc rád, kdyby i Netfláky byly víc uváděny v kinech. Pokud se nepletu, tak se někde promítal ten Irčan a takové 6 underground (kdyby to bylo koukatelné) je fakt materiál spíš do kina, sousedi v paneláku z toho totiž mají radost asi stejnou, jako fandové Michaela Baye *8)* Blučka ale nekupuju a co není na Netflixu, tak stahuju. Disney+ s VPN jsem zvažoval, ale Myšákoviny moc nemusím, takže Mandaloriana jsem stáhnul a dokud nedostanu dobrý důvod platit další VOD služby, tak do toho nepůjdu. Uvidíme jak s tím Obi-Wanem. Momentálně spíš zvažuju ten Amazon nebo HBO. On se pak člověk jako já, co bohužel poslední roky nemá moc času na sledování filmů, natož seriálů, rychle dostane na někde litra měsíčně za služby, které využívá jen sporadicky.
Beze změny
0 -1
reagovat
V kině jsem byl 35x + 17 filmů v Uherském hradišti. A jelikož v mém rodném městě v kině brigádničím a chodím zadarmo platím si Netflix a HBO GO :+ Nicméně pokud vynechám festivaly tak jsem byl v kině loni nejmíň od roku 2011 :o Ale nemyslím si že by nebylo na co chodit spíš jsem přece jen malinko zlenivěl :-
743767
V kině jsem byl 35x + 17 filmů v Uherském hradišti. A jelikož v mém rodném městě v kině brigádničím a chodím zadarmo platím si Netflix a HBO GO *:+* Nicméně pokud vynechám festivaly tak jsem byl v kině loni nejmíň od roku 2011 *:o* Ale nemyslím si že by nebylo na co chodit spíš jsem přece jen malinko zlenivěl *:-*
1 0
reagovat
V kině jsem byl loni 25x, což je můj rekord.

Začal jsem si platit Netflix. Až bude dostupný i v ČR tak k tomu přidám Disney+. Blu-ray jsem si myslím koupil jen dvě. Ale koukám na ty co mám, především na ty s kupou bonusů. Zatím se jich nevzdávám. 
743764
V kině jsem byl loni 25x, což je můj rekord. Začal jsem si platit Netflix. Až bude dostupný i v ČR tak k tomu přidám Disney+. Blu-ray jsem si myslím koupil jen dvě. Ale koukám na ty co mám, především na ty s kupou bonusů. Zatím se jich nevzdávám. 
1 0
reagovat
V kině jsem byl třikrát, nicméně jen jednou kvůli filmům (na jeden zátah X-Men + Booksmart), pak už jen proto, že jsem byl v Koreji a chtěl jsem vyzkoušet největší plátno na světě a LED obrazovku, filmy samotné mě nezajímaly (Spiderman a Toy Story).
Ze streamovacích služeb používám HBO GO – platí si to příbuzní v rámci TV, ale GO nepoužívají, tak se přiživuji. Vzhledem k tomu, že filmy a seriály nesleduji až tak moc, tak mi to stačí, nicméně kdybych měl utrácet své peníze, vyberu jinou službu, protože HBO GO nemá ani blbý 5.1 zvuk a taky seznam podporovaných platforem je oproti konkurenci kratší. Nabídku titulů neřeším, jen málokdy mám políčeno na konkrétní věc.
S kupováním Blu-ray jsem téměř přestal, protože těch 99 – 249 Kč, co jsem za jeden film dával, jsem byl ochotný zaplatit za tu nejvyšší kvalitu na trhu. Nicméně tu už teď zastupuje 4K UHD Blu-ray (občasnou absenci Dolby Vision na disku a jeho přítomnost na streamovacích službách nechme bokem) a 800 Kč za jeden film je příliš.
743761
V kině jsem byl třikrát, nicméně jen jednou kvůli filmům (na jeden zátah X-Men + Booksmart), pak už jen proto, že jsem byl v Koreji a chtěl jsem vyzkoušet největší plátno na světě a LED obrazovku, filmy samotné mě nezajímaly (Spiderman a Toy Story). Ze streamovacích služeb používám HBO GO – platí si to příbuzní v rámci TV, ale GO nepoužívají, tak se přiživuji. Vzhledem k tomu, že filmy a seriály nesleduji až tak moc, tak mi to stačí, nicméně kdybych měl utrácet své peníze, vyberu jinou službu, protože HBO GO nemá ani blbý 5.1 zvuk a taky seznam podporovaných platforem je oproti konkurenci kratší. Nabídku titulů neřeším, jen málokdy mám políčeno na konkrétní věc. S kupováním Blu-ray jsem téměř přestal, protože těch 99 – 249 Kč, co jsem za jeden film dával, jsem byl ochotný zaplatit za tu nejvyšší kvalitu na trhu. Nicméně tu už teď zastupuje 4K UHD Blu-ray (občasnou absenci Dolby Vision na disku a jeho přítomnost na streamovacích službách nechme bokem) a 800 Kč za jeden film je příliš.
2 0
reagovat
Jedu Netflix, ale uvítal bych větší titulky :D:D Kino cca 10x ročně. 
Jinak dneska je těžký obstát v konkurenci - nabídky je tolik, že to normální člověk není schopen vstřebat... Je třeba filtrovat, vybírat, neztrácet čas... 
743759
Jedu Netflix, ale uvítal bych větší titulky *:D**:D* Kino cca 10x ročně.  Jinak dneska je těžký obstát v konkurenci - nabídky je tolik, že to normální člověk není schopen vstřebat... Je třeba filtrovat, vybírat, neztrácet čas... 
1 0
reagují: kafis
reagovat
Mám to podobne ako páni, ktorí prispeli predo mnou.
Minulý rok som z akéhosi dôvodu klesol na moju osobnú rekordne nízku návštevnosť kín. Dohromady iba 14x (aj to 2 z toho boli skôr náhodné návštevy na poslednú chvíľu), zatiaľ čo predošlé roky som sa dlhodobo pohyboval okolo 30. návštev. U BluRay to je bez zmeny už dlhodobo, kúpim tak jeden steelbook ročne.
U toho kina vlastne ani sám neviem, čím to je ... mám síce predplatený Netflix, ale zase toľko na neho nečumím, resp. čumím, ale nemyslím si, že samotné sledovanie Netflixu môže nahradiť zážitok z kina (veď kvôli tomu sa do kín stále chodí), ale ani ten content stále nemôže nahradiť to čo za rok ponúkajú kiná, takže si úplne nemyslím, že zato môže Netflix.
Možno bude pravda to, že vekom sa to akosi "láme" a keď človek prekročí 30-tku, tak už sa mu po práci toľko nechce :D (dvojzmysel v tej poslednej vete nehľadajte!) :D
743758
Mám to podobne ako páni, ktorí prispeli predo mnou. Minulý rok som z akéhosi dôvodu klesol na moju osobnú rekordne nízku návštevnosť kín. Dohromady iba 14x (aj to 2 z toho boli skôr náhodné návštevy na poslednú chvíľu), zatiaľ čo predošlé roky som sa dlhodobo pohyboval okolo 30. návštev. U BluRay to je bez zmeny už dlhodobo, kúpim tak jeden steelbook ročne. U toho kina vlastne ani sám neviem, čím to je ... mám síce predplatený Netflix, ale zase toľko na neho nečumím, resp. čumím, ale nemyslím si, že samotné sledovanie Netflixu môže nahradiť zážitok z kina (veď kvôli tomu sa do kín stále chodí), ale ani ten content stále nemôže nahradiť to čo za rok ponúkajú kiná, takže si úplne nemyslím, že zato môže Netflix. Možno bude pravda to, že vekom sa to akosi "láme" a keď človek prekročí 30-tku, tak už sa mu po práci toľko nechce *:D* (dvojzmysel v tej poslednej vete nehľadajte!) *:D*
1 0
reagovat
Tych DVD a Blue-ray mi teda luto nebude. Vacsina laptopov a PC uz ani s mechanikami niekolko rokov nepocita. Aspon sa obmedzi to mnozstvo plastoveho odpadu, ktore vznika.
Predplacam si Netflix ale s vyskou predplatneho by mali nieco robit. Ponukat SD rozlisenie je prezitok a absolutne nepozeratelne okrem mobilu.

Disney+ ma nizsie ceny za dane rozlisenie ale ich ponuka je priliz slaba pre mna ako cloveka, ktoreho Marvelovky nezaujimaju ak nemaju rating "R". Zial som uz asi pristary ked velke epicke bitky maju za nasledok len vizualne poskodenie oblecenia a par skrabancov. Nepotrebujem krvave orgie ako v Spartacusovi ale predsa len, posledny Wolverine bol pre mna uveritelnejsi film.
743757
Tych DVD a Blue-ray mi teda luto nebude. Vacsina laptopov a PC uz ani s mechanikami niekolko rokov nepocita. Aspon sa obmedzi to mnozstvo plastoveho odpadu, ktore vznika. Predplacam si Netflix ale s vyskou predplatneho by mali nieco robit. Ponukat SD rozlisenie je prezitok a absolutne nepozeratelne okrem mobilu. Disney+ ma nizsie ceny za dane rozlisenie ale ich ponuka je priliz slaba pre mna ako cloveka, ktoreho Marvelovky nezaujimaju ak nemaju rating "R". Zial som uz asi pristary ked velke epicke bitky maju za nasledok len vizualne poskodenie oblecenia a par skrabancov. Nepotrebujem krvave orgie ako v Spartacusovi ale predsa len, posledny Wolverine bol pre mna uveritelnejsi film.
0 -1
reagovat

Coronavirus

Podle všeho jsou ohrožené nejen současné premiéry (Dolitle, Manželství), ale hlavně brzký Bond, juanově závislý Mulan včetně nastupující blockbuster sezóně. Pokud si někdo myslí, že se něco takového vyřeší během měsíce, je na omylu. Tohle je přesně ta krize, která může zbrzdit náchylný kino průmysl. A nebude se jedna jen o Čínu, ale možná i o Uherské Hradiště.
743755
Podle všeho jsou ohrožené nejen současné premiéry (Dolitle, Manželství), ale hlavně brzký Bond, juanově závislý Mulan včetně nastupující blockbuster sezóně. Pokud si někdo myslí, že se něco takového vyřeší během měsíce, je na omylu. Tohle je přesně ta krize, která může zbrzdit náchylný kino průmysl. A nebude se jedna jen o Čínu, ale možná i o Uherské Hradiště.
Coronavirus
0 -3
reagovat
V kině jsem byl 13x a z toho většinou v Olympii, jelikož je mé lokální kino v roční rekonstrukci. Jinak by se návštěva ještě navýšila.

Zvažuji předplácení Netflixu, HBO nebo D+. Musel bych si ale pozjišťovat výhody a obsah, který má/bude mít D+ rozhodně bezkonkurenční + cena + 4K HDR v základu, které krásně využiju na nové TV.

Ohledně návštěvnosti kin, kterou amíci musí vždy vydět černě, jako každou předpověď, si myslím, že se jedná jenom o zmírnění čili mírný pokles návštěv. Když bych to přirovnal k divadlu a opeře, které osobně moc nemusím, nemám pocit, že by vyklízeli definitivně existenční pole. Jsou tu pomalu 1000 let, přežili všechny kulturní revoluce a z tu dobu se jen rozmáchlo do různých odvětví, čímž vlastně obliba vzrostla. Kino rovněž přežilo TV, VHS, DVD a přežije v klidu i VOD. Do divadla, opery, koncertů, stand-upů a kina se prostě pořád chodí a chodit bude kvůli společnosti a zvyku. :+
743754
V kině jsem byl 13x a z toho většinou v Olympii, jelikož je mé lokální kino v roční rekonstrukci. Jinak by se návštěva ještě navýšila. Zvažuji předplácení Netflixu, HBO nebo D+. Musel bych si ale pozjišťovat výhody a obsah, který má/bude mít D+ rozhodně bezkonkurenční + cena + 4K HDR v základu, které krásně využiju na nové TV. Ohledně návštěvnosti kin, kterou amíci musí vždy vydět černě, jako každou předpověď, si myslím, že se jedná jenom o zmírnění čili mírný pokles návštěv. Když bych to přirovnal k divadlu a opeře, které osobně moc nemusím, nemám pocit, že by vyklízeli definitivně existenční pole. Jsou tu pomalu 1000 let, přežili všechny kulturní revoluce a z tu dobu se jen rozmáchlo do různých odvětví, čímž vlastně obliba vzrostla. Kino rovněž přežilo TV, VHS, DVD a přežije v klidu i VOD. Do divadla, opery, koncertů, stand-upů a kina se prostě pořád chodí a chodit bude kvůli společnosti a zvyku. *:+*
1 -1
reagují: GhostDog
reagovat
reaguje na: kafis
To je ještě dobrý - já z podobných čísel spadl na nějakých tuším 6-7 návštěv za minulý rok...:-

Jinak platím, převážně z historických a nefilmových důvodů, Amazon (a BBC, což se možná úplně nepočítá, ale přijde to na víc než zde zmiňované) a dalším službám se záměrně bráním, jelikož nezvládám ukoukat ani to, co už mám (včetně BluRay/DVD), takže bych byl ještě daleko frustrovanější...8)
743750
To je ještě dobrý - já z podobných čísel spadl na nějakých tuším 6-7 návštěv za minulý rok...*:-* Jinak platím, převážně z historických a nefilmových důvodů, Amazon (a BBC, což se možná úplně nepočítá, ale přijde to na víc než zde zmiňované) a dalším službám se záměrně bráním, jelikož nezvládám ukoukat ani to, co už mám (včetně BluRay/DVD), takže bych byl ještě daleko frustrovanější...*8)*
743744
0 0
reagovat
reaguje na: Mr.HahaHihi
Mě fascinuje, jak lidem nedochází, že je to o celé paletě problémů. Klidně si budu platit 4 "kanály", ale pak to chci jako kanály, které si můžu přehrávat v libovolném přehrávači. Nepotřebuju mít v TV 5 různých appek, u každé jinak nastavené titulky, jinak řešené přetáčení, hledat něco v pěti různých katalozích obsahu, nemít funkční doporučení "podobných filmů" protože nejsou na stejné platformě atd, atp.

Realita je prostě taková, že pirátství a plex je řádově příjemnější uživatelský zážitek... bohužel. Můžu vlézt na svou oblíbenou stránku a najít tam všechny filmy a seriály. Při přehrávaní z PC si můžu vybrat kterýkoli z desítek přehrávačů, můžu si do něj naskládat tuny pluginů, či třeba používat kodeky optimalizované na Anime, můžu přetáčet o sekundu, či minutu, či skákat na bookmarky, či skákat na "další titulky"... u titulků si mohu vybrat font, velikost, pozici, barvu, obrys, stín, průhlednost....

Aktuálně si platím Netflix a Amazon, ovšem nas a Plex si s nimi vytírá prdel, co se pohodlí týče a pokud to tyto skvělé služby nepochopí, tak u mně spíše skončí.
743748
Mě fascinuje, jak lidem nedochází, že je to o celé paletě problémů. Klidně si budu platit 4 "kanály", ale pak to chci jako kanály, které si můžu přehrávat v libovolném přehrávači. Nepotřebuju mít v TV 5 různých appek, u každé jinak nastavené titulky, jinak řešené přetáčení, hledat něco v pěti různých katalozích obsahu, nemít funkční doporučení "podobných filmů" protože nejsou na stejné platformě atd, atp. Realita je prostě taková, že pirátství a plex je řádově příjemnější uživatelský zážitek... bohužel. Můžu vlézt na svou oblíbenou stránku a najít tam všechny filmy a seriály. Při přehrávaní z PC si můžu vybrat kterýkoli z desítek přehrávačů, můžu si do něj naskládat tuny pluginů, či třeba používat kodeky optimalizované na Anime, můžu přetáčet o sekundu, či minutu, či skákat na bookmarky, či skákat na "další titulky"... u titulků si mohu vybrat font, velikost, pozici, barvu, obrys, stín, průhlednost.... Aktuálně si platím Netflix a Amazon, ovšem nas a Plex si s nimi vytírá prdel, co se pohodlí týče a pokud to tyto skvělé služby nepochopí, tak u mně spíše skončí.
743730
8 0
reagovat
Netflix napůl, HBO jsem zkoušel, ale jak appka v televizi, tak na PS4 se trhá, že je to nekoukatelný. Amazon jsem si platil teď půl roku, protože ten první půlrok je za $2.99 měsíčně, ale pokračovat dál nebudu. V kině jsem byl 9x, míň než bych chtěl, ale hlavně proto, že není čas (protože pro mě to v 90% případů znamená cestovat mimo město).

Do kina chodit nepřestanu, pořád je to pro mě nejlepší kvalita, ve který se můžu na film podívat. Disney+ si nejspíš zase pořídím s někým napůl. Netflix (ačkoli vím, že je to nepravděpodobný), by měl výrazně zlevnit. Základní předplatný nedává žádnej smysl. 1080p by měl být úplnej základ a 4k už v dnešní době musí být standard. Ať je dražší než ostatní, má největší nabídku, to je v pořádku. Se současným plánem "4k - 4 zařízení" by byl za 10€ nejdražší, ale aspoň trochu smysluplný. 
743747
Netflix napůl, HBO jsem zkoušel, ale jak appka v televizi, tak na PS4 se trhá, že je to nekoukatelný. Amazon jsem si platil teď půl roku, protože ten první půlrok je za $2.99 měsíčně, ale pokračovat dál nebudu. V kině jsem byl 9x, míň než bych chtěl, ale hlavně proto, že není čas (protože pro mě to v 90% případů znamená cestovat mimo město). Do kina chodit nepřestanu, pořád je to pro mě nejlepší kvalita, ve který se můžu na film podívat. Disney+ si nejspíš zase pořídím s někým napůl. Netflix (ačkoli vím, že je to nepravděpodobný), by měl výrazně zlevnit. Základní předplatný nedává žádnej smysl. 1080p by měl být úplnej základ a 4k už v dnešní době musí být standard. Ať je dražší než ostatní, má největší nabídku, to je v pořádku. Se současným plánem "4k - 4 zařízení" by byl za 10€ nejdražší, ale aspoň trochu smysluplný. 
2 0
reagovat

ad bluraye

Je to smutné, protože se tu kvalitu nikdo nesnaží nahradit. Třeba Netflix běžně nakupuje filmy v HD rozlišení, i když je UHD s HDR k dispozici (a vypadá řádově lépe).
743745
Je to smutné, protože se tu kvalitu nikdo nesnaží nahradit. Třeba Netflix běžně nakupuje filmy v HD rozlišení, i když je UHD s HDR k dispozici (a vypadá řádově lépe).
ad bluraye
7 0
reagovat
Netflix + HBO + 14x kino. Kde sou ty časy, kdy sem daval kino prumerne 50x rocne (+ Vary, kde to bylo dalsi 60 bijaku) :)
743744
Netflix + HBO + 14x kino. Kde sou ty časy, kdy sem daval kino prumerne 50x rocne (+ Vary, kde to bylo dalsi 60 bijaku) *:)*
0 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Do kina chodím průměrně jednou měsíčně, i když loňský rok byl lehce nadprůměrný. Může za to především Brad opravující anténu na střeše, na kterého jsem musel zajít třikrát :)
Netflix mám předplacený čtvrtým měsícem a jsem zatím spokojen, hlavně ta pohodlnost oproti tomu píratění (ano dřív jsem pirátil!). Váhám nad HBO, ale jsem trochu rozpačitý z jejich nabídky...
743743
Do kina chodím průměrně jednou měsíčně, i když loňský rok byl lehce nadprůměrný. Může za to především Brad opravující anténu na střeše, na kterého jsem musel zajít třikrát :) Netflix mám předplacený čtvrtým měsícem a jsem zatím spokojen, hlavně ta pohodlnost oproti tomu píratění (ano dřív jsem pirátil!). Váhám nad HBO, ale jsem trochu rozpačitý z jejich nabídky...
2 -1
reagovat
Do kina chodím celkem pravidelně, předplácím si (sdílený) Netflix a HBO. Teď zkouším kvůli Picardovi i Amazon, ale vzhledem k jejich přehrávači co funguje jen občas, to plánuji pak ukončit. Pokud by se to ale zlepšilo, tak bych asi skončil s Netflixem. Hromada bordelu bez hodnocení mě už začíná dost štvát. link
743742
Do kina chodím celkem pravidelně, předplácím si (sdílený) Netflix a HBO. Teď zkouším kvůli Picardovi i Amazon, ale vzhledem k jejich přehrávači co funguje jen občas, to plánuji pak ukončit. Pokud by se to ale zlepšilo, tak bych asi skončil s Netflixem. Hromada bordelu bez hodnocení mě už začíná dost štvát. https://www.wired.co.uk/article/the-goop-lab-netflix-review
0 0
reagovat
Super čtení, Tede. Ta čísla jsou (a budou) zajímavá. Pokud jde o služby na našem trhu, mám a budu mít předplacené všechny, každý člen rodiny jede na něčem jiném:) A do kina chodím cca 2x týdně, často na double feature, ale to nikoho nezajímá:D
743741
Super čtení, Tede. Ta čísla jsou (a budou) zajímavá. Pokud jde o služby na našem trhu, mám a budu mít předplacené všechny, každý člen rodiny jede na něčem jiném*:)* A do kina chodím cca 2x týdně, často na double feature, ale to nikoho nezajímá*:D*
2 0
reagovat
reaguje na: mapar
HBO jsem měl jen kvůli GoT a po jejím konci jsem to zrušil (tenhdá i kvůli tomu jak jsem byl naštvanej na osmou sérii), Netflix je lepší.
743740
HBO jsem měl jen kvůli GoT a po jejím konci jsem to zrušil (tenhdá i kvůli tomu jak jsem byl naštvanej na osmou sérii), Netflix je lepší.
743728
1 0
reagovat
32 návštěv kina, Aladin, Avengers a SW dvakrát. Mělo to být o něco víc, ale pár věcí mi uteklo kvůli delší zdravotní indispozici. 

Platím Netflix (spokojenost), HBO Go (menší spokojenost) a zkouším Amazon Prime. Na Disney+ čekám zvědavě, ale jestli ho napálím hned od startu, to ještě uvidím. 
743739
32 návštěv kina, Aladin, Avengers a SW dvakrát. Mělo to být o něco víc, ale pár věcí mi uteklo kvůli delší zdravotní indispozici.  Platím Netflix (spokojenost), HBO Go (menší spokojenost) a zkouším Amazon Prime. Na Disney+ čekám zvědavě, ale jestli ho napálím hned od startu, to ještě uvidím. 
1 0
reagovat
Sedmikosteli je imo komercni sebevrazda. 
743737
Sedmikosteli je imo komercni sebevrazda. 
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se