Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První člověk: Blu-ray

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Fakt není na české verzi komentář režiséra? Jsem teď shodou okolností pustil poprvé Blu-Ray La La Landu a Magic Box má očividně zlozvyk vynechávat komentáře k Chazellovým filmům, i když na zahraničních discích jsou. 
734745
Fakt není na české verzi komentář režiséra? Jsem teď shodou okolností pustil poprvé Blu-Ray La La Landu a Magic Box má očividně zlozvyk vynechávat komentáře k Chazellovým filmům, i když na zahraničních discích jsou. 
0 0
reagovat

6/10

Za mě zklamání, v tom kině jsem byl..
712600
Za mě zklamání, v tom kině jsem byl..
6/10
0 -3
reagovat

80% - Poslední člověk

Vesmír se ještě nenarodil - je stále v lůně časoprostoru. Teprve až veškeré hvězdy vyhasnou a ve své smrti se stanou černými trpaslíky Vesmír se stane novorozencem. A život? I civilizace ve věku černých trpaslíků pro které bude myšlenka otázka triliónů let, budou jepičí a předem odsouzené k zániku. V době kdy vesmír vstoupí do puberty, již nebude existovat barionová hmota - protony se dávno rozpadnou, nastane věk černých děr a galaxií tvořených jen z nich. A to jsme teprve na začátku času. A poté se začnou prostřednictvím Hawkingova záření černé díry vypařovat, záblesk poslední z Nich bude i posledním zdrojem světla ve Vesmíru. Entropie přestane růst, navždy. Vesmír se stane konstantním, čas přestane existovat.

Zázračné lze nalézt ve všem, dokonce i v temnotě a tichu. Helen Keller
712326
Vesmír se ještě nenarodil - je stále v lůně časoprostoru. Teprve až veškeré hvězdy vyhasnou a ve své smrti se stanou černými trpaslíky Vesmír se stane novorozencem. A život? I civilizace ve věku černých trpaslíků pro které bude myšlenka otázka triliónů let, budou jepičí a předem odsouzené k zániku. V době kdy vesmír vstoupí do puberty, již nebude existovat barionová hmota - protony se dávno rozpadnou, nastane věk černých děr a galaxií tvořených jen z nich. A to jsme teprve na začátku času. A poté se začnou prostřednictvím Hawkingova záření černé díry vypařovat, záblesk poslední z Nich bude i posledním zdrojem světla ve Vesmíru. Entropie přestane růst, navždy. Vesmír se stane konstantním, čas přestane existovat. [url=https://www.youtube.com/watch?v=uD4izuDMUQA]Zázračné lze nalézt ve všem, dokonce i v temnotě a tichu[/url]. Helen Keller
80% - Poslední člověk
0 0
reagovat
Záhlaví zůstalo ve vesmíru? :o
712252
Záhlaví zůstalo ve vesmíru? *:o*
1 0
reagovat
Jeden z nej filmů roku 9/10 :+
712139
Jeden z nej filmů roku 9/10 *:+*
4 -1
reagovat
Ta osobní linka mi ve filmu vůbec nevadila. Bohužel je někdy použitá pro mě dost nešťastně. Nejvíc to bolí u Gemini 8, kdy jsou ty vynikající klaustrofobický záběry, kde vidíme většinou jen to co posádka, dost rozbitý tím neustálým odbíháním k jeho ženě - fakt bych v ten moment raději byl jen s nima a tu situaci sledoval nerušeně. Ty záběry a celkový pocit když se něco podělá film zvládá prodat bezchybně, jenže pak je střih na jeho starou se synem a napětí je hned v hajzlu :-
Jinak přistání je pro mě po dlouhé době scéna, kterou z hlavy jen tak nedostanu a co je důležitější, tak funguje i při opakovaném zhlédnutí.
Je mi záhadou, že po takové prasárně jako je La La Land zvládne ten samý režisér zhmotnit něco tak neamerickýho (dovedete si třeba představit, že po dosednutí na Měsíc by z nákladového prostoru najednou vylezla hromada muzikantů a Ryan by začal praktikovat Moon walk? Jo, taky je mi z takové představy na blití). Kdyby se rodinná linka použila trochu odlišně (i za cenu delší stopáže), tak tomu našiju 10/10 ani nemrknu. Takhle je to "jen" za 8/10.
712124
Ta osobní linka mi ve filmu vůbec nevadila. Bohužel je někdy použitá pro mě dost nešťastně. Nejvíc to bolí u Gemini 8, kdy jsou ty vynikající klaustrofobický záběry, kde vidíme většinou jen to co posádka, dost rozbitý tím neustálým odbíháním k jeho ženě - fakt bych v ten moment raději byl jen s nima a tu situaci sledoval nerušeně. Ty záběry a celkový pocit když se něco podělá film zvládá prodat bezchybně, jenže pak je střih na jeho starou se synem a napětí je hned v hajzlu *:-* Jinak přistání je pro mě po dlouhé době scéna, kterou z hlavy jen tak nedostanu a co je důležitější, tak funguje i při opakovaném zhlédnutí. Je mi záhadou, že po takové prasárně jako je La La Land zvládne ten samý režisér zhmotnit něco tak neamerickýho (dovedete si třeba představit, že po dosednutí na Měsíc by z nákladového prostoru najednou vylezla hromada muzikantů a Ryan by začal praktikovat Moon walk? Jo, taky je mi z takové představy na blití). Kdyby se rodinná linka použila trochu odlišně (i za cenu delší stopáže), tak tomu našiju 10/10 ani nemrknu. Takhle je to "jen" za 8/10.
0 -4
reagovat
Ty klenoty si NASA nechala pro tento dokument. 
712114
Ty klenoty si NASA nechala pro [url=https://www.youtube.com/watch?v=tpLrp0SW8yg]tento [/url]dokument. 
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se