Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Další Star Wars budou od tvůrců Hry o trůny

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: CAPS_LOCK
Tady si myslím, že oni ten konec od autora mají a i v knize už bylo Yaře řečeno, že hlava Stanise je napíchnutá na Zimohradu, byť jen jako první zprávy z bojiště a nemusí se to potvrdit. Psal jsem to tu už mnohokrát níže, takže to nebudu opakovat, jen ty scény stačilo natočit malinko jinak, ale už je konec a je čas se věnovat jiným věcem, než diskutovat o stejných věcech dokola.
719245
Tady si myslím, že oni ten konec od autora mají a i v knize už bylo Yaře řečeno, že hlava Stanise je napíchnutá na Zimohradu, byť jen jako první zprávy z bojiště a nemusí se to potvrdit. Psal jsem to tu už mnohokrát níže, takže to nebudu opakovat, jen ty scény stačilo natočit malinko jinak, ale už je konec a je čas se věnovat jiným věcem, než diskutovat o stejných věcech dokola.
719223
3 0
reagovat
reaguje na: Nazgul
Já věřím, že vypálení hlavního města se dočkáme i v knihách, přeci jenom je to velice Martinovský moment, jenom Dany nikdy nezešílí, konečně tomu zatím vůbec nic nenasvědčuje a celé to bude probíhat jinak, spíš nakonec tipuji, že jí tohle selhání ještě posílí, až tedy Vrabčáci po Souboji víry manipulování Varysem ovládnou KL a bude potřeba ugrilovat pár nebezpečných náboženských fanatiků, ale to je jen moje teorie. Poslední řada je ale zajímavá, jak pracuje s náznaky budoucího vývoje knih, že by Jon nikdy neopustil Zeď, Dany padla ve Válce s Jinými, Stannis se stál králem jenom na Severu, Malíčkova posedlost Sansou ho zcela zničila a Aegon Černožár po všem ovládl KL?
719223
[spoiler]Já věřím, že vypálení hlavního města se dočkáme i v knihách, přeci jenom je to velice Martinovský moment, jenom Dany nikdy nezešílí, konečně tomu zatím vůbec nic nenasvědčuje a celé to bude probíhat jinak, spíš nakonec tipuji, že jí tohle selhání ještě posílí, až tedy Vrabčáci po Souboji víry manipulování Varysem ovládnou KL a bude potřeba ugrilovat pár nebezpečných náboženských fanatiků, ale to je jen moje teorie. Poslední řada je ale zajímavá, jak pracuje s náznaky budoucího vývoje knih, že by Jon nikdy neopustil Zeď, Dany padla ve Válce s Jinými, Stannis se stál králem jenom na Severu, Malíčkova posedlost Sansou ho zcela zničila a Aegon Černožár po všem ovládl KL? [/spoiler]
719139
1 -2
reagují: Nazgul
reagovat
reaguje na: Robur
Tak to, že se postavy chovají nesmyslně mi vysvětli, to je obrátka o 180 stupňů, jako v chování Daenerys. :D

Tohle je hlod, kolik Targaryenů v historii Západozemí bylo šílených kromě jejího otce? Proč není šílený Jon, když je také Targaryen? Zase začínáš krutě zjednodušovat.

A nebo to nech bejt, stejně je konec a už nemá smysl se o tom bavit, když je evidentní, že se neshodneme.
719212
Tak to, že se postavy chovají nesmyslně mi vysvětli, to je obrátka o 180 stupňů, jako v chování Daenerys. *:D* Tohle je hlod, kolik Targaryenů v historii Západozemí bylo šílených kromě jejího otce? Proč není šílený Jon, když je také Targaryen? Zase začínáš krutě zjednodušovat. A nebo to nech bejt, stejně je konec a už nemá smysl se o tom bavit, když je evidentní, že se neshodneme.
719196
5 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Nazgul
Dvě věci. Celou dobu obhajuješ to, že se postavy chovají nesmyslně, ne že se chovají normálně, jen jejich linky jsou urychlené.
A za druhé, Dany zešílela, má to v genech. Nestal se z ní psychopat.
719196
Dvě věci. Celou dobu obhajuješ to, že se postavy chovají nesmyslně, ne že se chovají normálně, jen jejich linky jsou urychlené. A za druhé, Dany zešílela, má to v genech. Nestal se z ní psychopat.
719185
0 -5
reagují: Nazgul
reagovat
reaguje na: mecano
Tak to bylo vidět už v těch knihách, co napsal. Například Catelyn Stark a její linka, konec Brienne atd.
719195
Tak to bylo vidět už v těch knihách, co napsal. Například Catelyn Stark a její linka, konec Brienne atd.
719190
0 -2
reagovat
reaguje na: KarelR
S Lucasem je to jasne, dal jsem to jako perlicku, ten by nic nevymyslel uz z prirozeny lenosti, veku a protoze s tim uz nechce mit nic spolecneho. Martin uvidime, rozhodne mu preji pevne zdravi a nizky cholesterol..
719193
S Lucasem je to jasne, dal jsem to jako perlicku, ten by nic nevymyslel uz z prirozeny lenosti, veku a protoze s tim uz nechce mit nic spolecneho. Martin uvidime, rozhodne mu preji pevne zdravi a nizky cholesterol..
719192
0 0
reagovat
reaguje na: mecano
Podle mě to Martin myslí tak, že bude v jádru stejnej konec - jen se ho navíc logicky zúčastní kupa postav, co jsou jenom v knihách :)

George Lucas u Mandaloriana není jako scenárista, ale jenom tam má klasický "based on characters created by", takže nic nepsal ;)
719192
Podle mě to Martin myslí tak, že bude v jádru stejnej konec - jen se ho navíc logicky zúčastní kupa postav, co jsou jenom v knihách *:)* George Lucas u Mandaloriana není jako scenárista, ale jenom tam má klasický "based on characters created by", takže nic nepsal *;)*
719190
2 0
reagují: mecano
reagovat
Male intermezzo:
Tipek z GOT co se podilel na scenari a mel na starost soudrznost knihoveho a serialoveho sveta (jmeno mi vypadlo), ted vede LOTR projekt na Amazonu.
Na IMDB je vedle Jona Favreau jako scenarista  u vsech 8mi dilu veden i George Lucas. (tohle bych bral s velkou rezervou)
KK je zas u epizody 9 psana jako producentka, ale uz ne jako vykonna producentka (velmi zajimave).
George Martin povidal, ze v knihach bude mit jeho pribeh jiny konec a poukazuje na to, ze nektere postavy mrtve v serialu v knihach ziji a naopak. A ze obe knihy budou mit kolem 3000 stran.
719190
Male intermezzo: Tipek z GOT co se podilel na scenari a mel na starost soudrznost knihoveho a serialoveho sveta (jmeno mi vypadlo), ted vede LOTR projekt na Amazonu. Na IMDB je vedle Jona Favreau jako scenarista  u vsech 8mi dilu veden i George Lucas. (tohle bych bral s velkou rezervou) KK je zas u epizody 9 psana jako producentka, ale uz ne jako vykonna producentka (velmi zajimave). George Martin povidal, ze v knihach bude mit jeho pribeh jiny konec a poukazuje na to, ze nektere postavy mrtve v serialu v knihach ziji a naopak. A ze obe knihy budou mit kolem 3000 stran.
1 0
reagují: Robur, KarelR
reagovat
reaguje na: Robur
Vojáky zabíjela v boji nikoliv popravovala, proto jsem psal, že kdyby to udělala, byl by to dobrý náznak.

Jinak se vesměs shodneme, já defacto kritizuji tu v mých očích uspěchanost přeměny charakteru Daenerys, to už i Anakin na Darth Vadera
byl zpracován lépe ta přeměna, než tohle. Jak jsem psal, jsou to malé
detaily, ale věř, že celej ten hate okolo těch dílů, je hlavně kvůli těm
třem scénám.

Stejně jako byl v předešlé serii kvůli nesmyslnému cestování a tam opravdu nejde o situace, kdy uplyne více času a člověk si to měl domyslet, ale o blbosti, které nejde obhájit. Tu slavnou scénu za zdí, olympijský běh a přílet draků prostě nejde obhájit, že uplynulo více času a jen to urychlili. Byl tam vážně zraněnej Toros z Myru a rozhodně by více, než do rána nevydržel, takže urychlenej byl jen Gendry, havran a Daenerys, zatímco Jon a spol. zamrzli asi v čase.

U té druhé scény Eurona, kterou jsme spolu už řešili, si mě tedy donutil
vylovit knihu a podívat se na tu mapu :D, jako KL a Dračí kámen jsou
samozřejmě u sebe, ale mě se zdá, že on právě předtím vyplul odněkud
hrozně z daleka, až po nich a přesto, že měl mnohem delší cestu, tak
doplul rychleji nejprve do KL, tam se zúčastnil korunovace a pak vyplul
znovu a odchytl je, než přepluli za celou tuhle dobu ten malej štěk. Ale
už si tu epizodu přesně nepamatuji, odkud kdo vyplouval, tak dejme
tomu, že toto tu řešit už nehodlám.

Ty scény by nevadily, kdyby se nezačaly takhle objevovat až v té sedmé sérii, proto to lidi tak naštvalo, protože nebyla dodržena konzistentnost s předešlými seriemi, kde k těmto lapsům nedocházelo, proto v tom vidí ten pokles kvality pro ně obrovskej.
Teď už je stejně všechno jedno, poslední díl mi kupodivu nevadil a byť rejpalové mají zase spousty námitek a oprávněných, tak já uznávám, že když člověk chyby najít chce, tak je najde úplně na všem, mě jde prostě jen o ty, co jsou fakt takové, že mi úplně zkazili požitek z toho dílu. Normálně si destrukci od
draka, to pálení lidí a města atd. užívám, mám rád tyhle epický výjevy,
ale u toho pátýho dílu jsem si prostě jen říkal proč to dělá, když tohle nikdy v minulosti nedělala zabíjet nevinné? Bylo to prostě moc uspěchané.

Když to porovnáš s Cersei, tak tam se to jaká je psychopatka projevuje krásně postupně a stupňuje se to, včetně toho konce, kdy i při evidentní porážce si nebyla schopna přiznat, že může prohrát, dokud neviděla Jaimeho a to, že je zraněn a umírá, až tehdy se probudila do reality a takhle funguje psychopat.

Do krimi zpráv se nemusím dívat jsem policajt a setkal jsem se už s různě psychicky narušenýma individuama a vím, jak se chovaj.
719185
Vojáky zabíjela v boji nikoliv popravovala, proto jsem psal, že kdyby to udělala, byl by to dobrý náznak. Jinak se vesměs shodneme, já defacto kritizuji tu v mých očích uspěchanost přeměny charakteru Daenerys, to už i Anakin na Darth Vadera byl zpracován lépe ta přeměna, než tohle. Jak jsem psal, jsou to malé detaily, ale věř, že celej ten hate okolo těch dílů, je hlavně kvůli těm třem scénám. Stejně jako byl v předešlé serii kvůli nesmyslnému cestování a tam opravdu nejde o situace, kdy uplyne více času a člověk si to měl domyslet, ale o blbosti, které nejde obhájit. Tu slavnou scénu za zdí, olympijský běh a přílet draků prostě nejde obhájit, že uplynulo více času a jen to urychlili. Byl tam vážně zraněnej Toros z Myru a rozhodně by více, než do rána nevydržel, takže urychlenej byl jen Gendry, havran a Daenerys, zatímco Jon a spol. zamrzli asi v čase. U té druhé scény Eurona, kterou jsme spolu už řešili, si mě tedy donutil vylovit knihu a podívat se na tu mapu *:D*, jako KL a Dračí kámen jsou samozřejmě u sebe, ale mě se zdá, že on právě předtím vyplul odněkud hrozně z daleka, až po nich a přesto, že měl mnohem delší cestu, tak doplul rychleji nejprve do KL, tam se zúčastnil korunovace a pak vyplul znovu a odchytl je, než přepluli za celou tuhle dobu ten malej štěk. Ale už si tu epizodu přesně nepamatuji, odkud kdo vyplouval, tak dejme tomu, že toto tu řešit už nehodlám. Ty scény by nevadily, kdyby se nezačaly takhle objevovat až v té sedmé sérii, proto to lidi tak naštvalo, protože nebyla dodržena konzistentnost s předešlými seriemi, kde k těmto lapsům nedocházelo, proto v tom vidí ten pokles kvality pro ně obrovskej. Teď už je stejně všechno jedno, poslední díl mi kupodivu nevadil a byť rejpalové mají zase spousty námitek a oprávněných, tak já uznávám, že když člověk chyby najít chce, tak je najde úplně na všem, mě jde prostě jen o ty, co jsou fakt takové, že mi úplně zkazili požitek z toho dílu. Normálně si destrukci od draka, to pálení lidí a města atd. užívám, mám rád tyhle epický výjevy, ale u toho pátýho dílu jsem si prostě jen říkal proč to dělá, když tohle nikdy v minulosti nedělala zabíjet nevinné? Bylo to prostě moc uspěchané. Když to porovnáš s Cersei, tak tam se to jaká je psychopatka projevuje krásně postupně a stupňuje se to, včetně toho konce, kdy i při evidentní porážce si nebyla schopna přiznat, že může prohrát, dokud neviděla Jaimeho a to, že je zraněn a umírá, až tehdy se probudila do reality a takhle funguje psychopat. Do krimi zpráv se nemusím dívat jsem policajt a setkal jsem se už s různě psychicky narušenýma individuama a vím, jak se chovaj.
719167
8 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Robur
Loajalitu? Vždyť Tarlyové, pokud si dobře pamatuji, jist si nejsem, ale byli vazaly Tyrellů, tedy Vysoké zahrady a proto to byl asi druhý nebo třetí nejsilnější rod v západozemí. Jaime ukecal starýho Tarlyho, aby je zradil a naprosto zmasakrovali jejich rod, tak tady nepiš něco o loajalitě a dobré povaze, tu měl možná tak mladej Tarly, ale starej byl jen starej hrdej dědek, co i vyhnal Sama jen proto, že neuměl bojovat a tak pro něj nebyl muž. Nepoklekl spíš proto, že byl příliš hrdej se před někým sklonit, než že by byl někomu loajální.

Několikrát jsem psal, že ty různé blbosti nelogické jsou jak pěst na oko a proto jsou tak vidět a proto (protože lidi pak, jak jsou naštvaný, tak je vyloženě hledaj), tak se řeší i každá kravina. Jistě by se nějaké našly i dříve, ale tam si jich člověk nevšiml, protože takhle výrazně nenarušily děj.

Jaqen H'ghar těžil z toho, že nikdo nevěděl, kdo to je a jaké má schopnosti, takže se čekalo, jestli se to objasní. Byl dlouho tajemnou postavou, o které nikdo nevěděl, co si má myslet a jaké schopnosti mu jeho Bůh propůjčuje. U Aryi je to díky sledování jejího výcviku známé, víme, že se umí tiše pohybovat, krýt se ve stínech, ale proběhnout stovkami nemrtvých, který byly tělo na tělo, to působilo blbě. Prostě skok odnikud, šípy ze škorpionu odnikud a změna v mysli Daenerys z ženy s až chorobnou touhou po trůně v ženu s mesiášským komplexem pro kterou trůn moc neznamená a je jen zastávkou v cestě za osvobozením světa byl také odnikud.

Napíšu to ještě jinak, kdyby to bylo dobře natočeno, tak jsou všichni šťastní jako do šesté série, kde se poprvé začali věci výrazně urychlovat, ale tam to bylo možná i k dobru, nicméně v sedmičce a osmičce, kde se k zrychlenému ději přidaly ty výše uvedené věci, tak to fanoušci neustáli. Myslím, že kritizují hlavně zarytí fanoušci, lidem pro které je to jen seriál a neznají třeba knihy nebo hystorii toho světa atd., je to celkem jedno, co se tam děje, hlavně když to dobře vypadá.

Při útoku sice využila poprvé slunce, ale zase měl mít Euron 1000 lodí a o moc jich nepřišel vzhledem k tomu, že všechny bitvy byly ukázané jako jeho zdrcující vízězství. Takže těch škorpionů tam bylo trochu více, byť samozřejmě ne na všech lodích, ale v kontextu toho, co ukázala předchozí epizoda, to nepůsobilo uvěřitelně. Kdyby tu předchozí epizodu natočili uvěřitelněji, to sestřelení draka, protože hlavně to byla blbost, tak by to působilo lépe. Možná by stačilo, kdyby z těch tří třeba dva minuly a jeden trefil do hrudi nebo krku a stačilo by to, pak by to také bylo uvěřitelnější, takhle to působilo, jak naváděné rakety, což dovršili tím, jak z toho rozstřílel ty lodě, vždyť ani děla nemají takovou účinnost, byť chápu, že to bylo opět pouze na efekt, že to pěkně vypadalo a v tomhle duchu se nesla celá série, kdy při sežehnutí lidí drakem, lidé hoří, ale brány a zdi vybuchují a veže jsou přeťaty jako laserovým mečem. Samozřejmě ne, když se za sloupky schovává Jon, to pak i slabý sloup vydrží atd.
719182
Loajalitu? Vždyť Tarlyové, pokud si dobře pamatuji, jist si nejsem, ale byli vazaly Tyrellů, tedy Vysoké zahrady a proto to byl asi druhý nebo třetí nejsilnější rod v západozemí. Jaime ukecal starýho Tarlyho, aby je zradil a naprosto zmasakrovali jejich rod, tak tady nepiš něco o loajalitě a dobré povaze, tu měl možná tak mladej Tarly, ale starej byl jen starej hrdej dědek, co i vyhnal Sama jen proto, že neuměl bojovat a tak pro něj nebyl muž. Nepoklekl spíš proto, že byl příliš hrdej se před někým sklonit, než že by byl někomu loajální. Několikrát jsem psal, že ty různé blbosti nelogické jsou jak pěst na oko a proto jsou tak vidět a proto (protože lidi pak, jak jsou naštvaný, tak je vyloženě hledaj), tak se řeší i každá kravina. Jistě by se nějaké našly i dříve, ale tam si jich člověk nevšiml, protože takhle výrazně nenarušily děj. Jaqen H'ghar těžil z toho, že nikdo nevěděl, kdo to je a jaké má schopnosti, takže se čekalo, jestli se to objasní. Byl dlouho tajemnou postavou, o které nikdo nevěděl, co si má myslet a jaké schopnosti mu jeho Bůh propůjčuje. U Aryi je to díky sledování jejího výcviku známé, víme, že se umí tiše pohybovat, krýt se ve stínech, ale proběhnout stovkami nemrtvých, který byly tělo na tělo, to působilo blbě. Prostě skok odnikud, šípy ze škorpionu odnikud a změna v mysli Daenerys z ženy s až chorobnou touhou po trůně v ženu s mesiášským komplexem pro kterou trůn moc neznamená a je jen zastávkou v cestě za osvobozením světa byl také odnikud. Napíšu to ještě jinak, kdyby to bylo dobře natočeno, tak jsou všichni šťastní jako do šesté série, kde se poprvé začali věci výrazně urychlovat, ale tam to bylo možná i k dobru, nicméně v sedmičce a osmičce, kde se k zrychlenému ději přidaly ty výše uvedené věci, tak to fanoušci neustáli. Myslím, že kritizují hlavně zarytí fanoušci, lidem pro které je to jen seriál a neznají třeba knihy nebo hystorii toho světa atd., je to celkem jedno, co se tam děje, hlavně když to dobře vypadá. Při útoku sice využila poprvé slunce, ale zase měl mít Euron 1000 lodí a o moc jich nepřišel vzhledem k tomu, že všechny bitvy byly ukázané jako jeho zdrcující vízězství. Takže těch škorpionů tam bylo trochu více, byť samozřejmě ne na všech lodích, ale v kontextu toho, co ukázala předchozí epizoda, to nepůsobilo uvěřitelně. Kdyby tu předchozí epizodu natočili uvěřitelněji, to sestřelení draka, protože hlavně to byla blbost, tak by to působilo lépe. Možná by stačilo, kdyby z těch tří třeba dva minuly a jeden trefil do hrudi nebo krku a stačilo by to, pak by to také bylo uvěřitelnější, takhle to působilo, jak naváděné rakety, což dovršili tím, jak z toho rozstřílel ty lodě, vždyť ani děla nemají takovou účinnost, byť chápu, že to bylo opět pouze na efekt, že to pěkně vypadalo a v tomhle duchu se nesla celá série, kdy při sežehnutí lidí drakem, lidé hoří, ale brány a zdi vybuchují a veže jsou přeťaty jako laserovým mečem. Samozřejmě ne, když se za sloupky schovává Jon, to pak i slabý sloup vydrží atd.
719167
5 0
reagovat
reaguje na: Nazgul
Tak tohle uz je ciste hnidopisstvi. Prvni scenu s Aryou jsi v podstate nijak neupravil. Jedinej rozdil je mezi skrytim a nepozorovanym projitim nekoho, kdo je na to cvicen a evidentne to umi.
Druha scena opet temer beze zmen. Vzhledem k tomu, jak si klidne plachtili, tak bylo jednodussi je zasahnout. Presne to se stalo. Pri utoku pak vyuzila slunce, rychlost i manevr, kdy nestihali otacet zbrane.
Treti scena, zabijela porad. I bezne vojaky, plnici rozkazy. Nechala popravovat lidi, kteri ji stali v ceste. Bez ohledu na jejich zlou ci dobrou povahu. U Tarlyu to bylo naprosto zjevne. Loajalitu ocenila ohnem.

Tahle serie i s predchozi je strasne uspechana, ale rozhodne dava smysl, vyvoj postav je pochopitelny a argumentace vuci deji je naprosto nesmyslna. Argumentaci proti provedeni plne chapu a taktez zklamani z vysledku, ktery zjevne u mnoha lidi nenaplnil ocekavani.
719167
Tak tohle uz je ciste hnidopisstvi. Prvni scenu s Aryou jsi v podstate nijak neupravil. Jedinej rozdil je mezi skrytim a nepozorovanym projitim nekoho, kdo je na to cvicen a evidentne to umi. Druha scena opet temer beze zmen. Vzhledem k tomu, jak si klidne plachtili, tak bylo jednodussi je zasahnout. Presne to se stalo. Pri utoku pak vyuzila slunce, rychlost i manevr, kdy nestihali otacet zbrane. Treti scena, zabijela porad. I bezne vojaky, plnici rozkazy. Nechala popravovat lidi, kteri ji stali v ceste. Bez ohledu na jejich zlou ci dobrou povahu. U Tarlyu to bylo naprosto zjevne. Loajalitu ocenila ohnem. Tahle serie i s predchozi je strasne uspechana, ale rozhodne dava smysl, vyvoj postav je pochopitelny a argumentace vuci deji je naprosto nesmyslna. Argumentaci proti provedeni plne chapu a taktez zklamani z vysledku, ktery zjevne u mnoha lidi nenaplnil ocekavani.
719139
1 -6
reagují: Nazgul, Nazgul
reagovat
reaguje na: Nazgul
Nic takoveho proboha nikde nepisu, to by ji mela i behem skoku. Jen jsem poukazoval na nevysvetlene detaily z drivejsich, tak zboznovanych serii.
K tomu jak tvare ziskavali, to samozrejme vim, jen to nevysvetluje tu fantastickou mimiku vterinu po nasazeni tvare ani zmenu hlasu, napriklad stareho Freye pred vytecnou hostinou celeho rodu. V tomhle serialu funguje magie a vy tady porad resite traparny typu, jak prosla kolem ostatnich tak neviditelne. A ja se zeptam, jak se Jaqen H'ghar dostal na 30m vzdaleny ochoz behem vterin nikym neviden.
719165
Nic takoveho proboha nikde nepisu, to by ji mela i behem skoku. Jen jsem poukazoval na nevysvetlene detaily z drivejsich, tak zboznovanych serii. K tomu jak tvare ziskavali, to samozrejme vim, jen to nevysvetluje tu fantastickou mimiku vterinu po nasazeni tvare ani zmenu hlasu, napriklad stareho Freye pred vytecnou hostinou celeho rodu. V tomhle serialu funguje magie a vy tady porad resite traparny typu, jak prosla kolem ostatnich tak neviditelne. A ja se zeptam, jak se Jaqen H'ghar dostal na 30m vzdaleny ochoz behem vterin nikym neviden.
719121
0 -4
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Jenze tohle nebyla sebevrazedna mise jizdy, jen vypad, coz je naprosto bezna taktika. Muze mit za ukol pruzkum bojem, muze to byt za ucelem
vylakani nepritele, muze se pouzit na proste naruseni sestavy nepritele,
duvodu je hodne.  Ze se nevydaril podle planu je jasne, i tak dothraku
prezilo hodne.

Co se tyce nasazovani tvare, to jsem uvedl zamerne. Je to soucast tohoto fantasy sveta, Jaqen H'ghar predvedl, jak se dokaze bleskove premistit bez toho, aby ho kdokoliv
videl, nebo behem okamziku zmenit tvar. Nepotrebuju, aby me tvurci
vodili za rucicku, ja jsem prijal, ze ve svete draku a ozivlych mrtvol
to je mozne. Ve svete, kde evidentne existuje a stale ma moc i nekolik
bohu.

A to zabijeni nevinnych uz je trapne. Dany ztratila soudnost a zesilela. Stejne jako ve vetsine valek nekteri lide ztratili
soudnost a zabijeli zbytecne. Chces snad polemizovat o tom, ze silenec
muze zabit zbytecne? Tak se podivej do krimi zprav.
719163
Jenze tohle nebyla sebevrazedna mise jizdy, jen vypad, coz je naprosto bezna taktika. Muze mit za ukol pruzkum bojem, muze to byt za ucelem vylakani nepritele, muze se pouzit na proste naruseni sestavy nepritele, duvodu je hodne.  Ze se nevydaril podle planu je jasne, i tak dothraku prezilo hodne. Co se tyce nasazovani tvare, to jsem uvedl zamerne. Je to soucast tohoto fantasy sveta, Jaqen H'ghar predvedl, jak se dokaze bleskove premistit bez toho, aby ho kdokoliv videl, nebo behem okamziku zmenit tvar. Nepotrebuju, aby me tvurci vodili za rucicku, ja jsem prijal, ze ve svete draku a ozivlych mrtvol to je mozne. Ve svete, kde evidentne existuje a stale ma moc i nekolik bohu. A to zabijeni nevinnych uz je trapne. Dany ztratila soudnost a zesilela. Stejne jako ve vetsine valek nekteri lide ztratili soudnost a zabijeli zbytecne. Chces snad polemizovat o tom, ze silenec muze zabit zbytecne? Tak se podivej do krimi zprav.
719040
0 -5
reagovat
Na závěr si dovolím říct, které tři stěžejní scény bych malinko změnil a celé by to dávalo smysl. Pominu bitvy a taktiku, protože to by jim lidé odpustili, jelikož dívat se na to dívalo opravdu pěkně, jen si člověk kladl otzku, proč to udělali? :D

První scéna - Arya vs. Nightking
Tady stačilo, aby tam byl Nightking sám, proč, když jde sám přes celé bojiště a pak oživí armádu, která mu bojem na hradě kryje záda, potřeboval obecenstvo v zahradě? Ještě mu kryl záda Vyserion, kterej tam nepustil Jona? Asi aby bylo vidět, že ti další chodci neusnuli u lesa. Stačilo, aby Theon zrovna zabil jakoby posledního nemrtvého, zbyl už z obránců také sám a v tu chvíli přišel NK. Zbytek už mohl být stejný, Theon se na něj po rozloučení s Branem vrhne, je zabit a Arya pak vyskočí ze tmy a zabije NK a není žádný problém a scéna by vyzněla úplně stejně. Nemyslím si, že to, že kolem stál dav nemrtvých tělo na tělo, že by ani myš neprošla, nějak zvýraznilo samotnou dramatičnost toho okamžiku.
Plus nám mohli dát aspoň souboj chodců třeba s Ohařem nebo Brienne, určitě by to byl také jeden z vrcholů epizody.

Druhá scéna - sestřelení Rhaegala naváděnými střelami neviditelné flotily.
Tady staí si vzpomenout na poslední bitvu Daenerys, než odplula do Západozemí, jak zničila flotilu otrokářů. Draci tam jen stáli nad loděmi ve visu a pálili je pod sebou, protože je neměli čím ohrozit. Tady stačilo natočit, jak letí, vidí flotilu Eurona, jak na ně pluje a zaútočí na ní. Jelikož o škorpionech nevěděla, pálí mu lodě stejným způsobem a najednou Euron použije škorpiony a salvou sundá ve visu stojícího Rhaegala nad loděmi, naprosto uvěřitelné a šok pro fandy Daenerys ze ztráty draka by byl stejný, což si oni bohužel neuvědomují. Szejně tak útěk Daenerys, když by viděla zničehonic zbraň, co ohrozí draky by byl pochopitelný a i následné zničení flotily a škorpionů ve městě, kde už by útočila drakem v plné rychlosti, tam je jasný, že je nemožný ho tím šrotem trefit za letu.

Poslední scéna - pálení lidí ve městě a přechod na šílenou královnu.
Nejprve malá scéna předtím.
Nespokojení diváci to nedávají, protože, jak to Tyrion správně vyjmenoval, dosud zabila vždy jen zlé lidi, kteří si to zasloužili a nevinné chránila. Stačil by pořádnej náznak, klidně jen jeden, kde by zabila nevinné. Ideální scéna by bylo zabití zajatých vojáků Tarlyů spolu s nimi, protože zabití samotných Tarlyů je běžné rozhodnutí, které dělal každý lord v západozemí, ale zabití vojáků by bylo stejné jako v posledním díle. Fanoušci by tvrdili, že to byli nepřátelé a tak by to přijali jako i Tyrion atd., ale ve finále by to byla právě ta scéna, proti níž by nebyl argument po událostech, co přišly.

Teď tedy samotná změna v šílenou. Stačilo prostě, aby to město spálila hned. Aby Tyrionovi řekla, že jeho rady nikdy k úspěchu v západozemí nevedli a že si to udělá po svém a pak by začala pálit lodě, vojáky v ulicích i s lidmi, škorpiony na hradbách, Golden Company, která se aspoň na pár minut mohla utkat s Neposkvrněnými a být jim do příletu daenerys vyrovnaným oponentem. Opět by byl výsledek lepší a šok na diváky ze změny Daenerys naprosto stejný a ten přechod by byl naprosto uvěřitelný v kombinaci s tím, jak bravurně to zahrála v posledním díle.

Jen pár kosmetických změn a vše by v hlavní lince dávalo smysl a rozhodně by těch nespokojených diváků byla třeba jen třetina, co by opravdu neudýchala vývoj oblíbené postavy, ale ti, kterým vadí chybějící logika a těch si myslím, že je více, by byli asi celkem spokojeni.
719139
Na závěr si dovolím říct, které tři stěžejní scény bych malinko změnil a celé by to dávalo smysl. Pominu bitvy a taktiku, protože to by jim lidé odpustili, jelikož dívat se na to dívalo opravdu pěkně, jen si člověk kladl otzku, proč to udělali? *:D* První scéna - Arya vs. Nightking Tady stačilo, aby tam byl Nightking sám, proč, když jde sám přes celé bojiště a pak oživí armádu, která mu bojem na hradě kryje záda, potřeboval obecenstvo v zahradě? Ještě mu kryl záda Vyserion, kterej tam nepustil Jona? Asi aby bylo vidět, že ti další chodci neusnuli u lesa. Stačilo, aby Theon zrovna zabil jakoby posledního nemrtvého, zbyl už z obránců také sám a v tu chvíli přišel NK. Zbytek už mohl být stejný, Theon se na něj po rozloučení s Branem vrhne, je zabit a Arya pak vyskočí ze tmy a zabije NK a není žádný problém a scéna by vyzněla úplně stejně. Nemyslím si, že to, že kolem stál dav nemrtvých tělo na tělo, že by ani myš neprošla, nějak zvýraznilo samotnou dramatičnost toho okamžiku. Plus nám mohli dát aspoň souboj chodců třeba s Ohařem nebo Brienne, určitě by to byl také jeden z vrcholů epizody. Druhá scéna - sestřelení Rhaegala naváděnými střelami neviditelné flotily. Tady staí si vzpomenout na poslední bitvu Daenerys, než odplula do Západozemí, jak zničila flotilu otrokářů. Draci tam jen stáli nad loděmi ve visu a pálili je pod sebou, protože je neměli čím ohrozit. Tady stačilo natočit, jak letí, vidí flotilu Eurona, jak na ně pluje a zaútočí na ní. Jelikož o škorpionech nevěděla, pálí mu lodě stejným způsobem a najednou Euron použije škorpiony a salvou sundá ve visu stojícího Rhaegala nad loděmi, naprosto uvěřitelné a šok pro fandy Daenerys ze ztráty draka by byl stejný, což si oni bohužel neuvědomují. Szejně tak útěk Daenerys, když by viděla zničehonic zbraň, co ohrozí draky by byl pochopitelný a i následné zničení flotily a škorpionů ve městě, kde už by útočila drakem v plné rychlosti, tam je jasný, že je nemožný ho tím šrotem trefit za letu. Poslední scéna - pálení lidí ve městě a přechod na šílenou královnu. Nejprve malá scéna předtím. Nespokojení diváci to nedávají, protože, jak to Tyrion správně vyjmenoval, dosud zabila vždy jen zlé lidi, kteří si to zasloužili a nevinné chránila. Stačil by pořádnej náznak, klidně jen jeden, kde by zabila nevinné. Ideální scéna by bylo zabití zajatých vojáků Tarlyů spolu s nimi, protože zabití samotných Tarlyů je běžné rozhodnutí, které dělal každý lord v západozemí, ale zabití vojáků by bylo stejné jako v posledním díle. Fanoušci by tvrdili, že to byli nepřátelé a tak by to přijali jako i Tyrion atd., ale ve finále by to byla právě ta scéna, proti níž by nebyl argument po událostech, co přišly. Teď tedy samotná změna v šílenou. Stačilo prostě, aby to město spálila hned. Aby Tyrionovi řekla, že jeho rady nikdy k úspěchu v západozemí nevedli a že si to udělá po svém a pak by začala pálit lodě, vojáky v ulicích i s lidmi, škorpiony na hradbách, Golden Company, která se aspoň na pár minut mohla utkat s Neposkvrněnými a být jim do příletu daenerys vyrovnaným oponentem. Opět by byl výsledek lepší a šok na diváky ze změny Daenerys naprosto stejný a ten přechod by byl naprosto uvěřitelný v kombinaci s tím, jak bravurně to zahrála v posledním díle. Jen pár kosmetických změn a vše by v hlavní lince dávalo smysl a rozhodně by těch nespokojených diváků byla třeba jen třetina, co by opravdu neudýchala vývoj oblíbené postavy, ale ti, kterým vadí chybějící logika a těch si myslím, že je více, by byli asi celkem spokojeni.
7 0
reagují: CAPS_LOCK, Robur
reagovat
reaguje na: Robur
Pusťte si scénu z Návratu krále a Království nebeského (vlna Rohirů u Minas Tirith a katapulty útočící na Jeruzalém, asi nejlepší scény těch filmů na pohled, dle mého názoru). Takže když je spojíš, logicky ti vyjde super scéna a vše ostatní se musí podřídit, protože vlna Dothraků se zapálenými meči ve tmě a hned na to jejich útok se zapálenými střelami z katapultů létající jim nad hlavami jsou cool a když to narazí do jakoby tmavé zdi bude to působit děsivě. Tvůrci na logiku kašlou, oni se o ní ani nesnaží, nepočítali, že by konzum,ního diváka zajímala, když tam budou věci bouchat atd., tak přeci nikdo nemůže řešit, že to nedává smysl, takhle oni uvažují. Je to stejné jako s tím seriálem Ztraceni, kde tvůrci věděli, že diváci chtějí záhady, tak tam rvali jednu přes druhou, ale nečekali, že je budouz chtít vysvětlit.

Na druhou stranu musím přiznat, že byť je mi z toho smutno, tak mají pravdu a většinové části diváků toto skutečně stačí.

Když si takový taktik, tak jakej má smysl umístit katapulty do první linie? Nemluvě o to úsilí a čas, kterej by je to stálo postavit jen proto, aby jednou vystřelily zabily pár nemrtvých, nejspíš maximálně deset a pak konec. Odkdy je katapult protipěchotní zbraň, zatímco na dobývání hradů se nepoužívá? Např. útok Lannisterů na Vysokou zahradu bez jakýchkoliv obléhacích nástrojů.

Zkrátka příjmi, že tam nad logikou scén nikdo neuvažoval, nebyl k tomu důvod, jinak by ten seriál dával krásně smysl a konec by byl velmi uspokojivý, už se těším na knihy, bohužel asi zbytečně, ale tam tento konec byť stejný, tak bude skvělý. Ten poslední díl, ten potenciál ukázal.

Jinak armádu před hradbami, kromě toho, že to dobře vypadá, bych ještě pochopil, Zimohrad není tak velký, aby jí dokázal pojmout, vždyť tam měli tábor snad půl kilíku okolo hradeb rozprostřenej.
719131
Pusťte si scénu z Návratu krále a Království nebeského (vlna Rohirů u Minas Tirith a katapulty útočící na Jeruzalém, asi nejlepší scény těch filmů na pohled, dle mého názoru). Takže když je spojíš, logicky ti vyjde super scéna a vše ostatní se musí podřídit, protože vlna Dothraků se zapálenými meči ve tmě a hned na to jejich útok se zapálenými střelami z katapultů létající jim nad hlavami jsou cool a když to narazí do jakoby tmavé zdi bude to působit děsivě. Tvůrci na logiku kašlou, oni se o ní ani nesnaží, nepočítali, že by konzum,ního diváka zajímala, když tam budou věci bouchat atd., tak přeci nikdo nemůže řešit, že to nedává smysl, takhle oni uvažují. Je to stejné jako s tím seriálem Ztraceni, kde tvůrci věděli, že diváci chtějí záhady, tak tam rvali jednu přes druhou, ale nečekali, že je budouz chtít vysvětlit. Na druhou stranu musím přiznat, že byť je mi z toho smutno, tak mají pravdu a většinové části diváků toto skutečně stačí. Když si takový taktik, tak jakej má smysl umístit katapulty do první linie? Nemluvě o to úsilí a čas, kterej by je to stálo postavit jen proto, aby jednou vystřelily zabily pár nemrtvých, nejspíš maximálně deset a pak konec. Odkdy je katapult protipěchotní zbraň, zatímco na dobývání hradů se nepoužívá? Např. útok Lannisterů na Vysokou zahradu bez jakýchkoliv obléhacích nástrojů. Zkrátka příjmi, že tam nad logikou scén nikdo neuvažoval, nebyl k tomu důvod, jinak by ten seriál dával krásně smysl a konec by byl velmi uspokojivý, už se těším na knihy, bohužel asi zbytečně, ale tam tento konec byť stejný, tak bude skvělý. Ten poslední díl, ten potenciál ukázal. Jinak armádu před hradbami, kromě toho, že to dobře vypadá, bych ještě pochopil, Zimohrad není tak velký, aby jí dokázal pojmout, vždyť tam měli tábor snad půl kilíku okolo hradeb rozprostřenej.
719028
4 0
reagovat
reaguje na: Robur
Tuším, že když někoho zabila, tak poté směla použít jeho tvář. Pokaždé když to v seriálu udělala, bylo to natočeno tak, že měla cizí tvář a až když jí využila a zabila svou oběť, tak si před kamerou tvář sundala, tak nevymýšlejte berličky, že měla tvář nemrtvého a sundala si jí až během skoku :D
Nevím, co prostě nechápete na tom, že jsou tyto scény natočeny pouze pro efekt, nikdo z tvůrců nechtěl, aby to dávalo smysl, to evidentně většinová část diváků nevyžaduje a noi jsou si toho vědomí.
719121
Tuším, že když někoho zabila, tak poté směla použít jeho tvář. Pokaždé když to v seriálu udělala, bylo to natočeno tak, že měla cizí tvář a až když jí využila a zabila svou oběť, tak si před kamerou tvář sundala, tak nevymýšlejte berličky, že měla tvář nemrtvého a sundala si jí až během skoku *:D* Nevím, co prostě nechápete na tom, že jsou tyto scény natočeny pouze pro efekt, nikdo z tvůrců nechtěl, aby to dávalo smysl, to evidentně většinová část diváků nevyžaduje a noi jsou si toho vědomí.
719014
4 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
A ty si čakal príbeh s koncom tipu "A žili šťastne až do smrti"? :D:D Je jasné že príbeh Westerosu pokračuje ale mi už ho poznať nebudeme, jasné že sa môže stať všetko to čo si vypísal a aj veľa ďalších vecí ale to by tak bolo vždy, ako by si chcel ukončiť príbeh fantasy sveta? Veď tí ľudia tam budú žiť ďalej svoje životy, zase môže prísť doba temna a môže prísť doba rozkvetu, ale to nás nemá zaujímať, mi sme sledovali len túto kapitolu tohto sveta, tú v ktorej sa Daenerys snažila dobiť späť svoj trón, tú v ktorej bol zničený Night King a chodci zmizli zo sveta a na konci ktorej sa Bran stal kráľom a zostávajúci Starkovia sa rozpŕchli po svete a každý začal žiť svoj vlastný život. Ty si akože myslíš že Martin to v knihách uzavrie tak že to bude ukončené a bodka? Že nič ďalej nasledovať nebude? Tak nekončí žiadny poriadny príbeh, len rozprávky ;)
719108
A ty si čakal príbeh s koncom tipu "A žili šťastne až do smrti"? *:D**:D* Je jasné že príbeh Westerosu pokračuje ale mi už ho poznať nebudeme, jasné že sa môže stať všetko to čo si vypísal a aj veľa ďalších vecí ale to by tak bolo vždy, ako by si chcel ukončiť príbeh fantasy sveta? Veď tí ľudia tam budú žiť ďalej svoje životy, zase môže prísť doba temna a môže prísť doba rozkvetu, ale to nás nemá zaujímať, mi sme sledovali len túto kapitolu tohto sveta, tú v ktorej sa Daenerys snažila dobiť späť svoj trón, tú v ktorej bol zničený Night King a chodci zmizli zo sveta a na konci ktorej sa Bran stal kráľom a zostávajúci Starkovia sa rozpŕchli po svete a každý začal žiť svoj vlastný život. Ty si akože myslíš že Martin to v knihách uzavrie tak že to bude ukončené a bodka? Že nič ďalej nasledovať nebude? Tak nekončí žiadny poriadny príbeh, len rozprávky *;)*
719101
0 -6
reagovat
Když už se tady řeší poslední díl, tak je to konec s doširoka otevřenými dveřmi pro pokračování v nejrůznějších podobách.

Především se podstatně  urychlí rozpad Západozemí. Dokud se bude hodit, budou současné uspořádání všichni podporovat, jak ne , odtrhnou se nebo se pokusí prosadit své silou. Nakonec bez vnější sjednocující hrozby úpadek zpět do stavu před příchodem Targaryenů. Říční krajiny dojnou krávou pro toho kdo si přijde. A při válkách mezi královstvími hra rodů o trůny jednotlivých království, ve výsledku menší boje na menším prostoru ale celkově více obětí, utrpení a nezájem o obyčejné lidi, nebo kdo ví co. Ale v žádném případě, jupí, ta Sansa je konečně královnou Severu, supér, Brandon nejmoudřejší král, co kdy v Západozemí byl, tak teď už jen pohoda lahoda, vše bude dobré... 

V Essosu se Dothrakové  vrátí ke svému životu, kočování, plenění a znásilňování.

V Zálivu draků, bez ochrany a hrozby že se Daenerys vrátí s draky, se otrokáři opět pokusí změnit na Záliv otrokářů. Tím se může Meereen sjednotit proti vnější hrozbě, na kterou by doplatili všichni, ale budou dost silní, aby odolali kdo ví kolika městům? Takže nejspíš zpět k Zálivu otrokářů. Statisíce, možná miliony mrtvých, žádná naděje pro to množství otroků v dalších městech, a veselé obchodování s lidmi. Celkově v Essosu mám dojem, že následování Pána světla je
nejrozšířenější náboženství na východě. A kněžky prohlašovali Daenerys za vyvolenou Pána světla, mnoho dalších lidí na východě, hlavně otroci, ale i jiní, k ní jistě vzhlíželi jako k naději a šanci na změnu. Možná teď kněžky vydají jiná direktiva, ale neumím si představit, že jen tak si vyslechnou joo byla zabita a mávnou nad tím rukou. Spíš čekám lynče západozemců, kteří se ocitnou v Essosu, celkovou nenávist k západozemcům, nějakej Daenerys kultík, časem i válku přes moře mezi Západozemím a Essosem, tedy pokud se nějak sjednotí, ale
někdo kdo bude chtít využít této nenávisti nebo aspon zášti k obohacení se a ukrojení si kousku Západozemí se určo najde věřím.

A to je jenom střípek, už nerozebírám další perly typu Bronn nejvyšším lordem Roviny (vážně živě si představuji, jak se starobylé rody Roviny skloní před někým, jako Bronn a náramně se při té představě bavím...) to, že Cersei byla královna Západozemí což znamená, že všichni, kdo s ní byli byť je vzdáleně příbuzní mají nárok na trůn. Krom Tyriona a jeho dětí to znamená i další Lannistery, co přežili, nezapomínejme ani na Gendryho, jehož otec byl král a navíc je teď kromě Jona nejbližší příbuzný Targaryenů, takže s jeho dětmi do budoucna taky problém. Zkrátka další války a spíš ve větším rozsahu než nějaké skutečné zlomení kola a změny k lepšímu... Ale možná jenom vidím ten konec příliš pesimisticky ...
719101
Když už se tady řeší poslední díl, tak je to konec s doširoka otevřenými dveřmi pro pokračování v nejrůznějších podobách. [spoiler]Především se podstatně  urychlí rozpad Západozemí. Dokud se bude hodit, budou současné uspořádání všichni podporovat, jak ne , odtrhnou se nebo se pokusí prosadit své silou. Nakonec bez vnější sjednocující hrozby úpadek zpět do stavu před příchodem Targaryenů. Říční krajiny dojnou krávou pro toho kdo si přijde. A při válkách mezi královstvími hra rodů o trůny jednotlivých království, ve výsledku menší boje na menším prostoru ale celkově více obětí, utrpení a nezájem o obyčejné lidi, nebo kdo ví co. Ale v žádném případě, jupí, ta Sansa je konečně královnou Severu, supér, Brandon nejmoudřejší král, co kdy v Západozemí byl, tak teď už jen pohoda lahoda, vše bude dobré...  V Essosu se Dothrakové  vrátí ke svému životu, kočování, plenění a znásilňování. V Zálivu draků, bez ochrany a hrozby že se Daenerys vrátí s draky, se otrokáři opět pokusí změnit na Záliv otrokářů. Tím se může Meereen sjednotit proti vnější hrozbě, na kterou by doplatili všichni, ale budou dost silní, aby odolali kdo ví kolika městům? Takže nejspíš zpět k Zálivu otrokářů. Statisíce, možná miliony mrtvých, žádná naděje pro to množství otroků v dalších městech, a veselé obchodování s lidmi. Celkově v Essosu mám dojem, že následování Pána světla je nejrozšířenější náboženství na východě. A kněžky prohlašovali Daenerys za vyvolenou Pána světla, mnoho dalších lidí na východě, hlavně otroci, ale i jiní, k ní jistě vzhlíželi jako k naději a šanci na změnu. Možná teď kněžky vydají jiná direktiva, ale neumím si představit, že jen tak si vyslechnou joo byla zabita a mávnou nad tím rukou. Spíš čekám lynče západozemců, kteří se ocitnou v Essosu, celkovou nenávist k západozemcům, nějakej Daenerys kultík, časem i válku přes moře mezi Západozemím a Essosem, tedy pokud se nějak sjednotí, ale někdo kdo bude chtít využít této nenávisti nebo aspon zášti k obohacení se a ukrojení si kousku Západozemí se určo najde věřím. A to je jenom střípek, už nerozebírám další perly typu Bronn nejvyšším lordem Roviny (vážně živě si představuji, jak se starobylé rody Roviny skloní před někým, jako Bronn a náramně se při té představě bavím...) to, že Cersei byla královna Západozemí což znamená, že všichni, kdo s ní byli byť je vzdáleně příbuzní mají nárok na trůn. Krom Tyriona a jeho dětí to znamená i další Lannistery, co přežili, nezapomínejme ani na Gendryho, jehož otec byl král a navíc je teď kromě Jona nejbližší příbuzný Targaryenů, takže s jeho dětmi do budoucna taky problém. Zkrátka další války a spíš ve větším rozsahu než nějaké skutečné zlomení kola a změny k lepšímu... Ale možná jenom vidím ten konec příliš pesimisticky ...[/spoiler]
5 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Tak D&D jsou mistři v subverting expectations, takže když teď většina lidí čeká, že SW nebudou za nic stát, tak samozřejmě všechny překvapí. Děkuji za tuhle diskuzi, dlouho jsem se tak nepobavil a s napětím vyhlížím Inside the Episode, to bude hodně výživný.
719043
Tak D&D jsou mistři v subverting expectations, takže když teď většina lidí čeká, že SW nebudou za nic stát, tak samozřejmě všechny překvapí. Děkuji za tuhle diskuzi, dlouho jsem se tak nepobavil a s napětím vyhlížím Inside the Episode, to bude hodně výživný.
2 0
reagovat
reaguje na: Robur
Nevím a to mě na seriálu taky sere, že to nevysvětlili. Teď si nabihas dokonce sám, zajímavý :D
719040
Nevím a to mě na seriálu taky sere, že to nevysvětlili. Teď si nabihas dokonce sám, zajímavý *:D*
719014
2 0
reagují: Robur
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se