Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Endgame: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Zde je krásně vysvětleno jak se v průbehu celého filmu vyrvořili alterantivní časové line(reality)

link

happy watchin
716973
[url=https://www.youtube.com/watch?v=ntP-m8ZHfS0]https://www.youtube.com/watch?v=ntP-m8ZHfS0[/url] happy watchin
Zde je krásně vysvětleno jak se v průbehu celého filmu vyrvořili alterantivní časové line(reality)
1 0
reagovat
reaguje na: Filous
Castecne mas pravdu, z vetsi casti je to ciste hnidopisstvi a z dalsi casti jsi jen nesledoval dej. Jinak by ti treba bylo jasne, co presne delal Thor pri utoku na Wakandu v Infinity War ;)
716964
Castecne mas pravdu, z vetsi casti je to ciste hnidopisstvi a z dalsi casti jsi jen nesledoval dej. Jinak by ti treba bylo jasne, co presne delal Thor pri utoku na Wakandu v Infinity War *;)*
716877
0 0
reagují: Filous, Filous
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Myslím, že oblek měl stejnou funkci jako rukavice a to že vzájemně propojil kameny. Už věděli z prvního lusknutí, co a jak to udělá, tak Tony mohl na to ten oblek připravit.
Jinak, věc která mě osobně dost vadí (možná se ještě časem vysvětlí) je to, že spolu s Gamorou zabili i její vývoj postavy. Strážci 1 a 2 mi teď přijdou z pohledu Gamory naprosto zbytečné, že celá její proměna přijde vniveč. 
716951
[spoiler]Myslím, že oblek měl stejnou funkci jako rukavice a to že vzájemně propojil kameny. Už věděli z prvního lusknutí, co a jak to udělá, tak Tony mohl na to ten oblek připravit. Jinak, věc která mě osobně dost vadí (možná se ještě časem vysvětlí) je to, že spolu s Gamorou zabili i její vývoj postavy. Strážci 1 a 2 mi teď přijdou z pohledu Gamory naprosto zbytečné, že celá její proměna přijde vniveč. [/spoiler]
716913
4 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Na to poslední odpovím zcela jednoduše...všechny blueprinty k technickým hračičkám, co Tony stvořil jsou uloženy v Jarv...F.R.I.D.A.Y. a jak jsme si mohli všimnout v IW, ty nanočástice jsou schopny se poskládat do strašného kotle různých zařízení, třeba právě Infinity Gauntlet
716950
Na to poslední odpovím zcela jednoduše...všechny blueprinty k technickým hračičkám, co Tony stvořil jsou uloženy v Jarv...F.R.I.D.A.Y. a jak jsme si mohli všimnout v IW, ty nanočástice jsou schopny se poskládat do strašného kotle různých zařízení, třeba právě [spoiler]Infinity Gauntlet[/spoiler]
716913
2 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Pretože to chcel osud??? Bol práve v správny čas na správnom mieste, tá rukavica ak si všimneš padla len kúsok od neho, následne sa o ňu Thanos bije s Thorom a Capom, jednému dá hlavičku, druhému päsťou a obaja zostanú ležať, priletí Marvelka, Thanos jej pri... Power Stoneom ktorý vytiahne z rukavice:)) najlepšia scénka :+ No a už tam nikto nezostal len Tony, Dr Strange drží kúzlom tú vodu čiže zasiahnuť nemôže a prstom Tonymu ukáže že toto je ten moment. Dr Strange jednoducho videl presne toto, presne túto budúcnosť a jediné možné víťazstvo, asi v iných možnostiach tam nikto zrovna nikdy nebol tak blízko Thanosa a vlastne aj keby tam niekto bol, bolo by mu to prt platné, pretože nikto na sebe nemal nanooblek ako Tony vďaka ktorému tie kamene Thanosovi ukradol priamo z rukavice, kto iný by to takto urobil??? Hulk, Thor alebo Cap by mu tú rukavicu museli ukradnúť celú a to by si Thanos všimol takže by to nevyšlo, Tonymu stačilo zobrať len kamene ;)

Inak teraz ma napadlo ako je možné že Tony vôbec luskol? Veď on nemal rukavicu len ten svoj oblek a ten nemá schopnosti a vlastnosti ako rukavica.
716913
[spoiler]Pretože to chcel osud??? Bol práve v správny čas na správnom mieste, tá rukavica ak si všimneš padla len kúsok od neho, následne sa o ňu Thanos bije s Thorom a Capom, jednému dá hlavičku, druhému päsťou a obaja zostanú ležať, priletí Marvelka, Thanos jej pri... Power Stoneom ktorý vytiahne z rukavice*:))* najlepšia scénka *:+* No a už tam nikto nezostal len Tony, Dr Strange drží kúzlom tú vodu čiže zasiahnuť nemôže a prstom Tonymu ukáže že toto je ten moment. Dr Strange jednoducho videl presne toto, presne túto budúcnosť a jediné možné víťazstvo, asi v iných možnostiach tam nikto zrovna nikdy nebol tak blízko Thanosa a vlastne aj keby tam niekto bol, bolo by mu to prt platné, pretože nikto na sebe nemal nanooblek ako Tony vďaka ktorému tie kamene Thanosovi ukradol priamo z rukavice, kto iný by to takto urobil??? Hulk, Thor alebo Cap by mu tú rukavicu museli ukradnúť celú a to by si Thanos všimol takže by to nevyšlo, Tonymu stačilo zobrať len kamene *;)* Inak teraz ma napadlo ako je možné že Tony vôbec luskol? Veď on nemal rukavicu len ten svoj oblek a ten nemá schopnosti a vlastnosti ako rukavica.[/spoiler]
716883
0 0
reagují: Zeryk, sushi232
reagovat

Ach jaj...

Až teraz som dočítal celú diskusiu. Čítal som to na niekoľkokrát, nie naraz. 28 vlákien/strán. Sila. Ale k veci.
Až ma udivuje, koľko je tu "odborníkov" na cestovanie časom, na materiály (hlavne neexistujúce kovy), na sociológiu ľudstva či politológiu. Wow. Až neviem, či mám plakať či sa smiať. Najbližšia emócia je mi ale momentálne ľútosť. Ľútosť nad dešpektom niektorých mudrlantov voči Kevinovi Faigeovi, Russovcom a Marvelu ako takému. A celkovo voči ľuďom, ktorý na tomto niekoľko ročnom a niekoľko filmovom maratóne podieľali. A ukončili to vo veľkom štýle. Aj som sa zasmial, aj som takmer plakal, aj som mal zimomriavky. Neraz aj pocit nostalgie a toho, že niečo také sa už nestane, už tu nebude. A:EG nie je dokonalý film. No v mojich očiach má k dokonalosti blízko.  Takisto ako A:IW. Treba si ale uvedomiť, že sú to rozdielne filmy. Síce spolu úzko súvisia, no sú odlišné. Napriek tomu skvelé. Čo sa týchto dvoch filmov týka, myslím si, že je jedno, či ste dieťa, tínedžer, dospelý alebo dôchodca, ak viete aspoň trochu snívať, máte radi komiksy, fantasy či sci-fi filmy, museli sa vám splniť sny. Veď čo bolo kedysi možné len v komiksových zošitoch či knihách, neskôr v animovaných filmoch či seriáloch, je dnes možné v hraných filmoch. A ako to za tie roky vybudovali a zhrnuli v tomto filme... Neviem no, ale skúste si tu niektorí z vás "múdrych" vymyslieť nejaký príbeh, nebodaj viacero a pospájať ich. Vytvoriť medzi nimi kontinuitu.

Skúsim sa vyjadriť k niektorým konkrétnym témam, ktoré v tejto diskusii odzneli.

Tak po prvé. Kto tvrdil, že ho tento film ničím neprekvapil a že to predvídal, klame a machruje zároveň. Čítal som diskusie aj tu aj na iných stránkach a okrem toho, že sa bude cestovať v čase, sa nevedelo nič a nikto sa svojimi teóriami netrafil. Myslím, že takmer všetko držali pekne v tajnosti a všetkých nás dosť prekvapili.

Vibrániový štít Kapitána vs. Thanosova zbraň. Vibránium nie je nezničiteľné. Napokon, ak si spomínate, aj Ultron bol v závere filmu A: Vek Ultrona z vibránia a i tak ho zničili. A bolo by krátkozraké si myslieť, že iné rasy z iných planét nemajú silnejšie/odolnejšie kovy či zliatiny.

IW - Thanosa s rukavicou takmer porazili vs. EG - Thanosa bez rukavice nedokázali ani takmer poraziť. Treba to vidieť a chápať v súvislostiach. V jednom interview to vysvetlil aj niekto z brandže, nepamätám či sám Faige alebo Russovci. Rozoberali relatívne ľahkú porážku Hulka v IW. Vysvetlili to tak, že Hulk je sám o sebe veľký silák, no často jedná prudko, bez rozmyslu, snažiac sa využívať len svoju hrubú silu. Brutálne, no hlúpo. Naopak Thanos je taktiež neuveriteľne silný, ale k tomu aj jeden z najlepších bojovníkov a taktikov v celej galaxii. Preto, aj keď úvodné sekundy patrili Hulkovi, Thanos ho napokon porazil. Ďalej takmer odobratie rukavice Thanosovi - hrdinovia si to pekne strategicky naplánovali, mentálne ho oslabili (takmer uspali vďaka Mantis), v podstate každý držal jednu jeho končatinu a takmer sa im podarilo mu tú rukavicu vziať. A že Thor ho so Stormbrakerom takmer zabil? Jednoducho ho prekvapil a bol čerstvý, plný sily z novej zbrane. A konečne - v EG nemal Thanos ešte rukavicu, no i tak s ním mali obrovské problémy. To súvisí s tým, čo som vysvetľoval pri Hulkovi. Thanos je proste rodený bojovník a taktik. A mal brnenie a zbraň z očividne odolného materiálu. Určite čelil aj väčším hrozbám. Navyše Thor, mám pocit, bol trochu mimo formu :-)

Cestovanie v čase resp. vytváranie iných realít. Tu sa to ani neodvážim kritizovať či obhajovať, cestovanie v čase je samo o sebe téma na celú knihu, aj to v teoretickej rovine.

Či sa tento film dal točiť inak? Mať iný príbeh, iný záver? Že niektoré veci nemajú logiku? Hmm...  Aj áno aj nie. Je to síce inšpirované komiksom, no scenár si vždy prispôsobia tvorcovia podľa aktuálnych potrieb. Niektoré postavy sú silnejšie v komikse ako vo filme, mnoho vecí sa vo filme stane inak ako v komikse. Ako to cítia tvorcovia/scenáristi, ako to chcú. Že sa netrafia do vkusu všetkým, je pochopiteľné. Pochopiteľné je aj to, že očakávania boli obrovské a nie u každého boli aj naplnené. Ono je to možno spôsobené trochu aj tým, že celkovo čo sa umenia a zábavy týka, ľudia sú rozmaznaní. Veľmi nároční. Často ani sami nevedia, čo vlastne chcú. 

Ja tvrdím, že takéto a podobné filmy si treba užiť, vážiť si ich. A nebrať ich príliš vážne. Lebo je to potom také pokrytecké, že niekomu nevadí rozprávajúci mýval či strom a rôzne iné vesmírne rasy, no vadí im to, že ľudstvo vyzeralo málo zdecimovane, že Kapitán sa neobjavil na tom portálovom prístroji, ale na lavičke, že mu Thanos zničil štít a podobné nezmysly. Ja som si film neuveriteľne užil, prežil som pri ňom celú škálu emócií a z kina odchádzal s pocitom, že niečo, na čo som sa tešil celý rok, bolo úžasné, no žiaľ také podobné čakanie a očakávanie už nezažijem. Celý ten humbuk okolo toho všetkého, ten prepojený filmový vesmír, tie očakávania. Obávam sa, že toto už nikto nikdy neprekoná. Žiadna filmová séria. Cítim tak trochu prázdno. Verím, že ma niektorí chápete.
716906
Až teraz som dočítal celú diskusiu. Čítal som to na niekoľkokrát, nie naraz. 28 vlákien/strán. Sila. Ale k veci. Až ma udivuje, koľko je tu "odborníkov" na cestovanie časom, na materiály (hlavne neexistujúce kovy), na sociológiu ľudstva či politológiu. Wow. Až neviem, či mám plakať či sa smiať. Najbližšia emócia je mi ale momentálne ľútosť. Ľútosť nad dešpektom niektorých mudrlantov voči Kevinovi Faigeovi, Russovcom a Marvelu ako takému. A celkovo voči ľuďom, ktorý na tomto niekoľko ročnom a niekoľko filmovom maratóne podieľali. A ukončili to vo veľkom štýle. Aj som sa zasmial, aj som takmer plakal, aj som mal zimomriavky. Neraz aj pocit nostalgie a toho, že niečo také sa už nestane, už tu nebude. A:EG nie je dokonalý film. No v mojich očiach má k dokonalosti blízko.  Takisto ako A:IW. Treba si ale uvedomiť, že sú to rozdielne filmy. Síce spolu úzko súvisia, no sú odlišné. Napriek tomu skvelé. Čo sa týchto dvoch filmov týka, myslím si, že je jedno, či ste dieťa, tínedžer, dospelý alebo dôchodca, ak viete aspoň trochu snívať, máte radi komiksy, fantasy či sci-fi filmy, museli sa vám splniť sny. Veď čo bolo kedysi možné len v komiksových zošitoch či knihách, neskôr v animovaných filmoch či seriáloch, je dnes možné v hraných filmoch. A ako to za tie roky vybudovali a zhrnuli v tomto filme... Neviem no, ale skúste si tu niektorí z vás "múdrych" vymyslieť nejaký príbeh, nebodaj viacero a pospájať ich. Vytvoriť medzi nimi kontinuitu. Skúsim sa vyjadriť k niektorým konkrétnym témam, ktoré v tejto diskusii odzneli. Tak po prvé. Kto tvrdil, že ho tento film ničím neprekvapil a že to predvídal, klame a machruje zároveň. Čítal som diskusie aj tu aj na iných stránkach a okrem toho, že sa bude cestovať v čase, sa nevedelo nič a nikto sa svojimi teóriami netrafil. Myslím, že takmer všetko držali pekne v tajnosti a všetkých nás dosť prekvapili. Vibrániový štít Kapitána vs. Thanosova zbraň. Vibránium nie je nezničiteľné. Napokon, ak si spomínate, aj Ultron bol v závere filmu A: Vek Ultrona z vibránia a i tak ho zničili. A bolo by krátkozraké si myslieť, že iné rasy z iných planét nemajú silnejšie/odolnejšie kovy či zliatiny. IW - Thanosa s rukavicou takmer porazili vs. EG - Thanosa bez rukavice nedokázali ani takmer poraziť. Treba to vidieť a chápať v súvislostiach. V jednom interview to vysvetlil aj niekto z brandže, nepamätám či sám Faige alebo Russovci. Rozoberali relatívne ľahkú porážku Hulka v IW. Vysvetlili to tak, že Hulk je sám o sebe veľký silák, no často jedná prudko, bez rozmyslu, snažiac sa využívať len svoju hrubú silu. Brutálne, no hlúpo. Naopak Thanos je taktiež neuveriteľne silný, ale k tomu aj jeden z najlepších bojovníkov a taktikov v celej galaxii. Preto, aj keď úvodné sekundy patrili Hulkovi, Thanos ho napokon porazil. Ďalej takmer odobratie rukavice Thanosovi - hrdinovia si to pekne strategicky naplánovali, mentálne ho oslabili (takmer uspali vďaka Mantis), v podstate každý držal jednu jeho končatinu a takmer sa im podarilo mu tú rukavicu vziať. A že Thor ho so Stormbrakerom takmer zabil? Jednoducho ho prekvapil a bol čerstvý, plný sily z novej zbrane. A konečne - v EG nemal Thanos ešte rukavicu, no i tak s ním mali obrovské problémy. To súvisí s tým, čo som vysvetľoval pri Hulkovi. Thanos je proste rodený bojovník a taktik. A mal brnenie a zbraň z očividne odolného materiálu. Určite čelil aj väčším hrozbám. Navyše Thor, mám pocit, bol trochu mimo formu :-) Cestovanie v čase resp. vytváranie iných realít. Tu sa to ani neodvážim kritizovať či obhajovať, cestovanie v čase je samo o sebe téma na celú knihu, aj to v teoretickej rovine. Či sa tento film dal točiť inak? Mať iný príbeh, iný záver? Že niektoré veci nemajú logiku? Hmm...  Aj áno aj nie. Je to síce inšpirované komiksom, no scenár si vždy prispôsobia tvorcovia podľa aktuálnych potrieb. Niektoré postavy sú silnejšie v komikse ako vo filme, mnoho vecí sa vo filme stane inak ako v komikse. Ako to cítia tvorcovia/scenáristi, ako to chcú. Že sa netrafia do vkusu všetkým, je pochopiteľné. Pochopiteľné je aj to, že očakávania boli obrovské a nie u každého boli aj naplnené. Ono je to možno spôsobené trochu aj tým, že celkovo čo sa umenia a zábavy týka, ľudia sú rozmaznaní. Veľmi nároční. Často ani sami nevedia, čo vlastne chcú.  Ja tvrdím, že takéto a podobné filmy si treba užiť, vážiť si ich. A nebrať ich príliš vážne. Lebo je to potom také pokrytecké, že niekomu nevadí rozprávajúci mýval či strom a rôzne iné vesmírne rasy, no vadí im to, že ľudstvo vyzeralo málo zdecimovane, že Kapitán sa neobjavil na tom portálovom prístroji, ale na lavičke, že mu Thanos zničil štít a podobné nezmysly. Ja som si film neuveriteľne užil, prežil som pri ňom celú škálu emócií a z kina odchádzal s pocitom, že niečo, na čo som sa tešil celý rok, bolo úžasné, no žiaľ také podobné čakanie a očakávanie už nezažijem. Celý ten humbuk okolo toho všetkého, ten prepojený filmový vesmír, tie očakávania. Obávam sa, že toto už nikto nikdy neprekoná. Žiadna filmová séria. Cítim tak trochu prázdno. Verím, že ma niektorí chápete.
Ach jaj...
11 0
reagovat
reaguje na: Filous
To je pravda, na to jsem zapomněl. Ale nevidím důvod proč musel právě Tony rozprášit Thanose. Všem je ta jedinečnost? U stvoření cestování časem je. Třeba by na to Hulk nikdy nepřišel.
716883
[spoiler]To je pravda, na to jsem zapomněl. Ale nevidím důvod proč musel právě Tony rozprášit Thanose. Všem je ta jedinečnost? U stvoření cestování časem je. Třeba by na to Hulk nikdy nepřišel.[/spoiler]
716879
0 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Cinefil
viděl ,přeci Tonymu Strange ukazal při držení te masy vody prstem .že tohle je ta jedninná varianta co viděl,až potom to Tonymu došlo co musí udělat ..dřív mu to řict nemohl páč by se to pak nestalo ...aspon tak jsem to pochopil
716879
[spoiler]viděl ,přeci Tonymu Strange ukazal při držení te masy vody prstem .že tohle je ta jedninná varianta co viděl,až potom to Tonymu došlo co musí udělat ..dřív mu to řict nemohl páč by se to pak nestalo ...aspon tak jsem to pochopil[/spoiler]
716869
1 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Robur
A jo dá se s tebou souhlasit.A tak trošku k těm "nelogičnostem " :) co třeba takový Star Lord a jeho mlácení Thanose v IF,nebo kde byl Thor při utoku Thanose na Wakandu který si přiletěl až bylo po všem (jasně ,museli to nějak natočit aby Thanos vyhrál :) ) nebo prázdné Skotsko,dále proč šli na Thanose Gamora a spol když už měl dva kameny,to jim měl Thor říct že nemají šanci a vůbec tam v tak chabé sestavě nejít ( ale jasně o5 museli Gamoru Thanosovi naservírovat páč je prostě měl v tom filmu všechny kameny získat a lusknout) dále jak píšeš Hulk a trucování ,to je taky jasný ,museli ho tak uklidit páč by jim tak asi roztrhal ty jeho pohunky a Thanos by utřel :) 
Dále v End Game takové ty poviné berličky,jako Thora oslabit aby náhodou Thanose hned nerosekal a neskrátil tak finální bitvu,Mrvelku taky uklidit,Hulka ...no nevím ani co k tomu napsat :) Capitán  naopak vzduruje Thnaosovi ,přitom by ho jedno ránou rozmázl,páč je to jen člověk pořád.Nebo ty jejich oblečky,co měli Tony a ti jeho lítajíci pohunci ,přoč jich nevyrobili už dávno třeba 10000 ,však v tom mohli lítat obyčejní vojáci jako byli oni sami.Dále absolutní nepřítomnost pozemských vojsk.Chápu že už i tak tam bylo hoodně moc postav ale i tak to tam mohli aspon naznačit třeba jako v Avangers 1 .V tom se mi víc líbí DC ,že je víc real a zapojuje do svých filmu logicky armády a civily.Nebo jejich hrdinové mají nadlidské až božské  schopnosti,teda krom batmana.A nejsou to jen lidé v armoru.Nebo přeci pro získáni kamene duší se musí obětovat někdo koho máte nejvíc rádi ne ? A to ti dva přeci nebyli. A tak bych mohl pokračovat...A hlavni věc že celí film je sám o sobě založený ne něčem co je vlastně nesmysl a myslím že to ani nikdo nenapsal.Že při zmenšeni nějakého předmětu vzniká singularita,díky extrémnímu stlačení atomu a ne že se sám atom zmenší a zvětší jak se jim zachce :D A jestě díky tomu cestovat časem, a rovnou ještě do minulosti.Do budoucna teoreticky by šlo,teleport taky,rychlost blížící se světlu taky,antigravitační přístroje taky ale zmenšovat a zvětšovat prostě neee :)   Ale říkám,mě se to i tak  hodně libilo, a nečekal jsem ani že všechny ty postavy dají do jednoho filmu a nebude to vyloženě patlanice ,ale dělat  z toho nejlepší dílo 10/10 muže jen fanda... i když jde asi o nej fantasy komiks co byl zatím natočen.Ale Pán prstenu, Avatar atd. to prostě není ;)
716877
[spoiler]A jo dá se s tebou souhlasit.A tak trošku k těm "nelogičnostem " *:)* co třeba takový Star Lord a jeho mlácení Thanose v IF,nebo kde byl Thor při utoku Thanose na Wakandu který si přiletěl až bylo po všem (jasně ,museli to nějak natočit aby Thanos vyhrál :) ) nebo prázdné Skotsko,dále proč šli na Thanose Gamora a spol když už měl dva kameny,to jim měl Thor říct že nemají šanci a vůbec tam v tak chabé sestavě nejít ( ale jasně o5 museli Gamoru Thanosovi naservírovat páč je prostě měl v tom filmu všechny kameny získat a lusknout) dále jak píšeš Hulk a trucování ,to je taky jasný ,museli ho tak uklidit páč by jim tak asi roztrhal ty jeho pohunky a Thanos by utřel :)  Dále v End Game takové ty poviné berličky,jako Thora oslabit aby náhodou Thanose hned nerosekal a neskrátil tak finální bitvu,Mrvelku taky uklidit,Hulka ...no nevím ani co k tomu napsat :) Capitán  naopak vzduruje Thnaosovi ,přitom by ho jedno ránou rozmázl,páč je to jen člověk pořád.Nebo ty jejich oblečky,co měli Tony a ti jeho lítajíci pohunci ,přoč jich nevyrobili už dávno třeba 10000 ,však v tom mohli lítat obyčejní vojáci jako byli oni sami.Dále absolutní nepřítomnost pozemských vojsk.Chápu že už i tak tam bylo hoodně moc postav ale i tak to tam mohli aspon naznačit třeba jako v Avangers 1 .V tom se mi víc líbí DC ,že je víc real a zapojuje do svých filmu logicky armády a civily.Nebo jejich hrdinové mají nadlidské až božské  schopnosti,teda krom batmana.A nejsou to jen lidé v armoru.Nebo přeci pro získáni kamene duší se musí obětovat někdo koho máte nejvíc rádi ne ? A to ti dva přeci nebyli. A tak bych mohl pokračovat...A hlavni věc že celí film je sám o sobě založený ne něčem co je vlastně nesmysl a myslím že to ani nikdo nenapsal.Že při zmenšeni nějakého předmětu vzniká singularita,díky extrémnímu stlačení atomu a ne že se sám atom zmenší a zvětší jak se jim zachce :D A jestě díky tomu cestovat časem, a rovnou ještě do minulosti.Do budoucna teoreticky by šlo,teleport taky,rychlost blížící se světlu taky,antigravitační přístroje taky ale zmenšovat a zvětšovat prostě neee :)   Ale říkám,mě se to i tak  hodně libilo, a nečekal jsem ani že všechny ty postavy dají do jednoho filmu a nebude to vyloženě patlanice ,ale dělat  z toho nejlepší dílo 10/10 muže jen fanda... i když jde asi o nej fantasy komiks co byl zatím natočen.Ale Pán prstenu, Avatar atd. to prostě není ;)[/spoiler]
716779
0 -2
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: do_Od
Není to pěkné čtení.
716876
Není to pěkné čtení.
716872
1 0
reagovat
reaguje na: Joker_George
716872
[url=https://edition.cnn.com/2019/04/30/health/13-reasons-why-suicide-rates-study/index.html]CNN zdroj[/url]
716868
0 -1
reagují: Joker_George
reagovat

Iron Man závěr

Spousta lidí si myslí, že Dc Stange nechal Tonyho žít v IF, jen protože viděl ve své vizi, že Tony bude ten, který luskne. Já si myslím, že Tony musel přežít, jen aby vymyslel způsob jak cestovat v čase bez paradoxů. To lusknutí mohl udělat "kdokoliv" (Hulk, Cap, Thor atd.). Kromě toho zvrácení Thanosova plánu učinil Hulk. Tony se ho jen zbavil.
716869
[spoiler]Spousta lidí si myslí, že Dc Stange nechal Tonyho žít v IF, jen protože viděl ve své vizi, že Tony bude ten, který luskne. Já si myslím, že Tony musel přežít, jen aby vymyslel způsob jak cestovat v čase bez paradoxů. To lusknutí mohl udělat "kdokoliv" (Hulk, Cap, Thor atd.). Kromě toho zvrácení Thanosova plánu učinil Hulk. Tony se ho jen zbavil.[/spoiler]
Iron Man závěr
0 0
reagují: Filous
reagovat
reaguje na: do_Od
Ono se to fakt stalo? Je k tomu zdroj? A nebyla to spíš nějaká nešťastná korelace?
716868
Ono se to fakt stalo? Je k tomu zdroj? A nebyla to spíš nějaká nešťastná korelace?
716865
0 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Hannah Baker 8) 13 Reasons Why, hlavně skvělá první řada,  je věrným odrazem americké společnosti. Druhá se bohužel nevydala tématickou cestou masové střelby na školách, jak bylo naznačeno a jak by bylo záhodno, tak doufám, že další nastavované pokračování nikdy nevznikne.
716866
Hannah Baker *8)* 13 Reasons Why, hlavně skvělá první řada,  je věrným odrazem americké společnosti. Druhá se bohužel nevydala tématickou cestou masové střelby na školách, jak bylo naznačeno a jak by bylo záhodno, tak doufám, že další nastavované pokračování nikdy nevznikne.
716856
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Chyba. Kvůli tomu seriálu stoupla v Americe statistika počtu sebevražd. Měl bys doplnit vzdělání (první řada není zase tak hrozná a hlavně má fakt bezvadnej soundtrack).
716865
Chyba. Kvůli tomu seriálu stoupla v Americe statistika počtu sebevražd. Měl bys doplnit vzdělání (první řada není zase tak hrozná a hlavně má fakt bezvadnej soundtrack).
716858
1 -3
reagují: Joker_George
reagovat
reaguje na: TedGeorge
První série se asi vyplatí zhlédnout, má své momenty. Druhou pak doporučuji, pokud někoho zajímá, jak vypadá správná nastavovaná kaše. 
716861
První série se asi vyplatí zhlédnout, má své momenty. Druhou pak doporučuji, pokud někoho zajímá, jak vypadá správná nastavovaná kaše. 
716858
5 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Neznam.
716858
Neznam.
716857
0 -4
reagují: do_Od, Joker_George
reagovat
reaguje na: TedGeorge
13 Reasons Why, bro.
716857
13 Reasons Why, bro.
716856
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Who the fuck is Katherine Langford?
716856
Who the fuck is Katherine Langford?
716854
0 -6
reagují: CAPS_LOCK, Ex-SOLDIER
reagovat
Katherine Langford měla hrát starší Morgan
716854
Katherine Langford měla hrát starší [url=https://twitter.com/antoekneestark/status/1125366222483156992]Morgan[/url]
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se