Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku ČESKÉ VIDEO: Jak se natáčel Top Gun 2?

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek
Tohle video mě na film navnadilo víc než trailer. A že ten je skvělý. :+
739670
Tohle video mě na film navnadilo víc než trailer. A že ten je skvělý. *:+*
1 -1
reagovat
reaguje na: Marty7CZ
Osobně dávám spíš přednost TeneT, ale na Mavericka se taky rád podívám. Jsem rád, že Cruise je zastáncem oldschool praktik v Hollywoodu a vůbec mě nezajímá, že půlka z toho je fake. Je to podobné jako Bear Grylls, který schytával kritiku za to, že ve skutečnosti netrpí hlady a občas přespává ve stanu s ostatními členy štábu, ale přitom Vám povídá o rizicích zástavy srdce při propadnutí se ledem do mrazivé vody, opírajíc se o ledovec, během toho, co plave v té mrazivé vodě, do které před chvílí demonstrativně skočil ve spodkách.
Člověku je pak až trochu ouzko z toho, když vidí ty gumáky z komixovek, co machrují v akčních rolích, ale přitom jsou schopni zakopnout na chodníku. A samozřejmě taky nijak neupozorňují na práci svých kaskadérů...snad částečně i ze závisti, že vědí, kdo jsou ti opravdoví borci před kamerou...
739609
Osobně dávám spíš přednost TeneT, ale na Mavericka se taky rád podívám. Jsem rád, že Cruise je zastáncem oldschool praktik v Hollywoodu a vůbec mě nezajímá, že půlka z toho je fake. Je to podobné jako Bear Grylls, který schytával kritiku za to, že ve skutečnosti netrpí hlady a občas přespává ve stanu s ostatními členy štábu, ale přitom Vám povídá o rizicích zástavy srdce při propadnutí se ledem do mrazivé vody, opírajíc se o ledovec, během toho, co plave v té mrazivé vodě, do které před chvílí demonstrativně skočil ve spodkách. Člověku je pak až trochu ouzko z toho, když vidí ty gumáky z komixovek, co machrují v akčních rolích, ale přitom jsou schopni zakopnout na chodníku. A samozřejmě taky nijak neupozorňují na práci svých kaskadérů...snad částečně i ze závisti, že vědí, kdo jsou ti opravdoví borci před kamerou...
739405
1 -1
reagovat
reaguje na: Lukassek
Funguje to úplně stejně jako u sportu. Hláška "Jóóóó, vyhráli smé!!!!" je tomuhle hodně podobná a v rámci nepropadnutí se do temných vod hnusného cynismu je někdy lepší nad tím nejen nepřemýšlet, ale ani nerýpat do těch, kdo je hlásají. Naštěstí ti tady hrozí jen mínuska od primitivů. Navíc, ta se dají v tomto kontextu chápat jako validace tvého způsobu myšlení a distancování se od davu ovcí 8)
739607
Funguje to úplně stejně jako u sportu. Hláška "Jóóóó, vyhráli smé!!!!" je tomuhle hodně podobná a v rámci [b]ne[/b]propadnutí se do temných vod hnusného cynismu je někdy lepší nad tím nejen nepřemýšlet, ale ani nerýpat do těch, kdo je hlásají. Naštěstí ti tady hrozí jen mínuska od primitivů. Navíc, ta se dají v tomto kontextu chápat jako validace tvého způsobu myšlení a distancování se od davu ovcí *8)*
739521
1 -1
reagovat
reaguje na: Dedina
Proč se jako ty dmeš pýchou? Jak ses o tu stíhačku zasloužil? Jako tím, že jsi se narodil do stejný oblasti jako ten borec co jí vymyslel? Nebo jak tohle funguje? :D
739521
Proč se jako ty dmeš pýchou? Jak ses o tu stíhačku zasloužil? Jako tím, že jsi se narodil do stejný oblasti jako ten borec co jí vymyslel? Nebo jak tohle funguje? *:D*
739450
3 -3
reagují: sushi232
reagovat
Jen doplním, že P-51 Mustang, jež je v trailerech, je přímo Toma a dost aktivně s ní létá. I když je předělaná na dvousedadlo.
739473
Jen doplním, že [url=https://fighterjetsworld.com/air/tom-cruise-arrived-on-top-gun-maverick-set-in-his-own-4-million-dollar-wwii-fighter-aircraft/15124/]P-51 Mustang[/url], jež je v trailerech, je přímo Toma a dost aktivně s ní létá. I když je předělaná na dvousedadlo.
1 -1
reagovat

Česká stopa v českém videu

2:20 - 2:25 - všiml si někdo, že Cinejet lítá s L-39 Albatrosama? Takže veškerý letecký záběry máme díky "českým zlatým ručičkám" 8) Kurňa, asi prasknu jak se dmu pýchou :D Asi ty kecy o jedné z nejlíp manévrujících stíhaček na světě v kdejakých Tech-článcích nebudou uplně kecy.
739450
2:20 - 2:25 - všiml si někdo, že Cinejet lítá s L-39 Albatrosama? Takže veškerý letecký záběry máme díky "českým zlatým ručičkám" *8)* Kurňa, asi prasknu jak se dmu pýchou *:D* Asi ty kecy o jedné z nejlíp manévrujících stíhaček na světě v kdejakých Tech-článcích nebudou uplně kecy.
Česká stopa v českém videu
6 -3
reagují: Lukassek
reagovat
Jasně, chápeme že je Tom Cruis naprostý borec.
739421
Jasně, chápeme že je Tom Cruis naprostý borec.
1 -1
reagovat
Už jen z náhledu toho videa je jasné, že ty PR kecy o šesti G kterými si herci procházeli, jsou výmysl, protože ta aparatura by uletěla i s překrytem.
Navíc si tipnu, že polovina rozpočtu filmu padla na Cruisovu pojistku. Kdyby se měl střílet ven, tak mu to urazí hlavu. Ale kdo ví jestli by si toho někdo ve filmu vůbec všiml... :)
739419
Už jen z náhledu toho videa je jasné, že ty PR kecy o šesti G kterými si herci procházeli, jsou výmysl, protože ta aparatura by uletěla i s překrytem. Navíc si tipnu, že polovina rozpočtu filmu padla na Cruisovu pojistku. Kdyby se měl střílet ven, tak mu to urazí hlavu. Ale kdo ví jestli by si toho někdo ve filmu vůbec všiml... *:)*
2 -11
reagovat
Tohle bude myslím nej hit 2020 s 007, tak moc tomu preju miliardu jako žádnýmu jinýmu, nemůžu si pomoct
739405
Tohle bude myslím nej hit 2020 s 007, tak moc tomu preju miliardu jako žádnýmu jinýmu, nemůžu si pomoct
2 -1
reagují: sushi232
reagovat
Je zajimavy videt i borce jako on na hrane. A pak clovek vidi to video s holmes, jak byl uz cruise uplnej uchyl ohledne scientologie, tak je clovek takovej rozhozenej.
739397
Je zajimavy videt i borce jako on na hrane. A pak clovek vidi to video s holmes, jak byl uz cruise uplnej uchyl ohledne scientologie, tak je clovek takovej rozhozenej.
2 -1
reagovat
no ty brďo ! :))8):o:+
739382
no ty brďo ! *:))**8)**:o**:+*
1 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se