Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Na co do kina: 10 originálních červencových filmů

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Long shot 7/10 - Opravdu zábavná romantická komedie s nejen krásnou Ch. Theron, jako vždy ulítlým S. Rogenem a srandovně creepy A. Skarsgardem

Stuber 7/10 - Hodně vtipný buddy movie se zajímavými nápady a super chemií mezi ústřední dvojicí. Uber-guns :D
Oba filmy je třeba brát s nadhledem a naladit se na tu správnou vlnu, pak se rozhodně člověk zasměje. 

Mid90s 8/10 - Parádně natočený film o části dospívání s uvěřitelnými postavami a i pár myšlenkami. Neměl bych problém s delší stopáží a těším se na další tvorbu J. Hilla.

Hvítur, hvítur dagur 8/10 - Životně bizarní pohled na severskou náturu a řešení problémů u kterého se člověk zasměje víc, než by čekal. Možná je těžší se orientovat v zobrazených náladách příběhu a toho, jako co chce vlastně působit, ale v té rozmanitosti je určité kouzlo, které má pevnou režisérskou ruku. Rozhodně silný snímek.
724233
Long shot 7/10 - Opravdu zábavná romantická komedie s nejen krásnou Ch. Theron, jako vždy ulítlým S. Rogenem a srandovně creepy A. Skarsgardem Stuber 7/10 - Hodně vtipný buddy movie se zajímavými nápady a super chemií mezi ústřední dvojicí. Uber-guns *:D* Oba filmy je třeba brát s nadhledem a naladit se na tu správnou vlnu, pak se rozhodně člověk zasměje.  Mid90s 8/10 - Parádně natočený film o části dospívání s uvěřitelnými postavami a i pár myšlenkami. Neměl bych problém s delší stopáží a těším se na další tvorbu J. Hilla. Hvítur, hvítur dagur 8/10 - Životně bizarní pohled na severskou náturu a řešení problémů u kterého se člověk zasměje víc, než by čekal. Možná je těžší se orientovat v zobrazených náladách příběhu a toho, jako co chce vlastně působit, ale v té rozmanitosti je určité kouzlo, které má pevnou režisérskou ruku. Rozhodně silný snímek.
0 0
reagovat
reaguje na: Spiker
... to byl test, dávám ti :D:+;)
724179
... to byl test, dávám ti *:D**:+**;)*
724178
1 0
reagovat
Moment, Diego přece není evropská legenda. :D
724178
Moment, Diego přece není evropská legenda. *:D*
0 0
reagují: KarelR
reagovat

Recenze na Srážku

Tak tuhle recenzi už dlouho vyhlížím. Nějak jsem měla zafixované, že i tady panuje ohledně tohoto filmu natěšenost a zatím nic. Jsem zvědavá, s čím přijde imf, protože trailery nalákaly ;).
724098
Tak tuhle recenzi už dlouho vyhlížím. Nějak jsem měla zafixované, že i tady panuje ohledně tohoto filmu natěšenost a zatím nic. Jsem zvědavá, s čím přijde imf, protože trailery nalákaly *;)*.
Recenze na Srážku
1 0
reagovat

Srážka s láskou | Long Shot

naprosto super feel good romantická komedie. Je tam sice ten klasickej Rogenovskej huličskej ujetej humor. Ale chemie mezi Sethem a Charlize funguje perfektně a táhnou celej film od začátku do konce.
Po dlouhé době super romantická komedie, která nenudí. 8/10
724093
naprosto super feel good romantická komedie. Je tam sice ten klasickej Rogenovskej huličskej ujetej humor. Ale chemie mezi Sethem a Charlize funguje perfektně a táhnou celej film od začátku do konce. Po dlouhé době super romantická komedie, která nenudí. 8/10
Srážka s láskou | Long Shot
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se