Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 10 nezapomenutelných filmů z roku 1999

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: KARLOS
To t(T)eda nie. Oboje su v top 10 spravne:
- Prci, prci...: ano dnes si nato spomenie, iba vtedajsia cilovka. for je v tom, ze si nato spomenie ALE UPLNE kazdy, kto bol vtedy cilovka. Neexistuje, aby bol vtedy niekto nastrocny a ten film nevidel/nepoznal. od New Yorku az po dediny na vychodnom Slovensku. Been there, done that - aj so vsetkymi svojimi spoluziakmi, komplet:)
- Blair Witch: si robis srandu? ved to bol zakladajuci film noveho subzanru.
723107
To t(T)eda nie. Oboje su v top 10 spravne: - Prci, prci...: ano dnes si nato spomenie, iba vtedajsia cilovka. for je v tom, ze si nato spomenie ALE UPLNE kazdy, kto bol vtedy cilovka. Neexistuje, aby bol vtedy niekto nastrocny a ten film nevidel/nepoznal. od New Yorku az po dediny na vychodnom Slovensku. Been there, done that - aj so vsetkymi svojimi spoluziakmi, komplet:) - Blair Witch: si robis srandu? ved to bol zakladajuci film noveho subzanru.
723103
5 -2
reagovat
reaguje na: pepo
Nepsal jsi to i pod Karlovym clankem o cernobilych peckach ze 30. let? :D
723106
Nepsal jsi to i pod Karlovym clankem o cernobilych peckach ze 30. let? *:D*
723105
9 0
reagovat
Okrem prciciek a kubricka (ktory v distribucii nebol) som vsetko videl v kine:D
723105
Okrem prciciek a kubricka (ktory v distribucii nebol) som vsetko videl v kine*:D*
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Tak osobně bych Prcičky i Witch úplně vynechal. To prvé bylo přehypované už ve své době a dnes si na to vzpomene jen tehdejší cílovka, to druhé bylo zajímavé jen reklamním pojetím... ale tak je to osobní pohled, žejo.
723103
Tak osobně bych Prcičky i Witch úplně vynechal. To prvé bylo přehypované už ve své době a dnes si na to vzpomene jen tehdejší cílovka, to druhé bylo zajímavé jen reklamním pojetím... ale tak je to osobní pohled, žejo.
7 -7
reagují: foxbat
reagovat
Jenom dodám, že ve světle epizod 7 a 8 jsem přehodnotil epizodu 1 jako zcela adekvátní součást StarWars. Díky Georgi, ale opravdu to umíš jenom ty, a promiň, že jsem ti kdy křivdil.

Však v pohodě - pozn. Ted
723102
Jenom dodám, že ve světle epizod 7 a 8 jsem přehodnotil epizodu 1 jako zcela adekvátní součást StarWars. Díky Georgi, ale opravdu to umíš jenom ty, a promiň, že jsem ti kdy křivdil. [i]Však v pohodě - pozn. Ted[/i]
10 -5
reagovat
To byly časy. Studentské koleje měly v tu dobu relativně rychlé a hlavně absolutně svobodné připojení na net, takže se dalo vše sehnat často i před premiérou v kině, v plné kvalitě, protože filmová studia neměla o internetu ještě tušení.
Klub rváčů byl zásadním filmem, ale pro tuto zemi trošku předčasný, protože konzumní způsob života se tady teprve rozjížděl.
No a ten pocit, když jdeš na jakýsi Matrix a očekávání máš jen podle pár fotek za sklem před kinem... k nezaplacení :)
723101
To byly časy. Studentské koleje měly v tu dobu relativně rychlé a hlavně absolutně svobodné připojení na net, takže se dalo vše sehnat často i před premiérou v kině, v plné kvalitě, protože filmová studia neměla o internetu ještě tušení. Klub rváčů byl zásadním filmem, ale pro tuto zemi trošku předčasný, protože konzumní způsob života se tady teprve rozjížděl. No a ten pocit, když jdeš na jakýsi Matrix a očekávání máš jen podle pár fotek za sklem před kinem... k nezaplacení :)
3 0
reagovat
Jak dole jmenujete ty další fimy, proč tam jsou, asi právě proto je ten rok tak peckovej, páč normálně by ty vypadnuvší filmy zabíraly přední příčky, ale holt rok 99.
Mně teda bylo taky dvanáct, ale koukám byl jsem sto let za opicema, do kina jsem nechodil a pro mě bylo pořád nejvíc ojetá vhska s vodním světem a star wars.

Pro mě byl zlomovej až 2001, první počítač a na cdčku nějakej rip pána prstenů, co mi dal někdo ve škole. Dodneška to někde mám doma, ale myslim, že jsem to pověsil na zahradu na odhánění špačků.
723100
Jak dole jmenujete ty další fimy, proč tam jsou, asi právě proto je ten rok tak peckovej, páč normálně by ty vypadnuvší filmy zabíraly přední příčky, ale holt rok 99. Mně teda bylo taky dvanáct, ale koukám byl jsem sto let za opicema, do kina jsem nechodil a pro mě bylo pořád nejvíc ojetá vhska s vodním světem a star wars. Pro mě byl zlomovej až 2001, první počítač a na cdčku nějakej rip pána prstenů, co mi dal někdo ve škole. Dodneška to někde mám doma, ale myslim, že jsem to pověsil na zahradu na odhánění špačků.
3 0
reagovat
Chudák Ted :D
Mám dojem, že to bylo míněno jako ty fláky, který byly prostě něčím výjimečný v širokým měřítku a třeba ovlivnily svůj žánr. Proto např prcičky.
A vyjmout z toho epizodu I, to by teprv byl zločin
723099
Chudák Ted *:D* Mám dojem, že to bylo míněno jako ty fláky, který byly prostě něčím výjimečný v širokým měřítku a třeba ovlivnily svůj žánr. Proto např prcičky. A vyjmout z toho epizodu I, to by teprv byl zločin
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Cronenbergovi u me kvete cele pole psenky...

Byl to dost mozna nejlepsi (nejzajimavejsi) rok od janevimkdy, tak se tam vsechno proste nemohlo vejit.

A uz me "nefujTedujte" ;)
723097
Cronenbergovi u me kvete cele pole psenky... Byl to dost mozna nejlepsi (nejzajimavejsi) rok od janevimkdy, tak se tam vsechno proste nemohlo vejit. A uz me "nefujTedujte" *;)*
723094
3 0
reagovat

10 nezapomenutelných filmov - epizoda I

no tento film je nezapomenutelný len preto, jak je zlý, a na to sa teda fakt nedá len tak ľahko zabudnúť :D
723095
no tento film je nezapomenutelný len preto, jak je zlý, a na to sa teda fakt nedá len tak ľahko zabudnúť *:D*
10 nezapomenutelných filmov - epizoda I
4 -2
reagovat
Hele já pominu že nezmíníš ty strašný pecky od Jarmusche, Wenderse a Cronenberga, je mi jasné že těmhle alternativcům u tebe pšenka nepokvete - ale nezmínit Galaxy Quest? To je zločin. Styď se.
723094
Hele já pominu že nezmíníš ty strašný pecky od Jarmusche, Wenderse a Cronenberga, je mi jasné že těmhle alternativcům u tebe pšenka nepokvete - ale nezmínit Galaxy Quest? To je zločin. Styď se.
10 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Jinak bych sem ještě přidal Dogma od Kevina Smithe. :+
723093
Jinak bych sem ještě přidal Dogma od Kevina Smithe. *:+*
6 -1
reagovat
Také bych doplnil Mumií. Ten film je stále super. :+
723092
Také bych doplnil Mumií. Ten film je stále super. *:+*
10 -1
reagovat
Taky jsem nikdy neviděl Blair Witch. :D
723091
Taky jsem nikdy neviděl Blair Witch. *:D*
5 -6
reagovat

Mumie

Chybí Ti tu Mumie... ?)
723087
Chybí Ti tu Mumie... *?)*
Mumie
16 -3
reagovat

Supr článek, ale 10 je vážně málo!

Dost mi tam chybí Zelená Míle, Pelíšky(!), Muž na Měsíci, geniální Odplata s Melem v největší formě. Za čestnou zmínku by stálo Toy Story 2, South Park, Železný obr, Galaxy Quest, The Boondock Saints(!), V kůži Johna Malkoviche, lepší než Prcičky mi přišli třeba Sexuální praktiky pozemšťanů... byl to neskutečně plodný rok a 2019 s tím ani náhodou nesnese srovnání. :)
723085
Dost mi tam chybí Zelená Míle, Pelíšky(!), Muž na Měsíci, geniální Odplata s Melem v největší formě. Za čestnou zmínku by stálo Toy Story 2, South Park, Železný obr, Galaxy Quest, The Boondock Saints(!), V kůži Johna Malkoviche, lepší než Prcičky mi přišli třeba Sexuální praktiky pozemšťanů... byl to neskutečně plodný rok a 2019 s tím ani náhodou nesnese srovnání. *:)*
Supr článek, ale 10 je vážně málo!
15 -2
reagovat

Top 10

Já tam tedy (spolu s níže uvedenými tituly) zásadně postrádám originální a nadčasovou Payneovu komediální satiru Election a netvrďte mi, že na úkor Šestého smyslu, Deseti důvodů nebo Prciček by se tam vše někam nevměstnalo 8)
723083
Já tam tedy (spolu s níže uvedenými tituly) zásadně postrádám originální a nadčasovou Payneovu komediální satiru Election a netvrďte mi, že na úkor Šestého smyslu, Deseti důvodů nebo Prciček by se tam vše někam nevměstnalo *8)*
Top 10
0 -12
reagovat
Mne tam strašne chýba Insider
723080
Mne tam strašne chýba Insider
3 -2
reagovat
Vynechat Muže na Měsíci....nebo ho nepřidat jako jedenácté eso...no FUJ TEDE!
Pomíjím to, že rok 99 byl utraplodnej na skvělý až geniální filmy a měl to být článek 20 filmů plus.
723079
Vynechat [b]Muže na Měsíci[/b]....nebo ho nepřidat jako jedenácté eso...no FUJ TEDE! Pomíjím to, že rok 99 byl utraplodnej na skvělý až geniální filmy a měl to být článek 20 filmů plus.
6 -1
reagovat
South Park: Peklo na zemi - taková to mohla bejt krásná jedenáctka. :D
723078
South Park: Peklo na zemi - taková to mohla bejt krásná jedenáctka. *:D*
13 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se